(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade Advocaat Utrecht

Letselschade advocaat Utrecht

Heeft u zojuist een ongeluk gehad in Utrecht en daarbij letselschade opgelopen? Dat is erg vervelend. Er zal nu vast veel op u afkomen, waaronder het regelen van diverse zaken voor uw herstel en de nodige juridische rompslomp. Een ongeluk kan grote gevolgen hebben en u nog lang achtervolgen. Toch is het belangrijk dat u alvast nadenkt over het inschakelen van een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat in Utrecht helpt u bij het claimen van een schadevergoeding na het oplopen van letselschade.

Het is misschien nu niet uw eerste zorg, maar u kunt nog lang last hebben van het opgelopen letsel. Dit kan een flinke impact hebben op uw huidige situatie. Denkt u bijvoorbeeld aan het mislopen van inkomsten uit werk of dat u huishoudelijke hulp nodig heeft omdat u bepaalde taken niet meer kunt uitvoeren. Daarom kan een letselschade advocaat in Utrecht u helpen met claimen van een schadevergoeding. Wanneer u uw gegevens invult in het contactformulier, krijgt u binnen 48 uur contact met een letselschadespecialist.

Na een ongeluk hebben slachtoffers vaak veel vragen, zoals bijvoorbeeld: hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Kan ik een claim indienen en zo ja, bij wie? Hoe dien ik een claim in? Kan iemand me daarbij helpen en kost het geld? Krijg ik alle schade vergoed? Het beantwoorden van deze vragen is niet eenvoudig en vaak gaat u na een ongeluk een ingewikkeld traject in. Dat traject vereist kennis van een expert op het gebied van letselschade. Een letselschade advocaat in Utrecht biedt hierin een oplossing. Deze expert is er voor u en zal de juridische zorgen bij u wegnemen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Verkeersongevallen in Utrecht

In Utrecht komen regelmatig aanrijdingen voor met letselschade tot gevolg. In 2014 vonden er 1835 geregistreerde verkeersongevallen plaats, vier daarvan hadden een dodelijke afloop. Bij 32 procent van de gevallen raakte er iemand gewond en in ruim de helft daarvan was er sprake van ernstig letsel. Bij 71 procent van de ongelukken zijn auto’s betrokken, slechts bij 3 procent zijn fietsers betrokken. De binnenstad is het gevaarlijkst, de meeste ongelukken vinden daar plaats. Dat is ook niet heel vreemd met al die verkeersdrukte.

Stel dat u een ongeluk heeft gehad op de Amsterdamsestraatweg en daarbij letselschade heeft opgelopen. Heeft u geen schuld gehad bij het ongeluk en heeft u financiële of emotionele schade opgelopen? De kosten daarvan kunt u op de schuldige partij verhalen, geheel kosteloos. De aansprakelijke partij zal de door u gemaakte juridische kosten moeten betalen. Zelf hoeft u niets te doen, een letselschadebureau helpt u met de volledige procedure. Zij helpen u met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en onderhandelen met de verzekering van de aansprakelijke.

Daarnaast wordt u geholpen met het verzamelen van bewijsmateriaal, zoals getuigenverklaringen, beeldmateriaal en foto’s van het opgelopen letsel. U moet niet vergeten dat u een verklaring nodig heeft van uw arts. Het is dan ook aan te raden altijd een medische specialist in te schakelen. Ook als de klachten wel mee lijken te vallen, want het kan zijn dat u over een tijdje pas last krijgt van het ongeluk. Als het lichamelijk of geestelijk letsel niet vastgesteld is door een arts, gaat het claimen van een schadevergoeding heel lastig worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Rechtszaak

Er bestaat een kans dat het uitloopt op een rechtszaak, al komt dat niet vaak voor. Mocht het wel gebeuren, dan helpt de letselschadespecialist u graag om een overzicht te maken. Hij/zij staat u bij en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

De gevaarlijkste wegen in Utrecht

Utrecht is een grote en drukke stad met dagelijks veel verkeer. Utrecht kent ook veel wegen die extra aandacht vragen. De meest verkeersgevaarlijke punten in Utrecht zijn:

 • Amsterdamsestraatweg
 • Archimedeslaan-Biltsestraatweg
 • Cartesiusweg
 • Snelwegen: A2, A12, A27

Andere drukke plekken in Utrecht waar regelmatig ongevallen plaatsvinden:

 • Rondom De Domkerk
 • Rondom Universiteit Utrecht (centrum)
 • FC Utrecht Stadion de Galgenwaard (Voor en na een voetbalwedstrijd)

Letsel door een aanrijding

Stel dat u door een auto aangereden wordt terwijl u netjes op het fietspad aan het fietsen was. Hierdoor komt u hard ten val op de grond en breekt u uw arm en loopt u knieletsel op. Het zal in eerste instantie flink schrikken zijn. Heeft u letsel opgelopen? Dan zal na het ongeval het herstel het eerste zijn waar u aan denkt. Toch is het  aan te raden om meteen contact op te nemen met een letselschadespecialist. De kosten na een ongeluk kunnen namelijk snel oplopen. De kans bestaat bijvoorbeeld dat u door uw letselschade een tijd in therapie moet en hierdoor niet kunt werken. Dan is het fijn als al deze kostenposten geclaimd kunnen worden. Het kan ook zijn dat u geen lichamelijk letsel heeft, maar last heeft van psychisch letsel zoals een depressie of PTSS. Dat kan uw kwaliteit van leven ernstig beïnvloeden. Dit is natuurlijk ontzettend zwaar en de emotionele schade (immateriële schade) moet dan ook niet worden onderschat. Een letselschade advocaat in Utrecht kan u hierbij bijstaan.

Contact met een letselschade advocaat

Het belangrijkste is natuurlijk dat u goed herstelt. Gun uzelf hier de tijd voor, maar neem wel zo snel mogelijk contact op met een letselschade advocaat in Utrecht. Onze advocaten in utrecht weten, door hun jarenlange ervaring, precies wat ze moeten doen bij letselschade in Utrecht. Dan kunt u zich voor honderd procent gaan storten op het herstel. Het enige wat u hoeft doen is het contactformulier invullen en een letselschade advocaat neemt binnen 48 uur contact met u op. Kunnen wij u niet verder helpen, dan hoeft u ook niets te betalen (no cure no pay). Wilt u meer weten over de juridische procedure? Neem dan direct contact op met een specialist!

 

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen