(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Dordrecht

Letselschade advocaat Dordrecht

 

Het kan u zomaar gebeuren, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een medeweggebruiker let even niet op en voor u het weet bent u betrokken bij een aanrijding in Dordrecht. Behalve dat uw auto daarbij forse schade heeft opgelopen of zelfs total loss kan raken, kan er ook sprake zijn van letselschade. Aan een aanrijding kan behalve fysiek ongemak ook psychische schade ontstaan. Als sprake is van letselschade kan die schade verhaald worden. Dat betekent echter wel dat u te maken krijgt met allerlei juridische zaken, en dat terwijl u het zelf druk genoeg heeft met revalideren en uw hoofd niet zal staan naar allerlei moeilijke, juridische vraagstukken.

Kans op de maximale schadevergoeding

Wie serieus aanspraak wil maken op letselschade vergoeding, moet echter wel voortvarend te werk gaan. En dus is het zeer verstandig om letselschade advocaat Dordrecht in de arm te nemen. Alleen zo maakt u kans de maximale schadevergoeding te kunnen claimen. De letselschadespecialist handelt alles af en ontzorgt u. Hoeft u zich daar in elk geval geen zorgen over te maken en kunt u zich focussen op uw eigen herstel. En dat is wel een fijne gedachte.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Meer kans op een ongeval in Dordrecht

In Dordrecht zit een aanrijding écht in een klein hoekje. Dordrecht heeft vanwege de vaak enorme drukte rond de A15, A16 en N3 te kampen met sluipverkeer, terwijl Dordrecht ook overlast ondervindt van de dagelijkse drukte op het traject Hendrik-Ido-Ambacht – Gorinchem. En een aanrijding op de route Dordrecht – Papendrecht is vanwege de dagelijkse route ook bepaald niet ondenkbeeldig. Zeker in de haastige wereld van nu waarin iedereen het heel druk lijkt te hebben, bent u – ook al let u zelf wel goed op in het verkeer- zomaar slachtoffer van een aanrijding, met alle nare gevolgen van dien. Kortom; wie in en rond Dordrecht de weg op moet, loopt meer kans om bij een ongeval betrokken te raken.

Claimen van smartengeld

De financiële gevolgen van een aanrijding met letsel zijn – als het ongeval zonder uw schuld is ontstaan – te verhalen op de bestuurder die wél verantwoordelijk is voor de aanrijding. Zelfs het claimen van een vergoeding voor geleden emotionele schade is een optie. Dit noemt men ook wel het claimen van smartengeld. Letselschade advocaat Dordrecht weet echt van de hoed en de rand. De advocaat weet precies wat geclaimd kan worden en hoe je een claim op de enige juiste wijze indient. Allereerst zal de veroorzaker van de aanrijding officieel aansprakelijk gesteld dienen te worden voor de aanrijding. Daarmee wordt het gehele proces in gang gezet. Daarna volgen onderhandelingen over zaken als de hoogte van de schadevergoeding. Doorgaans wordt op minnelijke wijze getracht om overeenstemming te bereiken met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijk gestelde partij.

Inkomen kan dalen na een aanrijding

Botbreuken, spierletsel en ander fysiek malheur; u kunt er zomaar mee te maken krijgen na een ongeval. Behalve pijn aan uw lichaam, gaat dit vaak ook pijn doen in de portemonnee. Zo moet u bijvoorbeeld gebruikmaken van een taxi of ander speciaal vervoer om naar het ziekenhuis te gaan om daar te revalideren. Ook bestaat de kans dat uw woning door de aanrijding enigszins of geheel aangepast moet worden, zeker als sprake is van blijvend letsel. Uw inkomen kan dalen na een aanrijding, het kan zijn dat u uw werk helemaal niet meer naar behoren uit kunt voeren. Het inhuren van huishoudelijke hulp kan noodzakelijk worden nadat u slachtoffer bent geworden van een aanrijding, terwijl slachtoffers van een ongeval ook niet zelden te kampen krijgen met psychisch letsel. Slachtoffer worden van een aanrijding kan een traumatische ervaring blijken. Dan is smartengeld eventueel ook te claimen door de specialist uit Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Raadpleeg altijd een arts

Wie echt goed beslagen ten ijs wil komen, die onderkent het belang van het verzamelen van zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Het werkt in uw voordeel als er behalve getuigenverklaringen ook beeldmateriaal aan het dossier toegevoegd kunnen worden. Beeldmateriaal over het ongeval en het letsel dat u opgelopen heeft. Zorg dat u een schriftelijke verklaring van een arts heeft, een verklaring waarin uw letsel zo duidelijk mogelijk wordt omschreven. Heeft u geen verklaring, dan wordt het lastig om de schade vergoed te krijgen. Het is overigens verstandig altijd een arts te raadplegen, eventuele klachten kunnen immers ook langere tijd na het ongeval pas opdoemen. De gespecialiseerde advocaat in Dordrecht helpt u om een zo compleet mogelijk dossier op te bouwen. Alleen dan is de kans het grootst om de maximale schadevergoeding te claimen en ook daadwerkelijk te krijgen.

Indien de door u aansprakelijk gestelde partij de claim afwijst, dan is de vervolgstap om de rechter in te schakelen. Ook dan is het zeer verstandig letselschade advocaat Dordrecht in te huren. Hij zal namens u aan de rechter verzoeken om de schade die geclaimd is alsnog toegewezen te krijgen. Voor meer informatie kunt u hier vrijblijvend contact opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen