(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Arnhem

letselschade advocaat Arnhem

Dagelijks nemen veel mensen deel aan het verkeer op de weg. Of het nu per fiets, bus of per auto gaat. Mensen reizen naar hun werk, school of naar hun vakantiebestemming. Tijdens deze reizen kunnen er onverhoopt dingen misgaan. Dit kunnen eenvoudige dingen zijn, zoals het raken van een paaltje waardoor er een deuk in uw auto komt. Net even niet goed gekeken en u zit achterop je voorligger, of iemand komt ineens van rechts uw auto binnengereden. Met name op de gevaarlijkste wegen van Arnhem, zoals bijvoorbeeld Pleijweg (N325) zijn ongelukken schering en inslag. Het zijn zaken die helaas dagelijks voorkomen. Daarom zijn alle deelnemers met gemotoriseerde voertuigen ook allemaal verplicht verzekerd. Ongevallen kunnen tot hoge kosten lijden. Deze worden dan gedekt door de verzekering van degene die schuldig is aan het ongeluk. Bij een ongeluk in het verkeer kan er sprake zijn van meerdere soorten schade. Een letselschade advocaat Arnhem kan dan uitkomst bieden.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Soorten letselschade

De soorten schade die zijn te onderscheiden zijn de materiële en de immateriële varianten. Materiële schade behelst zaken die ontstaan aan goederen ten gevolge van een ongeluk. Dit kan dus bijvoorbeeld een deuk zijn, of een volledig in elkaar gereden auto. Maar ook zaken als gescheurde kleren, kapotte telefoons en alle andere spullen die schade hebben vallen onder deze noemer. Immateriële zaken gaan over de schade die wordt toegebracht aan personen. Dit is ook weer onder te verdelen in twee types: directe en indirecte immateriële schade. Directe schade zijn de verwondingen die u heeft ten gevolge van het ongeluk, bijvoorbeeld een gebroken been of schaafwonden. Alle schade die een persoon aan den lijve ondervind meteen na het ongeluk. Maar er bestaat ook schade die pas later optreed, of in ieder geval pas later meetbaar is. Dit kan psychische schade zijn zoals depressie, angstaanvallen, verwardheid, gebrek aan concentratie. In het ergste geval kan het zo zijn dat u zodanig letsel hebt opgelopen, dat u niet meer in staat bent om uw baan uit te oefenen. Met alle gevolgen van dien. U kunt simpelweg niet meer zelfstandig voor een inkomen zorgen. U moet wel in je levensonderhoud kunnen blijven voorzien. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de tegenpartij haar schuld bekend. Soms kunnen partijen dwarsliggen en er zeer anders over denken. Wat dan te doen? Wanneer deze schade buiten uw schuld om is ontstaan, kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen. In veel gevallen regelen de verzekeringsmaatschappijen dit onderling met elkaar. Maar lang niet alle gevallen worden zo makkelijk opgelost. Regelmatig kan er onenigheid zijn over de schuldvraag en dus de verantwoordelijkheid voor de ontstane schade. Op zo’n moment is het verstandig om letselschade advocaat Arnhem in te schakelen.

Wat kan een letselschade advocaat Arnhem zoal voor u doen?

Heel veel. Bijvoorbeeld het achterhalen van de gegevens van een doorrijder na een ongeluk. Op basis van het kenteken kan de advocaat bij de politie de gegevens van deze persoon opvragen. Hierdoor wordt het mogelijk deze persoon tot de verantwoording te roepen en hem of haar aansprakelijk te stellen voor de door jou geleden schade. Een groot voordeel van een letselschade advocaat is dat deze niet werkt voor een verzekeringsmaatschappij. Hij of zij dient enkel uw belang, compleet onafhankelijk dus. Wanneer er onenigheid is tussen u en de tegenpartij is de advocaat in staat om de tegenpartij, in de meeste gevallen diens verzekeraar te dagvaarden. Dit betekent dat de zaak voor de rechter zal gaan komen. Uw advocaat kan dan alle bewijsmiddelen indienen om een zo sterk mogelijke zaak voor u te maken. De kans dat de rechter in uw voordeel beslist is zodoende heel groot. Met name in zaken waarbij het gaat om letselschade waardoor u uw inkomen niet meer kan genereren is het belangrijk dat u zich goed laat vertegenwoordigen om er zo voor te zorgen dat uw inkomen via een andere weg toch kan doorlopen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Experts

De letselschade advocaat huurt waar nodig experts van buitenaf in. Dit kunnen experts zijn op medisch gebied bijvoorbeeld. Deze experts kunnen objectief en effectief vaststellen welke omvang uw schade heeft en hoeveel tijd het herstel in beslag zal nemen. Maar ook worden er experts ingezet om bijvoorbeeld te kunnen bepalen of u al dan niet geschikt bent om te gaan werken en in welke verhouding de ontstane schade het gevolg is van het ongeluk. Door het inzetten van experts op allerlei relevante gebieden kan uw zaak stevig worden onderbouwd met solide verklaringen van betrouwbare bronnen. Deze experts kunnen ook in een eventuele rechtszaak worden gehoord ter ondersteuning van het betoog van letselschade advocaat Arnhem. Zodoende is een goed resultaat altijd zeer goed haalbaar. Bent u nu ook slachtoffer van een verkeersongeluk? Of heeft u familie of vrienden die in deze vervelende situatie zitten? Is er sprake van onenigheid met de tegenpartij of een eventuele schadevergoeding? Neem dan snel contact op met een letselschade advocaat Arnhem.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen