(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Arnhem

letselschade advocaat Arnhem

Dagelijks nemen veel mensen deel aan het verkeer op de weg. Of het nu per fiets, bus of per auto gaat. Mensen reizen naar hun werk, school of naar hun vakantiebestemming. Tijdens deze reizen kunnen er onverhoopt dingen misgaan. Dit kunnen eenvoudige dingen zijn, zoals het raken van een paaltje waardoor er een deuk in uw auto komt. Net even niet goed gekeken en u zit achterop je voorligger, of iemand komt ineens van rechts uw auto binnengereden. Met name op de gevaarlijkste wegen van Arnhem, zoals bijvoorbeeld Pleijweg (N325) zijn ongelukken schering en inslag. Het zijn zaken die helaas dagelijks voorkomen. Daarom zijn alle deelnemers met gemotoriseerde voertuigen ook allemaal verplicht verzekerd. Ongevallen kunnen tot hoge kosten lijden. Deze worden dan gedekt door de verzekering van degene die schuldig is aan het ongeluk. Bij een ongeluk in het verkeer kan er sprake zijn van meerdere soorten schade. Een letselschade advocaat Arnhem kan dan uitkomst bieden.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Soorten letselschade

De soorten schade die zijn te onderscheiden zijn de materiële en de immateriële varianten. Materiële schade behelst zaken die ontstaan aan goederen ten gevolge van een ongeluk. Dit kan dus bijvoorbeeld een deuk zijn, of een volledig in elkaar gereden auto. Maar ook zaken als gescheurde kleren, kapotte telefoons en alle andere spullen die schade hebben vallen onder deze noemer. Immateriële zaken gaan over de schade die wordt toegebracht aan personen. Dit is ook weer onder te verdelen in twee types: directe en indirecte immateriële schade. Directe schade zijn de verwondingen die u heeft ten gevolge van het ongeluk, bijvoorbeeld een gebroken been of schaafwonden. Alle schade die een persoon aan den lijve ondervind meteen na het ongeluk. Maar er bestaat ook schade die pas later optreed, of in ieder geval pas later meetbaar is. Dit kan psychische schade zijn zoals depressie, angstaanvallen, verwardheid, gebrek aan concentratie. In het ergste geval kan het zo zijn dat u zodanig letsel hebt opgelopen, dat u niet meer in staat bent om uw baan uit te oefenen. Met alle gevolgen van dien. U kunt simpelweg niet meer zelfstandig voor een inkomen zorgen. U moet wel in je levensonderhoud kunnen blijven voorzien. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de tegenpartij haar schuld bekend. Soms kunnen partijen dwarsliggen en er zeer anders over denken. Wat dan te doen? Wanneer deze schade buiten uw schuld om is ontstaan, kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen. In veel gevallen regelen de verzekeringsmaatschappijen dit onderling met elkaar. Maar lang niet alle gevallen worden zo makkelijk opgelost. Regelmatig kan er onenigheid zijn over de schuldvraag en dus de verantwoordelijkheid voor de ontstane schade. Op zo’n moment is het verstandig om letselschade advocaat Arnhem in te schakelen.

Wat kan een letselschade advocaat Arnhem zoal voor u doen?

Heel veel. Bijvoorbeeld het achterhalen van de gegevens van een doorrijder na een ongeluk. Op basis van het kenteken kan de advocaat bij de politie de gegevens van deze persoon opvragen. Hierdoor wordt het mogelijk deze persoon tot de verantwoording te roepen en hem of haar aansprakelijk te stellen voor de door jou geleden schade. Een groot voordeel van een letselschade advocaat is dat deze niet werkt voor een verzekeringsmaatschappij. Hij of zij dient enkel uw belang, compleet onafhankelijk dus. Wanneer er onenigheid is tussen u en de tegenpartij is de advocaat in staat om de tegenpartij, in de meeste gevallen diens verzekeraar te dagvaarden. Dit betekent dat de zaak voor de rechter zal gaan komen. Uw advocaat kan dan alle bewijsmiddelen indienen om een zo sterk mogelijke zaak voor u te maken. De kans dat de rechter in uw voordeel beslist is zodoende heel groot. Met name in zaken waarbij het gaat om letselschade waardoor u uw inkomen niet meer kan genereren is het belangrijk dat u zich goed laat vertegenwoordigen om er zo voor te zorgen dat uw inkomen via een andere weg toch kan doorlopen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Experts

De letselschade advocaat huurt waar nodig experts van buitenaf in. Dit kunnen experts zijn op medisch gebied bijvoorbeeld. Deze experts kunnen objectief en effectief vaststellen welke omvang uw schade heeft en hoeveel tijd het herstel in beslag zal nemen. Maar ook worden er experts ingezet om bijvoorbeeld te kunnen bepalen of u al dan niet geschikt bent om te gaan werken en in welke verhouding de ontstane schade het gevolg is van het ongeluk. Door het inzetten van experts op allerlei relevante gebieden kan uw zaak stevig worden onderbouwd met solide verklaringen van betrouwbare bronnen. Deze experts kunnen ook in een eventuele rechtszaak worden gehoord ter ondersteuning van het betoog van letselschade advocaat Arnhem. Zodoende is een goed resultaat altijd zeer goed haalbaar. Bent u nu ook slachtoffer van een verkeersongeluk? Of heeft u familie of vrienden die in deze vervelende situatie zitten? Is er sprake van onenigheid met de tegenpartij of een eventuele schadevergoeding? Neem dan snel contact op met een letselschade advocaat Arnhem.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen