(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Den Haag

Den Haag

Bent u onlangs betrokken geweest bij een aanrijding in Den Haag en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan bent u zich er ongetwijfeld van bewust, dat zo’n ongeluk een behoorlijke impact op uw dagelijkse gang van zaken kan hebben. In een zeer korte tijd verandert er veel in uw leven en komen er tal van zaken op u af, die plotseling geregeld moeten worden.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat u aan uw eigen veiligheid denkt en goed de tijd neemt om van de opgelopen letselschade te herstellen. Daarnaast is het verstandig om vaart te maken met het claimen van een schadevergoeding waar u vanwege de opgelopen letselschade mogelijk recht op heeft. Zo’n claim hoeft u niet zelf in te dienen.

Een letselschade advocaat kan die taak op professionele wijze voor u afhandelen en u op dat vlak dus volledig ontzorgen. Wanneer u uw gegevens op het contactformulier van deze website invult, dan neemt een letselschadespecialist bij u in de buurt vervolgens binnen 48 uur contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Wanneer u niet de veroorzaker van het ongeluk bent, maar hierdoor wel letsel heeft opgelopen, is het mogelijk om de financiële schade en ook de eventuele emotionele schade die hierdoor zijn ontstaan te verhalen op de aansprakelijke partij.

Het is verstandig om voor dit soort claims een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen. De letselschade experts weten precies op welke vergoedingen u aanspraak kunt maken en hoe de claimprocedure verloopt. In uw opdracht zal een letselschade advocaat in eerste instantie de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Als gebruikelijke vervolgstap hierop onderhandelt de letselschade advocaat vervolgens met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij over de hoogte van de vergoeding. Wanneer u een kop-staartbotsing heeft gehad in Den Haag. Kunnen de onkosten hoog oplopen.

Denk hierbij aan geregeld taxivervoer van en naar het ziekenhuis of aanpassingen in uw woning, omdat u na de aanrijding te maken heeft met een tijdelijke of blijvende lichamelijke beperkingen. Opgelopen letsel kan ook tot gevolg hebben dat u uw beroep niet meer uit kunt oefenen, waardoor er sprake is van inkomstenderving. Of wellicht heeft u vanwege het opgelopen letsel plotseling huishoudelijke hulp nodig.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Recht op een schadevergoeding/ smartengeld

Het oplopen van psychisch letsel moet niet onderschat worden. Wellicht houdt u aan het ongeluk bijvoorbeeld een trauma waar u dagelijks last van ondervindt. In zo’n geval zou u recht kunnen hebben op smartengeld.

Om de kans op het ontvangen van een volledige schadevergoeding aanmerkelijk te vergroten, is het van belang dat er zoveel mogelijk bewijsmateriaal met betrekking tot de aanrijding wordt verzameld. Daarbij moet u niet alleen denken aan getuigenverklaringen, maar ook aan beeldmateriaal van de toedracht van het ongeluk en de verwondingen die u daarbij hebt opgelopen.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts is daarnaast een erg belangrijk onderdeel van uw letselschadedossier. Ook als u in eerste instantie denkt, dat de klachten van het opgelopen letsel wel meevallen, blijft het van belang om een arts te raadplegen. Meer dan eens ervaren slachtoffers de gevolgen van een ongeluk namelijk pas op een later moment na een ongeval.

Wanneer er geen schriftelijke verklaring van een arts getoond kan worden waarin het opgelopen letsel wordt beschreven, dan wordt het claimen van een schadevergoeding vrijwel onmogelijk. Er moet namelijk een causaal verband zijn tussen uw letsel en de aanrijding. De letselschade advocaat weet exact wat er allemaal bij het claimen van schade komt kijken en helpt u met het compleet maken van uw dossier.

Wanneer onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij op niets uitlopen, staat deze letselschadespecialist u ook bij als u uw gelijk probeert te krijgen via een rechtszaak. Aan een rechtszaak zitten weliswaar kosten verbonden. Maar als de rechter met uw volledige claim instemt, dan kunnen ook deze gerechtelijke kosten volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald en betaalt u zelf dus uiteindelijk helemaal niets.

Gevaarlijke verkeerssituaties in Den Haag

In Den Haag is er sprake van veel verkeersdrukte. Dit betekent ook dat er tal van gevaarlijke verkeerslocaties in deze stad te vinden zijn. Vooral op de volgende genoemde wegen moet u extra goed op uw hoede zijn in Den Haag:

 • Kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg
 • Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Bentelostraat/ Dedemsvaartweg
 • Loosduinsekade/ Noord West Buitensingel
 • Guntersteinweg/ Middachtenweg
 • De Savornin Lohmanlaan/ Godetiaweg
 • 1e Van der Kunstraat/ Calandstraat
 • Nieuwe Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Fruitweg/ Troelstrakade
 • Dedemsvaartweg/ Hengelolaan
 • Mauritskade
 • Toussaintkade
 • Rijksstraatweg van en naar Wassenaar
 • Boslaan
 • Hubertusviaduct
Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Stel, u heeft bijvoorbeeld op het drukke kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg een aanrijding en u heeft daarbij letselschade aan uw gebit opgelopen. Ook was het ongeval niet uw schuld. U wilt natuurlijk niet opdraaien voor alle gemaakte kosten om het gebit te repareren. Een letselschade advocaat kunt u helpen deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

In het geval dat u slachtoffer bent geworden van een ongeval kan een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl u van dienst zijn. Terwijl u zich richt op uw persoonlijke herstel, ontzorgt deze letseschadespecialist volledig met betrekking tot uw schadeclaim. U kunt dit proces heel eenvoudig in gang zetten, door het contactformulier op de website van Aanrijdinggehad.nl in te vullen. Na verzending neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op. Claim de schadevergoeding waar u mogelijk recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen