(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Hoofddorp

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een aanrijding is iets waar u liever niet aan denkt of meemaakt. Het zal u overkomen zeg, dat uw trouwe (en net nieuwe en dure) vierwieler als gevolg van een ongeval total loss afgevoerd moet worden. Erger nog kan de schade zijn die u zelf als gevolg van een ongeval oploopt. En dat terwijl u zelf totaal geen schuld aan de aanrijding had. Is er sprake van letselschade en wilt u een schadeclaim indienen, besef dan wel dat er ontzettend veel papierwerk en ander werk op u afkomt. En dus is het beter deze zaken aan letselschade advocaat Hoofddorp over te laten. Als geen ander is deze specialist in staat schadevergoeding bij de schuldige partij – de veroorzaker van het ongeval dus – te claimen. As u het contactformulier invult, dan wordt u binnen twee dagen gebeld door deze expert die u verder zal helpen de volledige schade vergoed te krijgen. En geruststellende gedachte, want zo kunt u zelf aan uw eigen herstel werken. En daar heeft u het vast druk genoeg mee.

Specifieke kennis

Een aanrijding kan zomaar ontstaan. Hoe goed u zelf ook oplet. Op de weg heeft u altijd met medeweggebruikers te maken die wellicht net even minder goed opletten en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. De schade na een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben op allerlei vlakken. Er kan als gevolg van een aanrijding sprake zijn van financiële en soms ook emotionele schade, schades die op de veroorzaker van het ongeval te verhalen zijn. De specialist uit Hoofddorp staat u bij en weet precies welke stappen ondernomen moeten worden om de maximale schade vergoed te krijgen. Eerste stap die hij namens u zal zetten is het aansprakelijk stellen van de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft. Daarna zal letselschade advocaat Hoofddorp ook de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen. Specialistisch werk die specifieke kennis vereisen en die een bepaalde onderhandelingstechniek vragen. En daar heeft u kort na het ongeval uw hoofd zeker niet naar staan of u bent wellicht niet eens in staat dit werk voor uw rekening te nemen.

Onderhandelingen

Ook in Hoofddorp zit dat ongeluk dus in een piepklein hoekje. Sterker nog: juist rond Hoofddorp ligt het gevaar op de loer. Neem de ring Hoofddorp en zeker de wegen van Hoofddorp naar Amsterdam en die van Hoofddorp en Haarlem en andersom; stuk voor stuk wegen waar het vrijwel altijd druk is. En hoe meer wegengebruikers, hoe groter de kans op een kleine of grote aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet en hoezeer u zelf de verkeersregels ook in acht neemt. U bent immers nooit alleen op de weg. En dus ligt het gevaar van een aanrijding altijd nadrukkelijk op de loer, zeker in Hoofddorp.

Bewijsmateriaal

Belangrijk in het gehele proces van schadevergoeding is het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen en foto’s van het ongeluk én van de kwetsuren die u als gevolg van de aanrijding heeft opgelopen. Zeer belangrijk is ook een verklaring van een dokter, ook bij niet zichtbare schade. Soms kunnen fysieke klachten namelijk pas later ontluiken en heeft u geen arts bezocht die de klachten op schrift heeft gesteld, dan wordt het claimen van schadevergoeding een bijzonder lastig verhaal. Consulteer dus altijd een arts na een aanrijding, ook als u denkt dat het met uzelf allemaal wel meevalt.

Gang naar de rechter

Na het verzamelen van bewijsmateriaal zal de expert de schade en de zaken voor u op een rijtje zetten. Die schade kan overigens veelomvattend zijn. Soms kunt u als gevolg van een ongeval uw werk niet meer doen of bent u genoodzaakt minder te gaan werken, wellicht moet u huishoudelijke hulp inschakelen of maakt u forse kosten voor vervoer voor uw revalidatieproject. De specialist in letselschade zal trachten het maximale bedrag voor u uit het vuur te slepen. Lopen de onderhandelingen op niets uit, dan wacht nog de gang naar de rechter. Dat kost u weliswaar eerst wat extra geld, maar als u door de rechter in het gelijk gesteld wordt, dan wordt de gedaagde partij ook veroordeeld om het bedrag dat u aan juridische kosten gemaakt hebt te vergoeden. Het inschakelen van een letselschade advocaat loont dus zeker de moeite. En zelf is het zonder relevante juridische kennis en zeker als u allesbehalve fit bent een hels karwei om de maximale schadevergoeding toegekend te krijgen. Het papierwerk alleen al zal moedeloos maken. Vaak proberen mensen het zelf en besluiten ze na enige tijd hun poging om schadevergoeding te krijgen te laten varen. En dan kost een aanrijding waaraan u zelf dus geen schuld heeft u ontzettend veel geld.

Wie binnen twee dagen in contact wil komen met een specialist op het gebied van letselschade, doet er goed aan het contactformulier zo snel mogelijk in te vullen. Aanrijdinggehad.nl helpt mensen op weg naar de maximale schadevergoeding die ze na een aanrijding waaraan ze zelf geen schuld hadden gewoon verdienen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen