(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk

7 september 2017
auto-ongeluk

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Of slachtoffer van een verkeersongeluk? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van pijn na een auto-ongeluk.

Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt, zo snel mogelijk! Het ligt er aan wat voor auto-ongeluk u heeft gehad natuurlijk maar de kosten kunnen enorm uiteenlopen. Denk aan kosten voor het ziekenhuis die niet vergoed worden door de verzekering of andere kosten die u heeft moeten maken. Fikse schadevergoeding bij een auto-ongeluk? Dit is zeker het geval wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geraakt. Dit wil niemand natuurlijk en voorkomen is beter dan genezen.

Een auto-ongeluk zit hem vaak in een klein hoekje. Bent u in het bezit van een rijbewijs dan ben je vast wel eens bij een auto-ongeluk betrokken geweest. Heeft u letselschade door een auto-ongeluk dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Vul dan hier het contact formulier in en laat een letselschade specialist alles voor u uitzoeken.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Hoge vergoeding bij blijvende schade

Heeft u blijvende schade? Vaak is er dan een hogere vergoeding nodig wat samengaat met een smartengeld vergoeding. Dit geld kunt u gebruiken voor medische behandelingen. Een deel van het geld is ook gebruikt als goedmakertje. Natuurlijk is een ernstig ongeluk nooit goed te maken, zeker niet wanneer de schade blijvend is. Enkele voorbeelden van vergoedingen waarvoor u mogelijk in aanraking komt. Materiële schade aan de auto of andere bezittingen zoals kleren of telefoon.

Wanneer u huishoudelijke hulp moet inschakelen door toedoen van het ongeluk, kunnen de kosten hiervoor ook vergoed worden. Schade veroorzaakt door pijn of verdriet, ook hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. Daarbij is er dan nog de vergoeding mogelijk wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geworden. Kosteloos hulp hulp in wanneer u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk heeft.

Verzamel getuigen

Hoe eerder u er bij bent hoe beter bij letselschade door een auto-ongeluk. Verzamel zoveel mogelijk getuigen en mogelijk foto’s van het ongeluk! Er zal zo snel mogelijk na het auto-ongeluk worden gekeken hoe u het beste kan worden geholpen.

Het is helemaal afhankelijk van het type letselschade door een auto-ongeluk en welke schade u heeft opgelopen. Letselschade door een auto-ongeluk kan pas worden berekend als u bij de dokter bent geweest en daar is vastgesteld wat er loos is. Het is dan ook zeer belangrijk om zo snel mogelijk de medische dienst te bezoeken. Wanneer iemand verkeersregels overtreedt is deze schuldig aan het ongeluk van de ander.

Meestal is men verzekerd en heeft het slachtoffer recht op een vergoeding van de verzekering. Echter, de schadevergoeding die de verzekering aanbiedt is vaak te weinig. Bij letselschade door een auto-ongeluk kunt u daarom met behulp van een letselschade specialist wel datgene krijgen waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer u een aanrijding gehad heeft is dat altijd erg vervelend. Na een ernstig auto-ongeluk en heeft u recht op een schadevergoeding? Het is dan ook belangrijk dat een goed letselschadebureau u bijstaat om een zo hoog mogelijke vergoeding te krijgen. Bij zware ongevallen zal de politie zelf naar getuigen vragen en foto’s maken. Bij lichte ongelukken doen ze dit meestal niet. Het is dus afhankelijk van het type auto-ongeluk wat u het beste kunt doen.

  • Bij lichte letselschade door een auto-ongeluk kan men een schadevergoeding krijgen tot 2000 euro. Hierbij moet men denken aan kleine botbreuken, een lichte hersenschudding of kneuzingen.
  • Bij matig letsel kan men een schadevergoedingen krijgen van 3500 tot 9000 euro. Hierbij moet men denken aan blijvend letsel, ontsierende littekens, een whiplash of gecompliceerde botbreuken.
  • Bij zwaar letsel kan men een schadevergoeding krijgen van 21.000 tot 43.000 euro! U heeft dan bijvoorbeeld langere periode in coma gelegen, langdurig geestelijke problemen na het auto-ongeluk ervaren of verlies van reuk of spraak vermogen.

Bent u nieuwsgierig  de letselschade bedragen? Lees dan het artikel: De letselschade van bedragen 2018.

Recht op een schadevergoeding

In het geval van letselschade door een auto-ongeluk staat uw hoofd niet naar administratief en juridisch geneuzel. Daarbij heb je de kennis niet van juridische zaken. Laat een letselschade specialist voor u werken. Deze zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.
Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk en daarbij letselschade opgelopen? Vul dan het contact formulier hier in en binnen 48 uur neemt een letselschade specialist contact met u op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen