(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Hoofddorp

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een aanrijding is iets waar u liever niet aan denkt of meemaakt. Het zal u overkomen zeg, dat uw trouwe (en net nieuwe en dure) vierwieler als gevolg van een ongeval total loss afgevoerd moet worden. Erger nog kan de schade zijn die u zelf als gevolg van een ongeval oploopt. En dat terwijl u zelf totaal geen schuld aan de aanrijding had. Is er sprake van letselschade en wilt u een schadeclaim indienen, besef dan wel dat er ontzettend veel papierwerk en ander werk op u afkomt. En dus is het beter deze zaken aan letselschade advocaat Hoofddorp over te laten. Als geen ander is deze specialist in staat schadevergoeding bij de schuldige partij – de veroorzaker van het ongeval dus – te claimen. As u het contactformulier invult, dan wordt u binnen twee dagen gebeld door deze expert die u verder zal helpen de volledige schade vergoed te krijgen. En geruststellende gedachte, want zo kunt u zelf aan uw eigen herstel werken. En daar heeft u het vast druk genoeg mee.

Specifieke kennis

Een aanrijding kan zomaar ontstaan. Hoe goed u zelf ook oplet. Op de weg heeft u altijd met medeweggebruikers te maken die wellicht net even minder goed opletten en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. De schade na een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben op allerlei vlakken. Er kan als gevolg van een aanrijding sprake zijn van financiële en soms ook emotionele schade, schades die op de veroorzaker van het ongeval te verhalen zijn. De specialist uit Hoofddorp staat u bij en weet precies welke stappen ondernomen moeten worden om de maximale schade vergoed te krijgen. Eerste stap die hij namens u zal zetten is het aansprakelijk stellen van de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft. Daarna zal letselschade advocaat Hoofddorp ook de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen. Specialistisch werk die specifieke kennis vereisen en die een bepaalde onderhandelingstechniek vragen. En daar heeft u kort na het ongeval uw hoofd zeker niet naar staan of u bent wellicht niet eens in staat dit werk voor uw rekening te nemen.

Onderhandelingen

Ook in Hoofddorp zit dat ongeluk dus in een piepklein hoekje. Sterker nog: juist rond Hoofddorp ligt het gevaar op de loer. Neem de ring Hoofddorp en zeker de wegen van Hoofddorp naar Amsterdam en die van Hoofddorp en Haarlem en andersom; stuk voor stuk wegen waar het vrijwel altijd druk is. En hoe meer wegengebruikers, hoe groter de kans op een kleine of grote aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet en hoezeer u zelf de verkeersregels ook in acht neemt. U bent immers nooit alleen op de weg. En dus ligt het gevaar van een aanrijding altijd nadrukkelijk op de loer, zeker in Hoofddorp.

Bewijsmateriaal

Belangrijk in het gehele proces van schadevergoeding is het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen en foto’s van het ongeluk én van de kwetsuren die u als gevolg van de aanrijding heeft opgelopen. Zeer belangrijk is ook een verklaring van een dokter, ook bij niet zichtbare schade. Soms kunnen fysieke klachten namelijk pas later ontluiken en heeft u geen arts bezocht die de klachten op schrift heeft gesteld, dan wordt het claimen van schadevergoeding een bijzonder lastig verhaal. Consulteer dus altijd een arts na een aanrijding, ook als u denkt dat het met uzelf allemaal wel meevalt.

Gang naar de rechter

Na het verzamelen van bewijsmateriaal zal de expert de schade en de zaken voor u op een rijtje zetten. Die schade kan overigens veelomvattend zijn. Soms kunt u als gevolg van een ongeval uw werk niet meer doen of bent u genoodzaakt minder te gaan werken, wellicht moet u huishoudelijke hulp inschakelen of maakt u forse kosten voor vervoer voor uw revalidatieproject. De specialist in letselschade zal trachten het maximale bedrag voor u uit het vuur te slepen. Lopen de onderhandelingen op niets uit, dan wacht nog de gang naar de rechter. Dat kost u weliswaar eerst wat extra geld, maar als u door de rechter in het gelijk gesteld wordt, dan wordt de gedaagde partij ook veroordeeld om het bedrag dat u aan juridische kosten gemaakt hebt te vergoeden. Het inschakelen van een letselschade advocaat loont dus zeker de moeite. En zelf is het zonder relevante juridische kennis en zeker als u allesbehalve fit bent een hels karwei om de maximale schadevergoeding toegekend te krijgen. Het papierwerk alleen al zal moedeloos maken. Vaak proberen mensen het zelf en besluiten ze na enige tijd hun poging om schadevergoeding te krijgen te laten varen. En dan kost een aanrijding waaraan u zelf dus geen schuld heeft u ontzettend veel geld.

Wie binnen twee dagen in contact wil komen met een specialist op het gebied van letselschade, doet er goed aan het contactformulier zo snel mogelijk in te vullen. Aanrijdinggehad.nl helpt mensen op weg naar de maximale schadevergoeding die ze na een aanrijding waaraan ze zelf geen schuld hadden gewoon verdienen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen