(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Heerlen

Letselschade advocaat Heerlen
Een heftige aanrijding gehad in Heerlen met letselschade als gevolg? Dat is een vervelend situatie. In Limburg komen helaas vaak ongelukken voor. Zo is bijvoorbeeld de N598 bij Margraten naar Hoogcruts opgenomen in de top 10 van gevaarlijkste wegen van Nederland. Bij een heftige aanrijding is het natuurlijk van het grootste belang dat u goed kunt herstellen. Maar waar u ook nooit te lang mee moet wachten, is het aanvragen van schadevergoeding. U staat er niet alleen voor, wij helpen u met uw schadevergoeding claimen. Huur bij ons een letselschade advocaat Limburg en omgeving en sta sterker in de onderhandelingen. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op over hoe wij de zaak voor u gaan aanpakken. Hoe wij te werk gaan? Dat leggen wij graag stap voor stap uit. Een ongeluk in Limburg? Wacht niet te lang met actie ondernemen en maak gebruik van onze juridische expertise op het gebied van letselschade.

Letselschade advocaat Heerlen inhuren

Door letselschade kun u veel tegenslagen krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld (tijdelijk) minder werken en loopt u hierdoor flink wat geld mis, u hebt hoge medische kosten en dan nog eens de emotionele schade bovenop. Veel mensen kampen met PTSS of depressieve gevoelens na een heftige aanrijding. Het is normaal dat u tijd nodig hebt om deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken. Een letselschade advocaat Heerlen maakt een afspraak om jouw situatie te bespreken. Wat is er precies gebeurt en hoe ziet de schade er in de praktijk voor u uit. Vervolgens gaat de letselschade advocaat de aansprakelijke partij aanspreken en in overleg met de verzekeringsmaatschappijen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Wat belangrijk is, is dat je bewijsmateriaal hebt. Dit klinkt misschien wat crue, maar u hebt duidelijk bewijs van uw letsel nodig om een sterke zaak te maken. Zorg dat u een medische verklaring hebt waarin wordt duidelijk gemaakt dat uw verwondingen het resultaat zijn van het opgelopen letsel. Zonder medische verklaring kun je vaak geen schade claimen. Ook kan, indien mogelijk, videomateriaal van de aanrijding gebruikt worden of foto’s van de verwondingen. U kunt bijvoorbeeld ook foto’s maken van de gevaarlijke weg in Limburg waar uw ongeluk gebeurt is en hoe u terecht bent gekomen. In Limburg gebeuren de meeste zware ongelukken met letsel buiten de bebouwde kom. Maak foto’s van jouw situatie om een sterke zaak te maken. Ook wordt vaak gevraagd of jouw ervaringen na het letsel op papier kunt zetten. Hoe ziet uw dagelijks leven er nu uit en wat is er zo ingrijpend veranderd? Dit is belangrijk voor het aanspraak maken op smartengeld. Dit is de financiële compensatie voor de emotionele schade na het ongeluk in Heerlen en omgeving.

Een rechtszaak na een aanrijding in Heerlen

Gaat de aansprakelijke partij niet akkoord met de overeenkomst van onze letselschade advocaat Limburg? Dan kan het uitdraaien op een rechtszaak. Ook dan staan wij u van harte bij. Wanneer u in het recht staat en recht hebt of een vergoeding, zal de rechter dit altijd toewijzen. De aansprakelijke partij is namelijk verplicht om de kosten voor degene met de opgelopen letselschade. U hoeft niet bang te zijn dat de kosten voor het rechtsproces de pan uitlopen. De aansprakelijke partij is ook hiervoor verantwoordelijk wanneer de rechter uw gelijk toezegt. U kunt dus zonder zorgen het proces ingaan. Wij staan u op professionele wijze bij en zorgen dat u recht wordt gedaan.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede voorwaarden

U kunt altijd gratis en vrijblijvend advies inwinnen. Heeft u vragen over wat u nu moet doen of wilt u hulp? Dan kunt u gratis contact met ons opnemen. Via de website kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken. In de meeste gevallen is onze service voor u geheel gratis. De aansprakelijke partij is verplicht om de rechtskosten te betalen, waaronder onze hulp ook valt. Met een succespercentage van 93,7 % is het zeker de moeite waard om onze hulp in te schakelen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Onze klanten geven ons een vijf-sterren beoordeling. Wij werken snel en vakkundig en zorgen er altijd voor om een goede oplossing voor uw situatie te vinden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat Limburg

Wilt u meer weten over onze services met betrekking tot letselschade? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind u kraakheldere informatie over de service die wij bieden in Limburg. Na een aanrijding staat u er juridisch gezien nooit alleen voor. Neem eenvoudig contact met ons op en krijg de professionele hulp die u nodig hebt in het rechtsproces. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij zullen binnen 48 uur telefonisch contact met u opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen