(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Polsletsel

Het verwonden van de pols komt regelmatig voor bij een aanrijding. Dat komt doordat de eerste reactie bij een ongeluk is om de armen te strekken of voor het gezicht te houden. Dit wordt gedaan om zo goed mogelijk de klap te kunnen opvangen. De pols is een zeer kwetsbaar onderdeel van het lichaam. Daarom komt polsletselschade regelmatig voor bij de meeste ongevallen. De complexiteit van het polsgewricht zorgt ervoor dat dit letsel direct grote gevolgen kan hebben.

De pols is immers een zeer belangrijk communicatiepunt voor de rest van het lichaam met aders, spieren, gewrichten, botten en pezen. Een kneuzing of breuk kan desastreus uitpakken voor uw huidige leefsituatie. U kunt bijvoorbeeld uw werk niet meer goed doen, of zelfs helemaal niet meer. Of de hobby waarbij u veel gebruik moet maken van uw hand of arm kan niet meer beoefend worden.

De gevolgen na bijvoorbeeld een kettingbotsing kunnen voor een enorme schade zorgen. Als het polsletsel door een ander is ontstaan, wilt u daarom graag de schade kunnen verhalen en een schadevergoeding ontvangen. Het is daarom noodzakelijk een letselschadespecialist in te schakelen die voor u deze schade kan verhalen bij de veroorzaker.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Meest voorkomende letsels aan de pols

De pols is een complex geheel dat bestaat uit acht verschillende polsbeentjes, beenderen van de ellepijp, arm en het spaakbeen. De polsbeentjes liggen boven elkaar in twee rijen van vier. Daaronder bevindt zich de carpaal tunnel. Door de carpaal tunnel loopt een zeer belangrijke zenuw die naar de hand toe gaat. Dankzij pezen en spieren wordt het geheel bij elkaar gehouden. Het meest voorkomende letsel aan de pols is een gebroken radius. Dit bot bevindt zich in de onderarm, dicht bij het polsgewricht. Vooral oudere mensen lopen het risico op dergelijk letsel als zij een vervelende val maken. Een gebroken radius kan ook voorkomen bij een verkeersongeval of struikelpartij.

Bij een gebroken polsgewricht kan het gaan om een scheurtje in het bot, of een verplaatsing van de bot stukken. Ook kunnen eventuele spieren, pezen en zenuwen beschadigd zijn. Andere soorten letsel aan de pols zijn een polsverstuiking, -verrekking of -ontsteking. Ook in het polsgewricht zelf kan een breuk ontstaan. In al deze gevallen zal de pols opzwellen en vervormen. Het is dan ook belangrijk dat u meteen een arts het polsgewricht laat onderzoeken.

Medische behandelingen bij letsel aan de pols

Als u te maken heeft met letsel aan de pols, zal er eerst een röntgenfoto worden gemaakt om de complexiteit van het letsel vast te stellen. Als er geen belangrijke verplaatsing van de botten is geweest, zal er waarschijnlijk een gipsspalk worden aangelegd. Als de botstukken te veel verplaatst zijn, zal het moeten worden teruggezet. Dit gebeurt in de meeste gevallen onder plaatselijke verdoving. Vervolgens wordt er een gipsspalk aangelegd, zodat het bot goed kan helen. Afsluitend wordt er een röntgenfoto gemaakt om te zien of het bot op de juiste plek ligt. Mocht het niet gelukt zijn, dan is een operatie nodig.

Bij een operatie kan er gebruik worden gemaakt van uitwendige fixatie, het vastzetten door schroeven en plaatjes, buigbare metaaldraden of het opnieuw breken van het bot. Deze operatie vindt ofwel onder plaatselijke verdoving, ofwel onder volledige narcose plaats. Meestal gebeurt deze operatie met spoed, binnen enkele dagen na het ontstaan van het letsel. Het letsel kan voor ernstige klachten zorgen. Vooral de zenuwen in de pols kunnen wegens beklemming of uitrekking slechter gaan functioneren. Het kan leiden tot verlies van de spierfunctie, verzwakking of verlamming. Ook kan gevoelloosheid in een gedeelte van de hand optreden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Recht op schadevergoeding bij polsletsel

Bij een verkeersongeval of valpartij die is veroorzaakt door een ander, heeft u recht op schadevergoeding. Deze vergoeding kan uit allerlei zaken bestaan. U kunt bijvoorbeeld gedurende enige tijd uw werkzaamheden niet meer uitvoeren, wat loonschade tot gevolg heeft. Hierdoor ontstaat er loonschade. Ook kan het zijn dat u tijdelijk hulp in huis nodig heeft. Bovendien maakt u misschien verder extra kosten. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan dat u geen auto kunt rijden en gebruik moet maken van ander vervoer.

De vele ritten naar het ziekenhuis of revalidatiecentrum met een taxi kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Naast materiële schadevergoeding wilt u ook graag een tegemoetkoming zien voor de emotionele schade die u bij het ongeval heeft opgelopen. Deze immateriële vergoeding, ook wel smartengeld genoemd, moet een tegemoetkoming zijn voor alle pijn, ergernis, frustratie en andere psychische schade.

Dankzij de juiste specialist weet u waar u aan toe bent

Door gebruik te maken van een juridisch deskundige, die gespecialiseerd is op het gebied van letselschade bij ongevallen. Weet u meteen waar u aan toe bent. Zodra u uw situatie heeft uitgelegd aan een specialist, kan deze meteen beoordelen of en hoeveel recht u heeft op een vergoeding. Het advies dat de specialist geeft is vrijblijvend en gratis. Dit betekent dat als de specialist u niet kan helpen, u niets hoeft te betalen. U zit dus nergens aan vast.

Neem nu vrijblijvend contact op

Heeft u een ongeval gehad en daarbij polsletsel opgelopen en wilt u meteen weten wat uw mogelijkheden op het gebied van een vergoeding? Neem dan nu vrijblijvend contact met een van onze aangesloten schadespecialisten op. Zij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen en laten u weten waar u mogelijk recht op heeft. Als u recht heeft op vergoeding van de schade, zullen onze specialisten dit kosteloos voor u verhalen.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen