(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gebitsletsel

U heeft bij een verkeersongeval gebitsletsel opgelopen. Dit kan schade zijn aan uw tanden of uw gebit en dat is erg vervelend. Deze schade is vaak goed zichtbaar voor andere mensen en mogelijk ondervind u direct problemen met praten en/of met eten. Gebitsletsel kan flinke kosten met zich meebrengen wanneer er een medische of cosmetische ingreep nodig is om de opgelopen schade te herstellen. Maar wat is gebitsletsel? En krijgt u een schadevergoeding wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op deze vragen en vindt u meer informatie over tand- en gebitsletsel.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Wat wordt er verstaan onder tandletsel?

Wanneer een tand loskomt, er een breuk ontstaat of afbreekt wordt er gesproken van tandletsel. Dit kan veroorzaakt zijn doordat u op het stuur van uw auto bent geklapt bij een auto-ongeluk. Wanneer u op het stuur klapt is het vrij aannemelijk dat er schade kan ontstaan aan uw tanden.

Wat moet u doen na het afbreken van een tand?

Wanneer u met een tandletsel wordt geconfronteerd, is het aan te raden om de afgebroken of uitgevallen tand te zoeken en mee te nemen naar de tandarts. Heeft u de tand  teruggevonden? Dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de tand en de wortel niet uitdrogen. Bij voorkeur bewaart u de tand in melk of als dat niet voorhanden is in water. Beide niet beschikbaar, houdt dan de tand vochtig door deze in uw mond te houden. Enkel dan bestaat de kans dat de tand kan worden teruggeplaatst.

Het herstellen van een beschadigde tand is niet eenvoudig. Meestal komt er achteraf nog heel wat nazorg en controle bij kijken. Tandletsel kan ook gepaard gaan met verschillende bijwerkingen en risico’s. Een gebroken tand kan namelijk broos worden en moet behandeld worden om te voorkomen dat hij geel wordt. Ook als u schade onbehandeld laat bestaat de kans op ontstekingen. Dit kan leiden tot pijn door zwellingen en veel tandartsbezoeken.

Wanneer is er sprake van gebitsletsel?

Zoals het woord het zelf zegt, omvat gebitsletsel niet enkel letsel aan een tand, maar schade aan meerdere delen van het gebit. Zo kan het voor komen dat de kaak breekt of dat een tand door de lip schiet. In zulke gevallen is een bezoek aan de tandarts niet langer relevant. Bij dergelijke kwetsuren komt het regelmatig voor dat de tandarts de patiënt zal moeten doorverwijzen naar een specialist op het gebied van gebitsschade. Logischerwijs brengen deze extra doktersbezoeken heel wat kosten met zich mee en kan het herstel van dit letsel maanden duren.

Er komt bij dit soort letselschade ook vaak meer kijken dan de behandeling van de verwonding zelf. Wanneer het letsel bijvoorbeeld het eten of praten bemoeilijkt, heeft dit grote gevolgen op uw dagelijkse leven. Dit gaat van werkonbekwaamheid met inkomstenverlies tot gevolg, eventuele gemaakte reiskosten tot kosten voor de behandeling die nodig is om te herstellen van uw letsel.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Smartengeld bij emotionele schade

U moet de genezing van tand- en gebitsletsel niet onderschatten. Er is vrijwel altijd sprake van fysieke pijn maar ook is het mogelijk dat u last ondervindt van emotionele schade. Niet enkel tijdens het ongeval, maar ook tijdens de herstelperiode kunt u te maken krijgen met heel wat ongemakken. Daarnaast krijgt u in de meeste gevallen naast de materiële schade ook nog eens te maken met emotionele schade. Uw tanden zijn nu eenmaal een opvallend kenmerk in uw gezicht.

Een beschadiging aan uw gebit zal daarom zelden onopgemerkt blijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een ontsiering van uw tanden mentaal haar weerslag kan hebben op uw gemoedstoestand. U bent bang aangesproken te worden op uw gebitsbeschading of heeft het gevoel dat mensen u uitlachen. Doordat u zich steeds erger begint te  schamen zult u minder snel de deur uitgaan en begint u contact te vermijden met andere personen.

Dat wilt u natuurlijk voorkomen door zo snel mogelijk een specialist naar uw gebit te laten kijken. Laat u niet tegenhouden door hoge kosten, want de kosten zijn te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat is degene die schuld heeft aan de opgelopen letselschade.

Hulp bij het verhalen van een gebitsletsel schadevergoeding

Op het moment dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw letselschade, wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen die passend is bij de geleden gebitsschade en de gemaakte kosten. Het is dan belangrijk om te weten hoe u de veroorzaker van uw gebitsschade aansprakelijk kunt stellen. Om die reden laat u zich het beste bijstaan door een professional die u kan helpen het geld te verhalen waar u recht op heeft. Via Aanrijdinggehad.nl komt u geheel vrijblijvend in contact met een letselschadespecialist die zich in uw zaak zal gaan verdiepen.

Vul het contact formulier in om in  contact te komen met een letselschadespecialist. Binnen 48 uur neemt deze contact met u op. Zo hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de financiële rompslomp en kunt u zich volledig richten op een snel herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen