(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade Advocaat Utrecht

Letselschade advocaat Utrecht

Heeft u zojuist een ongeluk gehad in Utrecht en daarbij letselschade opgelopen? Dat is erg vervelend. Er zal nu vast veel op u afkomen, waaronder het regelen van diverse zaken voor uw herstel en de nodige juridische rompslomp. Een ongeluk kan grote gevolgen hebben en u nog lang achtervolgen. Toch is het belangrijk dat u alvast nadenkt over het inschakelen van een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat in Utrecht helpt u bij het claimen van een schadevergoeding na het oplopen van letselschade.

Het is misschien nu niet uw eerste zorg, maar u kunt nog lang last hebben van het opgelopen letsel. Dit kan een flinke impact hebben op uw huidige situatie. Denkt u bijvoorbeeld aan het mislopen van inkomsten uit werk of dat u huishoudelijke hulp nodig heeft omdat u bepaalde taken niet meer kunt uitvoeren. Daarom kan een letselschade advocaat in Utrecht u helpen met claimen van een schadevergoeding. Wanneer u uw gegevens invult in het contactformulier, krijgt u binnen 48 uur contact met een letselschadespecialist.

Na een ongeluk hebben slachtoffers vaak veel vragen, zoals bijvoorbeeld: hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Kan ik een claim indienen en zo ja, bij wie? Hoe dien ik een claim in? Kan iemand me daarbij helpen en kost het geld? Krijg ik alle schade vergoed? Het beantwoorden van deze vragen is niet eenvoudig en vaak gaat u na een ongeluk een ingewikkeld traject in. Dat traject vereist kennis van een expert op het gebied van letselschade. Een letselschade advocaat in Utrecht biedt hierin een oplossing. Deze expert is er voor u en zal de juridische zorgen bij u wegnemen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Verkeersongevallen in Utrecht

In Utrecht komen regelmatig aanrijdingen voor met letselschade tot gevolg. In 2014 vonden er 1835 geregistreerde verkeersongevallen plaats, vier daarvan hadden een dodelijke afloop. Bij 32 procent van de gevallen raakte er iemand gewond en in ruim de helft daarvan was er sprake van ernstig letsel. Bij 71 procent van de ongelukken zijn auto’s betrokken, slechts bij 3 procent zijn fietsers betrokken. De binnenstad is het gevaarlijkst, de meeste ongelukken vinden daar plaats. Dat is ook niet heel vreemd met al die verkeersdrukte.

Stel dat u een ongeluk heeft gehad op de Amsterdamsestraatweg en daarbij letselschade heeft opgelopen. Heeft u geen schuld gehad bij het ongeluk en heeft u financiële of emotionele schade opgelopen? De kosten daarvan kunt u op de schuldige partij verhalen, geheel kosteloos. De aansprakelijke partij zal de door u gemaakte juridische kosten moeten betalen. Zelf hoeft u niets te doen, een letselschadebureau helpt u met de volledige procedure. Zij helpen u met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en onderhandelen met de verzekering van de aansprakelijke.

Daarnaast wordt u geholpen met het verzamelen van bewijsmateriaal, zoals getuigenverklaringen, beeldmateriaal en foto’s van het opgelopen letsel. U moet niet vergeten dat u een verklaring nodig heeft van uw arts. Het is dan ook aan te raden altijd een medische specialist in te schakelen. Ook als de klachten wel mee lijken te vallen, want het kan zijn dat u over een tijdje pas last krijgt van het ongeluk. Als het lichamelijk of geestelijk letsel niet vastgesteld is door een arts, gaat het claimen van een schadevergoeding heel lastig worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Rechtszaak

Er bestaat een kans dat het uitloopt op een rechtszaak, al komt dat niet vaak voor. Mocht het wel gebeuren, dan helpt de letselschadespecialist u graag om een overzicht te maken. Hij/zij staat u bij en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

De gevaarlijkste wegen in Utrecht

Utrecht is een grote en drukke stad met dagelijks veel verkeer. Utrecht kent ook veel wegen die extra aandacht vragen. De meest verkeersgevaarlijke punten in Utrecht zijn:

  • Amsterdamsestraatweg
  • Archimedeslaan-Biltsestraatweg
  • Cartesiusweg
  • Snelwegen: A2, A12, A27

Andere drukke plekken in Utrecht waar regelmatig ongevallen plaatsvinden:

  • Rondom De Domkerk
  • Rondom Universiteit Utrecht (centrum)
  • FC Utrecht Stadion de Galgenwaard (Voor en na een voetbalwedstrijd)

Letsel door een aanrijding

Stel dat u door een auto aangereden wordt terwijl u netjes op het fietspad aan het fietsen was. Hierdoor komt u hard ten val op de grond en breekt u uw arm en loopt u knieletsel op. Het zal in eerste instantie flink schrikken zijn. Heeft u letsel opgelopen? Dan zal na het ongeval het herstel het eerste zijn waar u aan denkt. Toch is het  aan te raden om meteen contact op te nemen met een letselschadespecialist. De kosten na een ongeluk kunnen namelijk snel oplopen. De kans bestaat bijvoorbeeld dat u door uw letselschade een tijd in therapie moet en hierdoor niet kunt werken. Dan is het fijn als al deze kostenposten geclaimd kunnen worden. Het kan ook zijn dat u geen lichamelijk letsel heeft, maar last heeft van psychisch letsel zoals een depressie of PTSS. Dat kan uw kwaliteit van leven ernstig beïnvloeden. Dit is natuurlijk ontzettend zwaar en de emotionele schade (immateriële schade) moet dan ook niet worden onderschat. Een letselschade advocaat in Utrecht kan u hierbij bijstaan.

Contact met een letselschade advocaat

Het belangrijkste is natuurlijk dat u goed herstelt. Gun uzelf hier de tijd voor, maar neem wel zo snel mogelijk contact op met een letselschade advocaat in Utrecht. Onze advocaten in utrecht weten, door hun jarenlange ervaring, precies wat ze moeten doen bij letselschade in Utrecht. Dan kunt u zich voor honderd procent gaan storten op het herstel. Het enige wat u hoeft doen is het contactformulier invullen en een letselschade advocaat neemt binnen 48 uur contact met u op. Kunnen wij u niet verder helpen, dan hoeft u ook niets te betalen (no cure no pay). Wilt u meer weten over de juridische procedure? Neem dan direct contact op met een specialist!

 

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen