(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Crush-letsel

Het is erg vervelend als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Zeker als u daardoor crush-letsel heeft opgelopen. Bent u zelf niet verantwoordelijk voor het ongeluk? In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding. Letsel na een aanrijding komt voor in verschillende vormen, waaronder crush-letsel.

Men spreekt van crush-letsel letsel als u tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met verbrijzeling/ verplettering van een lichaamsdeel, waardoor het interne weefsel beschadigd is geraakt. Dit kan naast pijn nog andere vervelende gevolgen met zich mee brengen.

Niet enkel op medisch vlak, maar ook juridisch gezien moeten er dan ook bepaalde stappen genomen worden. In dit artikel vind u meer informatie over wat crush-letsel nu precies is en hoe u vrijblijvende hulp kunt krijgen bij het claimen van een schadevergoeding.

Wat is crush-letsel precies?

Men spreekt van crush-letsel letsel als een persoon tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met een verbrijzeld of verpletterd lichaamsdeel. Dit resulteert in verschillende klanten waaronder bot- en zenuwschade en kan langdurige klachten tot gevolg hebben.

Hoe ontstaat crush-letsel?

Dat kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u overreden wordt of door een grote klap bij een aanrijding bepaalde lichaamsdelen verbrijzeld. Crush-letsel kan onderscheiden worden op basis van de ernst van het opgelopen letsel:

  • licht letsel: kneuzingen of bloeduitstortingen
  • zwaar letsel: inwendig letsel, schade aan spieren en organen. Bij zwaar letsel moet er spijtig genoeg vaak geamputeerd worden.

Ook kan een dergelijk letsel nog erger worden als men het beklemde lichaamsdeel te snel wil vrijmaken. Een snelle, professioneel uitgevoerde medische aanpak met behulp van de juiste apparatuur is dan ook cruciaal.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

De behandeling van crush-letsel

Net zoals bij andere letselsoorten is het belangrijk om complicaties op de lange termijn te voorkomen. Meestal gaat het echter om een pijnlijk, langdurig herstelproces – dat natuurlijk nog pijnlijker wordt als u zich realiseert dat u geen schuld heeft in het oplopen van deze letsel en dat deze u wel is aangedaan.

Professioneel advies van een medisch professional is hoe dan ook essentieel om de situatie snel te doen verbeteren, zodat u zo snel mogelijk kunt herstellen en uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten. Zowel de mobiliteit van het gertroffen lichaamsdeel als uw levenskwaliteit in het algemeen, worden door een dergelijk letsel ernstig beïnvloedt. In sommige gevallen volstaat het niet om enkel medische begeleiding te krijgen, maar heeft u ook behoefte aan hulp van een psycholoog of psychiater.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een schadevergoeding bij crush-letsel

Als iemand anders verantwoordelijk is voor de opgelopen lichamelijke schade bij een aanrijding, is het belangrijk juridisch advies in te winnen over de mogelijkheden. De andere partij zal verantwoordelijk gesteld worden voor uw letselschade en dus ook voor de vergoeding daarvan. Een letselschade advocaat kan u optimaal begeleiden bij dit juridische proces, zodat u meer kans heeft de schadevergoeding te ontvangen waar u recht op heeft.

De letselschade specialist kan een schadeclaim indienen bij de veroorzaker van de aanrijding. Dit omvat vaak verschillende kosten:

  • Medische kosten
  • Reiskosten
  • Een verlaagd inkomen (minder inkomen door opgelopen letsel)
  • Rechtsbijstandskosten
  • Smartengeld (vooral dan als er ook psychische schade is geleden)

Optimale juridische begeleiding bij crush-letsel

Een aanrijding kan ernstige gevolgen hebben, zowel op lichamelijk als psychologisch gebied en kunnen flinke kosten met zich mee brengen. Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen schade wil u niet opdraaien voor alle kosten.

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding, dan is het noodzakelijk om beroep te doen op een letselschadespecialist. Deze specialist kan precies bepalen hoeveel de schadevergoeding moet bedragen, rekening houdende met al uw gemaakte kosten.

Vind vrijblijvend hulp via Aanrijdinggehad.nl

Als u net een aanrijding heeft gehad, met crush-letsel tot gevolg is het fijn als u kunt rekenen op een juridische specialist met ervaring in het claimen van letselschade. De letselschade expert is er voor u om de administratieve en juridische stappen te nemen richting een passende schadevergoeding. Deze zal u begeleiden gedurende het hele proces.

Zo kunt u, na het invullen van het contact formulier, rekenen op professionele ondersteuning, binnen de 48 uur – en dat geheel vrijblijvend. Samen gaat u vervolgens opzoek naar de beste manier om precies de vergoeding te krijgen die u verdient. Zodat de letselschade die u heeft opgelopen toch in zekere zin wordt gecompenseerd.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen