(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Gebitsletsel

U heeft bij een verkeersongeval gebitsletsel opgelopen. Dit kan schade zijn aan uw tanden of uw gebit en dat is erg vervelend. Deze schade is vaak goed zichtbaar voor andere mensen en mogelijk ondervind u direct problemen met praten en/of met eten. Gebitsletsel kan flinke kosten met zich meebrengen wanneer er een medische of cosmetische ingreep nodig is om de opgelopen schade te herstellen. Maar wat is gebitsletsel? En krijgt u een schadevergoeding wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op deze vragen en vindt u meer informatie over tand- en gebitsletsel.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Wat wordt er verstaan onder tandletsel?

Wanneer een tand loskomt, er een breuk ontstaat of afbreekt wordt er gesproken van tandletsel. Dit kan veroorzaakt zijn doordat u op het stuur van uw auto bent geklapt bij een auto-ongeluk. Wanneer u op het stuur klapt is het vrij aannemelijk dat er schade kan ontstaan aan uw tanden.

Wat moet u doen na het afbreken van een tand?

Wanneer u met een tandletsel wordt geconfronteerd, is het aan te raden om de afgebroken of uitgevallen tand te zoeken en mee te nemen naar de tandarts. Heeft u de tand  teruggevonden? Dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de tand en de wortel niet uitdrogen. Bij voorkeur bewaart u de tand in melk of als dat niet voorhanden is in water. Beide niet beschikbaar, houdt dan de tand vochtig door deze in uw mond te houden. Enkel dan bestaat de kans dat de tand kan worden teruggeplaatst.

Het herstellen van een beschadigde tand is niet eenvoudig. Meestal komt er achteraf nog heel wat nazorg en controle bij kijken. Tandletsel kan ook gepaard gaan met verschillende bijwerkingen en risico’s. Een gebroken tand kan namelijk broos worden en moet behandeld worden om te voorkomen dat hij geel wordt. Ook als u schade onbehandeld laat bestaat de kans op ontstekingen. Dit kan leiden tot pijn door zwellingen en veel tandartsbezoeken.

Wanneer is er sprake van gebitsletsel?

Zoals het woord het zelf zegt, omvat gebitsletsel niet enkel letsel aan een tand, maar schade aan meerdere delen van het gebit. Zo kan het voor komen dat de kaak breekt of dat een tand door de lip schiet. In zulke gevallen is een bezoek aan de tandarts niet langer relevant. Bij dergelijke kwetsuren komt het regelmatig voor dat de tandarts de patiënt zal moeten doorverwijzen naar een specialist op het gebied van gebitsschade. Logischerwijs brengen deze extra doktersbezoeken heel wat kosten met zich mee en kan het herstel van dit letsel maanden duren.

Er komt bij dit soort letselschade ook vaak meer kijken dan de behandeling van de verwonding zelf. Wanneer het letsel bijvoorbeeld het eten of praten bemoeilijkt, heeft dit grote gevolgen op uw dagelijkse leven. Dit gaat van werkonbekwaamheid met inkomstenverlies tot gevolg, eventuele gemaakte reiskosten tot kosten voor de behandeling die nodig is om te herstellen van uw letsel.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Smartengeld bij emotionele schade

U moet de genezing van tand- en gebitsletsel niet onderschatten. Er is vrijwel altijd sprake van fysieke pijn maar ook is het mogelijk dat u last ondervindt van emotionele schade. Niet enkel tijdens het ongeval, maar ook tijdens de herstelperiode kunt u te maken krijgen met heel wat ongemakken. Daarnaast krijgt u in de meeste gevallen naast de materiële schade ook nog eens te maken met emotionele schade. Uw tanden zijn nu eenmaal een opvallend kenmerk in uw gezicht.

Een beschadiging aan uw gebit zal daarom zelden onopgemerkt blijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een ontsiering van uw tanden mentaal haar weerslag kan hebben op uw gemoedstoestand. U bent bang aangesproken te worden op uw gebitsbeschading of heeft het gevoel dat mensen u uitlachen. Doordat u zich steeds erger begint te  schamen zult u minder snel de deur uitgaan en begint u contact te vermijden met andere personen.

Dat wilt u natuurlijk voorkomen door zo snel mogelijk een specialist naar uw gebit te laten kijken. Laat u niet tegenhouden door hoge kosten, want de kosten zijn te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat is degene die schuld heeft aan de opgelopen letselschade.

Hulp bij het verhalen van een gebitsletsel schadevergoeding

Op het moment dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw letselschade, wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen die passend is bij de geleden gebitsschade en de gemaakte kosten. Het is dan belangrijk om te weten hoe u de veroorzaker van uw gebitsschade aansprakelijk kunt stellen. Om die reden laat u zich het beste bijstaan door een professional die u kan helpen het geld te verhalen waar u recht op heeft. Via Aanrijdinggehad.nl komt u geheel vrijblijvend in contact met een letselschadespecialist die zich in uw zaak zal gaan verdiepen.

Vul het contact formulier in om in  contact te komen met een letselschadespecialist. Binnen 48 uur neemt deze contact met u op. Zo hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de financiële rompslomp en kunt u zich volledig richten op een snel herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen