(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem inschakelen?
Gevaarlijke wegen zijn funest voor automobilisten. De kans op een aanrijding met letselschade neemt dan namelijk sterk toe. Het centrum van Haarlem is al jaren een groot probleem voor automobilisten. Er is veel verkeer, er zijn veel kruispunten en veel gevaarlijke wegen in de binnenstad van Haarlem. Niet voor niets dat hier met regelmaat ernstige aanrijdingen gebeuren. Zowel met auto’s als met fietsers. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Heeft u een ongeluk meegemaakt en hierdoor bijvoorbeeld een gebroken been of bent u in revalidatie? Wacht dan niet te lang met de schadevergoeding. Neem een letselschade advocaat in de hand en geniet van een zorgeloos proces.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij begrijpen natuurlijk erg goed dat een aanrijding een enorme impact op uw dagelijks leven kan hebben. Wij helpen u daarom graag bij de juridische problematiek bij een aanrijding. Heeft u letselschade door het ongeluk? Dan hebt u recht op een financiële compensatie. Het is natuurlijk mogelijk om zelf te onderhandelen met de aansprakelijke partij, maar dit levert niet altijd het gewenste effect of uitkomst.

Kies altijd voor professionele juridische hulp en schakel een letselschade advocaat Haarlem in om u te helpen. Wij nemen direct contact op met de verzekeringen en aansprakelijke partij en zorgen dat u de juiste financiële compensatie krijgt. Zo kunt u zich bezig houden met het herstellen na de aanrijding en nemen wij de alle juridische taken voor u uit handen. U kunt eenvoudig ons bereiken via de website. U vult hier uw contactgegevens in en wij nemen binnen nu en 48 uur direct persoonlijk contact met u op. Wij gaan altijd als eerst uitvoerig met u in gesprek over de aanrijding zelf en zullen vervolgens professioneel advies geven over de mogelijke compensaties. We maken dan een plan van aanpak en nemen uw zorgen uit handen.

Waar heeft u allemaal recht op?

Wanneer u zelf met de aansprakelijke partij om de tafel gaat zitten, kunt u genoegen nemen met minder. Wij als juridisch specialisten weten precies waar u recht op heeft na een aanrijding. Natuurlijk is de aansprakelijke partij verschuldigd om de medische kosten te betalen indien dit niet door de verzekering wordt vergoed. Het is daarvoor noodzakelijk om op papier te hebben dat uw verwondingen door letselschade komen. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft. Wanneer u niet beschikt over een medische verklaring dat concludeert dat uw schade is ontstaan door een ongeluk buiten uw schuld om, dan is het haast onmogelijk om hiervoor financiële compensatie te vragen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Stel u breekt uw been na een ongeluk in Haarlem, dan bent u tijdelijk uit de running en heeft u een verlies van inkomen. Dit kan voor veel problemen zorgen. De aansprakelijke partij is dan verplicht om deze derving van inkomen te financieren. Zo komt u niet voor meer problemen te staan na een ongeluk.

Een aanrijding gaat u niet in de koude kleren zitten. Heeft u een heftige aanrijding meegemaakt waarbij u met ambulance vervoerd moest worden? Voor veel mensen is dit een zeer traumatische ervaring en kunnen nog lang psychische klachten ondervinden door de aanrijding. Wanneer de aanrijding een aangrijpende invloed heeft op uw dagelijks leven en uw toekomst, bijvoorbeeld het veranderen van baan door het letsel, dan kan dit depressieve gevoelens als gevolg hebben. Deze emotionele gevolgen mogen niet over het hoofd gezien worden. Een letselschade advocaat Haarlem zorgt ervoor dat u hier ook een financiële compensatie voor ontvangt. Dit wordt het smartengeld genoemd.

Onze juridisch specialisten gaan altijd uitvoerig met u in gesprek om te zien waar u allemaal recht op heeft na een aanrijding in Haarlem.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede service en resultaten

Wij hebben veel tevreden klanten al voor u geholpen. Wij krijgen maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze services. Dat is ook niet helemaal vreemd met een slagingspercentage van maar liefst 93,7%. Wij zorgen voor juridische hulp van begin tot eind en zorgen dat u de juiste financiële compensatie ontvangt na een aanrijding.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan juridische hulp na een ongeluk in Haarlem? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt altijd vrijblijvend juridisch advies bij ons inwinnen. Weet u niet zeker of wij wat voor u kunnen betekenen? Bel ons en wij geven antwoord op al uw vragen plus gratis en vrijblijvend advies. Contact met ons opnemen is zeer eenvoudig. U kunt namelijk via onze website contact opnemen. Op de pagina kunt u uw telefoonnummer achterlaten en wij zullen u vervolgens persoonlijk binnen twee dagen contacteren. Een aanrijding meemaken is al heftig genoeg, zorg ervoor dat het financiële aspect minder traumatisch wordt en neem een professional in de hand. Neem contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen