(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Apeldoorn

Letselschade advocaat Apeldoorn

Letselschade advocaat Apeldoorn inschakelen?
Een ongeluk meemaken is een zeer ingrijpende belevenis. Wanneer u hierdoor letselschade oploopt, kan dit veel nare gevolgen voor uw dagelijks leven hebben. Zo bent u bijvoorbeeld tijdelijk uit de running of moet u een langdurig revalidatietraject in. Het allerbelangrijkste is dat u zo goed mogelijk kunt herstellen. Toch is het bijna net zo belangrijk om tijdig een vergoeding aan te vragen voor de letselschade. U kunt dit altijd zelf doen in overleg met de aansprakelijke partij. Maar wij begrijpen als geen ander dat dit proces vaak te veel van u kost. Wij helpen u daarom graag met juridische dienstverlening na een ongeval. Wij helpen mensen met letselschade om hun schadevergoeding te claimen. Wilt u ook hulp of advies? Neem dan contact met ons op. Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Waarom zou je een letselschade advocaat inhuren in plaats van zelf onderhandelen? Voor veel mensen is het onderhandelingsproces te confronterend. Een ongeluk is niet niks. Om geconfronteerd te worden met de opgelopen schade en wanneer de onderhandeling niet soepel lopen, kan dit erg zwaar wegen. Ook bent u vaak niet helemaal op de hoogte met alle regels en waar u nu allemaal recht op heeft. Een letselschade advocaat werkt voor u als tussenpersoon en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

De samenwerking begint met een gesprek over het ongeluk. Hoe is het ontstaan, wat is de fysieke en wat is de mentale schade en wat is het bewijs? Het is nodig om bewijsmateriaal te hebben van het ongeluk en de opgelopen schade. Dit kan bijvoorbeeld foto of videomateriaal zijn direct na het ongeluk of een medische verklaring. In de medische verklaring moet duidelijk geconstateerd worden dat de schade komt door het ongeluk. Wanneer een medische verklaring ontbreekt, is het vrijwel onmogelijk om een schadevergoeding te claimen. U kunt altijd bij uw huisarts of medisch specialist een verklaring opvragen.

Vervolgens gaat de letselschade advocaat in contact met de aansprakelijke partij en de verzekeringsmaatschappijen. De vergoeding die u krijgt, bestaat uit meerdere delen. Zo worden natuurlijk de ziekenhuiskosten op rekening gebracht van de aansprakelijke partij. Daarnaast is de aansprakelijke partij ook verantwoordelijk voor andere kosten. Heeft u door het ongeluk niet of minder kunnen werken? Deze derving van inkomsten wordt vergoed door de aansprakelijke partij. Kunt u het huishouden niet meer bijbenen door lichamelijke schade? Dan is de aansprakelijke partij verplicht om de kosten van een schoonmaakhulp te bekostigen.

Heeft u geen geld om een juridische hulp in te schakelen? Wanneer u de gedupeerde bent hoeft u hier helemaal niet over na te denken. De kosten voor het inhuren van een letselschade advocaat Apeldoorn worden altijd pas aan het einde van het proces berekend. De aansprakelijke partij is verantwoordelijk voor alle juridische kosten.

Als laatste wordt er nog het bedrag aan smartengeld berekend. Dit is de vergoeding die u ontvangt voor de emotionele schade door het ongeluk. U kunt bijvoorbeeld depressieve gevoelens ontwikkelen door de fysieke schade of de invloed van de schade op uw dagelijks leven. Deze emotionele schade wordt niet vergeten.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

De gevaarlijkste wegen van Apeldoorn

Apeldoorn kent vele wegen waar met regelmaat een ongeluk plaatsvindt. Een ongeluk gebeurt sneller dan u misschien denkt. Zo is de Marchantweg in Apeldoorn een bron van verkeersongelukken. Ook de kruising bij de Europaweg in de Apeldoorn behoort tot een van de gevaarlijkste kruisingen. Het is hier al vaak misgegaan. Wees daarom altijd op uw hoede wanneer u deze gevaarlijke kruising oversteekt.

De beste service

Wij leveren altijd een professionele service met een persoonlijke aanpak. Het meemaken van een ongeluk is niet niks, wij weten als geen ander wat een ongeluk kan veroorzaken in iemands leven. Wij gaan altijd professioneel om met uw informatie en zorgen ervoor dat er de beste oplossing voor u gevonden kan worden. U kunt ons altijd gratis en vrijblijvend contacten voor advies op maat. Heeft u meer hulp nodig? Wij helpen u tijdens het hele proces. Wij hebben en slagingspercentage van maar liefst 93,9% in onze vorige juridische zaken. Het is dan ook niet vreemd dat wij een waardering van vijf sterren krijgen van onze klanten. Wij weten altijd een oplossing te vinden die bij uw situatie past.

Neem contact op met een letselschade advocaat Apeldoorn

Wilt u meer informatie, advies of onze hulp inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Laat uw telefoonnummer achter op onze website en wij nemen contact met u op. U kunt binnen 48 een belletje van ons verwachten. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen