(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Inwendig letsel

Uiteraard wil niemand eraan denken, maar de kans dat u inwendig letsel oploopt bij een verkeersongeluk of aanrijding is tamelijk groot. Misschien is het u of een dierbare overkomen? Inwendige bloedingen, een gescheurde milt of ander inwendige verwondingen hoor je vaak in relatie tot een verkeersongeluk. Soms valt de schade mee en bent u na een auto-ongeluk snel weer op de been, soms bent u lang uit de roulatie. Het is mogelijk de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen voor de geleden schade in de vorm van een schadevergoeding. Schadeposten die bijvoorbeeld een rol kunnen spelen bij inwendig letsel zijn de gemaakte medische kosten, smartengeld (bij immateriële schade), verlies van arbeidsvermogen, schoolachterstand en studievertraging. Op deze pagina informeren wij u over de vormen van inwendig letsel die zich voor kunnen doen bij een aanrijding.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Welke mogelijke soorten letselschade zijn er?

Wie door toedoen van een medeweggebruiker slachtoffer van een aanrijding wordt, hoopt natuurlijk dat de schade meevalt. Wie echter een stevige klap maakt en dus hard met een andere auto in botsing komt, loopt de kans om zware inwendige verwondingen op te lopen. Bij inwendig letsel zijn de inwendige organen beschadigd. Vaak wordt in dit kader alleen gedacht aan de organen in de buikholte – maag, darmen, baarmoeder- maar ook de bloedvaten en de longen kunnen het zwaar voor de kiezen krijgen. Van de buitenkant ziet u dit letsel niet, de schade kan echter enorm zijn en kan uw leven helemaal op de kop zetten.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Inwendige verwondingen

Hoewel er dus allerlei inwendige verwondingen als gevolg van een ongeval opgelopen kunnen worden, komt buikletsel regelmatig voor. Er kan schade aan de buikwand zijn en dus aan organen, ingewanden en inwendige geslachtsorganen, allemaal veroorzaakt door een ongeval. Als er ook uitwendig buikletsel is, wordt gesproken van scherp buikletsel. Behalve inwendig buikletsel is dan bijvoorbeeld sprake van een open buikwond, snee of geperforeerde buikwand. Open buikletsel gaat vaak samen met inwendige schade. Later bestaat bovendien nog de kans op buikvliesontsteking. In dat geval is een operatie noodzakelijk.

Inwendige verwondingen zie u niet meteen en dus is het voor omstanders belangrijk goed te letten op signalen die het slachtoffer afgeeft. Van inwendige schade is vaak sprake bij hevige buikpijn, braken, een snelle polsslag en koude handen en voeten. Ook signalen als bloed in de urine, bleekheid en verminderd bewustzijn duiden op dit soort letsel. Als serieus gedacht wordt aan inwendig letsel is het raadzaam dat het slachtoffer meteen naar het ziekenhuis gaat.

Buikletsel in welke vorm dan ook behoeft medische behandeling. Soms is een operatie noodzakelijk. Specialisten kunnen dit inschatten na het maken van een echografie, röntgenfoto en/of CT-scan van de buik en het uitvoeren van onderzoeken. Overigens is een operatie niet altijd een must. Uiteraard moet bijvoorbeeld een gescheurde milt en het daarmee gepaard gaande bloedverlies wel geopereerd worden. In z’n algemeenheid is het herstel van buikletsel meestal langdurig. In de buikholte komen verschillende organen samen en ook tijdens de revalidatie kunnen nieuwe klachten ontstaan. Er zijn gevallen bekend dat een slachtoffer een nieuw voedingspatroon moet volgen en relatief veel mensen houden lang last van ongemak aan de buik.

Hulp zoeken bij het claimen van een schadevergoeding bij inwendig letsel?

Zeker bij inwendig letsel zult u niet meteen in staat zijn om uit te zoeken of de schade op de veroorzaker van het ongeluk verhaald kan worden. Misschien heeft u wel extra kosten moeten maken terwijl uw inkomen deels is komen te vervallen omdat u tijdelijk niet kunt werken door het opgelopen inwendig letsel.

Laat het claimen van de schadevergoeding over aan een letselschadespecialist. Onze letselschade specialisten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor welke letselschade bedragen. Zij helpen u uw schadevergoeding claimen op de aansprakelijke partij. Als u het contactformulier invult, dan neemt een letselschadespecialist binnen 48 contact met u op. Wacht niet langer op uw schadevergoeding, onze letselschadespecialisten kunnen voor u de letselschade claimen. Wij ontzorgen u. 

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen