(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendig letsel

Uiteraard wil niemand eraan denken, maar de kans dat u inwendig letsel oploopt bij een verkeersongeluk of aanrijding is tamelijk groot. Misschien is het u of een dierbare overkomen? Inwendige bloedingen, een gescheurde milt of ander inwendige verwondingen hoor je vaak in relatie tot een verkeersongeluk. Soms valt de schade mee en bent u na een auto-ongeluk snel weer op de been, soms bent u lang uit de roulatie. Het is mogelijk de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen voor de geleden schade in de vorm van een schadevergoeding. Schadeposten die bijvoorbeeld een rol kunnen spelen bij inwendig letsel zijn de gemaakte medische kosten, smartengeld (bij immateriële schade), verlies van arbeidsvermogen, schoolachterstand en studievertraging. Op deze pagina informeren wij u over de vormen van inwendig letsel die zich voor kunnen doen bij een aanrijding.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Welke mogelijke soorten letselschade zijn er?

Wie door toedoen van een medeweggebruiker slachtoffer van een aanrijding wordt, hoopt natuurlijk dat de schade meevalt. Wie echter een stevige klap maakt en dus hard met een andere auto in botsing komt, loopt de kans om zware inwendige verwondingen op te lopen. Bij inwendig letsel zijn de inwendige organen beschadigd. Vaak wordt in dit kader alleen gedacht aan de organen in de buikholte – maag, darmen, baarmoeder- maar ook de bloedvaten en de longen kunnen het zwaar voor de kiezen krijgen. Van de buitenkant ziet u dit letsel niet, de schade kan echter enorm zijn en kan uw leven helemaal op de kop zetten.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendige verwondingen

Hoewel er dus allerlei inwendige verwondingen als gevolg van een ongeval opgelopen kunnen worden, komt buikletsel regelmatig voor. Er kan schade aan de buikwand zijn en dus aan organen, ingewanden en inwendige geslachtsorganen, allemaal veroorzaakt door een ongeval. Als er ook uitwendig buikletsel is, wordt gesproken van scherp buikletsel. Behalve inwendig buikletsel is dan bijvoorbeeld sprake van een open buikwond, snee of geperforeerde buikwand. Open buikletsel gaat vaak samen met inwendige schade. Later bestaat bovendien nog de kans op buikvliesontsteking. In dat geval is een operatie noodzakelijk.

Inwendige verwondingen zie u niet meteen en dus is het voor omstanders belangrijk goed te letten op signalen die het slachtoffer afgeeft. Van inwendige schade is vaak sprake bij hevige buikpijn, braken, een snelle polsslag en koude handen en voeten. Ook signalen als bloed in de urine, bleekheid en verminderd bewustzijn duiden op dit soort letsel. Als serieus gedacht wordt aan inwendig letsel is het raadzaam dat het slachtoffer meteen naar het ziekenhuis gaat.

Buikletsel in welke vorm dan ook behoeft medische behandeling. Soms is een operatie noodzakelijk. Specialisten kunnen dit inschatten na het maken van een echografie, röntgenfoto en/of CT-scan van de buik en het uitvoeren van onderzoeken. Overigens is een operatie niet altijd een must. Uiteraard moet bijvoorbeeld een gescheurde milt en het daarmee gepaard gaande bloedverlies wel geopereerd worden. In z’n algemeenheid is het herstel van buikletsel meestal langdurig. In de buikholte komen verschillende organen samen en ook tijdens de revalidatie kunnen nieuwe klachten ontstaan. Er zijn gevallen bekend dat een slachtoffer een nieuw voedingspatroon moet volgen en relatief veel mensen houden lang last van ongemak aan de buik.

Hulp zoeken bij het claimen van een schadevergoeding bij inwendig letsel?

Zeker bij inwendig letsel zult u niet meteen in staat zijn om uit te zoeken of de schade op de veroorzaker van het ongeluk verhaald kan worden. Misschien heeft u wel extra kosten moeten maken terwijl uw inkomen deels is komen te vervallen omdat u tijdelijk niet kunt werken door het opgelopen inwendig letsel.

Laat het claimen van de schadevergoeding over aan een letselschadespecialist. Onze letselschade specialisten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor welke letselschade bedragen. Zij helpen u uw schadevergoeding claimen op de aansprakelijke partij. Als u het contactformulier invult, dan neemt een letselschadespecialist binnen 48 contact met u op. Wacht niet langer op uw schadevergoeding, onze letselschadespecialisten kunnen voor u de letselschade claimen. Wij ontzorgen u. 

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen