(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Eindhoven

eindhoven

Heeft u een aanrijding gehad in of rondom Eindhoven? Dat is erg vervelend, zeker als u hierbij ook nog letselschade heeft opgelopen. Betrokken raken bij een ongeval kan niet alleen fysiek gezien een impact hebben op uw leven hebben, maar ook psychische ongemakken opleveren. Wanneer u tijdens zo’n ongeval letselschade heeft opgelopen, kan dit tot gevolg hebben dat er in zeer korte tijd veel op u afkomt op juridisch gebied. Ook krijgt u te maken met tal van zaken die geregeld moeten worden voor uw herstel.

Dat uw eigen gezondheid in alle gevallen voorop staat is natuurlijk vanzelfsprekend. Onderschat letselschade echter niet en neem er serieus de tijd voor om er zo goed mogelijk van te herstellen. Tijdens deze herstelperiode is het van belang om de vaart erin te houden voor wat betreft het claimen van een schadevergoeding.

Om er zeker van te zijn dat u het maximale schadebedrag ontvangt waar u recht op heeft, kiezen veel mensen ervoor om een letselschade advocaat in te schakelen. Deze specialist op het gebied van letselschade handelt uw claim(s) van A tot Z professioneel voor u af, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt zich volledig focussen op uw herstel.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Wanneer het ongeluk buiten uw schuld is ontstaan en u hierdoor letsel heeft opgelopen, dan is het mogelijk om uw financiële gevolgschade ervan te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. In bepaalde gevallen kunt u ook een beroep doen voor een vergoeding wegens emotionele schade. Deze laatstgenoemde vorm van claim wordt ook wel smartengeld genoemd.

Voor het indienen van claims bij de aansprakelijke partij is het verstandig om een letselschadebureau in te schakelen. De experts die daar werken, weten namelijk exact wat u allemaal kunt claimen en hoe dat proces in z’n werk gaat. De eerste stap in dat proces is het officieel aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval.

Aansluitend hierop volgen professionele onderhandelingen over de hoogte van de vergoeding. In de meeste gevallen wordt geprobeerd om tot overeenstemming te komen met de verzekeringsmaatschappij van de persoon waarbij de schade wordt geclaimd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Een aanrijding gehad in Eindhoven

Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding op de Professor Doctor Dorgelolaan, ter hoogte van de Technische Universiteit Eindhoven en hierbij loopt u bijvoorbeeld botbreuken en spierletsel op, dan kunnen de persoonlijke onkosten die na dit ongeluk ontstaan snel oplopen. Wellicht moet u meerdere keren per week gebruik maken van gespecialiseerd vervoer van en naar het ziekenhuis om daar te revalideren.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw woning op bepaalde punten moet worden aangepast vanwege blijvend letsel na het ongeluk. Of u krijgt te maken met inkomstenderving omdat u uw beroep tijdelijk of helemaal niet meer uit kunt oefenen. Daarnaast is het ook niet uitgesloten dat u misschien tijdelijk of blijvend huishoudelijke hulp nodig heeft om het leven van alledag op gang te kunnen houden.

Psychisch letsel 
Omdat het meemaken van een ongeluk voor velen een flinke mentale impact heeft, moet ook het oplopen van een zekere mate van psychisch letsel niet worden onderschat. Het is goed mogelijk dat u aan deze gebeurtenis een trauma overhoudt, waardoor uw levensgeluk vermindert. In zo’n geval kunt u een beroep doen op smartengeld.

Verzamel bewijs
Om ervoor te zorgen dat uw claim serieus door de aansprakelijke partij wordt genomen, is het van groot belang dat u zoveel mogelijk bewijsmateriaal over het ongeval verzamelt. Naast getuigenverklaringen is het ook verstandig om beeldmateriaal te kunnen laten zien van de toedracht van het ongeluk en het letsel wat u daarbij opliep.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts, waarin de constatering van het letsel wordt omschreven, vormt daarnaast een wezenlijk onderdeel van uw letselschade dossier. Zonder zo’n verklaring is het vrijwel onmogelijk om uw geclaimde schade vergoed te kunnen krijgen. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat een compleet dossier wordt opgebouwd, zodat de slagingskans op een claim groot is.

Mocht de aansprakelijkgestelde partij uw claim afwijzen, dan kan deze letselschadespecialist u ook bijstaan tijdens een rechtszaak, waarbij aan de rechter wordt gevraagd om de geclaimde schade alsnog aan u toe te wijzen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijkste verkeerspunten in Eindhoven

Eindhoven is een levendige stad met drukke verkeersstromen. Vanwege deze drukte kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. Dit zijn een aantal gevaarlijke verkeerspunten in en om Eindhoven:

 • Rotonde Karel de Grotelaan-Limburglaan/Boutenslaan
 • Rotonde Insulindelaan-Eisenhowerlaan-Prof. Dr. Dorgelolaan
 • Rotonde bij afrit Ekkersrijt op snelweg A50
 • PSV-laan (met name voor en na voetbalwedstrijden of evenementen)
 • Geldropseweg
 • Afritten A2, A50, A58, A67

Kruisingen:

 • Hugo van der Goeslaan en de Piuslaan
 • Doctor Berlagelaan en Barrierweg
 • Fransebaan – Montpellierlaan
 • John F. Kennedylaan – Sterrenlaan
 • Petrus Dondersstraat – Piuslaan
 • Hercules Segherslaan – Jeroen Boschlaan
 • Insulindelaan – Tongelresestraaop

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Contact leggen met een ervaren letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl is heel erg eenvoudig. Vul eerst het contact formulier volledig in en klik op de verzendknop. Vervolgens neemt een letselschadespecialist binnen 48 uur contact met u op om uw persoonlijke situatie met u door te nemen. Deze juridische hulp is volledig vrijblijvend voor u. Wacht niet langer en krijg waar u recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen