(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Crush-letsel

Het is erg vervelend als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Zeker als u daardoor crush-letsel heeft opgelopen. Bent u zelf niet verantwoordelijk voor het ongeluk? In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding. Letsel na een aanrijding komt voor in verschillende vormen, waaronder crush-letsel.

Men spreekt van crush-letsel letsel als u tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met verbrijzeling/ verplettering van een lichaamsdeel, waardoor het interne weefsel beschadigd is geraakt. Dit kan naast pijn nog andere vervelende gevolgen met zich mee brengen.

Niet enkel op medisch vlak, maar ook juridisch gezien moeten er dan ook bepaalde stappen genomen worden. In dit artikel vind u meer informatie over wat crush-letsel nu precies is en hoe u vrijblijvende hulp kunt krijgen bij het claimen van een schadevergoeding.

Wat is crush-letsel precies?

Men spreekt van crush-letsel letsel als een persoon tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met een verbrijzeld of verpletterd lichaamsdeel. Dit resulteert in verschillende klanten waaronder bot- en zenuwschade en kan langdurige klachten tot gevolg hebben.

Hoe ontstaat crush-letsel?

Dat kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u overreden wordt of door een grote klap bij een aanrijding bepaalde lichaamsdelen verbrijzeld. Crush-letsel kan onderscheiden worden op basis van de ernst van het opgelopen letsel:

 • licht letsel: kneuzingen of bloeduitstortingen
 • zwaar letsel: inwendig letsel, schade aan spieren en organen. Bij zwaar letsel moet er spijtig genoeg vaak geamputeerd worden.

Ook kan een dergelijk letsel nog erger worden als men het beklemde lichaamsdeel te snel wil vrijmaken. Een snelle, professioneel uitgevoerde medische aanpak met behulp van de juiste apparatuur is dan ook cruciaal.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

De behandeling van crush-letsel

Net zoals bij andere letselsoorten is het belangrijk om complicaties op de lange termijn te voorkomen. Meestal gaat het echter om een pijnlijk, langdurig herstelproces – dat natuurlijk nog pijnlijker wordt als u zich realiseert dat u geen schuld heeft in het oplopen van deze letsel en dat deze u wel is aangedaan.

Professioneel advies van een medisch professional is hoe dan ook essentieel om de situatie snel te doen verbeteren, zodat u zo snel mogelijk kunt herstellen en uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten. Zowel de mobiliteit van het gertroffen lichaamsdeel als uw levenskwaliteit in het algemeen, worden door een dergelijk letsel ernstig beïnvloedt. In sommige gevallen volstaat het niet om enkel medische begeleiding te krijgen, maar heeft u ook behoefte aan hulp van een psycholoog of psychiater.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een schadevergoeding bij crush-letsel

Als iemand anders verantwoordelijk is voor de opgelopen lichamelijke schade bij een aanrijding, is het belangrijk juridisch advies in te winnen over de mogelijkheden. De andere partij zal verantwoordelijk gesteld worden voor uw letselschade en dus ook voor de vergoeding daarvan. Een letselschade advocaat kan u optimaal begeleiden bij dit juridische proces, zodat u meer kans heeft de schadevergoeding te ontvangen waar u recht op heeft.

De letselschade specialist kan een schadeclaim indienen bij de veroorzaker van de aanrijding. Dit omvat vaak verschillende kosten:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Een verlaagd inkomen (minder inkomen door opgelopen letsel)
 • Rechtsbijstandskosten
 • Smartengeld (vooral dan als er ook psychische schade is geleden)

Optimale juridische begeleiding bij crush-letsel

Een aanrijding kan ernstige gevolgen hebben, zowel op lichamelijk als psychologisch gebied en kunnen flinke kosten met zich mee brengen. Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen schade wil u niet opdraaien voor alle kosten.

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding, dan is het noodzakelijk om beroep te doen op een letselschadespecialist. Deze specialist kan precies bepalen hoeveel de schadevergoeding moet bedragen, rekening houdende met al uw gemaakte kosten.

Vind vrijblijvend hulp via Aanrijdinggehad.nl

Als u net een aanrijding heeft gehad, met crush-letsel tot gevolg is het fijn als u kunt rekenen op een juridische specialist met ervaring in het claimen van letselschade. De letselschade expert is er voor u om de administratieve en juridische stappen te nemen richting een passende schadevergoeding. Deze zal u begeleiden gedurende het hele proces.

Zo kunt u, na het invullen van het contact formulier, rekenen op professionele ondersteuning, binnen de 48 uur – en dat geheel vrijblijvend. Samen gaat u vervolgens opzoek naar de beste manier om precies de vergoeding te krijgen die u verdient. Zodat de letselschade die u heeft opgelopen toch in zekere zin wordt gecompenseerd.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.6

Henk

 • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8.7

Remco

 • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.3

Petra

 • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

 • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

9.5

Furkan

 • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

 • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

10

Carmen

 • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen