(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem

Letselschade advocaat Haarlem inschakelen?
Gevaarlijke wegen zijn funest voor automobilisten. De kans op een aanrijding met letselschade neemt dan namelijk sterk toe. Het centrum van Haarlem is al jaren een groot probleem voor automobilisten. Er is veel verkeer, er zijn veel kruispunten en veel gevaarlijke wegen in de binnenstad van Haarlem. Niet voor niets dat hier met regelmaat ernstige aanrijdingen gebeuren. Zowel met auto’s als met fietsers. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Heeft u een ongeluk meegemaakt en hierdoor bijvoorbeeld een gebroken been of bent u in revalidatie? Wacht dan niet te lang met de schadevergoeding. Neem een letselschade advocaat in de hand en geniet van een zorgeloos proces.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij begrijpen natuurlijk erg goed dat een aanrijding een enorme impact op uw dagelijks leven kan hebben. Wij helpen u daarom graag bij de juridische problematiek bij een aanrijding. Heeft u letselschade door het ongeluk? Dan hebt u recht op een financiële compensatie. Het is natuurlijk mogelijk om zelf te onderhandelen met de aansprakelijke partij, maar dit levert niet altijd het gewenste effect of uitkomst.

Kies altijd voor professionele juridische hulp en schakel een letselschade advocaat Haarlem in om u te helpen. Wij nemen direct contact op met de verzekeringen en aansprakelijke partij en zorgen dat u de juiste financiële compensatie krijgt. Zo kunt u zich bezig houden met het herstellen na de aanrijding en nemen wij de alle juridische taken voor u uit handen. U kunt eenvoudig ons bereiken via de website. U vult hier uw contactgegevens in en wij nemen binnen nu en 48 uur direct persoonlijk contact met u op. Wij gaan altijd als eerst uitvoerig met u in gesprek over de aanrijding zelf en zullen vervolgens professioneel advies geven over de mogelijke compensaties. We maken dan een plan van aanpak en nemen uw zorgen uit handen.

Waar heeft u allemaal recht op?

Wanneer u zelf met de aansprakelijke partij om de tafel gaat zitten, kunt u genoegen nemen met minder. Wij als juridisch specialisten weten precies waar u recht op heeft na een aanrijding. Natuurlijk is de aansprakelijke partij verschuldigd om de medische kosten te betalen indien dit niet door de verzekering wordt vergoed. Het is daarvoor noodzakelijk om op papier te hebben dat uw verwondingen door letselschade komen. Zorg er daarom altijd voor dat u een medische verklaring heeft. Wanneer u niet beschikt over een medische verklaring dat concludeert dat uw schade is ontstaan door een ongeluk buiten uw schuld om, dan is het haast onmogelijk om hiervoor financiële compensatie te vragen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Stel u breekt uw been na een ongeluk in Haarlem, dan bent u tijdelijk uit de running en heeft u een verlies van inkomen. Dit kan voor veel problemen zorgen. De aansprakelijke partij is dan verplicht om deze derving van inkomen te financieren. Zo komt u niet voor meer problemen te staan na een ongeluk.

Een aanrijding gaat u niet in de koude kleren zitten. Heeft u een heftige aanrijding meegemaakt waarbij u met ambulance vervoerd moest worden? Voor veel mensen is dit een zeer traumatische ervaring en kunnen nog lang psychische klachten ondervinden door de aanrijding. Wanneer de aanrijding een aangrijpende invloed heeft op uw dagelijks leven en uw toekomst, bijvoorbeeld het veranderen van baan door het letsel, dan kan dit depressieve gevoelens als gevolg hebben. Deze emotionele gevolgen mogen niet over het hoofd gezien worden. Een letselschade advocaat Haarlem zorgt ervoor dat u hier ook een financiële compensatie voor ontvangt. Dit wordt het smartengeld genoemd.

Onze juridisch specialisten gaan altijd uitvoerig met u in gesprek om te zien waar u allemaal recht op heeft na een aanrijding in Haarlem.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Goede service en resultaten

Wij hebben veel tevreden klanten al voor u geholpen. Wij krijgen maar liefst een beoordeling van vijf sterren voor onze services. Dat is ook niet helemaal vreemd met een slagingspercentage van maar liefst 93,7%. Wij zorgen voor juridische hulp van begin tot eind en zorgen dat u de juiste financiële compensatie ontvangt na een aanrijding.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan juridische hulp na een ongeluk in Haarlem? Schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt altijd vrijblijvend juridisch advies bij ons inwinnen. Weet u niet zeker of wij wat voor u kunnen betekenen? Bel ons en wij geven antwoord op al uw vragen plus gratis en vrijblijvend advies. Contact met ons opnemen is zeer eenvoudig. U kunt namelijk via onze website contact opnemen. Op de pagina kunt u uw telefoonnummer achterlaten en wij zullen u vervolgens persoonlijk binnen twee dagen contacteren. Een aanrijding meemaken is al heftig genoeg, zorg ervoor dat het financiële aspect minder traumatisch wordt en neem een professional in de hand. Neem contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen