(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Heerlen

Letselschade advocaat Heerlen
Een heftige aanrijding gehad in Heerlen met letselschade als gevolg? Dat is een vervelend situatie. In Limburg komen helaas vaak ongelukken voor. Zo is bijvoorbeeld de N598 bij Margraten naar Hoogcruts opgenomen in de top 10 van gevaarlijkste wegen van Nederland. Bij een heftige aanrijding is het natuurlijk van het grootste belang dat u goed kunt herstellen. Maar waar u ook nooit te lang mee moet wachten, is het aanvragen van schadevergoeding. U staat er niet alleen voor, wij helpen u met uw schadevergoeding claimen. Huur bij ons een letselschade advocaat Limburg en omgeving en sta sterker in de onderhandelingen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op over hoe wij de zaak voor u gaan aanpakken. Hoe wij te werk gaan? Dat leggen wij graag stap voor stap uit. Een ongeluk in Limburg? Wacht niet te lang met actie ondernemen en maak gebruik van onze juridische expertise op het gebied van letselschade.

Letselschade advocaat Heerlen inhuren

Door letselschade kun u veel tegenslagen krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld (tijdelijk) minder werken en loopt u hierdoor flink wat geld mis, u hebt hoge medische kosten en dan nog eens de emotionele schade bovenop. Veel mensen kampen met PTSS of depressieve gevoelens na een heftige aanrijding. Het is normaal dat u tijd nodig hebt om deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken. Een letselschade advocaat Heerlen maakt een afspraak om jouw situatie te bespreken. Wat is er precies gebeurt en hoe ziet de schade er in de praktijk voor u uit. Vervolgens gaat de letselschade advocaat de aansprakelijke partij aanspreken en in overleg met de verzekeringsmaatschappijen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Wat belangrijk is, is dat je bewijsmateriaal hebt. Dit klinkt misschien wat crue, maar u hebt duidelijk bewijs van uw letsel nodig om een sterke zaak te maken. Zorg dat u een medische verklaring hebt waarin wordt duidelijk gemaakt dat uw verwondingen het resultaat zijn van het opgelopen letsel. Zonder medische verklaring kun je vaak geen schade claimen. Ook kan, indien mogelijk, videomateriaal van de aanrijding gebruikt worden of foto’s van de verwondingen. U kunt bijvoorbeeld ook foto’s maken van de gevaarlijke weg in Limburg waar uw ongeluk gebeurt is en hoe u terecht bent gekomen. In Limburg gebeuren de meeste zware ongelukken met letsel buiten de bebouwde kom. Maak foto’s van jouw situatie om een sterke zaak te maken. Ook wordt vaak gevraagd of jouw ervaringen na het letsel op papier kunt zetten. Hoe ziet uw dagelijks leven er nu uit en wat is er zo ingrijpend veranderd? Dit is belangrijk voor het aanspraak maken op smartengeld. Dit is de financiële compensatie voor de emotionele schade na het ongeluk in Heerlen en omgeving.

Een rechtszaak na een aanrijding in Heerlen

Gaat de aansprakelijke partij niet akkoord met de overeenkomst van onze letselschade advocaat Limburg? Dan kan het uitdraaien op een rechtszaak. Ook dan staan wij u van harte bij. Wanneer u in het recht staat en recht hebt of een vergoeding, zal de rechter dit altijd toewijzen. De aansprakelijke partij is namelijk verplicht om de kosten voor degene met de opgelopen letselschade. U hoeft niet bang te zijn dat de kosten voor het rechtsproces de pan uitlopen. De aansprakelijke partij is ook hiervoor verantwoordelijk wanneer de rechter uw gelijk toezegt. U kunt dus zonder zorgen het proces ingaan. Wij staan u op professionele wijze bij en zorgen dat u recht wordt gedaan.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede voorwaarden

U kunt altijd gratis en vrijblijvend advies inwinnen. Heeft u vragen over wat u nu moet doen of wilt u hulp? Dan kunt u gratis contact met ons opnemen. Via de website kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. In de meeste gevallen is onze service voor u geheel gratis. De aansprakelijke partij is verplicht om de rechtskosten te betalen, waaronder onze hulp ook valt. Met een succespercentage van 93,7 % is het zeker de moeite waard om onze hulp in te schakelen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Onze klanten geven ons een vijf-sterren beoordeling. Wij werken snel en vakkundig en zorgen er altijd voor om een goede oplossing voor uw situatie te vinden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat Limburg

Wilt u meer weten over onze services met betrekking tot letselschade? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind u kraakheldere informatie over de service die wij bieden in Limburg. Na een aanrijding staat u er juridisch gezien nooit alleen voor. Neem eenvoudig contact met ons op en krijg de professionele hulp die u nodig hebt in het rechtsproces. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij zullen binnen 48 uur telefonisch contact met u opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen