(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Amsterdam

amsterdam

Bent u slachtoffer geworden van een voertuig-ongeluk in Amsterdam, dan kan dit een behoorlijke impact hebben. De kans is aanwezig, dat u daarbij lichamelijk of mentaal letsel oploopt, waar u mogelijk de rest van uw leven last van blijft houden. Maar ook in financieel opzicht kan een auto-ongeluk ervoor zorgen dat er plotseling veel in uw leven verandert. Het herstellen van  letselschade kan flink in de papieren lopen.

Aanrijding gehad in Amsterdam?

Vervelend, dat u bent aangereden in het verkeer. Er komt nu een hoop op u af en daar wilt u zonder te veel rompslomp snel doorheen komen. Stel dat uw been bij het verkeersongeval is gebroken, dan moet u langs het ziekenhuis voor het maken van MRI-scan of Röntgenfoto’s. Maar ook een behandeling bij de fysiotherapeut om te revalideren, kost geld. U wilt natuurlijk niet zelf voor deze kosten opdraaien wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen letselschade. Wanneer u bij een aanrijding letselschade oploopt en iemand anders is verantwoordelijk voor die schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Om deze vergoeding te verhalen is er specialistische juridische kennis vereist. Een letselschade advocaat kan uitkomst bieden in deze vervelende situatie. Deze verhaalt namelijk de schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. U hoeft op deze manier niets te doen en kunt zich volledig focussen op het herstel. U hoeft enkel het contact formulier op Aanrijdinggehad.nl in te vullen, daarna neemt een letselschade specialist binnen 48 uur contact met u op.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

De letselschade expert is er voor u

Wanneer u persoonlijk betrokken raakt bij een ongeval in Amsterdam, kan dit behoorlijk wat emotionele schade opleveren. Vanwege die emoties heeft u er wellicht moeite mee om zelfstandig al uw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen. De kans is daarnaast ook redelijk groot, dat u niet weet op welke vormen van schadevergoeding u allemaal een claim kunt leggen. Een letselschade advocaat berekend exact waar u recht op heeft. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt de advocaat op basis van de toedracht van het ongeluk een indicatie vast van de te verwachten schadeclaim, die op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden.

Verhaalbare materiële en immateriële schade

De verhaalbare kosten voor letselschade worden in de regel verdeeld in materiële en immateriële schade. Hoeveel er precies verhaald kan worden, hangt in hoge mate af van de toedracht en ernst van uw letsel.

Stel, u bent werkzaam als chauffeur en loopt tijdens een kop-staartbotsing in Amsterdam polsletsel op, wat tot gevolg heeft dat u uw beroep niet meer uit kunt uitvoeren. In zo’n geval is inkomstenderving een reële materiële kostenpost. Daarnaast is het dan ook goed mogelijk, dat u extra kosten moet maken voor medische behandelingen en/of medicatie. Of dat bijvoorbeeld uw woning, vanwege uw opgelopen lichamelijke beperkingen, moet worden aangepast.

Ook zal een letselschade advocaat een reële immateriële claim opvoeren voor de pijn en het verdriet waar u vanwege het ongeluk mee te maken hebt gekregen. Deze claim van opgelopen immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Hierbij kan het ook gaan om blijvende psychische schade, die u heeft opgelopen als gevolg van het ongeluk en waar u nog iedere nacht van wakker schrikt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Bewijs verzamelen om uw claim te ondersteunen

De partij waarop de kosten verhaald zullen worden is in vrijwel elk geval een verzekeringsmaatschappij. Daarbij  is het van het belang, dat de letselschade advocaat zoveel mogelijk concrete bewijsstukken verzamelt, die uw claim ondersteunen. Als er geen bewijs van de exacte toedracht van de aanrijding is, heeft de verzekeraar niet de plicht om uw letselschade te vergoeden.

De advocaat zal daarvoor contact opnemen met de medisch behandelaar of therapeut en de getuigen van het ongeval. Aan allen wordt gevraagd een schriftelijke verklaring af te geven, die vervolgens onderdeel uit zullen maken van het dossier, wat door de advocaat samengesteld wordt. Dit dossier wordt vervolgens voorgelegd aan een medisch adviseur, die op basis van de gegevens een duidelijk verslag en advies opstelt.

Verkeersongevallen in Amsterdam

Amsterdam is een zeer drukke stad. Er zijn veel smalle straten en wegen met veel verkeer. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. In Amsterdam zijn er vele punten waar extra alertheid een vereiste is. Hieronder benoemen wij een aantal van deze gevaarlijke verkeerspunten:

 • Ringweg A10 rond Amsterdam
 • Het Leidseplein
 • Schiphol/ Haarlemmermeer
 • Ziggo Dome (Voor/na evenementen)
 • RAI (Voor/na evenementen)
 • Johan Cruijff Arena (Zeker bij voor en na thuiswedstrijden Ajax)
 • AFAS Live (Voor/na evenementen)
 • Kruising Einsteinweg, knooppunt De Nieuwe Meer
 • Rhijnspoorplein, Mauritskade

Ander gevaarlijke kruispunten zijn:

 • Rozengracht/ Marnixstraat
 • Berlagebrug aan de Mr. Treublaan zijde
 • Ruyschstraat/ Weesperzijde
 • Prins Hendrikkade/ Damrak
 • Entree Vondelpark/ Stadshouderskade
 • Ranonkelkade/ Buiksloterweg
 • Paulus Potterstraat/ Van Baerlestraat
 • Monding Spuistraat/ Spui
 • Zeilstraat/ Amstelveenseweg
 • Marnixstraat/ Kinkerstraat

Voor de afwikkeling van de gevolgen van de aanrijding maakt het niet uit of het ongeluk in het centrum van Amsterdam heeft plaatsgevonden of bijvoorbeeld in Bos en Lommer, Osdorp of Amsterdam- Noord. In alle gevallen kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten letselschade advocaat. Als tijdens het kennismakingsgesprek blijkt, dat het claimen van letselschade een zeer reële kans van slagen heeft, zal de letselschade advocaat vervolgens geheel vrijblijvend voor u aan de slag gaan.

Hulp bij het claimen van een schadevergoeding

Aangezien ook de juridische kosten op de aansprakelijke partij zullen worden verhaald, betekent dit dus, dat u helemaal niets hoeft te betalen voor de dienstverlening van de letselschade advocaat. Kortom, volledig vrijblijvende juridische hulp, met als eindresultaat de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Vul snel het contact formulier in, vervolgens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en gaat direct aan de slag.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen