(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Leeuwarden

letselschade advocaat Leeuwarden

 

Een aanrijding meemaken is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u zelf letselschade oploopt. Uw hele leven staat in een keer op de kop. Het is bijzonder belangrijk dat u goed kunt herstellen, maar wacht ook zeker niet met juridische stappen. Het is belangrijk dat u snel het proces van schadevergoeding start, zo krijgt u snel waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze expertise in het hoge noorden van het land. Laat online uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken of voor advies.

Een aanrijding in Leeuwarden

Stel u bent in Leeuwarden en rijdt op de Oostergrachtswal in Leeuwarden en wordt bij een kruising aangereden met botbreuken als gevolg. Dit heeft veel invloed op uw dagelijks leven. Niet alleen gaat u een proces van herstel en revalidatie in, ook kunt u uw huidige beroep vaak (tijdelijk) niet uitvoeren. Hierdoor kunt u veel inkomsten mislopen. Het is daarom allereerst belangrijk om van de aansprakelijke partij een financiële vergoeding te vragen van de medische kosten en voor het gemis van financiële inkomsten.

Dit zijn de puur praktische kosten die u vergoedt kunt krijgen. Naast deze fysieke klachten, heeft een aanrijding vaak enorme invloed op uw emotionele gesteldheid. Het is een traumatische ervaring om slachtoffer te worden van een aanrijding. Daarnaast kan de opgelopen fysieke schade zorgen voor veel emotionele schade. Heeft u bijvoorbeeld een ernstige klap op uw hoofd gehad? Dan kunt u door de klap kampen met chronische hoofdpijnklachten. Door de aanrijding en de herstelperiode kunnen depressieve gevoelens ontstaan. De emotionele schade van een ongeluk mag zeker niet vergeten worden. Ook deze emotionele kosten kunnen vergoedt worden door de aansprakelijke partij. We spreken dan van smartengeld. Veel mensen vergeten deze kosten wanneer zij zelf in overleg gaan met de aansprakelijke partij. Het is daarom aan te raden om een juridisch specialist in te schakelen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Wat kan een letselschade advocaat Leeuwarden voor u betekenen?

Allereerst biedt een letselschade bijzonder veel steun. Ze luisteren naar uw verhaal en proberen een goede oplossing te vinden. U heeft iemand die aan uw kant staat en u graag wilt helpen. Zeker wanneer u net een aanrijding in Leeuwarden hebt meegemaakt, is dit een bijzonder emotioneel intensief proces. Het kan erg fijn zijn om dan professionele hulp te krijgen. De letselschade advocaat Leeuwarden werkt eigenlijk als tussenpersoon tussen u en de aansprakelijke partij. Zo hoeft u zelf de confrontatie niet aan en krijgt u hulp op maat.

Het is belangrijk dat u genoeg bewijsmateriaal hebt van het feit dat u schade door schuld hebt opgelopen. Dit zou bijvoorbeeld videomateriaal van het ongeluk kunnen zijn, mits het mogelijk is. Maar ook foto’s van de verwondingen door het ongeluk en een medische verklaring. Dat laatste is enorm belangrijk. Zonder een medische verklaring wordt het lastig om een schadevergoeding aan te vragen. Wanneer u bij behandeling voor uw verwondingen wordt geholpen door een medisch specialist, is het van groot belang dat er op papier wordt gezet dat deze verwondingen het gevolg zijn van letselschade.

In veel gevallen kan uw juridisch specialist en samen met de aansprakelijke partij of de juridisch specialist van de aansprakelijke partij uitkomen. Er wordt een schadevergoeding opgesteld waarbij zowel de medische kosten, kosten voor het verlies van inkomst en smartengeld in zijn opgenomen. Wanneer het niet mogelijk is om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, wordt er een rechtsproces gestart.

In Nederland is het bij wet verplicht om schade door schuld te vergoeden. U staat dus in uw recht en ook de rechtskosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Altijd snel en vakkundig geholpen

Wij werken altijd snel en vakkundig bij aanvragen voor hulp bij letselschade in Leeuwarden en omgeving. U kunt altijd gratis en vrijblijvend informatie en juridisch advies aanvragen. Wij hebben veel tevreden klanten voor u geholpen. Wij krijgen een 5-sterren beoordeling van onze klanten. Dit is niet helemaal vreemd met een succespercentage van 93,7 %. Wanneer u te maken krijgt met een aanrijding en letselschade, vinden wij het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij werken daarom snel en zorgen er altijd voor dat er een oplossing gevonden kan worden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over onze werkwijze in Leeuwarden en omgeving? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U kunt uw contactgegevens bij ons achterlaten en wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. U kunt dan al uw juridische vragen stellen, advies inwinnen of een afspraak maken. Heeft uw vraag spoed? Dan kunt u ook altijd zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen