(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Hoofddorp

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een aanrijding is iets waar u liever niet aan denkt of meemaakt. Het zal u overkomen zeg, dat uw trouwe (en net nieuwe en dure) vierwieler als gevolg van een ongeval total loss afgevoerd moet worden. Erger nog kan de schade zijn die u zelf als gevolg van een ongeval oploopt. En dat terwijl u zelf totaal geen schuld aan de aanrijding had. Is er sprake van letselschade en wilt u een schadeclaim indienen, besef dan wel dat er ontzettend veel papierwerk en ander werk op u afkomt. En dus is het beter deze zaken aan letselschade advocaat Hoofddorp over te laten. Als geen ander is deze specialist in staat schadevergoeding bij de schuldige partij – de veroorzaker van het ongeval dus – te claimen. As u het contactformulier invult, dan wordt u binnen twee dagen gebeld door deze expert die u verder zal helpen de volledige schade vergoed te krijgen. En geruststellende gedachte, want zo kunt u zelf aan uw eigen herstel werken. En daar heeft u het vast druk genoeg mee.

Specifieke kennis

Een aanrijding kan zomaar ontstaan. Hoe goed u zelf ook oplet. Op de weg heeft u altijd met medeweggebruikers te maken die wellicht net even minder goed opletten en dan zit een ongeluk in een klein hoekje. De schade na een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben op allerlei vlakken. Er kan als gevolg van een aanrijding sprake zijn van financiële en soms ook emotionele schade, schades die op de veroorzaker van het ongeval te verhalen zijn. De specialist uit Hoofddorp staat u bij en weet precies welke stappen ondernomen moeten worden om de maximale schade vergoed te krijgen. Eerste stap die hij namens u zal zetten is het aansprakelijk stellen van de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft. Daarna zal letselschade advocaat Hoofddorp ook de onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen. Specialistisch werk die specifieke kennis vereisen en die een bepaalde onderhandelingstechniek vragen. En daar heeft u kort na het ongeval uw hoofd zeker niet naar staan of u bent wellicht niet eens in staat dit werk voor uw rekening te nemen.

Onderhandelingen

Ook in Hoofddorp zit dat ongeluk dus in een piepklein hoekje. Sterker nog: juist rond Hoofddorp ligt het gevaar op de loer. Neem de ring Hoofddorp en zeker de wegen van Hoofddorp naar Amsterdam en die van Hoofddorp en Haarlem en andersom; stuk voor stuk wegen waar het vrijwel altijd druk is. En hoe meer wegengebruikers, hoe groter de kans op een kleine of grote aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet en hoezeer u zelf de verkeersregels ook in acht neemt. U bent immers nooit alleen op de weg. En dus ligt het gevaar van een aanrijding altijd nadrukkelijk op de loer, zeker in Hoofddorp.

Bewijsmateriaal

Belangrijk in het gehele proces van schadevergoeding is het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen en foto’s van het ongeluk én van de kwetsuren die u als gevolg van de aanrijding heeft opgelopen. Zeer belangrijk is ook een verklaring van een dokter, ook bij niet zichtbare schade. Soms kunnen fysieke klachten namelijk pas later ontluiken en heeft u geen arts bezocht die de klachten op schrift heeft gesteld, dan wordt het claimen van schadevergoeding een bijzonder lastig verhaal. Consulteer dus altijd een arts na een aanrijding, ook als u denkt dat het met uzelf allemaal wel meevalt.

Gang naar de rechter

Na het verzamelen van bewijsmateriaal zal de expert de schade en de zaken voor u op een rijtje zetten. Die schade kan overigens veelomvattend zijn. Soms kunt u als gevolg van een ongeval uw werk niet meer doen of bent u genoodzaakt minder te gaan werken, wellicht moet u huishoudelijke hulp inschakelen of maakt u forse kosten voor vervoer voor uw revalidatieproject. De specialist in letselschade zal trachten het maximale bedrag voor u uit het vuur te slepen. Lopen de onderhandelingen op niets uit, dan wacht nog de gang naar de rechter. Dat kost u weliswaar eerst wat extra geld, maar als u door de rechter in het gelijk gesteld wordt, dan wordt de gedaagde partij ook veroordeeld om het bedrag dat u aan juridische kosten gemaakt hebt te vergoeden. Het inschakelen van een letselschade advocaat loont dus zeker de moeite. En zelf is het zonder relevante juridische kennis en zeker als u allesbehalve fit bent een hels karwei om de maximale schadevergoeding toegekend te krijgen. Het papierwerk alleen al zal moedeloos maken. Vaak proberen mensen het zelf en besluiten ze na enige tijd hun poging om schadevergoeding te krijgen te laten varen. En dan kost een aanrijding waaraan u zelf dus geen schuld heeft u ontzettend veel geld.

Wie binnen twee dagen in contact wil komen met een specialist op het gebied van letselschade, doet er goed aan het contactformulier zo snel mogelijk in te vullen. Aanrijdinggehad.nl helpt mensen op weg naar de maximale schadevergoeding die ze na een aanrijding waaraan ze zelf geen schuld hadden gewoon verdienen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen