(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar inschakelen?
Noord-Holland staat bekend om haar gevaarlijke wegen, van onbetrouwbare kruispunten tot korte opritten. In Alkmaar en omgeving komen helaas ook vaak aanrijdingen voor. Een ongeluk meemaken, of het nu met de fiets of auto is, is zeer traumatisch. Wanneer u letselschade overhoud aan een aanrijding, is dit extra heftig. Gelukkig staat u niet helemaal met lege handen na een aanrijding. U heeft namelijk na een aanrijding buiten uw schuld om recht op een gepaste vergoeding. Een schadeclaim aanvragen is een lastig juridisch proces. Zeker wanneer u aan het herstellen bent van uw letsel, kan dit niet alleen lastig zijn, ook emotioneel belastend. Kies daarom voor een specialist die u kan helpen. Onze letselschade advocaten uit Alkmaar staan u bij. Wij zorgen ervoor dat het juridisch allemaal op orde komt en dat u de gepaste schadevergoeding ontvangt. Hoe wij dit doen en waar u recht op heeft? We leggen het graag uit.

Wat doet een letselschade advocaat Alkmaar voor u?

Een advocaat bij de hand nemen, dat is nogal een grote stap. Bij letselschade is het wel sterk aan te raden. Natuurlijk is het een optie om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, alleen riskeert u dan dat u niet de volledige schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Samen met een letselschade advocaat Alkmaar kunt u er beter uitkomen.

U kunt kosteloos contact met Aanrijdinggehad.nl opnemen. Wij geven u gratis advies en de keuze is aan u of u verder wilt met een letselschade advocaat. U kunt dus vrijblijvend contact opnemen en advies inwinnen. Wij zullen vervolgens een afspraak maken om meer te weten te komen over de aanrijding. Waar in Alkmaar heeft de aanrijding plaatsgevonden, hoe kunt u bewijzen dat het buiten uw schuld om was en wat is het opgelopen letsel? Door helemaal op de hoogte te zijn van de situatie kunnen wij u beter helpen.

De letselschade advocaat zal vervolgens contact opnemen met uw verzekeringen en natuurlijk met de aansprakelijke partij. Er zal geprobeerd worden om samen een oplossing te kunnen vinden. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt er een rechtszaak van gemaakt.

Uw letselschade advocaat helpt u tijdens het hele juridische proces. U heeft wel iets ander aan uw hoofd na een aanrijding. Het is daarom fijn om professionele hulp te hebben bij alle juridische stappen. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt na een aanrijding.

Hier heeft u recht op

Stel u raakt betrokken bij een aanrijding buiten uw schuld om en houdt hier een hersenschudding en gebroken enkel aan over. Waar heeft u dan precies recht op? Naast de medische kosten, heeft u recht op nog veel meer. Het is logisch dat u door uw verwondingen tijdelijk niet kunt werken en moet herstellen. Dit kan een fikse invloed hebben op uw inkomen. De aansprakelijke partij is dan ook verplicht om hier een gepaste vergoeding voor te geven. Kunt u door uw gebroken enkel en hersenschudding tijdelijk het huishouden niet bijhouden? Dan zijn de kosten voor een huishoudelijke hulp ook voor de aansprakelijke partij.

Naast de fysieke schade, is er bij een ongeluk vaak ook veel emotionele schade. Het is een heftige gebeurtenis dat niet zo snel in de koude kleren gaat zitten. U kunt bijvoorbeeld angst ontwikkelen om weer de weg op te gaan, depressieve gevoelens overhouden door uw letsel en de gevolgen van de aanrijding. Er is daarom ook een gepaste vergoeding nodig voor de emotionele schade. Dit is het smartengeld dat u ontvangt na een aanrijding. Het bedrag hiervan varieert enorm.

De juridische kosten hoeft u ook niet te vermijden. De kosten hiervoor zijn namelijk ook de voor de partij die aansprakelijk wordt gesteld.

Een goede status

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag en vinden altijd een goede oplossing. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij hebben namelijk een vijf sterren beoordeling gekregen. Dit is maar liefst uit meer dan 700 ervaringen. U bent bij ons dus altijd in goede handen. Wij zorgen altijd voor een professioneel resultaat en hebben maar liefst een slagingspercentage van 93,9%.

Neem contact op

Heeft u ook aan aanrijding meegemaakt in Alkmaar of omgeving? Ga dan niet alleen aan de slag, maar kies voor een professionele aanpak en geniet van de hulp van een letselschade advocaat. U kunt ons eenvoudig bereiken. Wij hebben een online contactformulier waar u uw telefoonnummer achter kunt laten. U kunt binnen 48 nadat u uw telefoonnummer bij ons hebt achtergelaten een telefoontje verwachten. Het is geheel gratis en vrijblijvend om contact op te nemen. Weet u nog niet zeker of u hulp nodig heeft? Bel dan voor extra informatie en zie of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen