(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk

7 september 2017
auto-ongeluk

Aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Of slachtoffer van een verkeersongeluk? Wanneer u slachtoffer bent van een auto-ongeluk kan er naast materiële schade ook lichamelijk letsel voorkomen. Slachtoffers kunnen soms lang last hebben van pijn na een auto-ongeluk.

Mocht u de dupe zijn van een auto-ongeluk dan is het belangrijk dat u de juiste stappen onderneemt, zo snel mogelijk! Het ligt er aan wat voor auto-ongeluk u heeft gehad natuurlijk maar de kosten kunnen enorm uiteenlopen. Denk aan kosten voor het ziekenhuis die niet vergoed worden door de verzekering of andere kosten die u heeft moeten maken. Fikse schadevergoeding bij een auto-ongeluk? Dit is zeker het geval wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geraakt. Dit wil niemand natuurlijk en voorkomen is beter dan genezen.

Een auto-ongeluk zit hem vaak in een klein hoekje. Bent u in het bezit van een rijbewijs dan ben je vast wel eens bij een auto-ongeluk betrokken geweest. Heeft u letselschade door een auto-ongeluk dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk? Vul dan hier het contact formulier in en laat een letselschade specialist alles voor u uitzoeken.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Hoge vergoeding bij blijvende schade

Heeft u blijvende schade? Vaak is er dan een hogere vergoeding nodig wat samengaat met een smartengeld vergoeding. Dit geld kunt u gebruiken voor medische behandelingen. Een deel van het geld is ook gebruikt als goedmakertje. Natuurlijk is een ernstig ongeluk nooit goed te maken, zeker niet wanneer de schade blijvend is. Enkele voorbeelden van vergoedingen waarvoor u mogelijk in aanraking komt. Materiële schade aan de auto of andere bezittingen zoals kleren of telefoon.

Wanneer u huishoudelijke hulp moet inschakelen door toedoen van het ongeluk, kunnen de kosten hiervoor ook vergoed worden. Schade veroorzaakt door pijn of verdriet, ook hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. Daarbij is er dan nog de vergoeding mogelijk wanneer u (deels) arbeidsongeschikt bent geworden. Kosteloos hulp hulp in wanneer u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk heeft.

Verzamel getuigen

Hoe eerder u er bij bent hoe beter bij letselschade door een auto-ongeluk. Verzamel zoveel mogelijk getuigen en mogelijk foto’s van het ongeluk! Er zal zo snel mogelijk na het auto-ongeluk worden gekeken hoe u het beste kan worden geholpen.

Het is helemaal afhankelijk van het type letselschade door een auto-ongeluk en welke schade u heeft opgelopen. Letselschade door een auto-ongeluk kan pas worden berekend als u bij de dokter bent geweest en daar is vastgesteld wat er loos is. Het is dan ook zeer belangrijk om zo snel mogelijk de medische dienst te bezoeken. Wanneer iemand verkeersregels overtreedt is deze schuldig aan het ongeluk van de ander.

Meestal is men verzekerd en heeft het slachtoffer recht op een vergoeding van de verzekering. Echter, de schadevergoeding die de verzekering aanbiedt is vaak te weinig. Bij letselschade door een auto-ongeluk kunt u daarom met behulp van een letselschade specialist wel datgene krijgen waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer u een aanrijding gehad heeft is dat altijd erg vervelend. Na een ernstig auto-ongeluk en heeft u recht op een schadevergoeding? Het is dan ook belangrijk dat een goed letselschadebureau u bijstaat om een zo hoog mogelijke vergoeding te krijgen. Bij zware ongevallen zal de politie zelf naar getuigen vragen en foto’s maken. Bij lichte ongelukken doen ze dit meestal niet. Het is dus afhankelijk van het type auto-ongeluk wat u het beste kunt doen.

  • Bij lichte letselschade door een auto-ongeluk kan men een schadevergoeding krijgen tot 2000 euro. Hierbij moet men denken aan kleine botbreuken, een lichte hersenschudding of kneuzingen.
  • Bij matig letsel kan men een schadevergoedingen krijgen van 3500 tot 9000 euro. Hierbij moet men denken aan blijvend letsel, ontsierende littekens, een whiplash of gecompliceerde botbreuken.
  • Bij zwaar letsel kan men een schadevergoeding krijgen van 21.000 tot 43.000 euro! U heeft dan bijvoorbeeld langere periode in coma gelegen, langdurig geestelijke problemen na het auto-ongeluk ervaren of verlies van reuk of spraak vermogen.

Bent u nieuwsgierig  de letselschade bedragen? Lees dan het artikel: De letselschade van bedragen 2018.

Recht op een schadevergoeding

In het geval van letselschade door een auto-ongeluk staat uw hoofd niet naar administratief en juridisch geneuzel. Daarbij heb je de kennis niet van juridische zaken. Laat een letselschade specialist voor u werken. Deze zorgt ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.
Heeft u een aanrijding gehad door een auto-ongeluk en daarbij letselschade opgelopen? Vul dan het contact formulier hier in en binnen 48 uur neemt een letselschade specialist contact met u op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen