(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Middelburg

Letselschade advocaat Middelburg

Zeeland staat bekend om haar rustige uitstraling. Het is er goed wonen, er is genoeg rust en veel frisse zeewind. Toch is het autoverkeer in Zeeland niet zo rustig als het lijkt. Helaas gebeuren er jaarlijks veel ongelukken in het verkeer in deze provincie. Zeker in Middelburg gaat het vaak mis. Zowel in het drukke centrum van Middelburg, als de wegen eromheen. Heeft u een aanrijding meegemaakt in Middelburg? Dan is dat een zeer heftige ervaring. In veel gevallen proberen de beide partijen er samen uit te komen. Wij kunnen echter bij iedere aanrijding juridische hulp aanbevelen. Zeker wanneer u letselschade heeft door het ongeluk, is een letselschade advocaat Middelburg de beste optie.

Wat kan een letselschade advocaat Middelburg voor u betekenen?

Waarom zou u kiezen voor een professional en niet zelf de onderhandeling aangaan? In veel gevallen is een aanrijding met letselschade als gevolg een zeer heftige gebeurtenis. Het kan zijn dat u zelf nog moet herstellen of emotioneel niet in staat bent om de confrontatie aan te gaan. Het kan dan erg fijn zijn dat deze last van uw schouders wordt gehaald. Een letselschade advocaat weet precies waar u recht op heeft en hoe het juridische proces werkt. U komt hierdoor nooit van een koude kermis thuis en ontvangt de juiste schadevergoeding.

U kunt een letselschade advocaat uit Middelburg eenvoudig contacteren via onze website. U kunt namelijk uw telefoon of contactgegevens bij ons invullen en wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op. Wij zullen dan een afspraak maken of kunnen u voorzien van gratis en vrijblijvend advies voor uw situatie.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Het is belangrijk dat de letselschade advocaat op de hoogte is van het ongeluk. Allereerst zal er een gesprek plaatsvinden over de aanrijding. Hoe is het gebeurt, waar vond de aanrijding plaats en wat is uw schade? De volgende stap is om contact op te nemen met zowel de aansprakelijke partij als de verzekeringen. Er wordt altijd geprobeerd om eerst onderling tot een overeenstemming te komen. Indien dit niet lukt, dan zal er een rechtsproces worden gestart. In Nederland is het verplicht om een schadevergoeding te betalen bij een aanrijding door schuld met letselschade. Het is belangrijk dat u uw schade door het ongeluk kunt ‘bewijzen’. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft waarin genoteerd staat dat het letsel is aangebracht door de aanrijding.

De gevaarlijkste weg in Middelburg

In Zeeland gebeuren relatief vaak ongelukken. Er zijn daarom ook een aantal ’toplocaties’ waar het vaker misgaat. In Middelburg is de Schroeweg de meest gevaarlijke weg. Hier gebeurde in één jaar maar liefst drie ongelukken waarbij vier mensen gewond waren.

Waar bestaat de schadevergoeding uit?

Wanneer u letsel oploopt door een aanrijding, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding bestaat uit meerdere delen. Zo worden allereerst de kosten op medisch vlak vergoed. Moet u bijvoorbeeld een operatie ondergaan na een aanrijding of per ambulance afgevoerd worden? Dan zijn deze kosten voor de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen wordt er in samenwerking met de zorgverzekering een passende oplossing gevonden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Daarnaast kunt u door uw letselschade bijvoorbeeld een tijd niet werken. Dit kan fikse gevolgen hebben voor uw inkomen en uw dagelijks leven. Om een derving van inkomen te voorkomen wordt de aansprakelijke partij ook geacht om hier een vergoeding voor te betalen. Dit kan eventueel aangevuld worden met kosten voor schoonmaakhulp of kinderopvang wanneer dit door de schade zelf niet mogelijk is.

Als laatste speelt natuurlijk de emotionele factor mee. De dupe zijn van een aanrijding is zeker niet niks. Het kan een behoorlijke impact hebben op iemands emotionele gesteldheid. Stel u kunt door de aanrijding uw favoriete sport niet meer beoefenen, krijgt een andere functie op het werk of raakt in het uiterste geval arbeidsongeschikt, dan kan dat veel met iemand doen. Een aanrijding heeft naast fysieke schade ook altijd emotionele schade. De hoogte van dit bedrag is verschillend per situatie.

Contact opnemen

Heeft u ook behoefte aan professionele juridische hulp na een aanrijding in Middelburg of omgeving? Schroom dan niet om meer informatie bij ons op te vragen of hulp en advies. U kunt altijd kosteloos contact met ons opnemen en gratis advies krijgen over uw zaak. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage van maar liefst 93.9%. Onze klanten zijn zeer te spreken over onze resultaten en geven ons maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze service. Zorg dat u een passende schadevergoeding krijgt wanneer u slachtoffer bent van een aanrijding buiten uw schuld om. Neem eenvoudig contact met ons op en wij zullen binnen 48 u bellen. U kunt dan kosteloos en vrijblijvend al uw vragen stellen en advies inwinnen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en neem gratis contact met ons op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Geverifieerd
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Lees verder
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Geverifieerd
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Lees verder
Elf H
Elf H
20/12/2022
Geverifieerd
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
Lees verder
najima charif
najima charif
07/12/2022
Geverifieerd
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Lees verder
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Geverifieerd
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
Lees verder
N Boz
N Boz
21/11/2022
Geverifieerd
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Lees verder
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Geverifieerd
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Lees verder
Rob
Rob
13/11/2022
Geverifieerd
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Lees verder
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Geverifieerd
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen