(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Crush-letsel

Het is erg vervelend als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval. Zeker als u daardoor crush-letsel heeft opgelopen. Bent u zelf niet verantwoordelijk voor het ongeluk? In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding. Letsel na een aanrijding komt voor in verschillende vormen, waaronder crush-letsel.

Men spreekt van crush-letsel letsel als u tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met verbrijzeling/ verplettering van een lichaamsdeel, waardoor het interne weefsel beschadigd is geraakt. Dit kan naast pijn nog andere vervelende gevolgen met zich mee brengen.

Niet enkel op medisch vlak, maar ook juridisch gezien moeten er dan ook bepaalde stappen genomen worden. In dit artikel vind u meer informatie over wat crush-letsel nu precies is en hoe u vrijblijvende hulp kunt krijgen bij het claimen van een schadevergoeding.

Wat is crush-letsel precies?

Men spreekt van crush-letsel letsel als een persoon tijdens een aanrijding te maken heeft gehad met een verbrijzeld of verpletterd lichaamsdeel. Dit resulteert in verschillende klanten waaronder bot- en zenuwschade en kan langdurige klachten tot gevolg hebben.

Hoe ontstaat crush-letsel?

Dat kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer u overreden wordt of door een grote klap bij een aanrijding bepaalde lichaamsdelen verbrijzeld. Crush-letsel kan onderscheiden worden op basis van de ernst van het opgelopen letsel:

 • licht letsel: kneuzingen of bloeduitstortingen
 • zwaar letsel: inwendig letsel, schade aan spieren en organen. Bij zwaar letsel moet er spijtig genoeg vaak geamputeerd worden.

Ook kan een dergelijk letsel nog erger worden als men het beklemde lichaamsdeel te snel wil vrijmaken. Een snelle, professioneel uitgevoerde medische aanpak met behulp van de juiste apparatuur is dan ook cruciaal.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

De behandeling van crush-letsel

Net zoals bij andere letselsoorten is het belangrijk om complicaties op de lange termijn te voorkomen. Meestal gaat het echter om een pijnlijk, langdurig herstelproces – dat natuurlijk nog pijnlijker wordt als u zich realiseert dat u geen schuld heeft in het oplopen van deze letsel en dat deze u wel is aangedaan.

Professioneel advies van een medisch professional is hoe dan ook essentieel om de situatie snel te doen verbeteren, zodat u zo snel mogelijk kunt herstellen en uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten. Zowel de mobiliteit van het gertroffen lichaamsdeel als uw levenskwaliteit in het algemeen, worden door een dergelijk letsel ernstig beïnvloedt. In sommige gevallen volstaat het niet om enkel medische begeleiding te krijgen, maar heeft u ook behoefte aan hulp van een psycholoog of psychiater.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een schadevergoeding bij crush-letsel

Als iemand anders verantwoordelijk is voor de opgelopen lichamelijke schade bij een aanrijding, is het belangrijk juridisch advies in te winnen over de mogelijkheden. De andere partij zal verantwoordelijk gesteld worden voor uw letselschade en dus ook voor de vergoeding daarvan. Een letselschade advocaat kan u optimaal begeleiden bij dit juridische proces, zodat u meer kans heeft de schadevergoeding te ontvangen waar u recht op heeft.

De letselschade specialist kan een schadeclaim indienen bij de veroorzaker van de aanrijding. Dit omvat vaak verschillende kosten:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Een verlaagd inkomen (minder inkomen door opgelopen letsel)
 • Rechtsbijstandskosten
 • Smartengeld (vooral dan als er ook psychische schade is geleden)

Optimale juridische begeleiding bij crush-letsel

Een aanrijding kan ernstige gevolgen hebben, zowel op lichamelijk als psychologisch gebied en kunnen flinke kosten met zich mee brengen. Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor de opgelopen schade wil u niet opdraaien voor alle kosten.

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding, dan is het noodzakelijk om beroep te doen op een letselschadespecialist. Deze specialist kan precies bepalen hoeveel de schadevergoeding moet bedragen, rekening houdende met al uw gemaakte kosten.

Vind vrijblijvend hulp via Aanrijdinggehad.nl

Als u net een aanrijding heeft gehad, met crush-letsel tot gevolg is het fijn als u kunt rekenen op een juridische specialist met ervaring in het claimen van letselschade. De letselschade expert is er voor u om de administratieve en juridische stappen te nemen richting een passende schadevergoeding. Deze zal u begeleiden gedurende het hele proces.

Zo kunt u, na het invullen van het contact formulier, rekenen op professionele ondersteuning, binnen de 48 uur – en dat geheel vrijblijvend. Samen gaat u vervolgens opzoek naar de beste manier om precies de vergoeding te krijgen die u verdient. Zodat de letselschade die u heeft opgelopen toch in zekere zin wordt gecompenseerd.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen