(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Eindhoven

eindhoven

Heeft u een aanrijding gehad in of rondom Eindhoven? Dat is erg vervelend, zeker als u hierbij ook nog letselschade heeft opgelopen. Betrokken raken bij een ongeval kan niet alleen fysiek gezien een impact hebben op uw leven hebben, maar ook psychische ongemakken opleveren. Wanneer u tijdens zo’n ongeval letselschade heeft opgelopen, kan dit tot gevolg hebben dat er in zeer korte tijd veel op u afkomt op juridisch gebied. Ook krijgt u te maken met tal van zaken die geregeld moeten worden voor uw herstel.

Dat uw eigen gezondheid in alle gevallen voorop staat is natuurlijk vanzelfsprekend. Onderschat letselschade echter niet en neem er serieus de tijd voor om er zo goed mogelijk van te herstellen. Tijdens deze herstelperiode is het van belang om de vaart erin te houden voor wat betreft het claimen van een schadevergoeding.

Om er zeker van te zijn dat u het maximale schadebedrag ontvangt waar u recht op heeft, kiezen veel mensen ervoor om een letselschade advocaat in te schakelen. Deze specialist op het gebied van letselschade handelt uw claim(s) van A tot Z professioneel voor u af, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt zich volledig focussen op uw herstel.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Wanneer het ongeluk buiten uw schuld is ontstaan en u hierdoor letsel heeft opgelopen, dan is het mogelijk om uw financiële gevolgschade ervan te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. In bepaalde gevallen kunt u ook een beroep doen voor een vergoeding wegens emotionele schade. Deze laatstgenoemde vorm van claim wordt ook wel smartengeld genoemd.

Voor het indienen van claims bij de aansprakelijke partij is het verstandig om een letselschadebureau in te schakelen. De experts die daar werken, weten namelijk exact wat u allemaal kunt claimen en hoe dat proces in z’n werk gaat. De eerste stap in dat proces is het officieel aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval.

Aansluitend hierop volgen professionele onderhandelingen over de hoogte van de vergoeding. In de meeste gevallen wordt geprobeerd om tot overeenstemming te komen met de verzekeringsmaatschappij van de persoon waarbij de schade wordt geclaimd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Een aanrijding gehad in Eindhoven

Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding op de Professor Doctor Dorgelolaan, ter hoogte van de Technische Universiteit Eindhoven en hierbij loopt u bijvoorbeeld botbreuken en spierletsel op, dan kunnen de persoonlijke onkosten die na dit ongeluk ontstaan snel oplopen. Wellicht moet u meerdere keren per week gebruik maken van gespecialiseerd vervoer van en naar het ziekenhuis om daar te revalideren.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw woning op bepaalde punten moet worden aangepast vanwege blijvend letsel na het ongeluk. Of u krijgt te maken met inkomstenderving omdat u uw beroep tijdelijk of helemaal niet meer uit kunt oefenen. Daarnaast is het ook niet uitgesloten dat u misschien tijdelijk of blijvend huishoudelijke hulp nodig heeft om het leven van alledag op gang te kunnen houden.

Psychisch letsel 
Omdat het meemaken van een ongeluk voor velen een flinke mentale impact heeft, moet ook het oplopen van een zekere mate van psychisch letsel niet worden onderschat. Het is goed mogelijk dat u aan deze gebeurtenis een trauma overhoudt, waardoor uw levensgeluk vermindert. In zo’n geval kunt u een beroep doen op smartengeld.

Verzamel bewijs
Om ervoor te zorgen dat uw claim serieus door de aansprakelijke partij wordt genomen, is het van groot belang dat u zoveel mogelijk bewijsmateriaal over het ongeval verzamelt. Naast getuigenverklaringen is het ook verstandig om beeldmateriaal te kunnen laten zien van de toedracht van het ongeluk en het letsel wat u daarbij opliep.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts, waarin de constatering van het letsel wordt omschreven, vormt daarnaast een wezenlijk onderdeel van uw letselschade dossier. Zonder zo’n verklaring is het vrijwel onmogelijk om uw geclaimde schade vergoed te kunnen krijgen. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat een compleet dossier wordt opgebouwd, zodat de slagingskans op een claim groot is.

Mocht de aansprakelijkgestelde partij uw claim afwijzen, dan kan deze letselschadespecialist u ook bijstaan tijdens een rechtszaak, waarbij aan de rechter wordt gevraagd om de geclaimde schade alsnog aan u toe te wijzen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijkste verkeerspunten in Eindhoven

Eindhoven is een levendige stad met drukke verkeersstromen. Vanwege deze drukte kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. Dit zijn een aantal gevaarlijke verkeerspunten in en om Eindhoven:

 • Rotonde Karel de Grotelaan-Limburglaan/Boutenslaan
 • Rotonde Insulindelaan-Eisenhowerlaan-Prof. Dr. Dorgelolaan
 • Rotonde bij afrit Ekkersrijt op snelweg A50
 • PSV-laan (met name voor en na voetbalwedstrijden of evenementen)
 • Geldropseweg
 • Afritten A2, A50, A58, A67

Kruisingen:

 • Hugo van der Goeslaan en de Piuslaan
 • Doctor Berlagelaan en Barrierweg
 • Fransebaan – Montpellierlaan
 • John F. Kennedylaan – Sterrenlaan
 • Petrus Dondersstraat – Piuslaan
 • Hercules Segherslaan – Jeroen Boschlaan
 • Insulindelaan – Tongelresestraaop

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Contact leggen met een ervaren letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl is heel erg eenvoudig. Vul eerst het contact formulier volledig in en klik op de verzendknop. Vervolgens neemt een letselschadespecialist binnen 48 uur contact met u op om uw persoonlijke situatie met u door te nemen. Deze juridische hulp is volledig vrijblijvend voor u. Wacht niet langer en krijg waar u recht op heeft.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.3

Petra

 • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

8.6

Henk

 • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

 • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

8.7

Remco

 • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.5

Furkan

 • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

 • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9

Kaylee

 • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen