(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen inschakelen?
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. U hoeft niet eens schuldig te zijn om de gevolgen van een aanrijding te moeten doorstaan. Naast materiële schade, aan bijvoorbeeld de auto, vergeet men vaak de psychologische en letselschade die kan ontstaan. Vaak draagt u de kosten om te herstellen zelf, ook als iemand anders verantwoordelijk is voor de aanrijding. Wat de aanrijding niet uw eigen schuld? Dan doet u er goed aan om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Het kan veel uitmaken voor de directe en indirecte schade voortvloeiend uit een aanrijding. Ook in Emmen en in de directe omgeving kan een vakkundige letselschade advocaat u juridisch bijstaan.

Gevaarlijke verkeerspunten in en rondom Emmen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dit geldt voor een aanrijding. Uiteindelijk is niemand graag betrokken bij een verkeersongeval. Ondanks dat Emmen landelijk gezien relatief kalm en veilig wegennet kent, zijn er toch een aantal verkeerspunten waar u extra alert dient te zijn. Op deze plekken vinden meer ongevallen plaats dan elders in en rond Emmen. Op de rondweg Emmen vinden vooral aan de Zuid-westkant van deze ring meer ongelukken plaats. Ook de Hondsrugweg in Emmen is risicovoller dan andere wegen. Als u vaak gebruik maakt van de snelweg, wees dan extra voorzichtig op de A28 ter hoogte van Beilen en bij het knooppunt van de A28 en de A37 ter hoogte van Hoogeveen.

Welke schade kan er ontstaan door een aanrijding

De materiële schade aan uw voertuig is vaak snel te beoordelen en vast te leggen. Soms vergeet men echter de schade aan kleding en schoeisel. Ook worden dure accessoires van uw auto niet altijd meegenomen in de schadevaststelling. Vooral accessoires die later zijn toegevoegd aan de auto worden nog wel eens vergeten. Soms moet men na een aanrijding herstellen en/of revalideren omdat hij of zij bijvoorbeeld een borstkasletsel, knieletsel, polsletsel, hersenschudding, etc. heeft opgelopen. Soms zijn de kosten van revalidatie of van een fysiotherapeut deels voor eigen rekening. Vind u dan ook niet dat juist de veroorzaker van de aanrijding hiervoor zou moeten opdraaien? Schakel dan de letselschade advocaat uit Emmen in! Voorts kan er nog schade zijn doordat u tijdelijk niet kunt werken. Vooral voor ZZP’ers en andere ondernemers kan dit grote gevolgen hebben. Wederom een schadepost die niet door u is veroorzaakt, maar wel degelijk flink in de papieren kan gaan lopen. Ook kan met door de traumatische aard van sommige aanrijdingen psychisch letsel oplopen. Met al deze zaken weet de letselschade advocaat in Emmen wel raadt. Twijfel niet langer en neem contact op zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Medisch

We hebben in Nederland goede artsen en ziekenhuizen die veelal de patiënt goed helpen herstellen. Soms gebeurt het dat men letsel oploopt welk u de rest van uw leven blijven achtervolgen. In zo’n geval kan dat invloed hebben op uw werk, uw inkomen en dus uiteindelijk ook op uw pensioen. Zo kan medisch letsel een grote impact hebben op het huidige leven maar soms ook op uw toekomst. De vraag is of u dan genoegen moet nemen met de situatie zoals die is? Een letselschade advocaat Emma kan deze vraag voor u kan beantwoorden en hij of zij kan zorgen dat u schadeloos wordt gesteld waar dit van toepassing is. Zoek lokaal advies bij een letselschade advocaat in Emmen.

Psychisch

Letsel is niet altijd een concreet gegeven in de vorm van een wond of een beschadigd of zelfs missend lichaamsdeel. Ook psychisch kan men schade oplopen. Aanrijdingen en andere ongevallen kunnen soms ook leiden tot een psychisch trauma. Een dergelijk trauma kan het leven van het slachtoffer soms ernstig nadelig beïnvloeden. Zo’n trauma verlaagt vaak de kwaliteit van leven met alle gevolgen van dien. Aanhoudende angsten, depressiviteit en andere vormen van psychisch trauma zijn vaak aanleiding genoeg om een claim voor psychisch letsel in te dienen. De letselschade advocaat kan u bijstaan met een verzoek tot smartengeld. Smartengeld is vaak het enige middel waarmee men de gevolgen van psychisch letsel kan compenseren.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct actie ondernemen

Wat een letselschade advocaat in Emmen kan doen in uw geval, hangt af van uw situatie. Belangrijk is in ieder geval dat u direct na een aanrijding de situatie vastlegt. Controleer goed of een eventuele tekening van de situatie juist is weergegeven op het schadeformulier voor u deze ondertekent. Breng de situatie nog beter in kaart door foto’s en video’s te nemen alvorens de voertuigen worden verplaatst. Bij lichamelijk of psychisch letsel is het verstandig om een letselschade advocaat in Emmen te raadplegen. Hij of zij kan u dan van begin af meteen bijstaan met raad, advies en eventuele schadeclaims waarvoor de tegenpartij verantwoordelijkheid dient te nemen. Ook kan de letselschade advocaat uit Emmen namens u onderhandelen wanneer nodig en alles juridisch juist afwikkelen en registreren. Een letselschade advocaat in Emmen kan u ook precies vertellen welke schade u kunt verhalen op de tegenpartij. U kunt uzelf ernstig te kort doen als u niet of zelf in overleg gaat met de tegenpartij of zijn/haar advocaat of verzekeringsmaatschappij. Bij toekomstige aanrijdingen maar ook als u onlangs een ongeluk heeft gehad waarbij u het slachtoffer was, neem dan contact op met een letselschade advocaat uit Emmen of omgeving.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen