(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem inschakelen?
Gevaarlijke wegen zijn funest voor automobilisten. De kans op een aanrijding met letselschade neemt dan namelijk sterk toe. Het centrum van Haarlem is al jaren een groot probleem voor automobilisten. Er is veel verkeer, er zijn veel kruispunten en veel gevaarlijke wegen in de binnenstad van Haarlem. Niet voor niets dat hier met regelmaat ernstige aanrijdingen gebeuren. Zowel met auto’s als met fietsers. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Heeft u een ongeluk meegemaakt en hierdoor bijvoorbeeld een gebroken been of bent u in revalidatie? Wacht dan niet te lang met de schadevergoeding. Neem een letselschade advocaat in de hand en geniet van een zorgeloos proces.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij begrijpen natuurlijk erg goed dat een aanrijding een enorme impact op uw dagelijks leven kan hebben. Wij helpen u daarom graag bij de juridische problematiek bij een aanrijding. Heeft u letselschade door het ongeluk? Dan hebt u recht op een financiële compensatie. Het is natuurlijk mogelijk om zelf te onderhandelen met de aansprakelijke partij, maar dit levert niet altijd het gewenste effect of uitkomst.

Kies altijd voor professionele juridische hulp en schakel een letselschade advocaat Haarlem in om u te helpen. Wij nemen direct contact op met de verzekeringen en aansprakelijke partij en zorgen dat u de juiste financiële compensatie krijgt. Zo kunt u zich bezig houden met het herstellen na de aanrijding en nemen wij de alle juridische taken voor u uit handen. U kunt eenvoudig ons bereiken via de website. U vult hier uw contactgegevens in en wij nemen binnen nu en 48 uur direct persoonlijk contact met u op. Wij gaan altijd als eerst uitvoerig met u in gesprek over de aanrijding zelf en zullen vervolgens professioneel advies geven over de mogelijke compensaties. We maken dan een plan van aanpak en nemen uw zorgen uit handen.

Waar heeft u allemaal recht op?

Wanneer u zelf met de aansprakelijke partij om de tafel gaat zitten, kunt u genoegen nemen met minder. Wij als juridisch specialisten weten precies waar u recht op heeft na een aanrijding. Natuurlijk is de aansprakelijke partij verschuldigd om de medische kosten te betalen indien dit niet door de verzekering wordt vergoed. Het is daarvoor noodzakelijk om op papier te hebben dat uw verwondingen door letselschade komen. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft. Wanneer u niet beschikt over een medische verklaring dat concludeert dat uw schade is ontstaan door een ongeluk buiten uw schuld om, dan is het haast onmogelijk om hiervoor financiële compensatie te vragen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Stel u breekt uw been na een ongeluk in Haarlem, dan bent u tijdelijk uit de running en heeft u een verlies van inkomen. Dit kan voor veel problemen zorgen. De aansprakelijke partij is dan verplicht om deze derving van inkomen te financieren. Zo komt u niet voor meer problemen te staan na een ongeluk.

Een aanrijding gaat u niet in de koude kleren zitten. Heeft u een heftige aanrijding meegemaakt waarbij u met ambulance vervoerd moest worden? Voor veel mensen is dit een zeer traumatische ervaring en kunnen nog lang psychische klachten ondervinden door de aanrijding. Wanneer de aanrijding een aangrijpende invloed heeft op uw dagelijks leven en uw toekomst, bijvoorbeeld het veranderen van baan door het letsel, dan kan dit depressieve gevoelens als gevolg hebben. Deze emotionele gevolgen mogen niet over het hoofd gezien worden. Een letselschade advocaat Haarlem zorgt ervoor dat u hier ook een financiële compensatie voor ontvangt. Dit wordt het smartengeld genoemd.

Onze juridisch specialisten gaan altijd uitvoerig met u in gesprek om te zien waar u allemaal recht op heeft na een aanrijding in Haarlem.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede service en resultaten

Wij hebben veel tevreden klanten al voor u geholpen. Wij krijgen maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze services. Dat is ook niet helemaal vreemd met een slagingspercentage van maar liefst 93,7%. Wij zorgen voor juridische hulp van begin tot eind en zorgen dat u de juiste financiële compensatie ontvangt na een aanrijding.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan juridische hulp na een ongeluk in Haarlem? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt altijd vrijblijvend juridisch advies bij ons inwinnen. Weet u niet zeker of wij wat voor u kunnen betekenen? Bel ons en wij geven antwoord op al uw vragen plus gratis en vrijblijvend advies. Contact met ons opnemen is zeer eenvoudig. U kunt namelijk via onze website contact opnemen. Op de pagina kunt u uw telefoonnummer achterlaten en wij zullen u vervolgens persoonlijk binnen twee dagen contacteren. Een aanrijding meemaken is al heftig genoeg, zorg ervoor dat het financiële aspect minder traumatisch wordt en neem een professional in de hand. Neem contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen