(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Zaandam

Letselschade advocaat Zaandam

Letselschade advocaat Zaandam
Dagelijks wordt er veel op en neer gereden op de wegen in Nederland. Woon en werkverkeer is iedere dag aanwezig op de wegen. In bepaalde gevallen kunnen er situaties ontstaan die gevaarlijk zijn. Zo kan het gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een aanrijding. Een aanrijding heeft een grote impact op degenen die het ondergaan. Een aanrijding brengt vervelende zaken met zich mee. Zo krijgt u te maken met potentieel forse autoschade en als het erg tegen zit, met lichamelijk letsel.

Lichamelijk letsel kan voorkomen in allerlei varianten. Zo kan het zijn dat u met de schrik vrij bent gekomen en slechts wat schrammen heeft of wat hoofdpijn. Maar er zijn helaas vaak ook ergere gevallen van lichamelijk letsel bij een aanrijding. Zo kan het gebeuren dat u door de onverwachte klap te maken krijgt met een whiplash. Pijnen in uw nek, klachten aan uw hoofd, zoals een schedelfractuur in het ergste geval. Ook een hersenschudding komt geregeld voor als gevolg van een aanrijding. Zaken waar u niet aan moet denken natuurlijk. Maar mocht het u onverhoopt toch zijn gebeurd, dan is het belangrijk om bepaalde zaken goed in de gaten te houden.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Wanneer u een aanrijding heeft gehad, probeer dan om zoveel mogelijk zaken te documenteren. Maak foto’s van de schade aan uw auto en van alle andere zaken die zijn beschadigd ten gevolge van het ongeluk. Als er sprake is van lichamelijk letsel, zorg dan ook dat u goed in kaart brengt welk letsel u heeft en op welke plekken. Vraag getuigen om een verklaring op schrift. Misschien hebben zij ook foto’s of video’s van de aanrijding. Al deze zaken zijn belangrijk voor het opbouwen van een dossier. U wilt natuurlijk een schadevergoeding van de tegenpartij ontvangen. Met dit dossier maakt u veel meer kans op toewijzing van een schadevergoeding, het kan gelden als belangrijk bewijs.

Geestelijke schade

Naast de eerder genoemde schade aan het materiaal en eventueel uw lichaam, zijn er nog meer soorten schade te onderscheiden. Zo kan er geestelijke schade zijn. Een aanrijding gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten, zeker niet als de gevolgen groot zijn, zoals een ziekenhuisopname of een operatie. Ook is er de vorm van schade waarbij u niet meer, of tijdelijk niet meer in staat bent om uw baan goed uit te voeren. Hierbij is het gevolg dat u minder of geen inkomsten meer haalt uit uw werk. Ook deze schade die u lijdt kan vallen onder een schadevergoeding. Reken hierbij ook alle kosten die u zal moeten maken of misschien al hebt gemaakt mee. Zoals bijvoorbeeld de kosten van het repareren of vervangen van uw auto. Daarnaast geldt dat ook voor de kosten voor het ziekenhuis, een operatie, het vervoer dat u nodig heeft om naar het ziekenhuis te gaan en weer terug, wanneer u zelf niet meer in staat bent om auto te rijden of te fietsen. Dit zijn allemaal kosten die op u af kunnen komen naar aanleiding van een aanrijding. Daarnaast moet ook worden meegenomen dat u psychische schade kan lijden naar aanleiding van de aanrijding. Een veel voorkomend verschijnsel is toegenomen dagelijkse stress, maar ook zijn depressies zaken die voorkomen. Kosten voor behandeling door bijvoorbeeld een psycholoog kunnen dan ook onder de schadevergoeding worden geschaard.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Zaandam

Wanneer u een aanrijding heeft ondergaan, doet u er verstandig aan om de letselschade advocaat Zaandam in te schakelen. De letselschade advocaat heeft de specialiteit in huis om voor u een zo hoog mogelijke schadevergoeding binnen te halen bij de tegenpartij. De advocaat kan een extern letselschade bureau inhuren die alle ins en outs van de aanrijding goed doornemen. In combinatie met uw opgebouwde dossier met bewijzen en eventuele getuigenverklaringen staat uw letselschade advocaat Zaandam zeer sterk in zijn zaak voor u. In eerste instantie zal de advocaat samen met de tegenpartij om de tafel gaan zitten. Hierbij wordt gekeken of er onderling een deal kan worden gemaakt. Hierbij moeten beide partijen kunnen leven. Als dit lukt, kan de zaak zonder tussenkomst van een rechter in der minne worden opgelost. Het komt ook voor dat partijen het niet eens kunnen worden, bijvoorbeeld omdat zij verschillen van mening over wat er precies is gebeurd of simpelweg over de schuldvraag. In dat geval kan de zaak alsnog worden getoetst door een daartoe bevoegde rechter. Die zal vervolgens beslissen wie er gelijk heeft en of en hoeveel schadevergoeding er zal komen.

Aanrijding in Zaandam? Neem contact op!

In Zaandam en omgeving zijn er meerdere plekken waarbij de kans op auto ongelukken of aanrijdingen groot is, dit zijn beruchte wegen. Het gaat dan bijvoorbeeld over de N203 tussen Zaandam en Heiloo. Als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding en heeft hier geen schuld bij, neem dan zo snel als u kunt contact op met de letselschade advocaat. U wordt vrijblijvend te woord gestaan en geïnformeerd over de mogelijkheden.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen