(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Leeuwarden

letselschade advocaat Leeuwarden

 

Een aanrijding meemaken is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u zelf letselschade oploopt. Uw hele leven staat in een keer op de kop. Het is bijzonder belangrijk dat u goed kunt herstellen, maar wacht ook zeker niet met juridische stappen. Het is belangrijk dat u snel het proces van schadevergoeding start, zo krijgt u snel waar u recht op heeft. Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze expertise in het hoge noorden van het land. Laat online uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken of voor advies.

Een aanrijding in Leeuwarden

Stel u bent in Leeuwarden en rijdt op de Oostergrachtswal in Leeuwarden en wordt bij een kruising aangereden met botbreuken als gevolg. Dit heeft veel invloed op uw dagelijks leven. Niet alleen gaat u een proces van herstel en revalidatie in, ook kunt u uw huidige beroep vaak (tijdelijk) niet uitvoeren. Hierdoor kunt u veel inkomsten mislopen. Het is daarom allereerst belangrijk om van de aansprakelijke partij een financiële vergoeding te vragen van de medische kosten en voor het gemis van financiële inkomsten.

Dit zijn de puur praktische kosten die u vergoedt kunt krijgen. Naast deze fysieke klachten, heeft een aanrijding vaak enorme invloed op uw emotionele gesteldheid. Het is een traumatische ervaring om slachtoffer te worden van een aanrijding. Daarnaast kan de opgelopen fysieke schade zorgen voor veel emotionele schade. Heeft u bijvoorbeeld een ernstige klap op uw hoofd gehad? Dan kunt u door de klap kampen met chronische hoofdpijnklachten. Door de aanrijding en de herstelperiode kunnen depressieve gevoelens ontstaan. De emotionele schade van een ongeluk mag zeker niet vergeten worden. Ook deze emotionele kosten kunnen vergoedt worden door de aansprakelijke partij. We spreken dan van smartengeld. Veel mensen vergeten deze kosten wanneer zij zelf in overleg gaan met de aansprakelijke partij. Het is daarom aan te raden om een juridisch specialist in te schakelen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Wat kan een letselschade advocaat Leeuwarden voor u betekenen?

Allereerst biedt een letselschade bijzonder veel steun. Ze luisteren naar uw verhaal en proberen een goede oplossing te vinden. U heeft iemand die aan uw kant staat en u graag wilt helpen. Zeker wanneer u net een aanrijding in Leeuwarden hebt meegemaakt, is dit een bijzonder emotioneel intensief proces. Het kan erg fijn zijn om dan professionele hulp te krijgen. De letselschade advocaat Leeuwarden werkt eigenlijk als tussenpersoon tussen u en de aansprakelijke partij. Zo hoeft u zelf de confrontatie niet aan en krijgt u hulp op maat.

Het is belangrijk dat u genoeg bewijsmateriaal hebt van het feit dat u schade door schuld hebt opgelopen. Dit zou bijvoorbeeld videomateriaal van het ongeluk kunnen zijn, mits het mogelijk is. Maar ook foto’s van de verwondingen door het ongeluk en een medische verklaring. Dat laatste is enorm belangrijk. Zonder een medische verklaring wordt het lastig om een schadevergoeding aan te vragen. Wanneer u bij behandeling voor uw verwondingen wordt geholpen door een medisch specialist, is het van groot belang dat er op papier wordt gezet dat deze verwondingen het gevolg zijn van letselschade.

In veel gevallen kan uw juridisch specialist en samen met de aansprakelijke partij of de juridisch specialist van de aansprakelijke partij uitkomen. Er wordt een schadevergoeding opgesteld waarbij zowel de medische kosten, kosten voor het verlies van inkomst en smartengeld in zijn opgenomen. Wanneer het niet mogelijk is om er samen met de aansprakelijke partij uit te komen, wordt er een rechtsproces gestart.

In Nederland is het bij wet verplicht om schade door schuld te vergoeden. U staat dus in uw recht en ook de rechtskosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Altijd snel en vakkundig geholpen

Wij werken altijd snel en vakkundig bij aanvragen voor hulp bij letselschade in Leeuwarden en omgeving. U kunt altijd gratis en vrijblijvend informatie en juridisch advies aanvragen. Wij hebben veel tevreden klanten voor u geholpen. Wij krijgen een 5-sterren beoordeling van onze klanten. Dit is niet helemaal vreemd met een succespercentage van 93,7 %. Wanneer u te maken krijgt met een aanrijding en letselschade, vinden wij het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij werken daarom snel en zorgen er altijd voor dat er een oplossing gevonden kan worden.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Wilt u meer weten over onze werkwijze in Leeuwarden en omgeving? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U kunt uw contactgegevens bij ons achterlaten en wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. U kunt dan al uw juridische vragen stellen, advies inwinnen of een afspraak maken. Heeft uw vraag spoed? Dan kunt u ook altijd zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen