(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Crush-letsel

Het is erg vervelend als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Zeker als u daardoor crush-letsel heeft opgelopen. Bent u zelf niet verantwoordelijk voor het ongeluk? In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding. Letsel na een aanrijding komt voor in verschillende vormen, waaronder crush-letsel.

Men spreekt van crush-letsel letsel als u tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met verbrijzeling/ verplettering van een lichaamsdeel, waardoor het interne weefsel beschadigd is geraakt. Dit kan naast pijn nog andere vervelende gevolgen met zich mee brengen.

Niet enkel op medisch vlak, maar ook juridisch gezien moeten er dan ook bepaalde stappen genomen worden. In dit artikel vind u meer informatie over wat crush-letsel nu precies is en hoe u vrijblijvende hulp kunt krijgen bij het claimen van een schadevergoeding.

Wat is crush-letsel precies?

Men spreekt van crush-letsel letsel als een persoon tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met een verbrijzeld of verpletterd lichaamsdeel. Dit resulteert in verschillende klanten waaronder bot- en zenuwschade en kan langdurige klachten tot gevolg hebben.

Hoe ontstaat crush-letsel?

Dat kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u overreden wordt of door een grote klap bij een aanrijding bepaalde lichaamsdelen verbrijzeld. Crush-letsel kan onderscheiden worden op basis van de ernst van het opgelopen letsel:

 • licht letsel: kneuzingen of bloeduitstortingen
 • zwaar letsel: inwendig letsel, schade aan spieren en organen. Bij zwaar letsel moet er spijtig genoeg vaak geamputeerd worden.

Ook kan een dergelijk letsel nog erger worden als men het beklemde lichaamsdeel te snel wil vrijmaken. Een snelle, professioneel uitgevoerde medische aanpak met behulp van de juiste apparatuur is dan ook cruciaal.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

De behandeling van crush-letsel

Net zoals bij andere letselsoorten is het belangrijk om complicaties op de lange termijn te voorkomen. Meestal gaat het echter om een pijnlijk, langdurig herstelproces – dat natuurlijk nog pijnlijker wordt als u zich realiseert dat u geen schuld heeft in het oplopen van deze letsel en dat deze u wel is aangedaan.

Professioneel advies van een medisch professional is hoe dan ook essentieel om de situatie snel te doen verbeteren, zodat u zo snel mogelijk kunt herstellen en uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten. Zowel de mobiliteit van het gertroffen lichaamsdeel als uw levenskwaliteit in het algemeen, worden door een dergelijk letsel ernstig beïnvloedt. In sommige gevallen volstaat het niet om enkel medische begeleiding te krijgen, maar heeft u ook behoefte aan hulp van een psycholoog of psychiater.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een schadevergoeding bij crush-letsel

Als iemand anders verantwoordelijk is voor de opgelopen lichamelijke schade bij een aanrijding, is het belangrijk juridisch advies in te winnen over de mogelijkheden. De andere partij zal verantwoordelijk gesteld worden voor uw letselschade en dus ook voor de vergoeding daarvan. Een letselschade advocaat kan u optimaal begeleiden bij dit juridische proces, zodat u meer kans heeft de schadevergoeding te ontvangen waar u recht op heeft.

De letselschade specialist kan een schadeclaim indienen bij de veroorzaker van de aanrijding. Dit omvat vaak verschillende kosten:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Een verlaagd inkomen (minder inkomen door opgelopen letsel)
 • Rechtsbijstandskosten
 • Smartengeld (vooral dan als er ook psychische schade is geleden)

Optimale juridische begeleiding bij crush-letsel

Een aanrijding kan ernstige gevolgen hebben, zowel op lichamelijk als psychologisch gebied en kunnen flinke kosten met zich mee brengen. Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen schade wil u niet opdraaien voor alle kosten.

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding, dan is het noodzakelijk om beroep te doen op een letselschadespecialist. Deze specialist kan precies bepalen hoeveel de schadevergoeding moet bedragen, rekening houdende met al uw gemaakte kosten.

Vind vrijblijvend hulp via Aanrijdinggehad.nl

Als u net een aanrijding heeft gehad, met crush-letsel tot gevolg is het fijn als u kunt rekenen op een juridische specialist met ervaring in het claimen van letselschade. De letselschade expert is er voor u om de administratieve en juridische stappen te nemen richting een passende schadevergoeding. Deze zal u begeleiden gedurende het hele proces.

Zo kunt u, na het invullen van het contact formulier, rekenen op professionele ondersteuning, binnen de 48 uur – en dat geheel vrijblijvend. Samen gaat u vervolgens opzoek naar de beste manier om precies de vergoeding te krijgen die u verdient. Zodat de letselschade die u heeft opgelopen toch in zekere zin wordt gecompenseerd.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen