(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat inschakelen?
Veel mensen staan er niet eens bij stil. Die balen na een aanrijding met hun auto vooral over de schade aan hun vierwieler en vervloeken de ‘dader’. Dat ze zelf wat lichamelijke klachten hebben kort na de aanrijding, ‘ach’ dat zal vanzelf wel weer overgaan. Denkt men. Wat veel mensen niet weten is dat er in bepaalde gevallen sprake kan zijn van letselschade als gevolg van een aanrijding. Wat u moet doen als u denkt dat daar sprake van is? Heel simpel, in eerste instantie zorgen dat uw klachten verminderen en daarnaast contact opnemen met letselschade advocaat Almere. Als geen ander is deze specialist in staat een schadevergoeding te claimen, als u daar recht op heeft. Als u op deze site het contactformulier invult, heeft u binnen 48 uur contact met de specialist in letselschade in uw buurt. Kunt u zich volledig richten op uw revalidatie en uw energie op een andere manier gebruiken.

Letselschade

Eerst nog even over letselschade. Want hoewel deze term vaak gebruikt wordt, weet lang niet iedereen wat dit eigenlijk precies is. Welnu; letselschade is schade in de vorm van letsel, een kwetsuur of verwonding die u door toedoen van iemand anders oploopt en waarvan u schade ondervindt. Die iemand anders kan aansprakelijk gesteld worden voor de door u geleden schade; u kunt dus een vergoeding voor de geleden schade claimen. Letselschade is die schade die ontstaan is uit een letsel.

Emotionele schade

Een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben. Na een ongeval kan uw leven ineens volledig op de kop staan. Behalve fysieke klachten, kunnen ook psychische klachten gevolg zijn van een aanrijding. U kent allemaal vast wel iemand die na een dergelijke ingrijpende gebeurtenis niet meer achter het stuur van de auto durft te stappen. En zo kunnen er veel meer zaken aan het licht komen na een aanrijding. Indien u het formulier op deze website ingevuld heeft en u er dus van overtuigd bent dat de aanrijding geenszins uw schuld was, dan is de financiële schade net als emotionele schade op de ‘dader’ te verhalen. Tip: doe dat niet zelf maar bel met letselschade advocaat Almere. Deze specialist zal er met specifieke expertise voor proberen te zorgen dat u alle onkosten vergoed krijgt. Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij is de eerste stap die hij zal zetten, daarna zal hij ook taken als onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Bewijsmateriaal

De professional uit Almere adviseert gevraagd en ongevraagd, ook bijvoorbeeld over bewijsmateriaal. Bewijsmateriaal? Jawel, want zaken als getuigenverklaringen en (zo veel mogelijk) beeldmateriaal en eventuele foto’s van door u opgelopen verwondingen zijn van cruciaal belang om de tegenpartij aansprakelijk te kunnen stellen en daadwerkelijk die vergoeding te krijgen die geclaimd wordt. Ook de verklaring van uw arts is van essentieel belang. Het behoeft dan ook geen betoog dat het verstandig is om altijd een medisch expert te raadplegen, iemand die als geen ander in staat is de aard van de door u opgelopen schade vast te stellen. Over Almere gesproken; ook daar zit het welbekende ongeluk in dat nog bekendere kleine hoekje. Zeker rondom Almere wil het nogal eens een drukte van jewelste zijn; met files, opgewonden mensen en ongevallen als (logisch?) gevolg. Neem de A6, of bijvoorbeeld de A1 tussen Diemen en Almere Haven. Ook is het altijd druk en dus extra oppassen geblazen op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere, datzelfde geldt voor de A6 en dan in andere richting: Emmeloord- Almere. Ook de wegen rondom het centrum van Almere zijn nogal eens ‘overbezet’.

Medisch specialist

Ook als u denkt, en dit gebeurt te vaak, dat het allemaal wel een beetje meevalt met uw fysieke klachten, is het toch zeer aan te raden contact te zoeken met een medisch specialist. Bepaalde klachten kunnen namelijk later alsnog de kop op steken. En staat het opgelopen letsel dan niet op papier en kan geen medisch specialist uw verhaal bevestigen dat dit veroorzaakt is door de aanrijding, dan wordt het zelfs voor de advocaat uit Almere heel lastig om schadevergoeding te claimen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct regelen?

Als alle informatie er eenmaal is, dan zet u samen met de specialist de zaken op een rij en wordt een indicatie gemaakt van de door u geleden schade. Mocht het een zaak voor de rechter worden, dan zit de letselschade advocaat aan uw zijde tegenover de rechter en zal hij u met raad en daad bijstaan. Uiteraard kost rechtshulp u in eerste instantie geld. In dat kader is het echter goed te weten dat als u door de door u aansprakelijk gestelde partij volledig gecompenseerd wordt, ook de kosten van rechtshulp aan u vergoed worden. Dit is wettelijk zo geregeld. Dat dus bovenop de schadevergoeding die uw advocaat namens u geëist heeft. Ook daar hoeft u zich – met dank aan de letselschade advocaat- dus ook niet al te grote zorgen over te maken.

Meer weten of vrijblijvend in contact komen met een van onze letselschade advocaten? Neem dan vandaag nog contact op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen