(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk

7 september 2017
auto-ongeluk

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Of slachtoffer van een verkeersongeluk? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van pijn na een auto-ongeluk.

Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt, zo snel mogelijk! Het ligt er aan wat voor auto-ongeluk u heeft gehad natuurlijk maar de kosten kunnen enorm uiteenlopen. Denk aan kosten voor het ziekenhuis die niet vergoed worden door de verzekering of andere kosten die u heeft moeten maken. Fikse schadevergoeding bij een auto-ongeluk? Dit is zeker het geval wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geraakt. Dit wil niemand natuurlijk en voorkomen is beter dan genezen.

Een auto-ongeluk zit hem vaak in een klein hoekje. Bent u in het bezit van een rijbewijs dan ben je vast wel eens bij een auto-ongeluk betrokken geweest. Heeft u letselschade door een auto-ongeluk dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Vul dan hier het contact formulier in en laat een letselschade specialist alles voor u uitzoeken.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Hoge vergoeding bij blijvende schade

Heeft u blijvende schade? Vaak is er dan een hogere vergoeding nodig wat samengaat met een smartengeld vergoeding. Dit geld kunt u gebruiken voor medische behandelingen. Een deel van het geld is ook gebruikt als goedmakertje. Natuurlijk is een ernstig ongeluk nooit goed te maken, zeker niet wanneer de schade blijvend is. Enkele voorbeelden van vergoedingen waarvoor u mogelijk in aanraking komt. Materiële schade aan de auto of andere bezittingen zoals kleren of telefoon.

Wanneer u huishoudelijke hulp moet inschakelen door toedoen van het ongeluk, kunnen de kosten hiervoor ook vergoed worden. Schade veroorzaakt door pijn of verdriet, ook hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. Daarbij is er dan nog de vergoeding mogelijk wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geworden. Kosteloos hulp hulp in wanneer u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk heeft.

Verzamel getuigen

Hoe eerder u er bij bent hoe beter bij letselschade door een auto-ongeluk. Verzamel zoveel mogelijk getuigen en mogelijk foto’s van het ongeluk! Er zal zo snel mogelijk na het auto-ongeluk worden gekeken hoe u het beste kan worden geholpen.

Het is helemaal afhankelijk van het type letselschade door een auto-ongeluk en welke schade u heeft opgelopen. Letselschade door een auto-ongeluk kan pas worden berekend als u bij de dokter bent geweest en daar is vastgesteld wat er loos is. Het is dan ook zeer belangrijk om zo snel mogelijk de medische dienst te bezoeken. Wanneer iemand verkeersregels overtreedt is deze schuldig aan het ongeluk van de ander.

Meestal is men verzekerd en heeft het slachtoffer recht op een vergoeding van de verzekering. Echter, de schadevergoeding die de verzekering aanbiedt is vaak te weinig. Bij letselschade door een auto-ongeluk kunt u daarom met behulp van een letselschade specialist wel datgene krijgen waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer u een aanrijding gehad heeft is dat altijd erg vervelend. Na een ernstig auto-ongeluk en heeft u recht op een schadevergoeding? Het is dan ook belangrijk dat een goed letselschadebureau u bijstaat om een zo hoog mogelijke vergoeding te krijgen. Bij zware ongevallen zal de politie zelf naar getuigen vragen en foto’s maken. Bij lichte ongelukken doen ze dit meestal niet. Het is dus afhankelijk van het type auto-ongeluk wat u het beste kunt doen.

  • Bij lichte letselschade door een auto-ongeluk kan men een schadevergoeding krijgen tot 2000 euro. Hierbij moet men denken aan kleine botbreuken, een lichte hersenschudding of kneuzingen.
  • Bij matig letsel kan men een schadevergoedingen krijgen van 3500 tot 9000 euro. Hierbij moet men denken aan blijvend letsel, ontsierende littekens, een whiplash of gecompliceerde botbreuken.
  • Bij zwaar letsel kan men een schadevergoeding krijgen van 21.000 tot 43.000 euro! U heeft dan bijvoorbeeld langere periode in coma gelegen, langdurig geestelijke problemen na het auto-ongeluk ervaren of verlies van reuk of spraak vermogen.

Bent u nieuwsgierig  de letselschade bedragen? Lees dan het artikel: De letselschade van bedragen 2018.

Recht op een schadevergoeding

In het geval van letselschade door een auto-ongeluk staat uw hoofd niet naar administratief en juridisch geneuzel. Daarbij heb je de kennis niet van juridische zaken. Laat een letselschade specialist voor u werken. Deze zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.
Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk en daarbij letselschade opgelopen? Vul dan het contact formulier hier in en binnen 48 uur neemt een letselschade specialist contact met u op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen