(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Zaandam

Letselschade advocaat Zaandam

Letselschade advocaat Zaandam
Dagelijks wordt er veel op en neer gereden op de wegen in Nederland. Woon en werkverkeer is iedere dag aanwezig op de wegen. In bepaalde gevallen kunnen er situaties ontstaan die gevaarlijk zijn. Zo kan het gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een aanrijding. Een aanrijding heeft een grote impact op degenen die het ondergaan. Een aanrijding brengt vervelende zaken met zich mee. Zo krijgt u te maken met potentieel forse autoschade en als het erg tegen zit, met lichamelijk letsel.

Lichamelijk letsel kan voorkomen in allerlei varianten. Zo kan het zijn dat u met de schrik vrij bent gekomen en slechts wat schrammen heeft of wat hoofdpijn. Maar er zijn helaas vaak ook ergere gevallen van lichamelijk letsel bij een aanrijding. Zo kan het gebeuren dat u door de onverwachte klap te maken krijgt met een whiplash. Pijnen in uw nek, klachten aan uw hoofd, zoals een schedelfractuur in het ergste geval. Ook een hersenschudding komt geregeld voor als gevolg van een aanrijding. Zaken waar u niet aan moet denken natuurlijk. Maar mocht het u onverhoopt toch zijn gebeurd, dan is het belangrijk om bepaalde zaken goed in de gaten te houden.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Wanneer u een aanrijding heeft gehad, probeer dan om zoveel mogelijk zaken te documenteren. Maak foto’s van de schade aan uw auto en van alle andere zaken die zijn beschadigd ten gevolge van het ongeluk. Als er sprake is van lichamelijk letsel, zorg dan ook dat u goed in kaart brengt welk letsel u heeft en op welke plekken. Vraag getuigen om een verklaring op schrift. Misschien hebben zij ook foto’s of video’s van de aanrijding. Al deze zaken zijn belangrijk voor het opbouwen van een dossier. U wilt natuurlijk een schadevergoeding van de tegenpartij ontvangen. Met dit dossier maakt u veel meer kans op toewijzing van een schadevergoeding, het kan gelden als belangrijk bewijs.

Geestelijke schade

Naast de eerder genoemde schade aan het materiaal en eventueel uw lichaam, zijn er nog meer soorten schade te onderscheiden. Zo kan er geestelijke schade zijn. Een aanrijding gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten, zeker niet als de gevolgen groot zijn, zoals een ziekenhuisopname of een operatie. Ook is er de vorm van schade waarbij u niet meer, of tijdelijk niet meer in staat bent om uw baan goed uit te voeren. Hierbij is het gevolg dat u minder of geen inkomsten meer haalt uit uw werk. Ook deze schade die u lijdt kan vallen onder een schadevergoeding. Reken hierbij ook alle kosten die u zal moeten maken of misschien al hebt gemaakt mee. Zoals bijvoorbeeld de kosten van het repareren of vervangen van uw auto. Daarnaast geldt dat ook voor de kosten voor het ziekenhuis, een operatie, het vervoer dat u nodig heeft om naar het ziekenhuis te gaan en weer terug, wanneer u zelf niet meer in staat bent om auto te rijden of te fietsen. Dit zijn allemaal kosten die op u af kunnen komen naar aanleiding van een aanrijding. Daarnaast moet ook worden meegenomen dat u psychische schade kan lijden naar aanleiding van de aanrijding. Een veel voorkomend verschijnsel is toegenomen dagelijkse stress, maar ook zijn depressies zaken die voorkomen. Kosten voor behandeling door bijvoorbeeld een psycholoog kunnen dan ook onder de schadevergoeding worden geschaard.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Zaandam

Wanneer u een aanrijding heeft ondergaan, doet u er verstandig aan om de letselschade advocaat Zaandam in te schakelen. De letselschade advocaat heeft de specialiteit in huis om voor u een zo hoog mogelijke schadevergoeding binnen te halen bij de tegenpartij. De advocaat kan een extern letselschade bureau inhuren die alle ins en outs van de aanrijding goed doornemen. In combinatie met uw opgebouwde dossier met bewijzen en eventuele getuigenverklaringen staat uw letselschade advocaat Zaandam zeer sterk in zijn zaak voor u. In eerste instantie zal de advocaat samen met de tegenpartij om de tafel gaan zitten. Hierbij wordt gekeken of er onderling een deal kan worden gemaakt. Hierbij moeten beide partijen kunnen leven. Als dit lukt, kan de zaak zonder tussenkomst van een rechter in der minne worden opgelost. Het komt ook voor dat partijen het niet eens kunnen worden, bijvoorbeeld omdat zij verschillen van mening over wat er precies is gebeurd of simpelweg over de schuldvraag. In dat geval kan de zaak alsnog worden getoetst door een daartoe bevoegde rechter. Die zal vervolgens beslissen wie er gelijk heeft en of en hoeveel schadevergoeding er zal komen.

Aanrijding in Zaandam? Neem contact op!

In Zaandam en omgeving zijn er meerdere plekken waarbij de kans op auto ongelukken of aanrijdingen groot is, dit zijn beruchte wegen. Het gaat dan bijvoorbeeld over de N203 tussen Zaandam en Heiloo. Als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding en heeft hier geen schuld bij, neem dan zo snel als u kunt contact op met de letselschade advocaat. U wordt vrijblijvend te woord gestaan en geïnformeerd over de mogelijkheden.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen