(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Hoofddorp

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een aanrijding is iets waar u liever niet aan denkt of meemaakt. Het zal u overkomen zeg, dat uw trouwe (en net nieuwe en dure) vierwieler als gevolg van een ongeval total loss afgevoerd moet worden. Erger nog kan de schade zijn die u zelf als gevolg van een ongeval oploopt. En dat terwijl u zelf totaal geen schuld aan de aanrijding had. Is er sprake van letselschade en wilt u een schadeclaim indienen, besef dan wel dat er ontzettend veel papierwerk en ander werk op u afkomt. En dus is het beter deze zaken aan letselschade advocaat Hoofddorp over te laten. Als geen ander is deze specialist in staat schadevergoeding bij de schuldige partij – de veroorzaker van het ongeval dus – te claimen. As u het contactformulier invult, dan wordt u binnen twee dagen gebeld door deze expert die u verder zal helpen de volledige schade vergoed te krijgen. En geruststellende gedachte, want zo kunt u zelf aan uw eigen herstel werken. En daar heeft u het vast druk genoeg mee.

Specifieke kennis

Een aanrijding kan zomaar ontstaan. Hoe goed u zelf ook oplet. Op de weg heeft u altijd met medeweggebruikers te maken die wellicht net even minder goed opletten en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. De schade na een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben op allerlei vlakken. Er kan als gevolg van een aanrijding sprake zijn van financiële en soms ook emotionele schade, schades die op de veroorzaker van het ongeval te verhalen zijn. De specialist uit Hoofddorp staat u bij en weet precies welke stappen ondernomen moeten worden om de maximale schade vergoed te krijgen. Eerste stap die hij namens u zal zetten is het aansprakelijk stellen van de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft. Daarna zal letselschade advocaat Hoofddorp ook de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen. Specialistisch werk die specifieke kennis vereisen en die een bepaalde onderhandelingstechniek vragen. En daar heeft u kort na het ongeval uw hoofd zeker niet naar staan of u bent wellicht niet eens in staat dit werk voor uw rekening te nemen.

Onderhandelingen

Ook in Hoofddorp zit dat ongeluk dus in een piepklein hoekje. Sterker nog: juist rond Hoofddorp ligt het gevaar op de loer. Neem de ring Hoofddorp en zeker de wegen van Hoofddorp naar Amsterdam en die van Hoofddorp en Haarlem en andersom; stuk voor stuk wegen waar het vrijwel altijd druk is. En hoe meer wegengebruikers, hoe groter de kans op een kleine of grote aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet en hoezeer u zelf de verkeersregels ook in acht neemt. U bent immers nooit alleen op de weg. En dus ligt het gevaar van een aanrijding altijd nadrukkelijk op de loer, zeker in Hoofddorp.

Bewijsmateriaal

Belangrijk in het gehele proces van schadevergoeding is het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen en foto’s van het ongeluk én van de kwetsuren die u als gevolg van de aanrijding heeft opgelopen. Zeer belangrijk is ook een verklaring van een dokter, ook bij niet zichtbare schade. Soms kunnen fysieke klachten namelijk pas later ontluiken en heeft u geen arts bezocht die de klachten op schrift heeft gesteld, dan wordt het claimen van schadevergoeding een bijzonder lastig verhaal. Consulteer dus altijd een arts na een aanrijding, ook als u denkt dat het met uzelf allemaal wel meevalt.

Gang naar de rechter

Na het verzamelen van bewijsmateriaal zal de expert de schade en de zaken voor u op een rijtje zetten. Die schade kan overigens veelomvattend zijn. Soms kunt u als gevolg van een ongeval uw werk niet meer doen of bent u genoodzaakt minder te gaan werken, wellicht moet u huishoudelijke hulp inschakelen of maakt u forse kosten voor vervoer voor uw revalidatieproject. De specialist in letselschade zal trachten het maximale bedrag voor u uit het vuur te slepen. Lopen de onderhandelingen op niets uit, dan wacht nog de gang naar de rechter. Dat kost u weliswaar eerst wat extra geld, maar als u door de rechter in het gelijk gesteld wordt, dan wordt de gedaagde partij ook veroordeeld om het bedrag dat u aan juridische kosten gemaakt hebt te vergoeden. Het inschakelen van een letselschade advocaat loont dus zeker de moeite. En zelf is het zonder relevante juridische kennis en zeker als u allesbehalve fit bent een hels karwei om de maximale schadevergoeding toegekend te krijgen. Het papierwerk alleen al zal moedeloos maken. Vaak proberen mensen het zelf en besluiten ze na enige tijd hun poging om schadevergoeding te krijgen te laten varen. En dan kost een aanrijding waaraan u zelf dus geen schuld heeft u ontzettend veel geld.

Wie binnen twee dagen in contact wil komen met een specialist op het gebied van letselschade, doet er goed aan het contactformulier zo snel mogelijk in te vullen. Aanrijdinggehad.nl helpt mensen op weg naar de maximale schadevergoeding die ze na een aanrijding waaraan ze zelf geen schuld hadden gewoon verdienen.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen