(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Dordrecht

Letselschade advocaat Dordrecht

 

Het kan u zomaar gebeuren, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een medeweggebruiker let even niet op en voor u het weet bent u betrokken bij een aanrijding in Dordrecht. Behalve dat uw auto daarbij forse schade heeft opgelopen of zelfs total loss kan raken, kan er ook sprake zijn van letselschade. Aan een aanrijding kan behalve fysiek ongemak ook psychische schade ontstaan. Als sprake is van letselschade kan die schade verhaald worden. Dat betekent echter wel dat u te maken krijgt met allerlei juridische zaken, en dat terwijl u het zelf druk genoeg heeft met revalideren en uw hoofd niet zal staan naar allerlei moeilijke, juridische vraagstukken.

Kans op de maximale schadevergoeding

Wie serieus aanspraak wil maken op letselschade vergoeding, moet echter wel voortvarend te werk gaan. En dus is het zeer verstandig om letselschade advocaat Dordrecht in de arm te nemen. Alleen zo maakt u kans de maximale schadevergoeding te kunnen claimen. De letselschadespecialist handelt alles af en ontzorgt u. Hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen over te maken en kunt u zich focussen op uw eigen herstel. En dat is wel een fijne gedachte.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Meer kans op een ongeval in Dordrecht

In Dordrecht zit een aanrijding écht in een klein hoekje. Dordrecht heeft vanwege de vaak enorme drukte rond de A15, A16 en N3 te kampen met sluipverkeer, terwijl Dordrecht ook overlast ondervindt van de dagelijkse drukte op het traject Hendrik-Ido-Ambacht – Gorinchem. En een aanrijding op de route Dordrecht – Papendrecht is vanwege de dagelijkse route ook bepaald niet ondenkbeeldig. Zeker in de haastige wereld van nu waarin iedereen het heel druk lijkt te hebben, bent u – ook al let u zelf wel goed op in het verkeer- zomaar slachtoffer van een aanrijding, met alle nare gevolgen van dien. Kortom; wie in en rond Dordrecht de weg op moet, loopt meer kans om bij een ongeval betrokken te raken.

Claimen van smartengeld

De financiële gevolgen van een aanrijding met letsel zijn – als het ongeval zonder uw schuld is ontstaan – te verhalen op de bestuurder die wél verantwoordelijk is voor de aanrijding. Zelfs het claimen van een vergoeding voor geleden emotionele schade is een optie. Dit noemt men ook wel het claimen van smartengeld. Letselschade advocaat Dordrecht weet echt van de hoed en de rand. De advocaat weet precies wat geclaimd kan worden en hoe je een claim op de enige juiste wijze indient. Allereerst zal de veroorzaker van de aanrijding officieel aansprakelijk gesteld dienen te worden voor de aanrijding. Daarmee wordt het gehele proces in gang gezet. Daarna volgen onderhandelingen over zaken als de hoogte van de schadevergoeding. Doorgaans wordt op minnelijke wijze getracht om overeenstemming te bereiken met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij.

Inkomen kan dalen na een aanrijding

Botbreuken, spierletsel en ander fysiek malheur; u kunt er zomaar mee te maken krijgen na een ongeval. Behalve pijn aan uw lichaam, gaat dit vaak ook pijn doen in de portemonnee. Zo moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van een taxi of ander speciaal vervoer om naar het ziekenhuis te gaan om daar te revalideren. Ook bestaat de kans dat uw woning door de aanrijding enigszins of geheel aangepast moet worden, zeker als sprake is van blijvend letsel. Uw inkomen kan dalen na een aanrijding, het kan zijn dat u uw werk helemaal niet meer naar behoren uit kunt voeren. Het inhuren van huishoudelijke hulp kan noodzakelijk worden nadat u slachtoffer bent geworden van een aanrijding, terwijl slachtoffers van een ongeval ook niet zelden te kampen krijgen met psychisch letsel. Slachtoffer worden van een aanrijding kan een traumatische ervaring blijken. Dan is smartengeld eventueel ook te claimen door de specialist uit Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Raadpleeg altijd een arts

Wie echt goed beslagen ten ijs wil komen, die onderkent het belang van het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Het werkt in uw voordeel als er behalve getuigenverklaringen ook beeldmateriaal aan het dossier toegevoegd kunnen worden. Beeldmateriaal over het ongeval en het letsel dat u opgelopen heeft. Zorg dat u een schriftelijke verklaring van een arts heeft, een verklaring waarin uw letsel zo duidelijk mogelijk wordt omschreven. Heeft u geen verklaring, dan wordt het lastig om de schade vergoed te krijgen. Het is overigens verstandig altijd een arts te raadplegen, eventuele klachten kunnen immers ook langere tijd na het ongeval pas opdoemen. De gespecialiseerde advocaat in Dordrecht helpt u om een zo compleet mogelijk dossier op te bouwen. Alleen dan is de kans het grootst om de maximale schadevergoeding te claimen en ook daadwerkelijk te krijgen.

Indien de door u aansprakelijk gestelde partij de claim afwijst, dan is de vervolgstap om de rechter in te schakelen. Ook dan is het zeer verstandig letselschade advocaat Dordrecht in te huren. Hij zal namens u aan de rechter verzoeken om de schade die geclaimd is alsnog toegewezen te krijgen. Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvend contact opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen