(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen

Letselschade advocaat Emmen inschakelen?
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. U hoeft niet eens schuldig te zijn om de gevolgen van een aanrijding te moeten doorstaan. Naast materiële schade, aan bijvoorbeeld de auto, vergeet men vaak de psychologische en letselschade die kan ontstaan. Vaak draagt u de kosten om te herstellen zelf, ook als iemand anders verantwoordelijk is voor de aanrijding. Wat de aanrijding niet uw eigen schuld? Dan doet u er goed aan om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Het kan veel uitmaken voor de directe en indirecte schade voortvloeiend uit een aanrijding. Ook in Emmen en in de directe omgeving kan een vakkundige letselschade advocaat u juridisch bijstaan.

Gevaarlijke verkeerspunten in en rondom Emmen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dit geldt voor een aanrijding. Uiteindelijk is niemand graag betrokken bij een verkeersongeval. Ondanks dat Emmen landelijk gezien relatief kalm en veilig wegennet kent, zijn er toch een aantal verkeerspunten waar u extra alert dient te zijn. Op deze plekken vinden meer ongevallen plaats dan elders in en rond Emmen. Op de rondweg Emmen vinden vooral aan de Zuid-westkant van deze ring meer ongelukken plaats. Ook de Hondsrugweg in Emmen is risicovoller dan andere wegen. Als u vaak gebruik maakt van de snelweg, wees dan extra voorzichtig op de A28 ter hoogte van Beilen en bij het knooppunt van de A28 en de A37 ter hoogte van Hoogeveen.

Welke schade kan er ontstaan door een aanrijding

De materiële schade aan uw voertuig is vaak snel te beoordelen en vast te leggen. Soms vergeet men echter de schade aan kleding en schoeisel. Ook worden dure accessoires van uw auto niet altijd meegenomen in de schadevaststelling. Vooral accessoires die later zijn toegevoegd aan de auto worden nog wel eens vergeten. Soms moet men na een aanrijding herstellen en/of revalideren omdat hij of zij bijvoorbeeld een borstkasletsel, knieletsel, polsletsel, hersenschudding, etc. heeft opgelopen. Soms zijn de kosten van revalidatie of van een fysiotherapeut deels voor eigen rekening. Vind u dan ook niet dat juist de veroorzaker van de aanrijding hiervoor zou moeten opdraaien? Schakel dan de letselschade advocaat uit Emmen in! Voorts kan er nog schade zijn doordat u tijdelijk niet kunt werken. Vooral voor ZZP’ers en andere ondernemers kan dit grote gevolgen hebben. Wederom een schadepost die niet door u is veroorzaakt, maar wel degelijk flink in de papieren kan gaan lopen. Ook kan met door de traumatische aard van sommige aanrijdingen psychisch letsel oplopen. Met al deze zaken weet de letselschade advocaat in Emmen wel raadt. Twijfel niet langer en neem contact op zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Medisch

We hebben in Nederland goede artsen en ziekenhuizen die veelal de patiënt goed helpen herstellen. Soms gebeurt het dat men letsel oploopt welk u de rest van uw leven blijven achtervolgen. In zo’n geval kan dat invloed hebben op uw werk, uw inkomen en dus uiteindelijk ook op uw pensioen. Zo kan medisch letsel een grote impact hebben op het huidige leven maar soms ook op uw toekomst. De vraag is of u dan genoegen moet nemen met de situatie zoals die is? Een letselschade advocaat Emma kan deze vraag voor u kan beantwoorden en hij of zij kan zorgen dat u schadeloos wordt gesteld waar dit van toepassing is. Zoek lokaal advies bij een letselschade advocaat in Emmen.

Psychisch

Letsel is niet altijd een concreet gegeven in de vorm van een wond of een beschadigd of zelfs missend lichaamsdeel. Ook psychisch kan men schade oplopen. Aanrijdingen en andere ongevallen kunnen soms ook leiden tot een psychisch trauma. Een dergelijk trauma kan het leven van het slachtoffer soms ernstig nadelig beïnvloeden. Zo’n trauma verlaagt vaak de kwaliteit van leven met alle gevolgen van dien. Aanhoudende angsten, depressiviteit en andere vormen van psychisch trauma zijn vaak aanleiding genoeg om een claim voor psychisch letsel in te dienen. De letselschade advocaat kan u bijstaan met een verzoek tot smartengeld. Smartengeld is vaak het enige middel waarmee men de gevolgen van psychisch letsel kan compenseren.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct actie ondernemen

Wat een letselschade advocaat in Emmen kan doen in uw geval, hangt af van uw situatie. Belangrijk is in ieder geval dat u direct na een aanrijding de situatie vastlegt. Controleer goed of een eventuele tekening van de situatie juist is weergegeven op het schadeformulier voor u deze ondertekent. Breng de situatie nog beter in kaart door foto’s en video’s te nemen alvorens de voertuigen worden verplaatst. Bij lichamelijk of psychisch letsel is het verstandig om een letselschade advocaat in Emmen te raadplegen. Hij of zij kan u dan van begin af meteen bijstaan met raad, advies en eventuele schadeclaims waarvoor de tegenpartij verantwoordelijkheid dient te nemen. Ook kan de letselschade advocaat uit Emmen namens u onderhandelen wanneer nodig en alles juridisch juist afwikkelen en registreren. Een letselschade advocaat in Emmen kan u ook precies vertellen welke schade u kunt verhalen op de tegenpartij. U kunt uzelf ernstig te kort doen als u niet of zelf in overleg gaat met de tegenpartij of zijn/haar advocaat of verzekeringsmaatschappij. Bij toekomstige aanrijdingen maar ook als u onlangs een ongeluk heeft gehad waarbij u het slachtoffer was, neem dan contact op met een letselschade advocaat uit Emmen of omgeving.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen