(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Gebitsletsel

U heeft bij een verkeersongeval gebitsletsel opgelopen. Dit kan schade zijn aan uw tanden of uw gebit en dat is erg vervelend. Deze schade is vaak goed zichtbaar voor andere mensen en mogelijk ondervind u direct problemen met praten en/of met eten. Gebitsletsel kan flinke kosten met zich meebrengen wanneer er een medische of cosmetische ingreep nodig is om de opgelopen schade te herstellen. Maar wat is gebitsletsel? En krijgt u een schadevergoeding wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op deze vragen en vindt u meer informatie over tand- en gebitsletsel.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Wat wordt er verstaan onder tandletsel?

Wanneer een tand loskomt, er een breuk ontstaat of afbreekt wordt er gesproken van tandletsel. Dit kan veroorzaakt zijn doordat u op het stuur van uw auto bent geklapt bij een auto-ongeluk. Wanneer u op het stuur klapt is het vrij aannemelijk dat er schade kan ontstaan aan uw tanden.

Wat moet u doen na het afbreken van een tand?

Wanneer u met een tandletsel wordt geconfronteerd, is het aan te raden om de afgebroken of uitgevallen tand te zoeken en mee te nemen naar de tandarts. Heeft u de tand  teruggevonden? Dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de tand en de wortel niet uitdrogen. Bij voorkeur bewaart u de tand in melk of als dat niet voorhanden is in water. Beide niet beschikbaar, houdt dan de tand vochtig door deze in uw mond te houden. Enkel dan bestaat de kans dat de tand kan worden teruggeplaatst.

Het herstellen van een beschadigde tand is niet eenvoudig. Meestal komt er achteraf nog heel wat nazorg en controle bij kijken. Tandletsel kan ook gepaard gaan met verschillende bijwerkingen en risico’s. Een gebroken tand kan namelijk broos worden en moet behandeld worden om te voorkomen dat hij geel wordt. Ook als u schade onbehandeld laat bestaat de kans op ontstekingen. Dit kan leiden tot pijn door zwellingen en veel tandartsbezoeken.

Wanneer is er sprake van gebitsletsel?

Zoals het woord het zelf zegt, omvat gebitsletsel niet enkel letsel aan een tand, maar schade aan meerdere delen van het gebit. Zo kan het voor komen dat de kaak breekt of dat een tand door de lip schiet. In zulke gevallen is een bezoek aan de tandarts niet langer relevant. Bij dergelijke kwetsuren komt het regelmatig voor dat de tandarts de patiënt zal moeten doorverwijzen naar een specialist op het gebied van gebitsschade. Logischerwijs brengen deze extra doktersbezoeken heel wat kosten met zich mee en kan het herstel van dit letsel maanden duren.

Er komt bij dit soort letselschade ook vaak meer kijken dan de behandeling van de verwonding zelf. Wanneer het letsel bijvoorbeeld het eten of praten bemoeilijkt, heeft dit grote gevolgen op uw dagelijkse leven. Dit gaat van werkonbekwaamheid met inkomstenverlies tot gevolg, eventuele gemaakte reiskosten tot kosten voor de behandeling die nodig is om te herstellen van uw letsel.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Smartengeld bij emotionele schade

U moet de genezing van tand- en gebitsletsel niet onderschatten. Er is vrijwel altijd sprake van fysieke pijn maar ook is het mogelijk dat u last ondervindt van emotionele schade. Niet enkel tijdens het ongeval, maar ook tijdens de herstelperiode kunt u te maken krijgen met heel wat ongemakken. Daarnaast krijgt u in de meeste gevallen naast de materiële schade ook nog eens te maken met emotionele schade. Uw tanden zijn nu eenmaal een opvallend kenmerk in uw gezicht.

Een beschadiging aan uw gebit zal daarom zelden onopgemerkt blijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een ontsiering van uw tanden mentaal haar weerslag kan hebben op uw gemoedstoestand. U bent bang aangesproken te worden op uw gebitsbeschading of heeft het gevoel dat mensen u uitlachen. Doordat u zich steeds erger begint te  schamen zult u minder snel de deur uitgaan en begint u contact te vermijden met andere personen.

Dat wilt u natuurlijk voorkomen door zo snel mogelijk een specialist naar uw gebit te laten kijken. Laat u niet tegenhouden door hoge kosten, want de kosten zijn te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat is degene die schuld heeft aan de opgelopen letselschade.

Hulp bij het verhalen van een gebitsletsel schadevergoeding

Op het moment dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw letselschade, wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen die passend is bij de geleden gebitsschade en de gemaakte kosten. Het is dan belangrijk om te weten hoe u de veroorzaker van uw gebitsschade aansprakelijk kunt stellen. Om die reden laat u zich het beste bijstaan door een professional die u kan helpen het geld te verhalen waar u recht op heeft. Via Aanrijdinggehad.nl komt u geheel vrijblijvend in contact met een letselschadespecialist die zich in uw zaak zal gaan verdiepen.

Vul het contact formulier in om in  contact te komen met een letselschadespecialist. Binnen 48 uur neemt deze contact met u op. Zo hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de financiële rompslomp en kunt u zich volledig richten op een snel herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen