(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Polsletsel

Het verwonden van de pols komt regelmatig voor bij een aanrijding. Dat komt doordat de eerste reactie bij een ongeluk is om de armen te strekken of voor het gezicht te houden. Dit wordt gedaan om zo goed mogelijk de klap te kunnen opvangen. De pols is een zeer kwetsbaar onderdeel van het lichaam. Daarom komt polsletselschade regelmatig voor bij de meeste ongevallen. De complexiteit van het polsgewricht zorgt ervoor dat dit letsel direct grote gevolgen kan hebben.

De pols is immers een zeer belangrijk communicatiepunt voor de rest van het lichaam met aders, spieren, gewrichten, botten en pezen. Een kneuzing of breuk kan desastreus uitpakken voor uw huidige leefsituatie. U kunt bijvoorbeeld uw werk niet meer goed doen, of zelfs helemaal niet meer. Of de hobby waarbij u veel gebruik moet maken van uw hand of arm kan niet meer beoefend worden.

De gevolgen na bijvoorbeeld een kettingbotsing kunnen voor een enorme schade zorgen. Als het polsletsel door een ander is ontstaan, wilt u daarom graag de schade kunnen verhalen en een schadevergoeding ontvangen. Het is daarom noodzakelijk een letselschadespecialist in te schakelen die voor u deze schade kan verhalen bij de veroorzaker.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Meest voorkomende letsels aan de pols

De pols is een complex geheel dat bestaat uit acht verschillende polsbeentjes, beenderen van de ellepijp, arm en het spaakbeen. De polsbeentjes liggen boven elkaar in twee rijen van vier. Daaronder bevindt zich de carpaal tunnel. Door de carpaal tunnel loopt een zeer belangrijke zenuw die naar de hand toe gaat. Dankzij pezen en spieren wordt het geheel bij elkaar gehouden. Het meest voorkomende letsel aan de pols is een gebroken radius. Dit bot bevindt zich in de onderarm, dicht bij het polsgewricht. Vooral oudere mensen lopen het risico op dergelijk letsel als zij een vervelende val maken. Een gebroken radius kan ook voorkomen bij een verkeersongeval of struikelpartij.

Bij een gebroken polsgewricht kan het gaan om een scheurtje in het bot, of een verplaatsing van de bot stukken. Ook kunnen eventuele spieren, pezen en zenuwen beschadigd zijn. Andere soorten letsel aan de pols zijn een polsverstuiking, -verrekking of -ontsteking. Ook in het polsgewricht zelf kan een breuk ontstaan. In al deze gevallen zal de pols opzwellen en vervormen. Het is dan ook belangrijk dat u meteen een arts het polsgewricht laat onderzoeken.

Medische behandelingen bij letsel aan de pols

Als u te maken heeft met letsel aan de pols, zal er eerst een röntgenfoto worden gemaakt om de complexiteit van het letsel vast te stellen. Als er geen belangrijke verplaatsing van de botten is geweest, zal er waarschijnlijk een gipsspalk worden aangelegd. Als de botstukken te veel verplaatst zijn, zal het moeten worden teruggezet. Dit gebeurt in de meeste gevallen onder plaatselijke verdoving. Vervolgens wordt er een gipsspalk aangelegd, zodat het bot goed kan helen. Afsluitend wordt er een röntgenfoto gemaakt om te zien of het bot op de juiste plek ligt. Mocht het niet gelukt zijn, dan is een operatie nodig.

Bij een operatie kan er gebruik worden gemaakt van uitwendige fixatie, het vastzetten door schroeven en plaatjes, buigbare metaaldraden of het opnieuw breken van het bot. Deze operatie vindt ofwel onder plaatselijke verdoving, ofwel onder volledige narcose plaats. Meestal gebeurt deze operatie met spoed, binnen enkele dagen na het ontstaan van het letsel. Het letsel kan voor ernstige klachten zorgen. Vooral de zenuwen in de pols kunnen wegens beklemming of uitrekking slechter gaan functioneren. Het kan leiden tot verlies van de spierfunctie, verzwakking of verlamming. Ook kan gevoelloosheid in een gedeelte van de hand optreden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Recht op schadevergoeding bij polsletsel

Bij een verkeersongeval of valpartij die is veroorzaakt door een ander, heeft u recht op schadevergoeding. Deze vergoeding kan uit allerlei zaken bestaan. U kunt bijvoorbeeld gedurende enige tijd uw werkzaamheden niet meer uitvoeren, wat loonschade tot gevolg heeft. Hierdoor ontstaat er loonschade. Ook kan het zijn dat u tijdelijk hulp in huis nodig heeft. Bovendien maakt u misschien verder extra kosten. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan dat u geen auto kunt rijden en gebruik moet maken van ander vervoer.

De vele ritten naar het ziekenhuis of revalidatiecentrum met een taxi kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Naast materiële schadevergoeding wilt u ook graag een tegemoetkoming zien voor de emotionele schade die u bij het ongeval heeft opgelopen. Deze immateriële vergoeding, ook wel smartengeld genoemd, moet een tegemoetkoming zijn voor alle pijn, ergernis, frustratie en andere psychische schade.

Dankzij de juiste specialist weet u waar u aan toe bent

Door gebruik te maken van een juridisch deskundige, die gespecialiseerd is op het gebied van letselschade bij ongevallen. Weet u meteen waar u aan toe bent. Zodra u uw situatie heeft uitgelegd aan een specialist, kan deze meteen beoordelen of en hoeveel recht u heeft op een vergoeding. Het advies dat de specialist geeft is vrijblijvend en gratis. Dit betekent dat als de specialist u niet kan helpen, u niets hoeft te betalen. U zit dus nergens aan vast.

Neem nu vrijblijvend contact op

Heeft u een ongeval gehad en daarbij polsletsel opgelopen en wilt u meteen weten wat uw mogelijkheden op het gebied van een vergoeding? Neem dan nu vrijblijvend contact met een van onze aangesloten schadespecialisten op. Zij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen en laten u weten waar u mogelijk recht op heeft. Als u recht heeft op vergoeding van de schade, zullen onze specialisten dit kosteloos voor u verhalen.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen