(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft inschakelen?

Een ongeluk met de auto meemaken in Delft is een zeer heftige ervaring. Zeker wanneer u hierdoor letselschade heeft opgelopen. Helaas gebeuren ongelukken maar al te vaak in Delft en omgeving. Stel u breekt uw arm of heeft verwondingen aan uw hoofd, dan heeft dit een diepe impact op uw dagelijks leven. Niet voor niets dat u een schadeclaim mag indienen. Het juridische proces bij letselschade is niet altijd eenvoudig. U doet er daarom goed aan om hulp in te schakelen van een letselschade advocaat in Delft. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie en advies op maat. Op Aanrijdinggehad.nl kunt u uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen u dan binnen 48 uur terugbellen. In dit artikel leest u hoe wij te werk gaan. Daarnaast leest u waarom het aan te raden is om een letselschade advocaat in Delft in de hand nemen bij letselschade in Delft.

De meest gevaarlijke kruispunten van Delft

Delft is een relatief gevaarlijke stad om in te rijden. Er gebeuren helaas maar al te vaak nare ongelukken met letselschade als gevolg. Dit kan een botbreuk zijn maar ook een dwarslaesie, oogletsel of zenuwletsel bijvoorbeeld. Delft staat vooral bekend om de vele gevaarlijke kruispunten. Gaat u binnenkort op pad naar Delft? Let dan extra goed op bij de volgende plekken in Delft:

De oprit bij de Kruithuisweg; op deze weg gebeurde er maar liefst 16 ongelukken in de afgelopen twee jaar. Op diezelfde weg is er een kruising te vinden ter hoogte van de Voorhofsdreef. Hier zijn maar liefst 13 ongelukken in de afgelopen twee jaar geregistreerd.

Letselschade opgelopen door een aanrijding op een rotonde? De rotonde op de Westlandseweg staat er pas een aantal jaar, maar heeft al wel voor veel ongelukken gezorgd. Er waren maar liefst vier ongelukken in de afgelopen twee jaar.

Wat een letselschade advocaat Delft voor u kant betekenen

Een aanrijding in Delft gebeurt dus helaas vaak. Gelukkig staat u na een ongeluk er niet alleen voor. Het juridische proces is niet alleen ingewikkeld, het kan ook erg emotioneel zijn. Het is daarom fijn als u een specialist aan uw zij heeft.

Wanneer u ons contacteert, zullen wij u adviseren of een afspraak met u maken. Wij willen natuurlijk als eerst uw verhaal horen. Wat is er precies gebeurt? Hoe is het gebeurt en welke schade heeft u precies opgelopen? Op die manier weten wij precies waar we aan toe zijn en hoe wij u het beste kunnen helpen. De eerste stap is om contact op te nemen met de aansprakelijke partij en eventueel de verzekeringen.

Het is van groot belang dat u de nodige bewijzen heeft. Het klinkt wellicht wat cru, maar u heeft bewijsmateriaal nodig dat uw letsel door het ongeluk komt. Een medische verklaring is daarom noodzakelijk. Bij een gebrek aan een verklaring door een dokter of medisch specialist, is het erg lastig om een schadeclaim in te dienen. Naast een medische verklaring zijn foto of videomateriaal van het ongeluk aan te bevelen.

Wij zullen als eerst een oplossing proberen te zoeken met de aansprakelijke partij. Wanneer dit niet lukt, zal er een juridisch proces starten waarbij een rechter uitspraak geeft over de schadevergoeding. In Nederland is de wet zo dat de aansprakelijke partij een schadevergoeding verschuldigd is.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Waar heeft u recht op?

Waar bestaat deze schadevergoeding dan precies uit? Naast een vergoeding van de medische kosten, heeft u nog recht op meer. Door het ongeval moet u bijvoorbeeld een tijd herstellen en revalideren. Dit heeft invloed op uw werk. U kunt een bepaalde tijd uit de running zijn. Om een derving van inkomsten te voorkomen, heeft u ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw inkomen. Zo komt u niet voor nog meer problemen te staan bij een derving van inkomsten.

Een ongeluk meemaken kan erg veel met iemand doen. Wanneer u letsel overhoudt aan het ongeval kan dit een behoorlijke impact hebben op uw emotionele gesteldheid. Bent u na het ongeval arbeidsongeschikt geworden? Dan kan dit zorgen voor depressieve gevoelens. Ook kampen veel slachtoffers van ongelukken met slaapstoornissen en angstige gevoelens. De emotionele schade mag daarom zeker niet vergeten worden. U ontvangt altijd een bedrag voor de emotionele schade. Deze vergoeding wordt ook wel het smartengeld genoemd. De hoogte van dit bedrag kan sterk variëren.

Naast deze kosten is de aansprakelijke partij ook verplicht om de juridische kosten te betalen. Schroom daarom niet met het zoeken van juridische hulp. In deze situatie kunt u zeker wel wat extra hulp gebruiken.

Contact opnemen

Wilt u ook de beste hulp ontvangen die u nodig heeft na een ongeluk? Kies dan ook voor de beste juridische hulp en ga in zee met een letselschade advocaat in Delft. Laat uw telefoonnummer en contactgegevens achter via onze website en wij zullen u snel contacteren. Contact opnemen is helemaal gratis en compleet vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op. 

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen