(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Dordrecht

Letselschade advocaat Dordrecht

 

Het kan u zomaar gebeuren, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een medeweggebruiker let even niet op en voor u het weet bent u betrokken bij een aanrijding in Dordrecht. Behalve dat uw auto daarbij forse schade heeft opgelopen of zelfs total loss kan raken, kan er ook sprake zijn van letselschade. Aan een aanrijding kan behalve fysiek ongemak ook psychische schade ontstaan. Als sprake is van letselschade kan die schade verhaald worden. Dat betekent echter wel dat u te maken krijgt met allerlei juridische zaken, en dat terwijl u het zelf druk genoeg heeft met revalideren en uw hoofd niet zal staan naar allerlei moeilijke, juridische vraagstukken.

Kans op de maximale schadevergoeding

Wie serieus aanspraak wil maken op letselschade vergoeding, moet echter wel voortvarend te werk gaan. En dus is het zeer verstandig om letselschade advocaat Dordrecht in de arm te nemen. Alleen zo maakt u kans de maximale schadevergoeding te kunnen claimen. De letselschadespecialist handelt alles af en ontzorgt u. Hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen over te maken en kunt u zich focussen op uw eigen herstel. En dat is wel een fijne gedachte.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Meer kans op een ongeval in Dordrecht

In Dordrecht zit een aanrijding écht in een klein hoekje. Dordrecht heeft vanwege de vaak enorme drukte rond de A15, A16 en N3 te kampen met sluipverkeer, terwijl Dordrecht ook overlast ondervindt van de dagelijkse drukte op het traject Hendrik-Ido-Ambacht – Gorinchem. En een aanrijding op de route Dordrecht – Papendrecht is vanwege de dagelijkse route ook bepaald niet ondenkbeeldig. Zeker in de haastige wereld van nu waarin iedereen het heel druk lijkt te hebben, bent u – ook al let u zelf wel goed op in het verkeer- zomaar slachtoffer van een aanrijding, met alle nare gevolgen van dien. Kortom; wie in en rond Dordrecht de weg op moet, loopt meer kans om bij een ongeval betrokken te raken.

Claimen van smartengeld

De financiële gevolgen van een aanrijding met letsel zijn – als het ongeval zonder uw schuld is ontstaan – te verhalen op de bestuurder die wél verantwoordelijk is voor de aanrijding. Zelfs het claimen van een vergoeding voor geleden emotionele schade is een optie. Dit noemt men ook wel het claimen van smartengeld. Letselschade advocaat Dordrecht weet echt van de hoed en de rand. De advocaat weet precies wat geclaimd kan worden en hoe je een claim op de enige juiste wijze indient. Allereerst zal de veroorzaker van de aanrijding officieel aansprakelijk gesteld dienen te worden voor de aanrijding. Daarmee wordt het gehele proces in gang gezet. Daarna volgen onderhandelingen over zaken als de hoogte van de schadevergoeding. Doorgaans wordt op minnelijke wijze getracht om overeenstemming te bereiken met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij.

Inkomen kan dalen na een aanrijding

Botbreuken, spierletsel en ander fysiek malheur; u kunt er zomaar mee te maken krijgen na een ongeval. Behalve pijn aan uw lichaam, gaat dit vaak ook pijn doen in de portemonnee. Zo moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van een taxi of ander speciaal vervoer om naar het ziekenhuis te gaan om daar te revalideren. Ook bestaat de kans dat uw woning door de aanrijding enigszins of geheel aangepast moet worden, zeker als sprake is van blijvend letsel. Uw inkomen kan dalen na een aanrijding, het kan zijn dat u uw werk helemaal niet meer naar behoren uit kunt voeren. Het inhuren van huishoudelijke hulp kan noodzakelijk worden nadat u slachtoffer bent geworden van een aanrijding, terwijl slachtoffers van een ongeval ook niet zelden te kampen krijgen met psychisch letsel. Slachtoffer worden van een aanrijding kan een traumatische ervaring blijken. Dan is smartengeld eventueel ook te claimen door de specialist uit Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Raadpleeg altijd een arts

Wie echt goed beslagen ten ijs wil komen, die onderkent het belang van het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Het werkt in uw voordeel als er behalve getuigenverklaringen ook beeldmateriaal aan het dossier toegevoegd kunnen worden. Beeldmateriaal over het ongeval en het letsel dat u opgelopen heeft. Zorg dat u een schriftelijke verklaring van een arts heeft, een verklaring waarin uw letsel zo duidelijk mogelijk wordt omschreven. Heeft u geen verklaring, dan wordt het lastig om de schade vergoed te krijgen. Het is overigens verstandig altijd een arts te raadplegen, eventuele klachten kunnen immers ook langere tijd na het ongeval pas opdoemen. De gespecialiseerde advocaat in Dordrecht helpt u om een zo compleet mogelijk dossier op te bouwen. Alleen dan is de kans het grootst om de maximale schadevergoeding te claimen en ook daadwerkelijk te krijgen.

Indien de door u aansprakelijk gestelde partij de claim afwijst, dan is de vervolgstap om de rechter in te schakelen. Ook dan is het zeer verstandig letselschade advocaat Dordrecht in te huren. Hij zal namens u aan de rechter verzoeken om de schade die geclaimd is alsnog toegewezen te krijgen. Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvend contact opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen