(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Amsterdam

amsterdam

Bent u slachtoffer geworden van een voertuig-ongeluk in Amsterdam, dan kan dit een behoorlijke impact hebben. De kans is aanwezig, dat u daarbij lichamelijk of mentaal letsel oploopt, waar u mogelijk de rest van uw leven last van blijft houden. Maar ook in financieel opzicht kan een auto-ongeluk ervoor zorgen dat er plotseling veel in uw leven verandert. Het herstellen van  letselschade kan flink in de papieren lopen.

Aanrijding gehad in Amsterdam?

Vervelend, dat u bent aangereden in het verkeer. Er komt nu een hoop op u af en daar wilt u zonder te veel rompslomp snel doorheen komen. Stel dat uw been bij het verkeersongeval is gebroken, dan moet u langs het ziekenhuis voor het maken van MRI-scan of Röntgenfoto’s. Maar ook een behandeling bij de fysiotherapeut om te revalideren, kost geld. U wilt natuurlijk niet zelf voor deze kosten opdraaien wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen letselschade. Wanneer u bij een aanrijding letselschade oploopt en iemand anders is verantwoordelijk voor die schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Om deze vergoeding te verhalen is er specialistische juridische kennis vereist. Een letselschade advocaat kan uitkomst bieden in deze vervelende situatie. Deze verhaalt namelijk de schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. U hoeft op deze manier niets te doen en kunt zich volledig focussen op het herstel. U hoeft enkel het contact formulier op Aanrijdinggehad.nl in te vullen, daarna neemt een letselschade specialist binnen 48 uur contact met u op.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

De letselschade expert is er voor u

Wanneer u persoonlijk betrokken raakt bij een ongeval in Amsterdam, kan dit behoorlijk wat emotionele schade opleveren. Vanwege die emoties heeft u er wellicht moeite mee om zelfstandig al uw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen. De kans is daarnaast ook redelijk groot, dat u niet weet op welke vormen van schadevergoeding u allemaal een claim kunt leggen. Een letselschade advocaat berekend exact waar u recht op heeft. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt de advocaat op basis van de toedracht van het ongeluk een indicatie vast van de te verwachten schadeclaim, die op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden.

Verhaalbare materiële en immateriële schade

De verhaalbare kosten voor letselschade worden in de regel verdeeld in materiële en immateriële schade. Hoeveel er precies verhaald kan worden, hangt in hoge mate af van de toedracht en ernst van uw letsel.

Stel, u bent werkzaam als chauffeur en loopt tijdens een kop-staartbotsing in Amsterdam polsletsel op, wat tot gevolg heeft dat u uw beroep niet meer uit kunt uitvoeren. In zo’n geval is inkomstenderving een reële materiële kostenpost. Daarnaast is het dan ook goed mogelijk, dat u extra kosten moet maken voor medische behandelingen en/of medicatie. Of dat bijvoorbeeld uw woning, vanwege uw opgelopen lichamelijke beperkingen, moet worden aangepast.

Ook zal een letselschade advocaat een reële immateriële claim opvoeren voor de pijn en het verdriet waar u vanwege het ongeluk mee te maken hebt gekregen. Deze claim van opgelopen immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Hierbij kan het ook gaan om blijvende psychische schade, die u heeft opgelopen als gevolg van het ongeluk en waar u nog iedere nacht van wakker schrikt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Bewijs verzamelen om uw claim te ondersteunen

De partij waarop de kosten verhaald zullen worden is in vrijwel elk geval een verzekeringsmaatschappij. Daarbij  is het van het belang, dat de letselschade advocaat zoveel mogelijk concrete bewijsstukken verzamelt, die uw claim ondersteunen. Als er geen bewijs van de exacte toedracht van de aanrijding is, heeft de verzekeraar niet de plicht om uw letselschade te vergoeden.

De advocaat zal daarvoor contact opnemen met de medisch behandelaar of therapeut en de getuigen van het ongeval. Aan allen wordt gevraagd een schriftelijke verklaring af te geven, die vervolgens onderdeel uit zullen maken van het dossier, wat door de advocaat samengesteld wordt. Dit dossier wordt vervolgens voorgelegd aan een medisch adviseur, die op basis van de gegevens een duidelijk verslag en advies opstelt.

Verkeersongevallen in Amsterdam

Amsterdam is een zeer drukke stad. Er zijn veel smalle straten en wegen met veel verkeer. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. In Amsterdam zijn er vele punten waar extra alertheid een vereiste is. Hieronder benoemen wij een aantal van deze gevaarlijke verkeerspunten:

 • Ringweg A10 rond Amsterdam
 • Het Leidseplein
 • Schiphol/ Haarlemmermeer
 • Ziggo Dome (Voor/na evenementen)
 • RAI (Voor/na evenementen)
 • Johan Cruijff Arena (Zeker bij voor en na thuiswedstrijden Ajax)
 • AFAS Live (Voor/na evenementen)
 • Kruising Einsteinweg, knooppunt De Nieuwe Meer
 • Rhijnspoorplein, Mauritskade

Ander gevaarlijke kruispunten zijn:

 • Rozengracht/ Marnixstraat
 • Berlagebrug aan de Mr. Treublaan zijde
 • Ruyschstraat/ Weesperzijde
 • Prins Hendrikkade/ Damrak
 • Entree Vondelpark/ Stadshouderskade
 • Ranonkelkade/ Buiksloterweg
 • Paulus Potterstraat/ Van Baerlestraat
 • Monding Spuistraat/ Spui
 • Zeilstraat/ Amstelveenseweg
 • Marnixstraat/ Kinkerstraat

Voor de afwikkeling van de gevolgen van de aanrijding maakt het niet uit of het ongeluk in het centrum van Amsterdam heeft plaatsgevonden of bijvoorbeeld in Bos en Lommer, Osdorp of Amsterdam- Noord. In alle gevallen kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten letselschade advocaat. Als tijdens het kennismakingsgesprek blijkt, dat het claimen van letselschade een zeer reële kans van slagen heeft, zal de letselschade advocaat vervolgens geheel vrijblijvend voor u aan de slag gaan.

Hulp bij het claimen van een schadevergoeding

Aangezien ook de juridische kosten op de aansprakelijke partij zullen worden verhaald, betekent dit dus, dat u helemaal niets hoeft te betalen voor de dienstverlening van de letselschade advocaat. Kortom, volledig vrijblijvende juridische hulp, met als eindresultaat de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Vul snel het contact formulier in, vervolgens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en gaat direct aan de slag.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen