(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Amsterdam

amsterdam

Bent u slachtoffer geworden van een voertuig-ongeluk in Amsterdam, dan kan dit een behoorlijke impact hebben. De kans is aanwezig, dat u daarbij lichamelijk of mentaal letsel oploopt, waar u mogelijk de rest van uw leven last van blijft houden. Maar ook in financieel opzicht kan een auto-ongeluk ervoor zorgen dat er plotseling veel in uw leven verandert. Het herstellen van  letselschade kan flink in de papieren lopen.

Aanrijding gehad in Amsterdam?

Vervelend, dat u bent aangereden in het verkeer. Er komt nu een hoop op u af en daar wilt u zonder te veel rompslomp snel doorheen komen. Stel dat uw been bij het verkeersongeval is gebroken, dan moet u langs het ziekenhuis voor het maken van MRI-scan of Röntgenfoto’s. Maar ook een behandeling bij de fysiotherapeut om te revalideren, kost geld. U wilt natuurlijk niet zelf voor deze kosten opdraaien wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen letselschade. Wanneer u bij een aanrijding letselschade oploopt en iemand anders is verantwoordelijk voor die schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Om deze vergoeding te verhalen is er specialistische juridische kennis vereist. Een letselschade advocaat kan uitkomst bieden in deze vervelende situatie. Deze verhaalt namelijk de schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. U hoeft op deze manier niets te doen en kunt zich volledig focussen op het herstel. U hoeft enkel het contact formulier op Aanrijdinggehad.nl in te vullen, daarna neemt een letselschade specialist binnen 48 uur contact met u op.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

De letselschade expert is er voor u

Wanneer u persoonlijk betrokken raakt bij een ongeval in Amsterdam, kan dit behoorlijk wat emotionele schade opleveren. Vanwege die emoties heeft u er wellicht moeite mee om zelfstandig al uw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen. De kans is daarnaast ook redelijk groot, dat u niet weet op welke vormen van schadevergoeding u allemaal een claim kunt leggen. Een letselschade advocaat berekend exact waar u recht op heeft. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt de advocaat op basis van de toedracht van het ongeluk een indicatie vast van de te verwachten schadeclaim, die op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden.

Verhaalbare materiële en immateriële schade

De verhaalbare kosten voor letselschade worden in de regel verdeeld in materiële en immateriële schade. Hoeveel er precies verhaald kan worden, hangt in hoge mate af van de toedracht en ernst van uw letsel.

Stel, u bent werkzaam als chauffeur en loopt tijdens een kop-staartbotsing in Amsterdam polsletsel op, wat tot gevolg heeft dat u uw beroep niet meer uit kunt uitvoeren. In zo’n geval is inkomstenderving een reële materiële kostenpost. Daarnaast is het dan ook goed mogelijk, dat u extra kosten moet maken voor medische behandelingen en/of medicatie. Of dat bijvoorbeeld uw woning, vanwege uw opgelopen lichamelijke beperkingen, moet worden aangepast.

Ook zal een letselschade advocaat een reële immateriële claim opvoeren voor de pijn en het verdriet waar u vanwege het ongeluk mee te maken hebt gekregen. Deze claim van opgelopen immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Hierbij kan het ook gaan om blijvende psychische schade, die u heeft opgelopen als gevolg van het ongeluk en waar u nog iedere nacht van wakker schrikt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Bewijs verzamelen om uw claim te ondersteunen

De partij waarop de kosten verhaald zullen worden is in vrijwel elk geval een verzekeringsmaatschappij. Daarbij  is het van het belang, dat de letselschade advocaat zoveel mogelijk concrete bewijsstukken verzamelt, die uw claim ondersteunen. Als er geen bewijs van de exacte toedracht van de aanrijding is, heeft de verzekeraar niet de plicht om uw letselschade te vergoeden.

De advocaat zal daarvoor contact opnemen met de medisch behandelaar of therapeut en de getuigen van het ongeval. Aan allen wordt gevraagd een schriftelijke verklaring af te geven, die vervolgens onderdeel uit zullen maken van het dossier, wat door de advocaat samengesteld wordt. Dit dossier wordt vervolgens voorgelegd aan een medisch adviseur, die op basis van de gegevens een duidelijk verslag en advies opstelt.

Verkeersongevallen in Amsterdam

Amsterdam is een zeer drukke stad. Er zijn veel smalle straten en wegen met veel verkeer. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. In Amsterdam zijn er vele punten waar extra alertheid een vereiste is. Hieronder benoemen wij een aantal van deze gevaarlijke verkeerspunten:

 • Ringweg A10 rond Amsterdam
 • Het Leidseplein
 • Schiphol/ Haarlemmermeer
 • Ziggo Dome (Voor/na evenementen)
 • RAI (Voor/na evenementen)
 • Johan Cruijff Arena (Zeker bij voor en na thuiswedstrijden Ajax)
 • AFAS Live (Voor/na evenementen)
 • Kruising Einsteinweg, knooppunt De Nieuwe Meer
 • Rhijnspoorplein, Mauritskade

Ander gevaarlijke kruispunten zijn:

 • Rozengracht/ Marnixstraat
 • Berlagebrug aan de Mr. Treublaan zijde
 • Ruyschstraat/ Weesperzijde
 • Prins Hendrikkade/ Damrak
 • Entree Vondelpark/ Stadshouderskade
 • Ranonkelkade/ Buiksloterweg
 • Paulus Potterstraat/ Van Baerlestraat
 • Monding Spuistraat/ Spui
 • Zeilstraat/ Amstelveenseweg
 • Marnixstraat/ Kinkerstraat

Voor de afwikkeling van de gevolgen van de aanrijding maakt het niet uit of het ongeluk in het centrum van Amsterdam heeft plaatsgevonden of bijvoorbeeld in Bos en Lommer, Osdorp of Amsterdam- Noord. In alle gevallen kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten letselschade advocaat. Als tijdens het kennismakingsgesprek blijkt, dat het claimen van letselschade een zeer reële kans van slagen heeft, zal de letselschade advocaat vervolgens geheel vrijblijvend voor u aan de slag gaan.

Hulp bij het claimen van een schadevergoeding

Aangezien ook de juridische kosten op de aansprakelijke partij zullen worden verhaald, betekent dit dus, dat u helemaal niets hoeft te betalen voor de dienstverlening van de letselschade advocaat. Kortom, volledig vrijblijvende juridische hulp, met als eindresultaat de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Vul snel het contact formulier in, vervolgens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en gaat direct aan de slag.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen