(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat inschakelen?
Veel mensen staan er niet eens bij stil. Die balen na een aanrijding met hun auto vooral over de schade aan hun vierwieler en vervloeken de ‘dader’. Dat ze zelf wat lichamelijke klachten hebben kort na de aanrijding, ‘ach’ dat zal vanzelf wel weer overgaan. Denkt men. Wat veel mensen niet weten is dat er in bepaalde gevallen sprake kan zijn van letselschade als gevolg van een aanrijding. Wat u moet doen als u denkt dat daar sprake van is? Heel simpel, in eerste instantie zorgen dat uw klachten verminderen en daarnaast contact opnemen met letselschade advocaat Almere. Als geen ander is deze specialist in staat een schadevergoeding te claimen, als u daar recht op heeft. Als u op deze site het contactformulier invult, heeft u binnen 48 uur contact met de specialist in letselschade in uw buurt. Kunt u zich volledig richten op uw revalidatie en uw energie op een andere manier gebruiken.

Letselschade

Eerst nog even over letselschade. Want hoewel deze term vaak gebruikt wordt, weet lang niet iedereen wat dit eigenlijk precies is. Welnu; letselschade is schade in de vorm van letsel, een kwetsuur of verwonding die u door toedoen van iemand anders oploopt en waarvan u schade ondervindt. Die iemand anders kan aansprakelijk gesteld worden voor de door u geleden schade; u kunt dus een vergoeding voor de geleden schade claimen. Letselschade is die schade die ontstaan is uit een letsel.

Emotionele schade

Een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben. Na een ongeval kan uw leven ineens volledig op de kop staan. Behalve fysieke klachten, kunnen ook psychische klachten gevolg zijn van een aanrijding. U kent allemaal vast wel iemand die na een dergelijke ingrijpende gebeurtenis niet meer achter het stuur van de auto durft te stappen. En zo kunnen er veel meer zaken aan het licht komen na een aanrijding. Indien u het formulier op deze website ingevuld heeft en u er dus van overtuigd bent dat de aanrijding geenszins uw schuld was, dan is de financiële schade net als emotionele schade op de ‘dader’ te verhalen. Tip: doe dat niet zelf maar bel met letselschade advocaat Almere. Deze specialist zal er met specifieke expertise voor proberen te zorgen dat u alle onkosten vergoed krijgt. Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij is de eerste stap die hij zal zetten, daarna zal hij ook taken als onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Bewijsmateriaal

De professional uit Almere adviseert gevraagd en ongevraagd, ook bijvoorbeeld over bewijsmateriaal. Bewijsmateriaal? Jawel, want zaken als getuigenverklaringen en (zo veel mogelijk) beeldmateriaal en eventuele foto’s van door u opgelopen verwondingen zijn van cruciaal belang om de tegenpartij aansprakelijk te kunnen stellen en daadwerkelijk die vergoeding te krijgen die geclaimd wordt. Ook de verklaring van uw arts is van essentieel belang. Het behoeft dan ook geen betoog dat het verstandig is om altijd een medisch expert te raadplegen, iemand die als geen ander in staat is de aard van de door u opgelopen schade vast te stellen. Over Almere gesproken; ook daar zit het welbekende ongeluk in dat nog bekendere kleine hoekje. Zeker rondom Almere wil het nogal eens een drukte van jewelste zijn; met files, opgewonden mensen en ongevallen als (logisch?) gevolg. Neem de A6, of bijvoorbeeld de A1 tussen Diemen en Almere Haven. Ook is het altijd druk en dus extra oppassen geblazen op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere, datzelfde geldt voor de A6 en dan in andere richting: Emmeloord- Almere. Ook de wegen rondom het centrum van Almere zijn nogal eens ‘overbezet’.

Medisch specialist

Ook als u denkt, en dit gebeurt te vaak, dat het allemaal wel een beetje meevalt met uw fysieke klachten, is het toch zeer aan te raden contact te zoeken met een medisch specialist. Bepaalde klachten kunnen namelijk later alsnog de kop op steken. En staat het opgelopen letsel dan niet op papier en kan geen medisch specialist uw verhaal bevestigen dat dit veroorzaakt is door de aanrijding, dan wordt het zelfs voor de advocaat uit Almere heel lastig om schadevergoeding te claimen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct regelen?

Als alle informatie er eenmaal is, dan zet u samen met de specialist de zaken op een rij en wordt een indicatie gemaakt van de door u geleden schade. Mocht het een zaak voor de rechter worden, dan zit de letselschade advocaat aan uw zijde tegenover de rechter en zal hij u met raad en daad bijstaan. Uiteraard kost rechtshulp u in eerste instantie geld. In dat kader is het echter goed te weten dat als u door de door u aansprakelijk gestelde partij volledig gecompenseerd wordt, ook de kosten van rechtshulp aan u vergoed worden. Dit is wettelijk zo geregeld. Dat dus bovenop de schadevergoeding die uw advocaat namens u geëist heeft. Ook daar hoeft u zich – met dank aan de letselschade advocaat- dus ook niet al te grote zorgen over te maken.

Meer weten of vrijblijvend in contact komen met een van onze letselschade advocaten? Neem dan vandaag nog contact op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen