(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Arnhem

letselschade advocaat Arnhem

Dagelijks nemen veel mensen deel aan het verkeer op de weg. Of het nu per fiets, bus of per auto gaat. Mensen reizen naar hun werk, school of naar hun vakantiebestemming. Tijdens deze reizen kunnen er onverhoopt dingen misgaan. Dit kunnen eenvoudige dingen zijn, zoals het raken van een paaltje waardoor er een deuk in uw auto komt. Net even niet goed gekeken en u zit achterop je voorligger, of iemand komt ineens van rechts uw auto binnengereden. Met name op de gevaarlijkste wegen van Arnhem, zoals bijvoorbeeld Pleijweg (N325) zijn ongelukken schering en inslag. Het zijn zaken die helaas dagelijks voorkomen. Daarom zijn alle deelnemers met gemotoriseerde voertuigen ook allemaal verplicht verzekerd. Ongevallen kunnen tot hoge kosten lijden. Deze worden dan gedekt door de verzekering van degene die schuldig is aan het ongeluk. Bij een ongeluk in het verkeer kan er sprake zijn van meerdere soorten schade. Een letselschade advocaat Arnhem kan dan uitkomst bieden.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Soorten letselschade

De soorten schade die zijn te onderscheiden zijn de materiële en de immateriële varianten. Materiële schade behelst zaken die ontstaan aan goederen ten gevolge van een ongeluk. Dit kan dus bijvoorbeeld een deuk zijn, of een volledig in elkaar gereden auto. Maar ook zaken als gescheurde kleren, kapotte telefoons en alle andere spullen die schade hebben vallen onder deze noemer. Immateriële zaken gaan over de schade die wordt toegebracht aan personen. Dit is ook weer onder te verdelen in twee types: directe en indirecte immateriële schade. Directe schade zijn de verwondingen die u heeft ten gevolge van het ongeluk, bijvoorbeeld een gebroken been of schaafwonden. Alle schade die een persoon aan den lijve ondervind meteen na het ongeluk. Maar er bestaat ook schade die pas later optreed, of in ieder geval pas later meetbaar is. Dit kan psychische schade zijn zoals depressie, angstaanvallen, verwardheid, gebrek aan concentratie. In het ergste geval kan het zo zijn dat u zodanig letsel hebt opgelopen, dat u niet meer in staat bent om uw baan uit te oefenen. Met alle gevolgen van dien. U kunt simpelweg niet meer zelfstandig voor een inkomen zorgen. U moet wel in je levensonderhoud kunnen blijven voorzien. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat de tegenpartij haar schuld bekend. Soms kunnen partijen dwarsliggen en er zeer anders over denken. Wat dan te doen? Wanneer deze schade buiten uw schuld om is ontstaan, kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen. In veel gevallen regelen de verzekeringsmaatschappijen dit onderling met elkaar. Maar lang niet alle gevallen worden zo makkelijk opgelost. Regelmatig kan er onenigheid zijn over de schuldvraag en dus de verantwoordelijkheid voor de ontstane schade. Op zo’n moment is het verstandig om letselschade advocaat Arnhem in te schakelen.

Wat kan een letselschade advocaat Arnhem zoal voor u doen?

Heel veel. Bijvoorbeeld het achterhalen van de gegevens van een doorrijder na een ongeluk. Op basis van het kenteken kan de advocaat bij de politie de gegevens van deze persoon opvragen. Hierdoor wordt het mogelijk deze persoon tot de verantwoording te roepen en hem of haar aansprakelijk te stellen voor de door jou geleden schade. Een groot voordeel van een letselschade advocaat is dat deze niet werkt voor een verzekeringsmaatschappij. Hij of zij dient enkel uw belang, compleet onafhankelijk dus. Wanneer er onenigheid is tussen u en de tegenpartij is de advocaat in staat om de tegenpartij, in de meeste gevallen diens verzekeraar te dagvaarden. Dit betekent dat de zaak voor de rechter zal gaan komen. Uw advocaat kan dan alle bewijsmiddelen indienen om een zo sterk mogelijke zaak voor u te maken. De kans dat de rechter in uw voordeel beslist is zodoende heel groot. Met name in zaken waarbij het gaat om letselschade waardoor u uw inkomen niet meer kan genereren is het belangrijk dat u zich goed laat vertegenwoordigen om er zo voor te zorgen dat uw inkomen via een andere weg toch kan doorlopen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Experts

De letselschade advocaat huurt waar nodig experts van buitenaf in. Dit kunnen experts zijn op medisch gebied bijvoorbeeld. Deze experts kunnen objectief en effectief vaststellen welke omvang uw schade heeft en hoeveel tijd het herstel in beslag zal nemen. Maar ook worden er experts ingezet om bijvoorbeeld te kunnen bepalen of u al dan niet geschikt bent om te gaan werken en in welke verhouding de ontstane schade het gevolg is van het ongeluk. Door het inzetten van experts op allerlei relevante gebieden kan uw zaak stevig worden onderbouwd met solide verklaringen van betrouwbare bronnen. Deze experts kunnen ook in een eventuele rechtszaak worden gehoord ter ondersteuning van het betoog van letselschade advocaat Arnhem. Zodoende is een goed resultaat altijd zeer goed haalbaar. Bent u nu ook slachtoffer van een verkeersongeluk? Of heeft u familie of vrienden die in deze vervelende situatie zitten? Is er sprake van onenigheid met de tegenpartij of een eventuele schadevergoeding? Neem dan snel contact op met een letselschade advocaat Arnhem.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen