(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Den Haag

Den Haag

Bent u onlangs betrokken geweest bij een aanrijding in Den Haag en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan bent u zich er ongetwijfeld van bewust, dat zo’n ongeluk een behoorlijke impact op uw dagelijkse gang van zaken kan hebben. In een zeer korte tijd verandert er veel in uw leven en komen er tal van zaken op u af, die plotseling geregeld moeten worden.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat u aan uw eigen veiligheid denkt en goed de tijd neemt om van de opgelopen letselschade te herstellen. Daarnaast is het verstandig om vaart te maken met het claimen van een schadevergoeding waar u vanwege de opgelopen letselschade mogelijk recht op heeft. Zo’n claim hoeft u niet zelf in te dienen.

Een letselschade advocaat kan die taak op professionele wijze voor u afhandelen en u op dat vlak dus volledig ontzorgen. Wanneer u uw gegevens op het contactformulier van deze website invult, dan neemt een letselschadespecialist bij u in de buurt vervolgens binnen 48 uur contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Wanneer u niet de veroorzaker van het ongeluk bent, maar hierdoor wel letsel heeft opgelopen, is het mogelijk om de financiële schade en ook de eventuele emotionele schade die hierdoor zijn ontstaan te verhalen op de aansprakelijke partij.

Het is verstandig om voor dit soort claims een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen. De letselschade experts weten precies op welke vergoedingen u aanspraak kunt maken en hoe de claimprocedure verloopt. In uw opdracht zal een letselschade advocaat in eerste instantie de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Als gebruikelijke vervolgstap hierop onderhandelt de letselschade advocaat vervolgens met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij over de hoogte van de vergoeding. Wanneer u een kop-staartbotsing heeft gehad in Den Haag. Kunnen de onkosten hoog oplopen.

Denk hierbij aan geregeld taxivervoer van en naar het ziekenhuis of aanpassingen in uw woning, omdat u na de aanrijding te maken heeft met een tijdelijke of blijvende lichamelijke beperkingen. Opgelopen letsel kan ook tot gevolg hebben dat u uw beroep niet meer uit kunt oefenen, waardoor er sprake is van inkomstenderving. Of wellicht heeft u vanwege het opgelopen letsel plotseling huishoudelijke hulp nodig.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Recht op een schadevergoeding/ smartengeld

Het oplopen van psychisch letsel moet niet onderschat worden. Wellicht houdt u aan het ongeluk bijvoorbeeld een trauma waar u dagelijks last van ondervindt. In zo’n geval zou u recht kunnen hebben op smartengeld.

Om de kans op het ontvangen van een volledige schadevergoeding aanmerkelijk te vergroten, is het van belang dat er zoveel mogelijk bewijsmateriaal met betrekking tot de aanrijding wordt verzameld. Daarbij moet u niet alleen denken aan getuigenverklaringen, maar ook aan beeldmateriaal van de toedracht van het ongeluk en de verwondingen die u daarbij hebt opgelopen.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts is daarnaast een erg belangrijk onderdeel van uw letselschadedossier. Ook als u in eerste instantie denkt, dat de klachten van het opgelopen letsel wel meevallen, blijft het van belang om een arts te raadplegen. Meer dan eens ervaren slachtoffers de gevolgen van een ongeluk namelijk pas op een later moment na een ongeval.

Wanneer er geen schriftelijke verklaring van een arts getoond kan worden waarin het opgelopen letsel wordt beschreven, dan wordt het claimen van een schadevergoeding vrijwel onmogelijk. Er moet namelijk een causaal verband zijn tussen uw letsel en de aanrijding. De letselschade advocaat weet exact wat er allemaal bij het claimen van schade komt kijken en helpt u met het compleet maken van uw dossier.

Wanneer onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij op niets uitlopen, staat deze letselschadespecialist u ook bij als u uw gelijk probeert te krijgen via een rechtszaak. Aan een rechtszaak zitten weliswaar kosten verbonden. Maar als de rechter met uw volledige claim instemt, dan kunnen ook deze gerechtelijke kosten volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald en betaalt u zelf dus uiteindelijk helemaal niets.

Gevaarlijke verkeerssituaties in Den Haag

In Den Haag is er sprake van veel verkeersdrukte. Dit betekent ook dat er tal van gevaarlijke verkeerslocaties in deze stad te vinden zijn. Vooral op de volgende genoemde wegen moet u extra goed op uw hoede zijn in Den Haag:

 • Kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg
 • Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Bentelostraat/ Dedemsvaartweg
 • Loosduinsekade/ Noord West Buitensingel
 • Guntersteinweg/ Middachtenweg
 • De Savornin Lohmanlaan/ Godetiaweg
 • 1e Van der Kunstraat/ Calandstraat
 • Nieuwe Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Fruitweg/ Troelstrakade
 • Dedemsvaartweg/ Hengelolaan
 • Mauritskade
 • Toussaintkade
 • Rijksstraatweg van en naar Wassenaar
 • Boslaan
 • Hubertusviaduct
Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Stel, u heeft bijvoorbeeld op het drukke kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg een aanrijding en u heeft daarbij letselschade aan uw gebit opgelopen. Ook was het ongeval niet uw schuld. U wilt natuurlijk niet opdraaien voor alle gemaakte kosten om het gebit te repareren. Een letselschade advocaat kunt u helpen deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

In het geval dat u slachtoffer bent geworden van een ongeval kan een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl u van dienst zijn. Terwijl u zich richt op uw persoonlijke herstel, ontzorgt deze letseschadespecialist volledig met betrekking tot uw schadeclaim. U kunt dit proces heel eenvoudig in gang zetten, door het contactformulier op de website van Aanrijdinggehad.nl in te vullen. Na verzending neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op. Claim de schadevergoeding waar u mogelijk recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen