(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Gebitsletsel

U heeft bij een verkeersongeval gebitsletsel opgelopen. Dit kan schade zijn aan uw tanden of uw gebit en dat is erg vervelend. Deze schade is vaak goed zichtbaar voor andere mensen en mogelijk ondervind u direct problemen met praten en/of met eten. Gebitsletsel kan flinke kosten met zich meebrengen wanneer er een medische of cosmetische ingreep nodig is om de opgelopen schade te herstellen. Maar wat is gebitsletsel? En krijgt u een schadevergoeding wanneer u schade heeft opgelopen door toedoen van een ander? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op deze vragen en vindt u meer informatie over tand- en gebitsletsel.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Wat wordt er verstaan onder tandletsel?

Wanneer een tand loskomt, er een breuk ontstaat of afbreekt wordt er gesproken van tandletsel. Dit kan veroorzaakt zijn doordat u op het stuur van uw auto bent geklapt bij een auto-ongeluk. Wanneer u op het stuur klapt is het vrij aannemelijk dat er schade kan ontstaan aan uw tanden.

Wat moet u doen na het afbreken van een tand?

Wanneer u met een tandletsel wordt geconfronteerd, is het aan te raden om de afgebroken of uitgevallen tand te zoeken en mee te nemen naar de tandarts. Heeft u de tand  teruggevonden? Dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de tand en de wortel niet uitdrogen. Bij voorkeur bewaart u de tand in melk of als dat niet voorhanden is in water. Beide niet beschikbaar, houdt dan de tand vochtig door deze in uw mond te houden. Enkel dan bestaat de kans dat de tand kan worden teruggeplaatst.

Het herstellen van een beschadigde tand is niet eenvoudig. Meestal komt er achteraf nog heel wat nazorg en controle bij kijken. Tandletsel kan ook gepaard gaan met verschillende bijwerkingen en risico’s. Een gebroken tand kan namelijk broos worden en moet behandeld worden om te voorkomen dat hij geel wordt. Ook als u schade onbehandeld laat bestaat de kans op ontstekingen. Dit kan leiden tot pijn door zwellingen en veel tandartsbezoeken.

Wanneer is er sprake van gebitsletsel?

Zoals het woord het zelf zegt, omvat gebitsletsel niet enkel letsel aan een tand, maar schade aan meerdere delen van het gebit. Zo kan het voor komen dat de kaak breekt of dat een tand door de lip schiet. In zulke gevallen is een bezoek aan de tandarts niet langer relevant. Bij dergelijke kwetsuren komt het regelmatig voor dat de tandarts de patiënt zal moeten doorverwijzen naar een specialist op het gebied van gebitsschade. Logischerwijs brengen deze extra doktersbezoeken heel wat kosten met zich mee en kan het herstel van dit letsel maanden duren.

Er komt bij dit soort letselschade ook vaak meer kijken dan de behandeling van de verwonding zelf. Wanneer het letsel bijvoorbeeld het eten of praten bemoeilijkt, heeft dit grote gevolgen op uw dagelijkse leven. Dit gaat van werkonbekwaamheid met inkomstenverlies tot gevolg, eventuele gemaakte reiskosten tot kosten voor de behandeling die nodig is om te herstellen van uw letsel.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Smartengeld bij emotionele schade

U moet de genezing van tand- en gebitsletsel niet onderschatten. Er is vrijwel altijd sprake van fysieke pijn maar ook is het mogelijk dat u last ondervindt van emotionele schade. Niet enkel tijdens het ongeval, maar ook tijdens de herstelperiode kunt u te maken krijgen met heel wat ongemakken. Daarnaast krijgt u in de meeste gevallen naast de materiële schade ook nog eens te maken met emotionele schade. Uw tanden zijn nu eenmaal een opvallend kenmerk in uw gezicht.

Een beschadiging aan uw gebit zal daarom zelden onopgemerkt blijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een ontsiering van uw tanden mentaal haar weerslag kan hebben op uw gemoedstoestand. U bent bang aangesproken te worden op uw gebitsbeschading of heeft het gevoel dat mensen u uitlachen. Doordat u zich steeds erger begint te  schamen zult u minder snel de deur uitgaan en begint u contact te vermijden met andere personen.

Dat wilt u natuurlijk voorkomen door zo snel mogelijk een specialist naar uw gebit te laten kijken. Laat u niet tegenhouden door hoge kosten, want de kosten zijn te verhalen op de aansprakelijke partij. Dat is degene die schuld heeft aan de opgelopen letselschade.

Hulp bij het verhalen van een gebitsletsel schadevergoeding

Op het moment dat iemand anders verantwoordelijk is voor uw letselschade, wilt u natuurlijk een schadevergoeding ontvangen die passend is bij de geleden gebitsschade en de gemaakte kosten. Het is dan belangrijk om te weten hoe u de veroorzaker van uw gebitsschade aansprakelijk kunt stellen. Om die reden laat u zich het beste bijstaan door een professional die u kan helpen het geld te verhalen waar u recht op heeft. Via Aanrijdinggehad.nl komt u geheel vrijblijvend in contact met een letselschadespecialist die zich in uw zaak zal gaan verdiepen.

Vul het contact formulier in om in  contact te komen met een letselschadespecialist. Binnen 48 uur neemt deze contact met u op. Zo hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de financiële rompslomp en kunt u zich volledig richten op een snel herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen