(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Heerlen

Letselschade advocaat Heerlen
Een heftige aanrijding gehad in Heerlen met letselschade als gevolg? Dat is een vervelend situatie. In Limburg komen helaas vaak ongelukken voor. Zo is bijvoorbeeld de N598 bij Margraten naar Hoogcruts opgenomen in de top 10 van gevaarlijkste wegen van Nederland. Bij een heftige aanrijding is het natuurlijk van het grootste belang dat u goed kunt herstellen. Maar waar u ook nooit te lang mee moet wachten, is het aanvragen van schadevergoeding. U staat er niet alleen voor, wij helpen u met uw schadevergoeding claimen. Huur bij ons een letselschade advocaat Limburg en omgeving en sta sterker in de onderhandelingen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op over hoe wij de zaak voor u gaan aanpakken. Hoe wij te werk gaan? Dat leggen wij graag stap voor stap uit. Een ongeluk in Limburg? Wacht niet te lang met actie ondernemen en maak gebruik van onze juridische expertise op het gebied van letselschade.

Letselschade advocaat Heerlen inhuren

Door letselschade kun u veel tegenslagen krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld (tijdelijk) minder werken en loopt u hierdoor flink wat geld mis, u hebt hoge medische kosten en dan nog eens de emotionele schade bovenop. Veel mensen kampen met PTSS of depressieve gevoelens na een heftige aanrijding. Het is normaal dat u tijd nodig hebt om deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken. Een letselschade advocaat Heerlen maakt een afspraak om jouw situatie te bespreken. Wat is er precies gebeurt en hoe ziet de schade er in de praktijk voor u uit. Vervolgens gaat de letselschade advocaat de aansprakelijke partij aanspreken en in overleg met de verzekeringsmaatschappijen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Wat belangrijk is, is dat je bewijsmateriaal hebt. Dit klinkt misschien wat crue, maar u hebt duidelijk bewijs van uw letsel nodig om een sterke zaak te maken. Zorg dat u een medische verklaring hebt waarin wordt duidelijk gemaakt dat uw verwondingen het resultaat zijn van het opgelopen letsel. Zonder medische verklaring kun je vaak geen schade claimen. Ook kan, indien mogelijk, videomateriaal van de aanrijding gebruikt worden of foto’s van de verwondingen. U kunt bijvoorbeeld ook foto’s maken van de gevaarlijke weg in Limburg waar uw ongeluk gebeurt is en hoe u terecht bent gekomen. In Limburg gebeuren de meeste zware ongelukken met letsel buiten de bebouwde kom. Maak foto’s van jouw situatie om een sterke zaak te maken. Ook wordt vaak gevraagd of jouw ervaringen na het letsel op papier kunt zetten. Hoe ziet uw dagelijks leven er nu uit en wat is er zo ingrijpend veranderd? Dit is belangrijk voor het aanspraak maken op smartengeld. Dit is de financiële compensatie voor de emotionele schade na het ongeluk in Heerlen en omgeving.

Een rechtszaak na een aanrijding in Heerlen

Gaat de aansprakelijke partij niet akkoord met de overeenkomst van onze letselschade advocaat Limburg? Dan kan het uitdraaien op een rechtszaak. Ook dan staan wij u van harte bij. Wanneer u in het recht staat en recht hebt of een vergoeding, zal de rechter dit altijd toewijzen. De aansprakelijke partij is namelijk verplicht om de kosten voor degene met de opgelopen letselschade. U hoeft niet bang te zijn dat de kosten voor het rechtsproces de pan uitlopen. De aansprakelijke partij is ook hiervoor verantwoordelijk wanneer de rechter uw gelijk toezegt. U kunt dus zonder zorgen het proces ingaan. Wij staan u op professionele wijze bij en zorgen dat u recht wordt gedaan.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede voorwaarden

U kunt altijd gratis en vrijblijvend advies inwinnen. Heeft u vragen over wat u nu moet doen of wilt u hulp? Dan kunt u gratis contact met ons opnemen. Via de website kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. In de meeste gevallen is onze service voor u geheel gratis. De aansprakelijke partij is verplicht om de rechtskosten te betalen, waaronder onze hulp ook valt. Met een succespercentage van 93,7 % is het zeker de moeite waard om onze hulp in te schakelen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Onze klanten geven ons een vijf-sterren beoordeling. Wij werken snel en vakkundig en zorgen er altijd voor om een goede oplossing voor uw situatie te vinden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat Limburg

Wilt u meer weten over onze services met betrekking tot letselschade? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind u kraakheldere informatie over de service die wij bieden in Limburg. Na een aanrijding staat u er juridisch gezien nooit alleen voor. Neem eenvoudig contact met ons op en krijg de professionele hulp die u nodig hebt in het rechtsproces. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij zullen binnen 48 uur telefonisch contact met u opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen