(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Middelburg

Letselschade advocaat Middelburg

Zeeland staat bekend om haar rustige uitstraling. Het is er goed wonen, er is genoeg rust en veel frisse zeewind. Toch is het autoverkeer in Zeeland niet zo rustig als het lijkt. Helaas gebeuren er jaarlijks veel ongelukken in het verkeer in deze provincie. Zeker in Middelburg gaat het vaak mis. Zowel in het drukke centrum van Middelburg, als de wegen eromheen. Heeft u een aanrijding meegemaakt in Middelburg? Dan is dat een zeer heftige ervaring. In veel gevallen proberen de beide partijen er samen uit te komen. Wij kunnen echter bij iedere aanrijding juridische hulp aanbevelen. Zeker wanneer u letselschade heeft door het ongeluk, is een letselschade advocaat Middelburg de beste optie.

Wat kan een letselschade advocaat Middelburg voor u betekenen?

Waarom zou u kiezen voor een professional en niet zelf de onderhandeling aangaan? In veel gevallen is een aanrijding met letselschade als gevolg een zeer heftige gebeurtenis. Het kan zijn dat u zelf nog moet herstellen of emotioneel niet in staat bent om de confrontatie aan te gaan. Het kan dan erg fijn zijn dat deze last van uw schouders wordt gehaald. Een letselschade advocaat weet precies waar u recht op heeft en hoe het juridische proces werkt. U komt hierdoor nooit van een koude kermis thuis en ontvangt de juiste schadevergoeding.

U kunt een letselschade advocaat uit Middelburg eenvoudig contacteren via onze website. U kunt namelijk uw telefoon of contactgegevens bij ons invullen en wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op. Wij zullen dan een afspraak maken of kunnen u voorzien van gratis en vrijblijvend advies voor uw situatie.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Het is belangrijk dat de letselschade advocaat op de hoogte is van het ongeluk. Allereerst zal er een gesprek plaatsvinden over de aanrijding. Hoe is het gebeurt, waar vond de aanrijding plaats en wat is uw schade? De volgende stap is om contact op te nemen met zowel de aansprakelijke partij als de verzekeringen. Er wordt altijd geprobeerd om eerst onderling tot een overeenstemming te komen. Indien dit niet lukt, dan zal er een rechtsproces worden gestart. In Nederland is het verplicht om een schadevergoeding te betalen bij een aanrijding door schuld met letselschade. Het is belangrijk dat u uw schade door het ongeluk kunt ‘bewijzen’. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft waarin genoteerd staat dat het letsel is aangebracht door de aanrijding.

De gevaarlijkste weg in Middelburg

In Zeeland gebeuren relatief vaak ongelukken. Er zijn daarom ook een aantal ’toplocaties’ waar het vaker misgaat. In Middelburg is de Schroeweg de meest gevaarlijke weg. Hier gebeurde in één jaar maar liefst drie ongelukken waarbij vier mensen gewond waren.

Waar bestaat de schadevergoeding uit?

Wanneer u letsel oploopt door een aanrijding, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding bestaat uit meerdere delen. Zo worden allereerst de kosten op medisch vlak vergoed. Moet u bijvoorbeeld een operatie ondergaan na een aanrijding of per ambulance afgevoerd worden? Dan zijn deze kosten voor de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen wordt er in samenwerking met de zorgverzekering een passende oplossing gevonden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Daarnaast kunt u door uw letselschade bijvoorbeeld een tijd niet werken. Dit kan fikse gevolgen hebben voor uw inkomen en uw dagelijks leven. Om een derving van inkomen te voorkomen wordt de aansprakelijke partij ook geacht om hier een vergoeding voor te betalen. Dit kan eventueel aangevuld worden met kosten voor schoonmaakhulp of kinderopvang wanneer dit door de schade zelf niet mogelijk is.

Als laatste speelt natuurlijk de emotionele factor mee. De dupe zijn van een aanrijding is zeker niet niks. Het kan een behoorlijke impact hebben op iemands emotionele gesteldheid. Stel u kunt door de aanrijding uw favoriete sport niet meer beoefenen, krijgt een andere functie op het werk of raakt in het uiterste geval arbeidsongeschikt, dan kan dat veel met iemand doen. Een aanrijding heeft naast fysieke schade ook altijd emotionele schade. De hoogte van dit bedrag is verschillend per situatie.

Contact opnemen

Heeft u ook behoefte aan professionele juridische hulp na een aanrijding in Middelburg of omgeving? Schroom dan niet om meer informatie bij ons op te vragen of hulp en advies. U kunt altijd kosteloos contact met ons opnemen en gratis advies krijgen over uw zaak. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage van maar liefst 93.9%. Onze klanten zijn zeer te spreken over onze resultaten en geven ons maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze service. Zorg dat u een passende schadevergoeding krijgt wanneer u slachtoffer bent van een aanrijding buiten uw schuld om. Neem eenvoudig contact met ons op en wij zullen binnen 48 u bellen. U kunt dan kosteloos en vrijblijvend al uw vragen stellen en advies inwinnen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en neem gratis contact met ons op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen