(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Leeuwarden

letselschade advocaat Leeuwarden

 

Een aanrijding meemaken is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u zelf letselschade oploopt. Uw hele leven staat in een keer op de kop. Het is bijzonder belangrijk dat u goed kunt herstellen, maar wacht ook zeker niet met juridische stappen. Het is belangrijk dat u snel het proces van schadevergoeding start, zo krijgt u snel waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze expertise in het hoge noorden van het land. Laat online uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken of voor advies.

Een aanrijding in Leeuwarden

Stel u bent in Leeuwarden en rijdt op de Oostergrachtswal in Leeuwarden en wordt bij een kruising aangereden met botbreuken als gevolg. Dit heeft veel invloed op uw dagelijks leven. Niet alleen gaat u een proces van herstel en revalidatie in, ook kunt u uw huidige beroep vaak (tijdelijk) niet uitvoeren. Hierdoor kunt u veel inkomsten mislopen. Het is daarom allereerst belangrijk om van de aansprakelijke partij een financiële vergoeding te vragen van de medische kosten en voor het gemis van financiële inkomsten.

Dit zijn de puur praktische kosten die u vergoedt kunt krijgen. Naast deze fysieke klachten, heeft een aanrijding vaak enorme invloed op uw emotionele gesteldheid. Het is een traumatische ervaring om slachtoffer te worden van een aanrijding. Daarnaast kan de opgelopen fysieke schade zorgen voor veel emotionele schade. Heeft u bijvoorbeeld een ernstige klap op uw hoofd gehad? Dan kunt u door de klap kampen met chronische hoofdpijnklachten. Door de aanrijding en de herstelperiode kunnen depressieve gevoelens ontstaan. De emotionele schade van een ongeluk mag zeker niet vergeten worden. Ook deze emotionele kosten kunnen vergoedt worden door de aansprakelijke partij. We spreken dan van smartengeld. Veel mensen vergeten deze kosten wanneer zij zelf in overleg gaan met de aansprakelijke partij. Het is daarom aan te raden om een juridisch specialist in te schakelen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Wat kan een letselschade advocaat Leeuwarden voor u betekenen?

Allereerst biedt een letselschade bijzonder veel steun. Ze luisteren naar uw verhaal en proberen een goede oplossing te vinden. U heeft iemand die aan uw kant staat en u graag wilt helpen. Zeker wanneer u net een aanrijding in Leeuwarden hebt meegemaakt, is dit een bijzonder emotioneel intensief proces. Het kan erg fijn zijn om dan professionele hulp te krijgen. De letselschade advocaat Leeuwarden werkt eigenlijk als tussenpersoon tussen u en de aansprakelijke partij. Zo hoeft u zelf de confrontatie niet aan en krijgt u hulp op maat.

Het is belangrijk dat u genoeg bewijsmateriaal hebt van het feit dat u schade door schuld hebt opgelopen. Dit zou bijvoorbeeld videomateriaal van het ongeluk kunnen zijn, mits het mogelijk is. Maar ook foto’s van de verwondingen door het ongeluk en een medische verklaring. Dat laatste is enorm belangrijk. Zonder een medische verklaring wordt het lastig om een schadevergoeding aan te vragen. Wanneer u bij behandeling voor uw verwondingen wordt geholpen door een medisch specialist, is het van groot belang dat er op papier wordt gezet dat deze verwondingen het gevolg zijn van letselschade.

In veel gevallen kan uw juridisch specialist en samen met de aansprakelijke partij of de juridisch specialist van de aansprakelijke partij uitkomen. Er wordt een schadevergoeding opgesteld waarbij zowel de medische kosten, kosten voor het verlies van inkomst en smartengeld in zijn opgenomen. Wanneer het niet mogelijk is om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, wordt er een rechtsproces gestart.

In Nederland is het bij wet verplicht om schade door schuld te vergoeden. U staat dus in uw recht en ook de rechtskosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Altijd snel en vakkundig geholpen

Wij werken altijd snel en vakkundig bij aanvragen voor hulp bij letselschade in Leeuwarden en omgeving. U kunt altijd gratis en vrijblijvend informatie en juridisch advies aanvragen. Wij hebben veel tevreden klanten voor u geholpen. Wij krijgen een 5-sterren beoordeling van onze klanten. Dit is niet helemaal vreemd met een succespercentage van 93,7 %. Wanneer u te maken krijgt met een aanrijding en letselschade, vinden wij het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij werken daarom snel en zorgen er altijd voor dat er een oplossing gevonden kan worden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over onze werkwijze in Leeuwarden en omgeving? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U kunt uw contactgegevens bij ons achterlaten en wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. U kunt dan al uw juridische vragen stellen, advies inwinnen of een afspraak maken. Heeft uw vraag spoed? Dan kunt u ook altijd zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen