(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Inwendig letsel

Uiteraard wil niemand eraan denken, maar de kans dat u inwendig letsel oploopt bij een verkeersongeluk of aanrijding is tamelijk groot. Misschien is het u of een dierbare overkomen? Inwendige bloedingen, een gescheurde milt of ander inwendige verwondingen hoor je vaak in relatie tot een verkeersongeluk. Soms valt de schade mee en bent u na een auto-ongeluk snel weer op de been, soms bent u lang uit de roulatie. Het is mogelijk de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen voor de geleden schade in de vorm van een schadevergoeding. Schadeposten die bijvoorbeeld een rol kunnen spelen bij inwendig letsel zijn de gemaakte medische kosten, smartengeld (bij immateriële schade), verlies van arbeidsvermogen, schoolachterstand en studievertraging. Op deze pagina informeren wij u over de vormen van inwendig letsel die zich voor kunnen doen bij een aanrijding.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Welke mogelijke soorten letselschade zijn er?

Wie door toedoen van een medeweggebruiker slachtoffer van een aanrijding wordt, hoopt natuurlijk dat de schade meevalt. Wie echter een stevige klap maakt en dus hard met een andere auto in botsing komt, loopt de kans om zware inwendige verwondingen op te lopen. Bij inwendig letsel zijn de inwendige organen beschadigd. Vaak wordt in dit kader alleen gedacht aan de organen in de buikholte – maag, darmen, baarmoeder- maar ook de bloedvaten en de longen kunnen het zwaar voor de kiezen krijgen. Van de buitenkant ziet u dit letsel niet, de schade kan echter enorm zijn en kan uw leven helemaal op de kop zetten.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendige verwondingen

Hoewel er dus allerlei inwendige verwondingen als gevolg van een ongeval opgelopen kunnen worden, komt buikletsel regelmatig voor. Er kan schade aan de buikwand zijn en dus aan organen, ingewanden en inwendige geslachtsorganen, allemaal veroorzaakt door een ongeval. Als er ook uitwendig buikletsel is, wordt gesproken van scherp buikletsel. Behalve inwendig buikletsel is dan bijvoorbeeld sprake van een open buikwond, snee of geperforeerde buikwand. Open buikletsel gaat vaak samen met inwendige schade. Later bestaat bovendien nog de kans op buikvliesontsteking. In dat geval is een operatie noodzakelijk.

Inwendige verwondingen zie u niet meteen en dus is het voor omstanders belangrijk goed te letten op signalen die het slachtoffer afgeeft. Van inwendige schade is vaak sprake bij hevige buikpijn, braken, een snelle polsslag en koude handen en voeten. Ook signalen als bloed in de urine, bleekheid en verminderd bewustzijn duiden op dit soort letsel. Als serieus gedacht wordt aan inwendig letsel is het raadzaam dat het slachtoffer meteen naar het ziekenhuis gaat.

Buikletsel in welke vorm dan ook behoeft medische behandeling. Soms is een operatie noodzakelijk. Specialisten kunnen dit inschatten na het maken van een echografie, röntgenfoto en/of CT-scan van de buik en het uitvoeren van onderzoeken. Overigens is een operatie niet altijd een must. Uiteraard moet bijvoorbeeld een gescheurde milt en het daarmee gepaard gaande bloedverlies wel geopereerd worden. In z’n algemeenheid is het herstel van buikletsel meestal langdurig. In de buikholte komen verschillende organen samen en ook tijdens de revalidatie kunnen nieuwe klachten ontstaan. Er zijn gevallen bekend dat een slachtoffer een nieuw voedingspatroon moet volgen en relatief veel mensen houden lang last van ongemak aan de buik.

Hulp zoeken bij het claimen van een schadevergoeding bij inwendig letsel?

Zeker bij inwendig letsel zult u niet meteen in staat zijn om uit te zoeken of de schade op de veroorzaker van het ongeluk verhaald kan worden. Misschien heeft u wel extra kosten moeten maken terwijl uw inkomen deels is komen te vervallen omdat u tijdelijk niet kunt werken door het opgelopen inwendig letsel.

Laat het claimen van de schadevergoeding over aan een letselschadespecialist. Onze letselschade specialisten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor welke letselschade bedragen. Zij helpen u uw schadevergoeding claimen op de aansprakelijke partij. Als u het contactformulier invult, dan neemt een letselschadespecialist binnen 48 contact met u op. Wacht niet langer op uw schadevergoeding, onze letselschadespecialisten kunnen voor u de letselschade claimen. Wij ontzorgen u. 

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen