(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft inschakelen?

Een ongeluk met de auto meemaken in Delft is een zeer heftige ervaring. Zeker wanneer u hierdoor letselschade heeft opgelopen. Helaas gebeuren ongelukken maar al te vaak in Delft en omgeving. Stel u breekt uw arm of heeft verwondingen aan uw hoofd, dan heeft dit een diepe impact op uw dagelijks leven. Niet voor niets dat u een schadeclaim mag indienen. Het juridische proces bij letselschade is niet altijd eenvoudig. U doet er daarom goed aan om hulp in te schakelen van een letselschade advocaat in Delft. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie en advies op maat. Op Aanrijdinggehad.nl kunt u uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen u dan binnen 48 uur terugbellen. In dit artikel leest u hoe wij te werk gaan. Daarnaast leest u waarom het aan te raden is om een letselschade advocaat in Delft in de hand nemen bij letselschade in Delft.

De meest gevaarlijke kruispunten van Delft

Delft is een relatief gevaarlijke stad om in te rijden. Er gebeuren helaas maar al te vaak nare ongelukken met letselschade als gevolg. Dit kan een botbreuk zijn maar ook een dwarslaesie, oogletsel of zenuwletsel bijvoorbeeld. Delft staat vooral bekend om de vele gevaarlijke kruispunten. Gaat u binnenkort op pad naar Delft? Let dan extra goed op bij de volgende plekken in Delft:

De oprit bij de Kruithuisweg; op deze weg gebeurde er maar liefst 16 ongelukken in de afgelopen twee jaar. Op diezelfde weg is er een kruising te vinden ter hoogte van de Voorhofsdreef. Hier zijn maar liefst 13 ongelukken in de afgelopen twee jaar geregistreerd.

Letselschade opgelopen door een aanrijding op een rotonde? De rotonde op de Westlandseweg staat er pas een aantal jaar, maar heeft al wel voor veel ongelukken gezorgd. Er waren maar liefst vier ongelukken in de afgelopen twee jaar.

Wat een letselschade advocaat Delft voor u kant betekenen

Een aanrijding in Delft gebeurt dus helaas vaak. Gelukkig staat u na een ongeluk er niet alleen voor. Het juridische proces is niet alleen ingewikkeld, het kan ook erg emotioneel zijn. Het is daarom fijn als u een specialist aan uw zij heeft.

Wanneer u ons contacteert, zullen wij u adviseren of een afspraak met u maken. Wij willen natuurlijk als eerst uw verhaal horen. Wat is er precies gebeurt? Hoe is het gebeurt en welke schade heeft u precies opgelopen? Op die manier weten wij precies waar we aan toe zijn en hoe wij u het beste kunnen helpen. De eerste stap is om contact op te nemen met de aansprakelijke partij en eventueel de verzekeringen.

Het is van groot belang dat u de nodige bewijzen heeft. Het klinkt wellicht wat cru, maar u heeft bewijsmateriaal nodig dat uw letsel door het ongeluk komt. Een medische verklaring is daarom noodzakelijk. Bij een gebrek aan een verklaring door een dokter of medisch specialist, is het erg lastig om een schadeclaim in te dienen. Naast een medische verklaring zijn foto of videomateriaal van het ongeluk aan te bevelen.

Wij zullen als eerst een oplossing proberen te zoeken met de aansprakelijke partij. Wanneer dit niet lukt, zal er een juridisch proces starten waarbij een rechter uitspraak geeft over de schadevergoeding. In Nederland is de wet zo dat de aansprakelijke partij een schadevergoeding verschuldigd is.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Waar heeft u recht op?

Waar bestaat deze schadevergoeding dan precies uit? Naast een vergoeding van de medische kosten, heeft u nog recht op meer. Door het ongeval moet u bijvoorbeeld een tijd herstellen en revalideren. Dit heeft invloed op uw werk. U kunt een bepaalde tijd uit de running zijn. Om een derving van inkomsten te voorkomen, heeft u ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw inkomen. Zo komt u niet voor nog meer problemen te staan bij een derving van inkomsten.

Een ongeluk meemaken kan erg veel met iemand doen. Wanneer u letsel overhoudt aan het ongeval kan dit een behoorlijke impact hebben op uw emotionele gesteldheid. Bent u na het ongeval arbeidsongeschikt geworden? Dan kan dit zorgen voor depressieve gevoelens. Ook kampen veel slachtoffers van ongelukken met slaapstoornissen en angstige gevoelens. De emotionele schade mag daarom zeker niet vergeten worden. U ontvangt altijd een bedrag voor de emotionele schade. Deze vergoeding wordt ook wel het smartengeld genoemd. De hoogte van dit bedrag kan sterk variëren.

Naast deze kosten is de aansprakelijke partij ook verplicht om de juridische kosten te betalen. Schroom daarom niet met het zoeken van juridische hulp. In deze situatie kunt u zeker wel wat extra hulp gebruiken.

Contact opnemen

Wilt u ook de beste hulp ontvangen die u nodig heeft na een ongeluk? Kies dan ook voor de beste juridische hulp en ga in zee met een letselschade advocaat in Delft. Laat uw telefoonnummer en contactgegevens achter via onze website en wij zullen u snel contacteren. Contact opnemen is helemaal gratis en compleet vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op. 

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen