(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen inschakelen?
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. U hoeft niet eens schuldig te zijn om de gevolgen van een aanrijding te moeten doorstaan. Naast materiële schade, aan bijvoorbeeld de auto, vergeet men vaak de psychologische en letselschade die kan ontstaan. Vaak draagt u de kosten om te herstellen zelf, ook als iemand anders verantwoordelijk is voor de aanrijding. Wat de aanrijding niet uw eigen schuld? Dan doet u er goed aan om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Het kan veel uitmaken voor de directe en indirecte schade voortvloeiend uit een aanrijding. Ook in Emmen en in de directe omgeving kan een vakkundige letselschade advocaat u juridisch bijstaan.

Gevaarlijke verkeerspunten in en rondom Emmen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dit geldt voor een aanrijding. Uiteindelijk is niemand graag betrokken bij een verkeersongeval. Ondanks dat Emmen landelijk gezien relatief kalm en veilig wegennet kent, zijn er toch een aantal verkeerspunten waar u extra alert dient te zijn. Op deze plekken vinden meer ongevallen plaats dan elders in en rond Emmen. Op de rondweg Emmen vinden vooral aan de Zuid-westkant van deze ring meer ongelukken plaats. Ook de Hondsrugweg in Emmen is risicovoller dan andere wegen. Als u vaak gebruik maakt van de snelweg, wees dan extra voorzichtig op de A28 ter hoogte van Beilen en bij het knooppunt van de A28 en de A37 ter hoogte van Hoogeveen.

Welke schade kan er ontstaan door een aanrijding

De materiële schade aan uw voertuig is vaak snel te beoordelen en vast te leggen. Soms vergeet men echter de schade aan kleding en schoeisel. Ook worden dure accessoires van uw auto niet altijd meegenomen in de schadevaststelling. Vooral accessoires die later zijn toegevoegd aan de auto worden nog wel eens vergeten. Soms moet men na een aanrijding herstellen en/of revalideren omdat hij of zij bijvoorbeeld een borstkasletsel, knieletsel, polsletsel, hersenschudding, etc. heeft opgelopen. Soms zijn de kosten van revalidatie of van een fysiotherapeut deels voor eigen rekening. Vind u dan ook niet dat juist de veroorzaker van de aanrijding hiervoor zou moeten opdraaien? Schakel dan de letselschade advocaat uit Emmen in! Voorts kan er nog schade zijn doordat u tijdelijk niet kunt werken. Vooral voor ZZP’ers en andere ondernemers kan dit grote gevolgen hebben. Wederom een schadepost die niet door u is veroorzaakt, maar wel degelijk flink in de papieren kan gaan lopen. Ook kan met door de traumatische aard van sommige aanrijdingen psychisch letsel oplopen. Met al deze zaken weet de letselschade advocaat in Emmen wel raadt. Twijfel niet langer en neem contact op zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Medisch

We hebben in Nederland goede artsen en ziekenhuizen die veelal de patiënt goed helpen herstellen. Soms gebeurt het dat men letsel oploopt welk u de rest van uw leven blijven achtervolgen. In zo’n geval kan dat invloed hebben op uw werk, uw inkomen en dus uiteindelijk ook op uw pensioen. Zo kan medisch letsel een grote impact hebben op het huidige leven maar soms ook op uw toekomst. De vraag is of u dan genoegen moet nemen met de situatie zoals die is? Een letselschade advocaat Emma kan deze vraag voor u kan beantwoorden en hij of zij kan zorgen dat u schadeloos wordt gesteld waar dit van toepassing is. Zoek lokaal advies bij een letselschade advocaat in Emmen.

Psychisch

Letsel is niet altijd een concreet gegeven in de vorm van een wond of een beschadigd of zelfs missend lichaamsdeel. Ook psychisch kan men schade oplopen. Aanrijdingen en andere ongevallen kunnen soms ook leiden tot een psychisch trauma. Een dergelijk trauma kan het leven van het slachtoffer soms ernstig nadelig beïnvloeden. Zo’n trauma verlaagt vaak de kwaliteit van leven met alle gevolgen van dien. Aanhoudende angsten, depressiviteit en andere vormen van psychisch trauma zijn vaak aanleiding genoeg om een claim voor psychisch letsel in te dienen. De letselschade advocaat kan u bijstaan met een verzoek tot smartengeld. Smartengeld is vaak het enige middel waarmee men de gevolgen van psychisch letsel kan compenseren.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct actie ondernemen

Wat een letselschade advocaat in Emmen kan doen in uw geval, hangt af van uw situatie. Belangrijk is in ieder geval dat u direct na een aanrijding de situatie vastlegt. Controleer goed of een eventuele tekening van de situatie juist is weergegeven op het schadeformulier voor u deze ondertekent. Breng de situatie nog beter in kaart door foto’s en video’s te nemen alvorens de voertuigen worden verplaatst. Bij lichamelijk of psychisch letsel is het verstandig om een letselschade advocaat in Emmen te raadplegen. Hij of zij kan u dan van begin af meteen bijstaan met raad, advies en eventuele schadeclaims waarvoor de tegenpartij verantwoordelijkheid dient te nemen. Ook kan de letselschade advocaat uit Emmen namens u onderhandelen wanneer nodig en alles juridisch juist afwikkelen en registreren. Een letselschade advocaat in Emmen kan u ook precies vertellen welke schade u kunt verhalen op de tegenpartij. U kunt uzelf ernstig te kort doen als u niet of zelf in overleg gaat met de tegenpartij of zijn/haar advocaat of verzekeringsmaatschappij. Bij toekomstige aanrijdingen maar ook als u onlangs een ongeluk heeft gehad waarbij u het slachtoffer was, neem dan contact op met een letselschade advocaat uit Emmen of omgeving.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Geverifieerd
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Lees verder
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Geverifieerd
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Lees verder
Elf H
Elf H
20/12/2022
Geverifieerd
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
Lees verder
najima charif
najima charif
07/12/2022
Geverifieerd
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Lees verder
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Geverifieerd
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
Lees verder
N Boz
N Boz
21/11/2022
Geverifieerd
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Lees verder
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Geverifieerd
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Lees verder
Rob
Rob
13/11/2022
Geverifieerd
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Lees verder
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Geverifieerd
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen