(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendig letsel

Uiteraard wil niemand eraan denken, maar de kans dat u inwendig letsel oploopt bij een verkeersongeluk of aanrijding is tamelijk groot. Misschien is het u of een dierbare overkomen? Inwendige bloedingen, een gescheurde milt of ander inwendige verwondingen hoor je vaak in relatie tot een verkeersongeluk. Soms valt de schade mee en bent u na een auto-ongeluk snel weer op de been, soms bent u lang uit de roulatie. Het is mogelijk de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen voor de geleden schade in de vorm van een schadevergoeding. Schadeposten die bijvoorbeeld een rol kunnen spelen bij inwendig letsel zijn de gemaakte medische kosten, smartengeld (bij immateriële schade), verlies van arbeidsvermogen, schoolachterstand en studievertraging. Op deze pagina informeren wij u over de vormen van inwendig letsel die zich voor kunnen doen bij een aanrijding.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Welke mogelijke soorten letselschade zijn er?

Wie door toedoen van een medeweggebruiker slachtoffer van een aanrijding wordt, hoopt natuurlijk dat de schade meevalt. Wie echter een stevige klap maakt en dus hard met een andere auto in botsing komt, loopt de kans om zware inwendige verwondingen op te lopen. Bij inwendig letsel zijn de inwendige organen beschadigd. Vaak wordt in dit kader alleen gedacht aan de organen in de buikholte – maag, darmen, baarmoeder- maar ook de bloedvaten en de longen kunnen het zwaar voor de kiezen krijgen. Van de buitenkant ziet u dit letsel niet, de schade kan echter enorm zijn en kan uw leven helemaal op de kop zetten.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendige verwondingen

Hoewel er dus allerlei inwendige verwondingen als gevolg van een ongeval opgelopen kunnen worden, komt buikletsel regelmatig voor. Er kan schade aan de buikwand zijn en dus aan organen, ingewanden en inwendige geslachtsorganen, allemaal veroorzaakt door een ongeval. Als er ook uitwendig buikletsel is, wordt gesproken van scherp buikletsel. Behalve inwendig buikletsel is dan bijvoorbeeld sprake van een open buikwond, snee of geperforeerde buikwand. Open buikletsel gaat vaak samen met inwendige schade. Later bestaat bovendien nog de kans op buikvliesontsteking. In dat geval is een operatie noodzakelijk.

Inwendige verwondingen zie u niet meteen en dus is het voor omstanders belangrijk goed te letten op signalen die het slachtoffer afgeeft. Van inwendige schade is vaak sprake bij hevige buikpijn, braken, een snelle polsslag en koude handen en voeten. Ook signalen als bloed in de urine, bleekheid en verminderd bewustzijn duiden op dit soort letsel. Als serieus gedacht wordt aan inwendig letsel is het raadzaam dat het slachtoffer meteen naar het ziekenhuis gaat.

Buikletsel in welke vorm dan ook behoeft medische behandeling. Soms is een operatie noodzakelijk. Specialisten kunnen dit inschatten na het maken van een echografie, röntgenfoto en/of CT-scan van de buik en het uitvoeren van onderzoeken. Overigens is een operatie niet altijd een must. Uiteraard moet bijvoorbeeld een gescheurde milt en het daarmee gepaard gaande bloedverlies wel geopereerd worden. In z’n algemeenheid is het herstel van buikletsel meestal langdurig. In de buikholte komen verschillende organen samen en ook tijdens de revalidatie kunnen nieuwe klachten ontstaan. Er zijn gevallen bekend dat een slachtoffer een nieuw voedingspatroon moet volgen en relatief veel mensen houden lang last van ongemak aan de buik.

Hulp zoeken bij het claimen van een schadevergoeding bij inwendig letsel?

Zeker bij inwendig letsel zult u niet meteen in staat zijn om uit te zoeken of de schade op de veroorzaker van het ongeluk verhaald kan worden. Misschien heeft u wel extra kosten moeten maken terwijl uw inkomen deels is komen te vervallen omdat u tijdelijk niet kunt werken door het opgelopen inwendig letsel.

Laat het claimen van de schadevergoeding over aan een letselschadespecialist. Onze letselschade specialisten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor welke letselschade bedragen. Zij helpen u uw schadevergoeding claimen op de aansprakelijke partij. Als u het contactformulier invult, dan neemt een letselschadespecialist binnen 48 contact met u op. Wacht niet langer op uw schadevergoeding, onze letselschadespecialisten kunnen voor u de letselschade claimen. Wij ontzorgen u. 

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen