(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Hoofddorp

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een aanrijding is iets waar u liever niet aan denkt of meemaakt. Het zal u overkomen zeg, dat uw trouwe (en net nieuwe en dure) vierwieler als gevolg van een ongeval total loss afgevoerd moet worden. Erger nog kan de schade zijn die u zelf als gevolg van een ongeval oploopt. En dat terwijl u zelf totaal geen schuld aan de aanrijding had. Is er sprake van letselschade en wilt u een schadeclaim indienen, besef dan wel dat er ontzettend veel papierwerk en ander werk op u afkomt. En dus is het beter deze zaken aan letselschade advocaat Hoofddorp over te laten. Als geen ander is deze specialist in staat schadevergoeding bij de schuldige partij – de veroorzaker van het ongeval dus – te claimen. As u het contactformulier invult, dan wordt u binnen twee dagen gebeld door deze expert die u verder zal helpen de volledige schade vergoed te krijgen. En geruststellende gedachte, want zo kunt u zelf aan uw eigen herstel werken. En daar heeft u het vast druk genoeg mee.

Specifieke kennis

Een aanrijding kan zomaar ontstaan. Hoe goed u zelf ook oplet. Op de weg heeft u altijd met medeweggebruikers te maken die wellicht net even minder goed opletten en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. De schade na een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben op allerlei vlakken. Er kan als gevolg van een aanrijding sprake zijn van financiële en soms ook emotionele schade, schades die op de veroorzaker van het ongeval te verhalen zijn. De specialist uit Hoofddorp staat u bij en weet precies welke stappen ondernomen moeten worden om de maximale schade vergoed te krijgen. Eerste stap die hij namens u zal zetten is het aansprakelijk stellen van de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft. Daarna zal letselschade advocaat Hoofddorp ook de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen. Specialistisch werk die specifieke kennis vereisen en die een bepaalde onderhandelingstechniek vragen. En daar heeft u kort na het ongeval uw hoofd zeker niet naar staan of u bent wellicht niet eens in staat dit werk voor uw rekening te nemen.

Onderhandelingen

Ook in Hoofddorp zit dat ongeluk dus in een piepklein hoekje. Sterker nog: juist rond Hoofddorp ligt het gevaar op de loer. Neem de ring Hoofddorp en zeker de wegen van Hoofddorp naar Amsterdam en die van Hoofddorp en Haarlem en andersom; stuk voor stuk wegen waar het vrijwel altijd druk is. En hoe meer wegengebruikers, hoe groter de kans op een kleine of grote aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet en hoezeer u zelf de verkeersregels ook in acht neemt. U bent immers nooit alleen op de weg. En dus ligt het gevaar van een aanrijding altijd nadrukkelijk op de loer, zeker in Hoofddorp.

Bewijsmateriaal

Belangrijk in het gehele proces van schadevergoeding is het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen en foto’s van het ongeluk én van de kwetsuren die u als gevolg van de aanrijding heeft opgelopen. Zeer belangrijk is ook een verklaring van een dokter, ook bij niet zichtbare schade. Soms kunnen fysieke klachten namelijk pas later ontluiken en heeft u geen arts bezocht die de klachten op schrift heeft gesteld, dan wordt het claimen van schadevergoeding een bijzonder lastig verhaal. Consulteer dus altijd een arts na een aanrijding, ook als u denkt dat het met uzelf allemaal wel meevalt.

Gang naar de rechter

Na het verzamelen van bewijsmateriaal zal de expert de schade en de zaken voor u op een rijtje zetten. Die schade kan overigens veelomvattend zijn. Soms kunt u als gevolg van een ongeval uw werk niet meer doen of bent u genoodzaakt minder te gaan werken, wellicht moet u huishoudelijke hulp inschakelen of maakt u forse kosten voor vervoer voor uw revalidatieproject. De specialist in letselschade zal trachten het maximale bedrag voor u uit het vuur te slepen. Lopen de onderhandelingen op niets uit, dan wacht nog de gang naar de rechter. Dat kost u weliswaar eerst wat extra geld, maar als u door de rechter in het gelijk gesteld wordt, dan wordt de gedaagde partij ook veroordeeld om het bedrag dat u aan juridische kosten gemaakt hebt te vergoeden. Het inschakelen van een letselschade advocaat loont dus zeker de moeite. En zelf is het zonder relevante juridische kennis en zeker als u allesbehalve fit bent een hels karwei om de maximale schadevergoeding toegekend te krijgen. Het papierwerk alleen al zal moedeloos maken. Vaak proberen mensen het zelf en besluiten ze na enige tijd hun poging om schadevergoeding te krijgen te laten varen. En dan kost een aanrijding waaraan u zelf dus geen schuld heeft u ontzettend veel geld.

Wie binnen twee dagen in contact wil komen met een specialist op het gebied van letselschade, doet er goed aan het contactformulier zo snel mogelijk in te vullen. Aanrijdinggehad.nl helpt mensen op weg naar de maximale schadevergoeding die ze na een aanrijding waaraan ze zelf geen schuld hadden gewoon verdienen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen