(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Eindhoven

eindhoven

Heeft u een aanrijding gehad in of rondom Eindhoven? Dat is erg vervelend, zeker als u hierbij ook nog letselschade heeft opgelopen. Betrokken raken bij een ongeval kan niet alleen fysiek gezien een impact hebben op uw leven hebben, maar ook psychische ongemakken opleveren. Wanneer u tijdens zo’n ongeval letselschade heeft opgelopen, kan dit tot gevolg hebben dat er in zeer korte tijd veel op u afkomt op juridisch gebied. Ook krijgt u te maken met tal van zaken die geregeld moeten worden voor uw herstel.

Dat uw eigen gezondheid in alle gevallen voorop staat is natuurlijk vanzelfsprekend. Onderschat letselschade echter niet en neem er serieus de tijd voor om er zo goed mogelijk van te herstellen. Tijdens deze herstelperiode is het van belang om de vaart erin te houden voor wat betreft het claimen van een schadevergoeding.

Om er zeker van te zijn dat u het maximale schadebedrag ontvangt waar u recht op heeft, kiezen veel mensen ervoor om een letselschade advocaat in te schakelen. Deze specialist op het gebied van letselschade handelt uw claim(s) van A tot Z professioneel voor u af, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt zich volledig focussen op uw herstel.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Wanneer het ongeluk buiten uw schuld is ontstaan en u hierdoor letsel heeft opgelopen, dan is het mogelijk om uw financiële gevolgschade ervan te verhalen op de veroorzaker van het ongeval. In bepaalde gevallen kunt u ook een beroep doen voor een vergoeding wegens emotionele schade. Deze laatstgenoemde vorm van claim wordt ook wel smartengeld genoemd.

Voor het indienen van claims bij de aansprakelijke partij is het verstandig om een letselschadebureau in te schakelen. De experts die daar werken, weten namelijk exact wat u allemaal kunt claimen en hoe dat proces in z’n werk gaat. De eerste stap in dat proces is het officieel aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval.

Aansluitend hierop volgen professionele onderhandelingen over de hoogte van de vergoeding. In de meeste gevallen wordt geprobeerd om tot overeenstemming te komen met de verzekeringsmaatschappij van de persoon waarbij de schade wordt geclaimd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Een aanrijding gehad in Eindhoven

Stel, u raakt betrokken bij een aanrijding op de Professor Doctor Dorgelolaan, ter hoogte van de Technische Universiteit Eindhoven en hierbij loopt u bijvoorbeeld botbreuken en spierletsel op, dan kunnen de persoonlijke onkosten die na dit ongeluk ontstaan snel oplopen. Wellicht moet u meerdere keren per week gebruik maken van gespecialiseerd vervoer van en naar het ziekenhuis om daar te revalideren.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw woning op bepaalde punten moet worden aangepast vanwege blijvend letsel na het ongeluk. Of u krijgt te maken met inkomstenderving omdat u uw beroep tijdelijk of helemaal niet meer uit kunt oefenen. Daarnaast is het ook niet uitgesloten dat u misschien tijdelijk of blijvend huishoudelijke hulp nodig heeft om het leven van alledag op gang te kunnen houden.

Psychisch letsel 
Omdat het meemaken van een ongeluk voor velen een flinke mentale impact heeft, moet ook het oplopen van een zekere mate van psychisch letsel niet worden onderschat. Het is goed mogelijk dat u aan deze gebeurtenis een trauma overhoudt, waardoor uw levensgeluk vermindert. In zo’n geval kunt u een beroep doen op smartengeld.

Verzamel bewijs
Om ervoor te zorgen dat uw claim serieus door de aansprakelijke partij wordt genomen, is het van groot belang dat u zoveel mogelijk bewijsmateriaal over het ongeval verzamelt. Naast getuigenverklaringen is het ook verstandig om beeldmateriaal te kunnen laten zien van de toedracht van het ongeluk en het letsel wat u daarbij opliep.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts, waarin de constatering van het letsel wordt omschreven, vormt daarnaast een wezenlijk onderdeel van uw letselschade dossier. Zonder zo’n verklaring is het vrijwel onmogelijk om uw geclaimde schade vergoed te kunnen krijgen. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat een compleet dossier wordt opgebouwd, zodat de slagingskans op een claim groot is.

Mocht de aansprakelijkgestelde partij uw claim afwijzen, dan kan deze letselschadespecialist u ook bijstaan tijdens een rechtszaak, waarbij aan de rechter wordt gevraagd om de geclaimde schade alsnog aan u toe te wijzen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijkste verkeerspunten in Eindhoven

Eindhoven is een levendige stad met drukke verkeersstromen. Vanwege deze drukte kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan. Dit zijn een aantal gevaarlijke verkeerspunten in en om Eindhoven:

 • Rotonde Karel de Grotelaan-Limburglaan/Boutenslaan
 • Rotonde Insulindelaan-Eisenhowerlaan-Prof. Dr. Dorgelolaan
 • Rotonde bij afrit Ekkersrijt op snelweg A50
 • PSV-laan (met name voor en na voetbalwedstrijden of evenementen)
 • Geldropseweg
 • Afritten A2, A50, A58, A67

Kruisingen:

 • Hugo van der Goeslaan en de Piuslaan
 • Doctor Berlagelaan en Barrierweg
 • Fransebaan – Montpellierlaan
 • John F. Kennedylaan – Sterrenlaan
 • Petrus Dondersstraat – Piuslaan
 • Hercules Segherslaan – Jeroen Boschlaan
 • Insulindelaan – Tongelresestraaop

Contact opnemen met een letselschade advocaat

Contact leggen met een ervaren letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl is heel erg eenvoudig. Vul eerst het contact formulier volledig in en klik op de verzendknop. Vervolgens neemt een letselschadespecialist binnen 48 uur contact met u op om uw persoonlijke situatie met u door te nemen. Deze juridische hulp is volledig vrijblijvend voor u. Wacht niet langer en krijg waar u recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen