(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Den Haag

Den Haag

Bent u onlangs betrokken geweest bij een aanrijding in Den Haag en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan bent u zich er ongetwijfeld van bewust, dat zo’n ongeluk een behoorlijke impact op uw dagelijkse gang van zaken kan hebben. In een zeer korte tijd verandert er veel in uw leven en komen er tal van zaken op u af, die plotseling geregeld moeten worden.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat u aan uw eigen veiligheid denkt en goed de tijd neemt om van de opgelopen letselschade te herstellen. Daarnaast is het verstandig om vaart te maken met het claimen van een schadevergoeding waar u vanwege de opgelopen letselschade mogelijk recht op heeft. Zo’n claim hoeft u niet zelf in te dienen.

Een letselschade advocaat kan die taak op professionele wijze voor u afhandelen en u op dat vlak dus volledig ontzorgen. Wanneer u uw gegevens op het contactformulier van deze website invult, dan neemt een letselschadespecialist bij u in de buurt vervolgens binnen 48 uur contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Wanneer u niet de veroorzaker van het ongeluk bent, maar hierdoor wel letsel heeft opgelopen, is het mogelijk om de financiële schade en ook de eventuele emotionele schade die hierdoor zijn ontstaan te verhalen op de aansprakelijke partij.

Het is verstandig om voor dit soort claims een gespecialiseerd letselschadebureau in te schakelen. De letselschade experts weten precies op welke vergoedingen u aanspraak kunt maken en hoe de claimprocedure verloopt. In uw opdracht zal een letselschade advocaat in eerste instantie de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Als gebruikelijke vervolgstap hierop onderhandelt de letselschade advocaat vervolgens met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij over de hoogte van de vergoeding. Wanneer u een kop-staartbotsing heeft gehad in Den Haag. Kunnen de onkosten hoog oplopen.

Denk hierbij aan geregeld taxivervoer van en naar het ziekenhuis of aanpassingen in uw woning, omdat u na de aanrijding te maken heeft met een tijdelijke of blijvende lichamelijke beperkingen. Opgelopen letsel kan ook tot gevolg hebben dat u uw beroep niet meer uit kunt oefenen, waardoor er sprake is van inkomstenderving. Of wellicht heeft u vanwege het opgelopen letsel plotseling huishoudelijke hulp nodig.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Recht op een schadevergoeding/ smartengeld

Het oplopen van psychisch letsel moet niet onderschat worden. Wellicht houdt u aan het ongeluk bijvoorbeeld een trauma waar u dagelijks last van ondervindt. In zo’n geval zou u recht kunnen hebben op smartengeld.

Om de kans op het ontvangen van een volledige schadevergoeding aanmerkelijk te vergroten, is het van belang dat er zoveel mogelijk bewijsmateriaal met betrekking tot de aanrijding wordt verzameld. Daarbij moet u niet alleen denken aan getuigenverklaringen, maar ook aan beeldmateriaal van de toedracht van het ongeluk en de verwondingen die u daarbij hebt opgelopen.

Een officiële schriftelijke verklaring van een arts is daarnaast een erg belangrijk onderdeel van uw letselschadedossier. Ook als u in eerste instantie denkt, dat de klachten van het opgelopen letsel wel meevallen, blijft het van belang om een arts te raadplegen. Meer dan eens ervaren slachtoffers de gevolgen van een ongeluk namelijk pas op een later moment na een ongeval.

Wanneer er geen schriftelijke verklaring van een arts getoond kan worden waarin het opgelopen letsel wordt beschreven, dan wordt het claimen van een schadevergoeding vrijwel onmogelijk. Er moet namelijk een causaal verband zijn tussen uw letsel en de aanrijding. De letselschade advocaat weet exact wat er allemaal bij het claimen van schade komt kijken en helpt u met het compleet maken van uw dossier.

Wanneer onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij op niets uitlopen, staat deze letselschadespecialist u ook bij als u uw gelijk probeert te krijgen via een rechtszaak. Aan een rechtszaak zitten weliswaar kosten verbonden. Maar als de rechter met uw volledige claim instemt, dan kunnen ook deze gerechtelijke kosten volledig op de aansprakelijke partij worden verhaald en betaalt u zelf dus uiteindelijk helemaal niets.

Gevaarlijke verkeerssituaties in Den Haag

In Den Haag is er sprake van veel verkeersdrukte. Dit betekent ook dat er tal van gevaarlijke verkeerslocaties in deze stad te vinden zijn. Vooral op de volgende genoemde wegen moet u extra goed op uw hoede zijn in Den Haag:

 • Kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg
 • Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Bentelostraat/ Dedemsvaartweg
 • Loosduinsekade/ Noord West Buitensingel
 • Guntersteinweg/ Middachtenweg
 • De Savornin Lohmanlaan/ Godetiaweg
 • 1e Van der Kunstraat/ Calandstraat
 • Nieuwe Duinweg/ Nieuwe Parklaan
 • Fruitweg/ Troelstrakade
 • Dedemsvaartweg/ Hengelolaan
 • Mauritskade
 • Toussaintkade
 • Rijksstraatweg van en naar Wassenaar
 • Boslaan
 • Hubertusviaduct
Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Stel, u heeft bijvoorbeeld op het drukke kruispunt Neherkade/ Rijswijkseweg een aanrijding en u heeft daarbij letselschade aan uw gebit opgelopen. Ook was het ongeval niet uw schuld. U wilt natuurlijk niet opdraaien voor alle gemaakte kosten om het gebit te repareren. Een letselschade advocaat kunt u helpen deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Contact opnemen met een letselschade advocaat

In het geval dat u slachtoffer bent geworden van een ongeval kan een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl u van dienst zijn. Terwijl u zich richt op uw persoonlijke herstel, ontzorgt deze letseschadespecialist volledig met betrekking tot uw schadeclaim. U kunt dit proces heel eenvoudig in gang zetten, door het contactformulier op de website van Aanrijdinggehad.nl in te vullen. Na verzending neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op. Claim de schadevergoeding waar u mogelijk recht op heeft.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.5

Furkan

 • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

9.3

Petra

 • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

 • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8

Mark

 • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.7

Remco

 • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8.6

Henk

 • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

 • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen