(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Amsterdam

amsterdam

Bent u slachtoffer geworden van een voertuig-ongeluk in Amsterdam, dan kan dit een behoorlijke impact hebben. De kans is aanwezig, dat u daarbij lichamelijk of mentaal letsel oploopt, waar u mogelijk de rest van uw leven last van blijft houden. Maar ook in financieel opzicht kan een auto-ongeluk ervoor zorgen dat er plotseling veel in uw leven verandert. Het herstellen van  letselschade kan flink in de papieren lopen.

Aanrijding gehad in Amsterdam?

Vervelend, dat u bent aangereden in het verkeer. Er komt nu een hoop op u af en daar wilt u zonder te veel rompslomp snel doorheen komen. Stel dat uw been bij het verkeersongeval is gebroken, dan moet u langs het ziekenhuis voor het maken van MRI-scan of Röntgenfoto’s. Maar ook een behandeling bij de fysiotherapeut om te revalideren, kost geld. U wilt natuurlijk niet zelf voor deze kosten opdraaien wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen letselschade. Wanneer u bij een aanrijding letselschade oploopt en iemand anders is verantwoordelijk voor die schade, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Om deze vergoeding te verhalen is er specialistische juridische kennis vereist. Een letselschade advocaat kan uitkomst bieden in deze vervelende situatie. Deze verhaalt namelijk de schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. U hoeft op deze manier niets te doen en kunt zich volledig focussen op het herstel. U hoeft enkel het contact formulier op Aanrijdinggehad.nl in te vullen, daarna neemt een letselschade specialist binnen 48 uur contact met u op.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

De letselschade expert is er voor u

Wanneer u persoonlijk betrokken raakt bij een ongeval in Amsterdam, kan dit behoorlijk wat emotionele schade opleveren. Vanwege die emoties heeft u er wellicht moeite mee om zelfstandig al uw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen. De kans is daarnaast ook redelijk groot, dat u niet weet op welke vormen van schadevergoeding u allemaal een claim kunt leggen. Een letselschade advocaat berekend exact waar u recht op heeft. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt de advocaat op basis van de toedracht van het ongeluk een indicatie vast van de te verwachten schadeclaim, die op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden.

Verhaalbare materiële en immateriële schade

De verhaalbare kosten voor letselschade worden in de regel verdeeld in materiële en immateriële schade. Hoeveel er precies verhaald kan worden, hangt in hoge mate af van de toedracht en ernst van uw letsel.

Stel, u bent werkzaam als chauffeur en loopt tijdens een kop-staartbotsing in Amsterdam polsletsel op, wat tot gevolg heeft dat u uw beroep niet meer uit kunt uitvoeren. In zo’n geval is inkomstenderving een reële materiële kostenpost. Daarnaast is het dan ook goed mogelijk, dat u extra kosten moet maken voor medische behandelingen en/of medicatie. Of dat bijvoorbeeld uw woning, vanwege uw opgelopen lichamelijke beperkingen, moet worden aangepast.

Ook zal een letselschade advocaat een reële immateriële claim opvoeren voor de pijn en het verdriet waar u vanwege het ongeluk mee te maken hebt gekregen. Deze claim van opgelopen immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Hierbij kan het ook gaan om blijvende psychische schade, die u heeft opgelopen als gevolg van het ongeluk en waar u nog iedere nacht van wakker schrikt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Bewijs verzamelen om uw claim te ondersteunen

De partij waarop de kosten verhaald zullen worden is in vrijwel elk geval een verzekeringsmaatschappij. Daarbij  is het van het belang, dat de letselschade advocaat zoveel mogelijk concrete bewijsstukken verzamelt, die uw claim ondersteunen. Als er geen bewijs van de exacte toedracht van de aanrijding is, heeft de verzekeraar niet de plicht om uw letselschade te vergoeden.

De advocaat zal daarvoor contact opnemen met de medisch behandelaar of therapeut en de getuigen van het ongeval. Aan allen wordt gevraagd een schriftelijke verklaring af te geven, die vervolgens onderdeel uit zullen maken van het dossier, wat door de advocaat samengesteld wordt. Dit dossier wordt vervolgens voorgelegd aan een medisch adviseur, die op basis van de gegevens een duidelijk verslag en advies opstelt.

Verkeersongevallen in Amsterdam

Amsterdam is een zeer drukke stad. Er zijn veel smalle straten en wegen met veel verkeer. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. In Amsterdam zijn er vele punten waar extra alertheid een vereiste is. Hieronder benoemen wij een aantal van deze gevaarlijke verkeerspunten:

 • Ringweg A10 rond Amsterdam
 • Het Leidseplein
 • Schiphol/ Haarlemmermeer
 • Ziggo Dome (Voor/na evenementen)
 • RAI (Voor/na evenementen)
 • Johan Cruijff Arena (Zeker bij voor en na thuiswedstrijden Ajax)
 • AFAS Live (Voor/na evenementen)
 • Kruising Einsteinweg, knooppunt De Nieuwe Meer
 • Rhijnspoorplein, Mauritskade

Ander gevaarlijke kruispunten zijn:

 • Rozengracht/ Marnixstraat
 • Berlagebrug aan de Mr. Treublaan zijde
 • Ruyschstraat/ Weesperzijde
 • Prins Hendrikkade/ Damrak
 • Entree Vondelpark/ Stadshouderskade
 • Ranonkelkade/ Buiksloterweg
 • Paulus Potterstraat/ Van Baerlestraat
 • Monding Spuistraat/ Spui
 • Zeilstraat/ Amstelveenseweg
 • Marnixstraat/ Kinkerstraat

Voor de afwikkeling van de gevolgen van de aanrijding maakt het niet uit of het ongeluk in het centrum van Amsterdam heeft plaatsgevonden of bijvoorbeeld in Bos en Lommer, Osdorp of Amsterdam- Noord. In alle gevallen kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten letselschade advocaat. Als tijdens het kennismakingsgesprek blijkt, dat het claimen van letselschade een zeer reële kans van slagen heeft, zal de letselschade advocaat vervolgens geheel vrijblijvend voor u aan de slag gaan.

Hulp bij het claimen van een schadevergoeding

Aangezien ook de juridische kosten op de aansprakelijke partij zullen worden verhaald, betekent dit dus, dat u helemaal niets hoeft te betalen voor de dienstverlening van de letselschade advocaat. Kortom, volledig vrijblijvende juridische hulp, met als eindresultaat de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Vul snel het contact formulier in, vervolgens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en gaat direct aan de slag.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen