(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem inschakelen?
Gevaarlijke wegen zijn funest voor automobilisten. De kans op een aanrijding met letselschade neemt dan namelijk sterk toe. Het centrum van Haarlem is al jaren een groot probleem voor automobilisten. Er is veel verkeer, er zijn veel kruispunten en veel gevaarlijke wegen in de binnenstad van Haarlem. Niet voor niets dat hier met regelmaat ernstige aanrijdingen gebeuren. Zowel met auto’s als met fietsers. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Heeft u een ongeluk meegemaakt en hierdoor bijvoorbeeld een gebroken been of bent u in revalidatie? Wacht dan niet te lang met de schadevergoeding. Neem een letselschade advocaat in de hand en geniet van een zorgeloos proces.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij begrijpen natuurlijk erg goed dat een aanrijding een enorme impact op uw dagelijks leven kan hebben. Wij helpen u daarom graag bij de juridische problematiek bij een aanrijding. Heeft u letselschade door het ongeluk? Dan hebt u recht op een financiële compensatie. Het is natuurlijk mogelijk om zelf te onderhandelen met de aansprakelijke partij, maar dit levert niet altijd het gewenste effect of uitkomst.

Kies altijd voor professionele juridische hulp en schakel een letselschade advocaat Haarlem in om u te helpen. Wij nemen direct contact op met de verzekeringen en aansprakelijke partij en zorgen dat u de juiste financiële compensatie krijgt. Zo kunt u zich bezig houden met het herstellen na de aanrijding en nemen wij de alle juridische taken voor u uit handen. U kunt eenvoudig ons bereiken via de website. U vult hier uw contactgegevens in en wij nemen binnen nu en 48 uur direct persoonlijk contact met u op. Wij gaan altijd als eerst uitvoerig met u in gesprek over de aanrijding zelf en zullen vervolgens professioneel advies geven over de mogelijke compensaties. We maken dan een plan van aanpak en nemen uw zorgen uit handen.

Waar heeft u allemaal recht op?

Wanneer u zelf met de aansprakelijke partij om de tafel gaat zitten, kunt u genoegen nemen met minder. Wij als juridisch specialisten weten precies waar u recht op heeft na een aanrijding. Natuurlijk is de aansprakelijke partij verschuldigd om de medische kosten te betalen indien dit niet door de verzekering wordt vergoed. Het is daarvoor noodzakelijk om op papier te hebben dat uw verwondingen door letselschade komen. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft. Wanneer u niet beschikt over een medische verklaring dat concludeert dat uw schade is ontstaan door een ongeluk buiten uw schuld om, dan is het haast onmogelijk om hiervoor financiële compensatie te vragen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Stel u breekt uw been na een ongeluk in Haarlem, dan bent u tijdelijk uit de running en heeft u een verlies van inkomen. Dit kan voor veel problemen zorgen. De aansprakelijke partij is dan verplicht om deze derving van inkomen te financieren. Zo komt u niet voor meer problemen te staan na een ongeluk.

Een aanrijding gaat u niet in de koude kleren zitten. Heeft u een heftige aanrijding meegemaakt waarbij u met ambulance vervoerd moest worden? Voor veel mensen is dit een zeer traumatische ervaring en kunnen nog lang psychische klachten ondervinden door de aanrijding. Wanneer de aanrijding een aangrijpende invloed heeft op uw dagelijks leven en uw toekomst, bijvoorbeeld het veranderen van baan door het letsel, dan kan dit depressieve gevoelens als gevolg hebben. Deze emotionele gevolgen mogen niet over het hoofd gezien worden. Een letselschade advocaat Haarlem zorgt ervoor dat u hier ook een financiële compensatie voor ontvangt. Dit wordt het smartengeld genoemd.

Onze juridisch specialisten gaan altijd uitvoerig met u in gesprek om te zien waar u allemaal recht op heeft na een aanrijding in Haarlem.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede service en resultaten

Wij hebben veel tevreden klanten al voor u geholpen. Wij krijgen maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze services. Dat is ook niet helemaal vreemd met een slagingspercentage van maar liefst 93,7%. Wij zorgen voor juridische hulp van begin tot eind en zorgen dat u de juiste financiële compensatie ontvangt na een aanrijding.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan juridische hulp na een ongeluk in Haarlem? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt altijd vrijblijvend juridisch advies bij ons inwinnen. Weet u niet zeker of wij wat voor u kunnen betekenen? Bel ons en wij geven antwoord op al uw vragen plus gratis en vrijblijvend advies. Contact met ons opnemen is zeer eenvoudig. U kunt namelijk via onze website contact opnemen. Op de pagina kunt u uw telefoonnummer achterlaten en wij zullen u vervolgens persoonlijk binnen twee dagen contacteren. Een aanrijding meemaken is al heftig genoeg, zorg ervoor dat het financiële aspect minder traumatisch wordt en neem een professional in de hand. Neem contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen