(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar

Letselschade advocaat Alkmaar inschakelen?
Noord-Holland staat bekend om haar gevaarlijke wegen, van onbetrouwbare kruispunten tot korte opritten. In Alkmaar en omgeving komen helaas ook vaak aanrijdingen voor. Een ongeluk meemaken, of het nu met de fiets of auto is, is zeer traumatisch. Wanneer u letselschade overhoud aan een aanrijding, is dit extra heftig. Gelukkig staat u niet helemaal met lege handen na een aanrijding. U heeft namelijk na een aanrijding buiten uw schuld om recht op een gepaste vergoeding. Een schadeclaim aanvragen is een lastig juridisch proces. Zeker wanneer u aan het herstellen bent van uw letsel, kan dit niet alleen lastig zijn, ook emotioneel belastend. Kies daarom voor een specialist die u kan helpen. Onze letselschade advocaten uit Alkmaar staan u bij. Wij zorgen ervoor dat het juridisch allemaal op orde komt en dat u de gepaste schadevergoeding ontvangt. Hoe wij dit doen en waar u recht op heeft? We leggen het graag uit.

Wat doet een letselschade advocaat Alkmaar voor u?

Een advocaat bij de hand nemen, dat is nogal een grote stap. Bij letselschade is het wel sterk aan te raden. Natuurlijk is het een optie om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, alleen riskeert u dan dat u niet de volledige schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Samen met een letselschade advocaat Alkmaar kunt u er beter uitkomen.

U kunt kosteloos contact met Aanrijdinggehad.nl opnemen. Wij geven u gratis advies en de keuze is aan u of u verder wilt met een letselschade advocaat. U kunt dus vrijblijvend contact opnemen en advies inwinnen. Wij zullen vervolgens een afspraak maken om meer te weten te komen over de aanrijding. Waar in Alkmaar heeft de aanrijding plaatsgevonden, hoe kunt u bewijzen dat het buiten uw schuld om was en wat is het opgelopen letsel? Door helemaal op de hoogte te zijn van de situatie kunnen wij u beter helpen.

De letselschade advocaat zal vervolgens contact opnemen met uw verzekeringen en natuurlijk met de aansprakelijke partij. Er zal geprobeerd worden om samen een oplossing te kunnen vinden. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt er een rechtszaak van gemaakt.

Uw letselschade advocaat helpt u tijdens het hele juridische proces. U heeft wel iets ander aan uw hoofd na een aanrijding. Het is daarom fijn om professionele hulp te hebben bij alle juridische stappen. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt na een aanrijding.

Hier heeft u recht op

Stel u raakt betrokken bij een aanrijding buiten uw schuld om en houdt hier een hersenschudding en gebroken enkel aan over. Waar heeft u dan precies recht op? Naast de medische kosten, heeft u recht op nog veel meer. Het is logisch dat u door uw verwondingen tijdelijk niet kunt werken en moet herstellen. Dit kan een fikse invloed hebben op uw inkomen. De aansprakelijke partij is dan ook verplicht om hier een gepaste vergoeding voor te geven. Kunt u door uw gebroken enkel en hersenschudding tijdelijk het huishouden niet bijhouden? Dan zijn de kosten voor een huishoudelijke hulp ook voor de aansprakelijke partij.

Naast de fysieke schade, is er bij een ongeluk vaak ook veel emotionele schade. Het is een heftige gebeurtenis dat niet zo snel in de koude kleren gaat zitten. U kunt bijvoorbeeld angst ontwikkelen om weer de weg op te gaan, depressieve gevoelens overhouden door uw letsel en de gevolgen van de aanrijding. Er is daarom ook een gepaste vergoeding nodig voor de emotionele schade. Dit is het smartengeld dat u ontvangt na een aanrijding. Het bedrag hiervan varieert enorm.

De juridische kosten hoeft u ook niet te vermijden. De kosten hiervoor zijn namelijk ook de voor de partij die aansprakelijk wordt gesteld.

Een goede status

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag en vinden altijd een goede oplossing. Veel tevreden klanten gingen u voor. Wij hebben namelijk een vijf sterren beoordeling gekregen. Dit is maar liefst uit meer dan 700 ervaringen. U bent bij ons dus altijd in goede handen. Wij zorgen altijd voor een professioneel resultaat en hebben maar liefst een slagingspercentage van 93,9%.

Neem contact op

Heeft u ook aan aanrijding meegemaakt in Alkmaar of omgeving? Ga dan niet alleen aan de slag, maar kies voor een professionele aanpak en geniet van de hulp van een letselschade advocaat. U kunt ons eenvoudig bereiken. Wij hebben een online contactformulier waar u uw telefoonnummer achter kunt laten. U kunt binnen 48 nadat u uw telefoonnummer bij ons hebt achtergelaten een telefoontje verwachten. Het is geheel gratis en vrijblijvend om contact op te nemen. Weet u nog niet zeker of u hulp nodig heeft? Bel dan voor extra informatie en zie of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen