(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft inschakelen?

Een ongeluk met de auto meemaken in Delft is een zeer heftige ervaring. Zeker wanneer u hierdoor letselschade heeft opgelopen. Helaas gebeuren ongelukken maar al te vaak in Delft en omgeving. Stel u breekt uw arm of heeft verwondingen aan uw hoofd, dan heeft dit een diepe impact op uw dagelijks leven. Niet voor niets dat u een schadeclaim mag indienen. Het juridische proces bij letselschade is niet altijd eenvoudig. U doet er daarom goed aan om hulp in te schakelen van een letselschade advocaat in Delft. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie en advies op maat. Op Aanrijdinggehad.nl kunt u uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen u dan binnen 48 uur terugbellen. In dit artikel leest u hoe wij te werk gaan. Daarnaast leest u waarom het aan te raden is om een letselschade advocaat in Delft in de hand nemen bij letselschade in Delft.

De meest gevaarlijke kruispunten van Delft

Delft is een relatief gevaarlijke stad om in te rijden. Er gebeuren helaas maar al te vaak nare ongelukken met letselschade als gevolg. Dit kan een botbreuk zijn maar ook een dwarslaesie, oogletsel of zenuwletsel bijvoorbeeld. Delft staat vooral bekend om de vele gevaarlijke kruispunten. Gaat u binnenkort op pad naar Delft? Let dan extra goed op bij de volgende plekken in Delft:

De oprit bij de Kruithuisweg; op deze weg gebeurde er maar liefst 16 ongelukken in de afgelopen twee jaar. Op diezelfde weg is er een kruising te vinden ter hoogte van de Voorhofsdreef. Hier zijn maar liefst 13 ongelukken in de afgelopen twee jaar geregistreerd.

Letselschade opgelopen door een aanrijding op een rotonde? De rotonde op de Westlandseweg staat er pas een aantal jaar, maar heeft al wel voor veel ongelukken gezorgd. Er waren maar liefst vier ongelukken in de afgelopen twee jaar.

Wat een letselschade advocaat Delft voor u kant betekenen

Een aanrijding in Delft gebeurt dus helaas vaak. Gelukkig staat u na een ongeluk er niet alleen voor. Het juridische proces is niet alleen ingewikkeld, het kan ook erg emotioneel zijn. Het is daarom fijn als u een specialist aan uw zij heeft.

Wanneer u ons contacteert, zullen wij u adviseren of een afspraak met u maken. Wij willen natuurlijk als eerst uw verhaal horen. Wat is er precies gebeurt? Hoe is het gebeurt en welke schade heeft u precies opgelopen? Op die manier weten wij precies waar we aan toe zijn en hoe wij u het beste kunnen helpen. De eerste stap is om contact op te nemen met de aansprakelijke partij en eventueel de verzekeringen.

Het is van groot belang dat u de nodige bewijzen heeft. Het klinkt wellicht wat cru, maar u heeft bewijsmateriaal nodig dat uw letsel door het ongeluk komt. Een medische verklaring is daarom noodzakelijk. Bij een gebrek aan een verklaring door een dokter of medisch specialist, is het erg lastig om een schadeclaim in te dienen. Naast een medische verklaring zijn foto of videomateriaal van het ongeluk aan te bevelen.

Wij zullen als eerst een oplossing proberen te zoeken met de aansprakelijke partij. Wanneer dit niet lukt, zal er een juridisch proces starten waarbij een rechter uitspraak geeft over de schadevergoeding. In Nederland is de wet zo dat de aansprakelijke partij een schadevergoeding verschuldigd is.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Waar heeft u recht op?

Waar bestaat deze schadevergoeding dan precies uit? Naast een vergoeding van de medische kosten, heeft u nog recht op meer. Door het ongeval moet u bijvoorbeeld een tijd herstellen en revalideren. Dit heeft invloed op uw werk. U kunt een bepaalde tijd uit de running zijn. Om een derving van inkomsten te voorkomen, heeft u ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw inkomen. Zo komt u niet voor nog meer problemen te staan bij een derving van inkomsten.

Een ongeluk meemaken kan erg veel met iemand doen. Wanneer u letsel overhoudt aan het ongeval kan dit een behoorlijke impact hebben op uw emotionele gesteldheid. Bent u na het ongeval arbeidsongeschikt geworden? Dan kan dit zorgen voor depressieve gevoelens. Ook kampen veel slachtoffers van ongelukken met slaapstoornissen en angstige gevoelens. De emotionele schade mag daarom zeker niet vergeten worden. U ontvangt altijd een bedrag voor de emotionele schade. Deze vergoeding wordt ook wel het smartengeld genoemd. De hoogte van dit bedrag kan sterk variëren.

Naast deze kosten is de aansprakelijke partij ook verplicht om de juridische kosten te betalen. Schroom daarom niet met het zoeken van juridische hulp. In deze situatie kunt u zeker wel wat extra hulp gebruiken.

Contact opnemen

Wilt u ook de beste hulp ontvangen die u nodig heeft na een ongeluk? Kies dan ook voor de beste juridische hulp en ga in zee met een letselschade advocaat in Delft. Laat uw telefoonnummer en contactgegevens achter via onze website en wij zullen u snel contacteren. Contact opnemen is helemaal gratis en compleet vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op. 

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen