(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat inschakelen?
Veel mensen staan er niet eens bij stil. Die balen na een aanrijding met hun auto vooral over de schade aan hun vierwieler en vervloeken de ‘dader’. Dat ze zelf wat lichamelijke klachten hebben kort na de aanrijding, ‘ach’ dat zal vanzelf wel weer overgaan. Denkt men. Wat veel mensen niet weten is dat er in bepaalde gevallen sprake kan zijn van letselschade als gevolg van een aanrijding. Wat u moet doen als u denkt dat daar sprake van is? Heel simpel, in eerste instantie zorgen dat uw klachten verminderen en daarnaast contact opnemen met letselschade advocaat Almere. Als geen ander is deze specialist in staat een schadevergoeding te claimen, als u daar recht op heeft. Als u op deze site het contactformulier invult, heeft u binnen 48 uur contact met de specialist in letselschade in uw buurt. Kunt u zich volledig richten op uw revalidatie en uw energie op een andere manier gebruiken.

Letselschade

Eerst nog even over letselschade. Want hoewel deze term vaak gebruikt wordt, weet lang niet iedereen wat dit eigenlijk precies is. Welnu; letselschade is schade in de vorm van letsel, een kwetsuur of verwonding die u door toedoen van iemand anders oploopt en waarvan u schade ondervindt. Die iemand anders kan aansprakelijk gesteld worden voor de door u geleden schade; u kunt dus een vergoeding voor de geleden schade claimen. Letselschade is die schade die ontstaan is uit een letsel.

Emotionele schade

Een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben. Na een ongeval kan uw leven ineens volledig op de kop staan. Behalve fysieke klachten, kunnen ook psychische klachten gevolg zijn van een aanrijding. U kent allemaal vast wel iemand die na een dergelijke ingrijpende gebeurtenis niet meer achter het stuur van de auto durft te stappen. En zo kunnen er veel meer zaken aan het licht komen na een aanrijding. Indien u het formulier op deze website ingevuld heeft en u er dus van overtuigd bent dat de aanrijding geenszins uw schuld was, dan is de financiële schade net als emotionele schade op de ‘dader’ te verhalen. Tip: doe dat niet zelf maar bel met letselschade advocaat Almere. Deze specialist zal er met specifieke expertise voor proberen te zorgen dat u alle onkosten vergoed krijgt. Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij is de eerste stap die hij zal zetten, daarna zal hij ook taken als onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij voor zijn rekening nemen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Bewijsmateriaal

De professional uit Almere adviseert gevraagd en ongevraagd, ook bijvoorbeeld over bewijsmateriaal. Bewijsmateriaal? Jawel, want zaken als getuigenverklaringen en (zo veel mogelijk) beeldmateriaal en eventuele foto’s van door u opgelopen verwondingen zijn van cruciaal belang om de tegenpartij aansprakelijk te kunnen stellen en daadwerkelijk die vergoeding te krijgen die geclaimd wordt. Ook de verklaring van uw arts is van essentieel belang. Het behoeft dan ook geen betoog dat het verstandig is om altijd een medisch expert te raadplegen, iemand die als geen ander in staat is de aard van de door u opgelopen schade vast te stellen. Over Almere gesproken; ook daar zit het welbekende ongeluk in dat nog bekendere kleine hoekje. Zeker rondom Almere wil het nogal eens een drukte van jewelste zijn; met files, opgewonden mensen en ongevallen als (logisch?) gevolg. Neem de A6, of bijvoorbeeld de A1 tussen Diemen en Almere Haven. Ook is het altijd druk en dus extra oppassen geblazen op het traject Schiphol-Amsterdam-Almere, datzelfde geldt voor de A6 en dan in andere richting: Emmeloord- Almere. Ook de wegen rondom het centrum van Almere zijn nogal eens ‘overbezet’.

Medisch specialist

Ook als u denkt, en dit gebeurt te vaak, dat het allemaal wel een beetje meevalt met uw fysieke klachten, is het toch zeer aan te raden contact te zoeken met een medisch specialist. Bepaalde klachten kunnen namelijk later alsnog de kop op steken. En staat het opgelopen letsel dan niet op papier en kan geen medisch specialist uw verhaal bevestigen dat dit veroorzaakt is door de aanrijding, dan wordt het zelfs voor de advocaat uit Almere heel lastig om schadevergoeding te claimen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Direct regelen?

Als alle informatie er eenmaal is, dan zet u samen met de specialist de zaken op een rij en wordt een indicatie gemaakt van de door u geleden schade. Mocht het een zaak voor de rechter worden, dan zit de letselschade advocaat aan uw zijde tegenover de rechter en zal hij u met raad en daad bijstaan. Uiteraard kost rechtshulp u in eerste instantie geld. In dat kader is het echter goed te weten dat als u door de door u aansprakelijk gestelde partij volledig gecompenseerd wordt, ook de kosten van rechtshulp aan u vergoed worden. Dit is wettelijk zo geregeld. Dat dus bovenop de schadevergoeding die uw advocaat namens u geëist heeft. Ook daar hoeft u zich – met dank aan de letselschade advocaat- dus ook niet al te grote zorgen over te maken.

Meer weten of vrijblijvend in contact komen met een van onze letselschade advocaten? Neem dan vandaag nog contact op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen