(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk

7 september 2017
auto-ongeluk

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Of slachtoffer van een verkeersongeluk? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van pijn na een auto-ongeluk.

Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt, zo snel mogelijk! Het ligt er aan wat voor auto-ongeluk u heeft gehad natuurlijk maar de kosten kunnen enorm uiteenlopen. Denk aan kosten voor het ziekenhuis die niet vergoed worden door de verzekering of andere kosten die u heeft moeten maken. Fikse schadevergoeding bij een auto-ongeluk? Dit is zeker het geval wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geraakt. Dit wil niemand natuurlijk en voorkomen is beter dan genezen.

Een auto-ongeluk zit hem vaak in een klein hoekje. Bent u in het bezit van een rijbewijs dan ben je vast wel eens bij een auto-ongeluk betrokken geweest. Heeft u letselschade door een auto-ongeluk dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Vul dan hier het contact formulier in en laat een letselschade specialist alles voor u uitzoeken.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Hoge vergoeding bij blijvende schade

Heeft u blijvende schade? Vaak is er dan een hogere vergoeding nodig wat samengaat met een smartengeld vergoeding. Dit geld kunt u gebruiken voor medische behandelingen. Een deel van het geld is ook gebruikt als goedmakertje. Natuurlijk is een ernstig ongeluk nooit goed te maken, zeker niet wanneer de schade blijvend is. Enkele voorbeelden van vergoedingen waarvoor u mogelijk in aanraking komt. Materiële schade aan de auto of andere bezittingen zoals kleren of telefoon.

Wanneer u huishoudelijke hulp moet inschakelen door toedoen van het ongeluk, kunnen de kosten hiervoor ook vergoed worden. Schade veroorzaakt door pijn of verdriet, ook hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. Daarbij is er dan nog de vergoeding mogelijk wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geworden. Kosteloos hulp hulp in wanneer u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk heeft.

Verzamel getuigen

Hoe eerder u er bij bent hoe beter bij letselschade door een auto-ongeluk. Verzamel zoveel mogelijk getuigen en mogelijk foto’s van het ongeluk! Er zal zo snel mogelijk na het auto-ongeluk worden gekeken hoe u het beste kan worden geholpen.

Het is helemaal afhankelijk van het type letselschade door een auto-ongeluk en welke schade u heeft opgelopen. Letselschade door een auto-ongeluk kan pas worden berekend als u bij de dokter bent geweest en daar is vastgesteld wat er loos is. Het is dan ook zeer belangrijk om zo snel mogelijk de medische dienst te bezoeken. Wanneer iemand verkeersregels overtreedt is deze schuldig aan het ongeluk van de ander.

Meestal is men verzekerd en heeft het slachtoffer recht op een vergoeding van de verzekering. Echter, de schadevergoeding die de verzekering aanbiedt is vaak te weinig. Bij letselschade door een auto-ongeluk kunt u daarom met behulp van een letselschade specialist wel datgene krijgen waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer u een aanrijding gehad heeft is dat altijd erg vervelend. Na een ernstig auto-ongeluk en heeft u recht op een schadevergoeding? Het is dan ook belangrijk dat een goed letselschadebureau u bijstaat om een zo hoog mogelijke vergoeding te krijgen. Bij zware ongevallen zal de politie zelf naar getuigen vragen en foto’s maken. Bij lichte ongelukken doen ze dit meestal niet. Het is dus afhankelijk van het type auto-ongeluk wat u het beste kunt doen.

  • Bij lichte letselschade door een auto-ongeluk kan men een schadevergoeding krijgen tot 2000 euro. Hierbij moet men denken aan kleine botbreuken, een lichte hersenschudding of kneuzingen.
  • Bij matig letsel kan men een schadevergoedingen krijgen van 3500 tot 9000 euro. Hierbij moet men denken aan blijvend letsel, ontsierende littekens, een whiplash of gecompliceerde botbreuken.
  • Bij zwaar letsel kan men een schadevergoeding krijgen van 21.000 tot 43.000 euro! U heeft dan bijvoorbeeld langere periode in coma gelegen, langdurig geestelijke problemen na het auto-ongeluk ervaren of verlies van reuk of spraak vermogen.

Bent u nieuwsgierig  de letselschade bedragen? Lees dan het artikel: De letselschade van bedragen 2018.

Recht op een schadevergoeding

In het geval van letselschade door een auto-ongeluk staat uw hoofd niet naar administratief en juridisch geneuzel. Daarbij heb je de kennis niet van juridische zaken. Laat een letselschade specialist voor u werken. Deze zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.
Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk en daarbij letselschade opgelopen? Vul dan het contact formulier hier in en binnen 48 uur neemt een letselschade specialist contact met u op.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen