(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Dordrecht

Letselschade advocaat Dordrecht

 

Het kan u zomaar gebeuren, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een medeweggebruiker let even niet op en voor u het weet bent u betrokken bij een aanrijding in Dordrecht. Behalve dat uw auto daarbij forse schade heeft opgelopen of zelfs total loss kan raken, kan er ook sprake zijn van letselschade. Aan een aanrijding kan behalve fysiek ongemak ook psychische schade ontstaan. Als sprake is van letselschade kan die schade verhaald worden. Dat betekent echter wel dat u te maken krijgt met allerlei juridische zaken, en dat terwijl u het zelf druk genoeg heeft met revalideren en uw hoofd niet zal staan naar allerlei moeilijke, juridische vraagstukken.

Kans op de maximale schadevergoeding

Wie serieus aanspraak wil maken op letselschade vergoeding, moet echter wel voortvarend te werk gaan. En dus is het zeer verstandig om letselschade advocaat Dordrecht in de arm te nemen. Alleen zo maakt u kans de maximale schadevergoeding te kunnen claimen. De letselschadespecialist handelt alles af en ontzorgt u. Hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen over te maken en kunt u zich focussen op uw eigen herstel. En dat is wel een fijne gedachte.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Meer kans op een ongeval in Dordrecht

In Dordrecht zit een aanrijding écht in een klein hoekje. Dordrecht heeft vanwege de vaak enorme drukte rond de A15, A16 en N3 te kampen met sluipverkeer, terwijl Dordrecht ook overlast ondervindt van de dagelijkse drukte op het traject Hendrik-Ido-Ambacht – Gorinchem. En een aanrijding op de route Dordrecht – Papendrecht is vanwege de dagelijkse route ook bepaald niet ondenkbeeldig. Zeker in de haastige wereld van nu waarin iedereen het heel druk lijkt te hebben, bent u – ook al let u zelf wel goed op in het verkeer- zomaar slachtoffer van een aanrijding, met alle nare gevolgen van dien. Kortom; wie in en rond Dordrecht de weg op moet, loopt meer kans om bij een ongeval betrokken te raken.

Claimen van smartengeld

De financiële gevolgen van een aanrijding met letsel zijn – als het ongeval zonder uw schuld is ontstaan – te verhalen op de bestuurder die wél verantwoordelijk is voor de aanrijding. Zelfs het claimen van een vergoeding voor geleden emotionele schade is een optie. Dit noemt men ook wel het claimen van smartengeld. Letselschade advocaat Dordrecht weet echt van de hoed en de rand. De advocaat weet precies wat geclaimd kan worden en hoe je een claim op de enige juiste wijze indient. Allereerst zal de veroorzaker van de aanrijding officieel aansprakelijk gesteld dienen te worden voor de aanrijding. Daarmee wordt het gehele proces in gang gezet. Daarna volgen onderhandelingen over zaken als de hoogte van de schadevergoeding. Doorgaans wordt op minnelijke wijze getracht om overeenstemming te bereiken met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij.

Inkomen kan dalen na een aanrijding

Botbreuken, spierletsel en ander fysiek malheur; u kunt er zomaar mee te maken krijgen na een ongeval. Behalve pijn aan uw lichaam, gaat dit vaak ook pijn doen in de portemonnee. Zo moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van een taxi of ander speciaal vervoer om naar het ziekenhuis te gaan om daar te revalideren. Ook bestaat de kans dat uw woning door de aanrijding enigszins of geheel aangepast moet worden, zeker als sprake is van blijvend letsel. Uw inkomen kan dalen na een aanrijding, het kan zijn dat u uw werk helemaal niet meer naar behoren uit kunt voeren. Het inhuren van huishoudelijke hulp kan noodzakelijk worden nadat u slachtoffer bent geworden van een aanrijding, terwijl slachtoffers van een ongeval ook niet zelden te kampen krijgen met psychisch letsel. Slachtoffer worden van een aanrijding kan een traumatische ervaring blijken. Dan is smartengeld eventueel ook te claimen door de specialist uit Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Raadpleeg altijd een arts

Wie echt goed beslagen ten ijs wil komen, die onderkent het belang van het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Het werkt in uw voordeel als er behalve getuigenverklaringen ook beeldmateriaal aan het dossier toegevoegd kunnen worden. Beeldmateriaal over het ongeval en het letsel dat u opgelopen heeft. Zorg dat u een schriftelijke verklaring van een arts heeft, een verklaring waarin uw letsel zo duidelijk mogelijk wordt omschreven. Heeft u geen verklaring, dan wordt het lastig om de schade vergoed te krijgen. Het is overigens verstandig altijd een arts te raadplegen, eventuele klachten kunnen immers ook langere tijd na het ongeval pas opdoemen. De gespecialiseerde advocaat in Dordrecht helpt u om een zo compleet mogelijk dossier op te bouwen. Alleen dan is de kans het grootst om de maximale schadevergoeding te claimen en ook daadwerkelijk te krijgen.

Indien de door u aansprakelijk gestelde partij de claim afwijst, dan is de vervolgstap om de rechter in te schakelen. Ook dan is het zeer verstandig letselschade advocaat Dordrecht in te huren. Hij zal namens u aan de rechter verzoeken om de schade die geclaimd is alsnog toegewezen te krijgen. Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvend contact opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen