(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar inschakelen?
Noord-Holland staat bekend om haar gevaarlijke wegen, van onbetrouwbare kruispunten tot korte opritten. In Alkmaar en omgeving komen helaas ook vaak aanrijdingen voor. Een ongeluk meemaken, of het nu met de fiets of auto is, is zeer traumatisch. Wanneer u letselschade overhoud aan een aanrijding, is dit extra heftig. Gelukkig staat u niet helemaal met lege handen na een aanrijding. U heeft namelijk na een aanrijding buiten uw schuld om recht op een gepaste vergoeding. Een schadeclaim aanvragen is een lastig juridisch proces. Zeker wanneer u aan het herstellen bent van uw letsel, kan dit niet alleen lastig zijn, ook emotioneel belastend. Kies daarom voor een specialist die u kan helpen. Onze letselschade advocaten uit Alkmaar staan u bij. Wij zorgen ervoor dat het juridisch allemaal op orde komt en dat u de gepaste schadevergoeding ontvangt. Hoe wij dit doen en waar u recht op heeft? We leggen het graag uit.

Wat doet een letselschade advocaat Alkmaar voor u?

Een advocaat bij de hand nemen, dat is nogal een grote stap. Bij letselschade is het wel sterk aan te raden. Natuurlijk is het een optie om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, alleen riskeert u dan dat u niet de volledige schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Samen met een letselschade advocaat Alkmaar kunt u er beter uitkomen.

U kunt kosteloos contact met Aanrijdinggehad.nl opnemen. Wij geven u gratis advies en de keuze is aan u of u verder wilt met een letselschade advocaat. U kunt dus vrijblijvend contact opnemen en advies inwinnen. Wij zullen vervolgens een afspraak maken om meer te weten te komen over de aanrijding. Waar in Alkmaar heeft de aanrijding plaatsgevonden, hoe kunt u bewijzen dat het buiten uw schuld om was en wat is het opgelopen letsel? Door helemaal op de hoogte te zijn van de situatie kunnen wij u beter helpen.

De letselschade advocaat zal vervolgens contact opnemen met uw verzekeringen en natuurlijk met de aansprakelijke partij. Er zal geprobeerd worden om samen een oplossing te kunnen vinden. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt er een rechtszaak van gemaakt.

Uw letselschade advocaat helpt u tijdens het hele juridische proces. U heeft wel iets ander aan uw hoofd na een aanrijding. Het is daarom fijn om professionele hulp te hebben bij alle juridische stappen. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt na een aanrijding.

Hier heeft u recht op

Stel u raakt betrokken bij een aanrijding buiten uw schuld om en houdt hier een hersenschudding en gebroken enkel aan over. Waar heeft u dan precies recht op? Naast de medische kosten, heeft u recht op nog veel meer. Het is logisch dat u door uw verwondingen tijdelijk niet kunt werken en moet herstellen. Dit kan een fikse invloed hebben op uw inkomen. De aansprakelijke partij is dan ook verplicht om hier een gepaste vergoeding voor te geven. Kunt u door uw gebroken enkel en hersenschudding tijdelijk het huishouden niet bijhouden? Dan zijn de kosten voor een huishoudelijke hulp ook voor de aansprakelijke partij.

Naast de fysieke schade, is er bij een ongeluk vaak ook veel emotionele schade. Het is een heftige gebeurtenis dat niet zo snel in de koude kleren gaat zitten. U kunt bijvoorbeeld angst ontwikkelen om weer de weg op te gaan, depressieve gevoelens overhouden door uw letsel en de gevolgen van de aanrijding. Er is daarom ook een gepaste vergoeding nodig voor de emotionele schade. Dit is het smartengeld dat u ontvangt na een aanrijding. Het bedrag hiervan varieert enorm.

De juridische kosten hoeft u ook niet te vermijden. De kosten hiervoor zijn namelijk ook de voor de partij die aansprakelijk wordt gesteld.

Een goede status

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag en vinden altijd een goede oplossing. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij hebben namelijk een vijf sterren beoordeling gekregen. Dit is maar liefst uit meer dan 700 ervaringen. U bent bij ons dus altijd in goede handen. Wij zorgen altijd voor een professioneel resultaat en hebben maar liefst een slagingspercentage van 93,9%.

Neem contact op

Heeft u ook aan aanrijding meegemaakt in Alkmaar of omgeving? Ga dan niet alleen aan de slag, maar kies voor een professionele aanpak en geniet van de hulp van een letselschade advocaat. U kunt ons eenvoudig bereiken. Wij hebben een online contactformulier waar u uw telefoonnummer achter kunt laten. U kunt binnen 48 nadat u uw telefoonnummer bij ons hebt achtergelaten een telefoontje verwachten. Het is geheel gratis en vrijblijvend om contact op te nemen. Weet u nog niet zeker of u hulp nodig heeft? Bel dan voor extra informatie en zie of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen