(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Eindhoven

eindhoven

Heeft u een aanrijding gehad in of rondom Eindhoven? Dat is erg vervelend, zeker als u hierbij ook nog letselschade heeft opgelopen. Betrokken raken bij een ongeval kan niet alleen fysiek gezien een impact hebben op uw leven hebben, maar ook psychische ongemakken opleveren. Wanneer u tijdens zo’n ongeval letselschade heeft opgelopen, kan dit tot gevolg hebben dat er in zeer korte tijd veel op u afkomt op juridisch gebied. Ook krijgt u te maken met tal van zaken die geregeld moeten worden voor uw herstel.

Dat uw eigen gezondheid in alle gevallen voorop staat is natuurlijk vanzelfsprekend. Onderschat letselschade echter niet en neem er serieus de tijd voor om er zo goed mogelijk van te herstellen. Tijdens deze herstelperiode is het van belang om de vaart erin te houden voor wat betreft het claimen van een schadevergoeding.

Om er zeker van te zijn dat u het maximale schadebedrag ontvangt waar u recht op heeft, kiezen veel mensen ervoor om een letselschade advocaat in te schakelen. Deze specialist op het gebied van letselschade handelt uw claim(s) van A tot Z professioneel voor u af, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt zich volledig focussen op uw herstel.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Wanneer het ongeluk buiten uw schuld is ontstaan en u hierdoor letsel heeft opgelopen, dan is het mogelijk om uw financiële gevolgschade ervan te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. In bepaalde gevallen kunt u ook een beroep doen voor een vergoeding wegens emotionele schade. Deze laatstgenoemde vorm van claim wordt ook wel smartengeld genoemd.

Voor het indienen van claims bij de aansprakelijke partij is het verstandig om een letselschadebureau in te schakelen. De experts die daar werken, weten namelijk exact wat u allemaal kunt claimen en hoe dat proces in z’n werk gaat. De eerste stap in dat proces is het officieel aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval.

Aansluitend hierop volgen professionele onderhandelingen over de hoogte van de vergoeding. In de meeste gevallen wordt geprobeerd om tot overeenstemming te komen met de verzekeringsmaatschappij van de persoon waarbij de schade wordt geclaimd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Een aanrijding gehad in Eindhoven

Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding op de Professor Doctor Dorgelolaan, ter hoogte van de Technische Universiteit Eindhoven en hierbij loopt u bijvoorbeeld botbreuken en spierletsel op, dan kunnen de persoonlijke onkosten die na dit ongeluk ontstaan snel oplopen. Wellicht moet u meerdere keren per week gebruik maken van gespecialiseerd vervoer van en naar het ziekenhuis om daar te revalideren.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw woning op bepaalde punten moet worden aangepast vanwege blijvend letsel na het ongeluk. Of u krijgt te maken met inkomstenderving omdat u uw beroep tijdelijk of helemaal niet meer uit kunt oefenen. Daarnaast is het ook niet uitgesloten dat u misschien tijdelijk of blijvend huishoudelijke hulp nodig heeft om het leven van alledag op gang te kunnen houden.

Psychisch letsel 
Omdat het meemaken van een ongeluk voor velen een flinke mentale impact heeft, moet ook het oplopen van een zekere mate van psychisch letsel niet worden onderschat. Het is goed mogelijk dat u aan deze gebeurtenis een trauma overhoudt, waardoor uw levensgeluk vermindert. In zo’n geval kunt u een beroep doen op smartengeld.

Verzamel bewijs
Om ervoor te zorgen dat uw claim serieus door de aansprakelijke partij wordt genomen, is het van groot belang dat u zoveel mogelijk bewijsmateriaal over het ongeval verzamelt. Naast getuigenverklaringen is het ook verstandig om beeldmateriaal te kunnen laten zien van de toedracht van het ongeluk en het letsel wat u daarbij opliep.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts, waarin de constatering van het letsel wordt omschreven, vormt daarnaast een wezenlijk onderdeel van uw letselschade dossier. Zonder zo’n verklaring is het vrijwel onmogelijk om uw geclaimde schade vergoed te kunnen krijgen. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat een compleet dossier wordt opgebouwd, zodat de slagingskans op een claim groot is.

Mocht de aansprakelijkgestelde partij uw claim afwijzen, dan kan deze letselschadespecialist u ook bijstaan tijdens een rechtszaak, waarbij aan de rechter wordt gevraagd om de geclaimde schade alsnog aan u toe te wijzen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijkste verkeerspunten in Eindhoven

Eindhoven is een levendige stad met drukke verkeersstromen. Vanwege deze drukte kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. Dit zijn een aantal gevaarlijke verkeerspunten in en om Eindhoven:

 • Rotonde Karel de Grotelaan-Limburglaan/Boutenslaan
 • Rotonde Insulindelaan-Eisenhowerlaan-Prof. Dr. Dorgelolaan
 • Rotonde bij afrit Ekkersrijt op snelweg A50
 • PSV-laan (met name voor en na voetbalwedstrijden of evenementen)
 • Geldropseweg
 • Afritten A2, A50, A58, A67

Kruisingen:

 • Hugo van der Goeslaan en de Piuslaan
 • Doctor Berlagelaan en Barrierweg
 • Fransebaan – Montpellierlaan
 • John F. Kennedylaan – Sterrenlaan
 • Petrus Dondersstraat – Piuslaan
 • Hercules Segherslaan – Jeroen Boschlaan
 • Insulindelaan – Tongelresestraaop

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Contact leggen met een ervaren letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl is heel erg eenvoudig. Vul eerst het contact formulier volledig in en klik op de verzendknop. Vervolgens neemt een letselschadespecialist binnen 48 uur contact met u op om uw persoonlijke situatie met u door te nemen. Deze juridische hulp is volledig vrijblijvend voor u. Wacht niet langer en krijg waar u recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen