(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Den Haag

Den Haag

Bent u onlangs betrokken geweest bij een aanrijding in Den Haag en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan bent u zich er ongetwijfeld van bewust, dat zo’n ongeluk een behoorlijke impact op uw dagelijkse gang van zaken kan hebben. In een zeer korte tijd verandert er veel in uw leven en komen er tal van zaken op u af, die plotseling geregeld moeten worden.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat u aan uw eigen veiligheid denkt en goed de tijd neemt om van de opgelopen letselschade te herstellen. Daarnaast is het verstandig om vaart te maken met het claimen van een schadevergoeding waar u vanwege de opgelopen letselschade mogelijk recht op heeft. Zo’n claim hoeft u niet zelf in te dienen.

Een letselschade advocaat kan die taak op professionele wijze voor u afhandelen en u op dat vlak dus volledig ontzorgen. Wanneer u uw gegevens op het contactformulier van deze website invult, dan neemt een letselschadespecialist bij u in de buurt vervolgens binnen 48 uur contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Wanneer u niet de veroorzaker van het ongeluk bent, maar hierdoor wel letsel heeft opgelopen, is het mogelijk om de financiële schade en ook de eventuele emotionele schade die hierdoor zijn ontstaan te verhalen op de aansprakelijke partij.

Het is verstandig om voor dit soort claims een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen. De letselschade experts weten precies op welke vergoedingen u aanspraak kunt maken en hoe de claimprocedure verloopt. In uw opdracht zal een letselschade advocaat in eerste instantie de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Als gebruikelijke vervolgstap hierop onderhandelt de letselschade advocaat vervolgens met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij over de hoogte van de vergoeding. Wanneer u een kop-staartbotsing heeft gehad in Den Haag. Kunnen de onkosten hoog oplopen.

Denk hierbij aan geregeld taxivervoer van en naar het ziekenhuis of aanpassingen in uw woning, omdat u na de aanrijding te maken heeft met een tijdelijke of blijvende lichamelijke beperkingen. Opgelopen letsel kan ook tot gevolg hebben dat u uw beroep niet meer uit kunt oefenen, waardoor er sprake is van inkomstenderving. Of wellicht heeft u vanwege het opgelopen letsel plotseling huishoudelijke hulp nodig.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Recht op een schadevergoeding/ smartengeld

Het oplopen van psychisch letsel moet niet onderschat worden. Wellicht houdt u aan het ongeluk bijvoorbeeld een trauma waar u dagelijks last van ondervindt. In zo’n geval zou u recht kunnen hebben op smartengeld.

Om de kans op het ontvangen van een volledige schadevergoeding aanmerkelijk te vergroten, is het van belang dat er zoveel mogelijk bewijsmateriaal met betrekking tot de aanrijding wordt verzameld. Daarbij moet u niet alleen denken aan getuigenverklaringen, maar ook aan beeldmateriaal van de toedracht van het ongeluk en de verwondingen die u daarbij hebt opgelopen.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts is daarnaast een erg belangrijk onderdeel van uw letselschadedossier. Ook als u in eerste instantie denkt, dat de klachten van het opgelopen letsel wel meevallen, blijft het van belang om een arts te raadplegen. Meer dan eens ervaren slachtoffers de gevolgen van een ongeluk namelijk pas op een later moment na een ongeval.

Wanneer er geen schriftelijke verklaring van een arts getoond kan worden waarin het opgelopen letsel wordt beschreven, dan wordt het claimen van een schadevergoeding vrijwel onmogelijk. Er moet namelijk een causaal verband zijn tussen uw letsel en de aanrijding. De letselschade advocaat weet exact wat er allemaal bij het claimen van schade komt kijken en helpt u met het compleet maken van uw dossier.

Wanneer onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij op niets uitlopen, staat deze letselschadespecialist u ook bij als u uw gelijk probeert te krijgen via een rechtszaak. Aan een rechtszaak zitten weliswaar kosten verbonden. Maar als de rechter met uw volledige claim instemt, dan kunnen ook deze gerechtelijke kosten volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald en betaalt u zelf dus uiteindelijk helemaal niets.

Gevaarlijke verkeerssituaties in Den Haag

In Den Haag is er sprake van veel verkeersdrukte. Dit betekent ook dat er tal van gevaarlijke verkeerslocaties in deze stad te vinden zijn. Vooral op de volgende genoemde wegen moet u extra goed op uw hoede zijn in Den Haag:

 • Kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg
 • Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Bentelostraat/ Dedemsvaartweg
 • Loosduinsekade/ Noord West Buitensingel
 • Guntersteinweg/ Middachtenweg
 • De Savornin Lohmanlaan/ Godetiaweg
 • 1e Van der Kunstraat/ Calandstraat
 • Nieuwe Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Fruitweg/ Troelstrakade
 • Dedemsvaartweg/ Hengelolaan
 • Mauritskade
 • Toussaintkade
 • Rijksstraatweg van en naar Wassenaar
 • Boslaan
 • Hubertusviaduct
Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Stel, u heeft bijvoorbeeld op het drukke kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg een aanrijding en u heeft daarbij letselschade aan uw gebit opgelopen. Ook was het ongeval niet uw schuld. U wilt natuurlijk niet opdraaien voor alle gemaakte kosten om het gebit te repareren. Een letselschade advocaat kunt u helpen deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

In het geval dat u slachtoffer bent geworden van een ongeval kan een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl u van dienst zijn. Terwijl u zich richt op uw persoonlijke herstel, ontzorgt deze letseschadespecialist volledig met betrekking tot uw schadeclaim. U kunt dit proces heel eenvoudig in gang zetten, door het contactformulier op de website van Aanrijdinggehad.nl in te vullen. Na verzending neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op. Claim de schadevergoeding waar u mogelijk recht op heeft.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen