(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft

Letselschade advocaat Delft inschakelen?

Een ongeluk met de auto meemaken in Delft is een zeer heftige ervaring. Zeker wanneer u hierdoor letselschade heeft opgelopen. Helaas gebeuren ongelukken maar al te vaak in Delft en omgeving. Stel u breekt uw arm of heeft verwondingen aan uw hoofd, dan heeft dit een diepe impact op uw dagelijks leven. Niet voor niets dat u een schadeclaim mag indienen. Het juridische proces bij letselschade is niet altijd eenvoudig. U doet er daarom goed aan om hulp in te schakelen van een letselschade advocaat in Delft. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie en advies op maat. Op Aanrijdinggehad.nl kunt u uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen u dan binnen 48 uur terugbellen. In dit artikel leest u hoe wij te werk gaan. Daarnaast leest u waarom het aan te raden is om een letselschade advocaat in Delft in de hand nemen bij letselschade in Delft.

De meest gevaarlijke kruispunten van Delft

Delft is een relatief gevaarlijke stad om in te rijden. Er gebeuren helaas maar al te vaak nare ongelukken met letselschade als gevolg. Dit kan een botbreuk zijn maar ook een dwarslaesie, oogletsel of zenuwletsel bijvoorbeeld. Delft staat vooral bekend om de vele gevaarlijke kruispunten. Gaat u binnenkort op pad naar Delft? Let dan extra goed op bij de volgende plekken in Delft:

De oprit bij de Kruithuisweg; op deze weg gebeurde er maar liefst 16 ongelukken in de afgelopen twee jaar. Op diezelfde weg is er een kruising te vinden ter hoogte van de Voorhofsdreef. Hier zijn maar liefst 13 ongelukken in de afgelopen twee jaar geregistreerd.

Letselschade opgelopen door een aanrijding op een rotonde? De rotonde op de Westlandseweg staat er pas een aantal jaar, maar heeft al wel voor veel ongelukken gezorgd. Er waren maar liefst vier ongelukken in de afgelopen twee jaar.

Wat een letselschade advocaat Delft voor u kant betekenen

Een aanrijding in Delft gebeurt dus helaas vaak. Gelukkig staat u na een ongeluk er niet alleen voor. Het juridische proces is niet alleen ingewikkeld, het kan ook erg emotioneel zijn. Het is daarom fijn als u een specialist aan uw zij heeft.

Wanneer u ons contacteert, zullen wij u adviseren of een afspraak met u maken. Wij willen natuurlijk als eerst uw verhaal horen. Wat is er precies gebeurt? Hoe is het gebeurt en welke schade heeft u precies opgelopen? Op die manier weten wij precies waar we aan toe zijn en hoe wij u het beste kunnen helpen. De eerste stap is om contact op te nemen met de aansprakelijke partij en eventueel de verzekeringen.

Het is van groot belang dat u de nodige bewijzen heeft. Het klinkt wellicht wat cru, maar u heeft bewijsmateriaal nodig dat uw letsel door het ongeluk komt. Een medische verklaring is daarom noodzakelijk. Bij een gebrek aan een verklaring door een dokter of medisch specialist, is het erg lastig om een schadeclaim in te dienen. Naast een medische verklaring zijn foto of videomateriaal van het ongeluk aan te bevelen.

Wij zullen als eerst een oplossing proberen te zoeken met de aansprakelijke partij. Wanneer dit niet lukt, zal er een juridisch proces starten waarbij een rechter uitspraak geeft over de schadevergoeding. In Nederland is de wet zo dat de aansprakelijke partij een schadevergoeding verschuldigd is.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Waar heeft u recht op?

Waar bestaat deze schadevergoeding dan precies uit? Naast een vergoeding van de medische kosten, heeft u nog recht op meer. Door het ongeval moet u bijvoorbeeld een tijd herstellen en revalideren. Dit heeft invloed op uw werk. U kunt een bepaalde tijd uit de running zijn. Om een derving van inkomsten te voorkomen, heeft u ook recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw inkomen. Zo komt u niet voor nog meer problemen te staan bij een derving van inkomsten.

Een ongeluk meemaken kan erg veel met iemand doen. Wanneer u letsel overhoudt aan het ongeval kan dit een behoorlijke impact hebben op uw emotionele gesteldheid. Bent u na het ongeval arbeidsongeschikt geworden? Dan kan dit zorgen voor depressieve gevoelens. Ook kampen veel slachtoffers van ongelukken met slaapstoornissen en angstige gevoelens. De emotionele schade mag daarom zeker niet vergeten worden. U ontvangt altijd een bedrag voor de emotionele schade. Deze vergoeding wordt ook wel het smartengeld genoemd. De hoogte van dit bedrag kan sterk variëren.

Naast deze kosten is de aansprakelijke partij ook verplicht om de juridische kosten te betalen. Schroom daarom niet met het zoeken van juridische hulp. In deze situatie kunt u zeker wel wat extra hulp gebruiken.

Contact opnemen

Wilt u ook de beste hulp ontvangen die u nodig heeft na een ongeluk? Kies dan ook voor de beste juridische hulp en ga in zee met een letselschade advocaat in Delft. Laat uw telefoonnummer en contactgegevens achter via onze website en wij zullen u snel contacteren. Contact opnemen is helemaal gratis en compleet vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op. 

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen