(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Polsletsel

Het verwonden van de pols komt regelmatig voor bij een aanrijding. Dat komt doordat de eerste reactie bij een ongeluk is om de armen te strekken of voor het gezicht te houden. Dit wordt gedaan om zo goed mogelijk de klap te kunnen opvangen. De pols is een zeer kwetsbaar onderdeel van het lichaam. Daarom komt polsletselschade regelmatig voor bij de meeste ongevallen. De complexiteit van het polsgewricht zorgt ervoor dat dit letsel direct grote gevolgen kan hebben.

De pols is immers een zeer belangrijk communicatiepunt voor de rest van het lichaam met aders, spieren, gewrichten, botten en pezen. Een kneuzing of breuk kan desastreus uitpakken voor uw huidige leefsituatie. U kunt bijvoorbeeld uw werk niet meer goed doen, of zelfs helemaal niet meer. Of de hobby waarbij u veel gebruik moet maken van uw hand of arm kan niet meer beoefend worden.

De gevolgen na bijvoorbeeld een kettingbotsing kunnen voor een enorme schade zorgen. Als het polsletsel door een ander is ontstaan, wilt u daarom graag de schade kunnen verhalen en een schadevergoeding ontvangen. Het is daarom noodzakelijk een letselschadespecialist in te schakelen die voor u deze schade kan verhalen bij de veroorzaker.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Meest voorkomende letsels aan de pols

De pols is een complex geheel dat bestaat uit acht verschillende polsbeentjes, beenderen van de ellepijp, arm en het spaakbeen. De polsbeentjes liggen boven elkaar in twee rijen van vier. Daaronder bevindt zich de carpaal tunnel. Door de carpaal tunnel loopt een zeer belangrijke zenuw die naar de hand toe gaat. Dankzij pezen en spieren wordt het geheel bij elkaar gehouden. Het meest voorkomende letsel aan de pols is een gebroken radius. Dit bot bevindt zich in de onderarm, dicht bij het polsgewricht. Vooral oudere mensen lopen het risico op dergelijk letsel als zij een vervelende val maken. Een gebroken radius kan ook voorkomen bij een verkeersongeval of struikelpartij.

Bij een gebroken polsgewricht kan het gaan om een scheurtje in het bot, of een verplaatsing van de bot stukken. Ook kunnen eventuele spieren, pezen en zenuwen beschadigd zijn. Andere soorten letsel aan de pols zijn een polsverstuiking, -verrekking of -ontsteking. Ook in het polsgewricht zelf kan een breuk ontstaan. In al deze gevallen zal de pols opzwellen en vervormen. Het is dan ook belangrijk dat u meteen een arts het polsgewricht laat onderzoeken.

Medische behandelingen bij letsel aan de pols

Als u te maken heeft met letsel aan de pols, zal er eerst een röntgenfoto worden gemaakt om de complexiteit van het letsel vast te stellen. Als er geen belangrijke verplaatsing van de botten is geweest, zal er waarschijnlijk een gipsspalk worden aangelegd. Als de botstukken te veel verplaatst zijn, zal het moeten worden teruggezet. Dit gebeurt in de meeste gevallen onder plaatselijke verdoving. Vervolgens wordt er een gipsspalk aangelegd, zodat het bot goed kan helen. Afsluitend wordt er een röntgenfoto gemaakt om te zien of het bot op de juiste plek ligt. Mocht het niet gelukt zijn, dan is een operatie nodig.

Bij een operatie kan er gebruik worden gemaakt van uitwendige fixatie, het vastzetten door schroeven en plaatjes, buigbare metaaldraden of het opnieuw breken van het bot. Deze operatie vindt ofwel onder plaatselijke verdoving, ofwel onder volledige narcose plaats. Meestal gebeurt deze operatie met spoed, binnen enkele dagen na het ontstaan van het letsel. Het letsel kan voor ernstige klachten zorgen. Vooral de zenuwen in de pols kunnen wegens beklemming of uitrekking slechter gaan functioneren. Het kan leiden tot verlies van de spierfunctie, verzwakking of verlamming. Ook kan gevoelloosheid in een gedeelte van de hand optreden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Recht op schadevergoeding bij polsletsel

Bij een verkeersongeval of valpartij die is veroorzaakt door een ander, heeft u recht op schadevergoeding. Deze vergoeding kan uit allerlei zaken bestaan. U kunt bijvoorbeeld gedurende enige tijd uw werkzaamheden niet meer uitvoeren, wat loonschade tot gevolg heeft. Hierdoor ontstaat er loonschade. Ook kan het zijn dat u tijdelijk hulp in huis nodig heeft. Bovendien maakt u misschien verder extra kosten. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan dat u geen auto kunt rijden en gebruik moet maken van ander vervoer.

De vele ritten naar het ziekenhuis of revalidatiecentrum met een taxi kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Naast materiële schadevergoeding wilt u ook graag een tegemoetkoming zien voor de emotionele schade die u bij het ongeval heeft opgelopen. Deze immateriële vergoeding, ook wel smartengeld genoemd, moet een tegemoetkoming zijn voor alle pijn, ergernis, frustratie en andere psychische schade.

Dankzij de juiste specialist weet u waar u aan toe bent

Door gebruik te maken van een juridisch deskundige, die gespecialiseerd is op het gebied van letselschade bij ongevallen. Weet u meteen waar u aan toe bent. Zodra u uw situatie heeft uitgelegd aan een specialist, kan deze meteen beoordelen of en hoeveel recht u heeft op een vergoeding. Het advies dat de specialist geeft is vrijblijvend en gratis. Dit betekent dat als de specialist u niet kan helpen, u niets hoeft te betalen. U zit dus nergens aan vast.

Neem nu vrijblijvend contact op

Heeft u een ongeval gehad en daarbij polsletsel opgelopen en wilt u meteen weten wat uw mogelijkheden op het gebied van een vergoeding? Neem dan nu vrijblijvend contact met een van onze aangesloten schadespecialisten op. Zij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen en laten u weten waar u mogelijk recht op heeft. Als u recht heeft op vergoeding van de schade, zullen onze specialisten dit kosteloos voor u verhalen.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen