(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Middelburg

Letselschade advocaat Middelburg

Zeeland staat bekend om haar rustige uitstraling. Het is er goed wonen, er is genoeg rust en veel frisse zeewind. Toch is het autoverkeer in Zeeland niet zo rustig als het lijkt. Helaas gebeuren er jaarlijks veel ongelukken in het verkeer in deze provincie. Zeker in Middelburg gaat het vaak mis. Zowel in het drukke centrum van Middelburg, als de wegen eromheen. Heeft u een aanrijding meegemaakt in Middelburg? Dan is dat een zeer heftige ervaring. In veel gevallen proberen de beide partijen er samen uit te komen. Wij kunnen echter bij iedere aanrijding juridische hulp aanbevelen. Zeker wanneer u letselschade heeft door het ongeluk, is een letselschade advocaat Middelburg de beste optie.

Wat kan een letselschade advocaat Middelburg voor u betekenen?

Waarom zou u kiezen voor een professional en niet zelf de onderhandeling aangaan? In veel gevallen is een aanrijding met letselschade als gevolg een zeer heftige gebeurtenis. Het kan zijn dat u zelf nog moet herstellen of emotioneel niet in staat bent om de confrontatie aan te gaan. Het kan dan erg fijn zijn dat deze last van uw schouders wordt gehaald. Een letselschade advocaat weet precies waar u recht op heeft en hoe het juridische proces werkt. U komt hierdoor nooit van een koude kermis thuis en ontvangt de juiste schadevergoeding.

U kunt een letselschade advocaat uit Middelburg eenvoudig contacteren via onze website. U kunt namelijk uw telefoon of contactgegevens bij ons invullen en wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op. Wij zullen dan een afspraak maken of kunnen u voorzien van gratis en vrijblijvend advies voor uw situatie.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Het is belangrijk dat de letselschade advocaat op de hoogte is van het ongeluk. Allereerst zal er een gesprek plaatsvinden over de aanrijding. Hoe is het gebeurt, waar vond de aanrijding plaats en wat is uw schade? De volgende stap is om contact op te nemen met zowel de aansprakelijke partij als de verzekeringen. Er wordt altijd geprobeerd om eerst onderling tot een overeenstemming te komen. Indien dit niet lukt, dan zal er een rechtsproces worden gestart. In Nederland is het verplicht om een schadevergoeding te betalen bij een aanrijding door schuld met letselschade. Het is belangrijk dat u uw schade door het ongeluk kunt ‘bewijzen’. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft waarin genoteerd staat dat het letsel is aangebracht door de aanrijding.

De gevaarlijkste weg in Middelburg

In Zeeland gebeuren relatief vaak ongelukken. Er zijn daarom ook een aantal ’toplocaties’ waar het vaker misgaat. In Middelburg is de Schroeweg de meest gevaarlijke weg. Hier gebeurde in één jaar maar liefst drie ongelukken waarbij vier mensen gewond waren.

Waar bestaat de schadevergoeding uit?

Wanneer u letsel oploopt door een aanrijding, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding bestaat uit meerdere delen. Zo worden allereerst de kosten op medisch vlak vergoed. Moet u bijvoorbeeld een operatie ondergaan na een aanrijding of per ambulance afgevoerd worden? Dan zijn deze kosten voor de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen wordt er in samenwerking met de zorgverzekering een passende oplossing gevonden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Daarnaast kunt u door uw letselschade bijvoorbeeld een tijd niet werken. Dit kan fikse gevolgen hebben voor uw inkomen en uw dagelijks leven. Om een derving van inkomen te voorkomen wordt de aansprakelijke partij ook geacht om hier een vergoeding voor te betalen. Dit kan eventueel aangevuld worden met kosten voor schoonmaakhulp of kinderopvang wanneer dit door de schade zelf niet mogelijk is.

Als laatste speelt natuurlijk de emotionele factor mee. De dupe zijn van een aanrijding is zeker niet niks. Het kan een behoorlijke impact hebben op iemands emotionele gesteldheid. Stel u kunt door de aanrijding uw favoriete sport niet meer beoefenen, krijgt een andere functie op het werk of raakt in het uiterste geval arbeidsongeschikt, dan kan dat veel met iemand doen. Een aanrijding heeft naast fysieke schade ook altijd emotionele schade. De hoogte van dit bedrag is verschillend per situatie.

Contact opnemen

Heeft u ook behoefte aan professionele juridische hulp na een aanrijding in Middelburg of omgeving? Schroom dan niet om meer informatie bij ons op te vragen of hulp en advies. U kunt altijd kosteloos contact met ons opnemen en gratis advies krijgen over uw zaak. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage van maar liefst 93.9%. Onze klanten zijn zeer te spreken over onze resultaten en geven ons maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze service. Zorg dat u een passende schadevergoeding krijgt wanneer u slachtoffer bent van een aanrijding buiten uw schuld om. Neem eenvoudig contact met ons op en wij zullen binnen 48 u bellen. U kunt dan kosteloos en vrijblijvend al uw vragen stellen en advies inwinnen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en neem gratis contact met ons op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen