(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Venlo

Letselschade advocaat Venlo

Wanneer heeft u een letselschade advocaat Venlo nodig?
In het dagelijks verkeer kunnen er onverwachte situaties ontstaan waarbij u letsel kunt oplopen. Bijvoorbeeld bij een aanrijding. Dit is op zichzelf natuurlijk erg vervelend. Hiernaast kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst. Bij een aanrijding kunnen er allerlei zaken gaan spelen waar u van tevoren geen rekening mee hebt gehouden. Bijvoorbeeld een gebroken been of een hersenschudding. Dit zijn van die zaken die het vaak onmogelijk maken om uw baan naar behoren te kunnen uitoefenen. Als het even tegen zit kan dit wel maanden en soms zelfs jaren duren voordat u weer in staat bent om te gaan werken. Hierdoor lijdt u dus enorme schade. U loopt de inkomsten mis die anders gewoon had kunnen verdienen.

Emotionele schade

Naast deze zaken spelen er nog andere dingen. Zoals bijvoorbeeld de emotionele schade die u hierdoor oploopt. Door een aanrijding die leidt tot tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid kan uw hele leven op zijn komen te staan. U hebt hier tijd en rust voor nodig, herstel heeft zo zijn gevolgen. Ook op sociaal gebied gaat het leven achteruit. Vaak bent u gekluisterd aan het bed of slecht ter been na een aanrijding. Eventjes met vrienden of familie een dagje uit of lekker de stad in wordt dan een uitdaging, zo niet, iets wat onmogelijk is. In het uiterste geval kan de aanrijding leiden tot een aanzienlijke achteruitgang van uw levensgeluk. In die gevallen is het eisen van smartengeld een zeer kansrijke optie om toe te voegen aan de claim.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Letselschade advocaat Venlo inschakelen?

Het is altijd zeer aan te raden om in dit soort gevallen over te gaan op het inschakelen van een letselschade advocaat. Deze advocaten weten precies welke rechten u heeft en kunnen voor u een maximale schadevergoeding behalen als gevolg van de aanrijding die een ander heeft veroorzaakt. Ze hebben specialisten in huis of huren deze specialisten extern in. Deze specialisten bekijken alle details van de aanrijding zorgvuldig door. Wanneer de aanrijding is veroorzaakt door de tegenpartij, zal de letselschade advocaat die partij aansprakelijk stellen. Meestal wordt dit afgehandeld door de verzekeraar van de persoon in kwestie. Wat volgt is een gezamenlijk onderhandeling tussen letselschade advocaat Venlo en de verzekeraar van de veroorzaker van de aanrijding. Hieruit wordt geprobeerd om tot een gezamenlijk oplossing te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. In de meeste gevallen kan er minnelijk worden geschikt. Dit betekent dat het niet meer hoeft aan te komen op een rechtszaak. Dat is wel zo prettig, want hiermee kan de situatie snel en zonder gedoe worden afgewerkt. Natuurlijk komt het ook meer dan eens voor dat beide partijen er helaas niet onderling uitkomen. Wat dan rest is een gang naar de rechtbank. De zaak zal worden voorgelegd aan een onafhankelijke rechter. Deze rechter zal op basis van de argumenten van letselschade advocaat Venlo en de tegenpartij beslissen welke partij gelijk krijgt.

Aanrijding in Venlo

Stel u heeft een aanrijding gehad in Venlo, bijvoorbeeld op de gevaarlijke Looiweg in Lomm. Los van het eerder besproken verlies aan inkomsten als gevolg van deze aanrijding, heeft u ook nog vele andere bijkomende kosten die gedekt dienen te worden. Bijvoorbeeld voor het huren van een rolstoel omdat u bijvoorbeeld een gebroken been heeft overgehouden aan de aanrijding. Daar hoort ook speciaal vervoer bij, zoals een speciale bus die geschikt is om rolstoelen in te vervoeren. Deze zaken worden ook opgeteld bij het schadebedrag dat je gaat claimen. Naast deze extra kosten, komen hier ook nog andere kosten bij. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van eventuele operaties in het ziekenhuis, het verblijf in het ziekenhuis, de medicijnen die je nodig hebt om te herstellen. Dit valt allemaal onder de paraplu van de schadevergoeding die voor u kan worden geregeld door een letselschade advocaat. Het is in dit soort zaken dan ook van essentieel belang u ten alle tijde een letselschade advocaat in de arm neemt bij dit soort zaken. Op deze manier worden uw belangen vakkundig en effectief voor u behartigd.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Documenteer alles

Breng na een aanrijding altijd alles goed in beeld. Vraag omstanders om een verklaring op schrift. Vraag videobeelden op van camera’s die in de buurt aanwezig zijn. Wellicht hebben omstander iets gefilmd of gefotografeerd met hun smartphone. Laat vervolgens door uw arts op schrift vastleggen welk lichamelijk letsel u heeft opgelopen als gevolg van deze aanrijding. Het is voor de bewijsvoering bij uw schadeclaim van essentieel belang dat u beschikt over deze verklaring. Zonder dit soort bewijzen is het een stuk lastiger om te komen tot wen succesvolle schadeclaim.

Regel het snel

Bent u het slachtoffer van een aanrijding en was deze aanrijding geheel buiten uw schuld om? Neem dan vandaag nog contact op met letselschade advocaat Venlo. Binnen 48 uur zal er met u contact worden opgenomen om uw zaak snel in behandeling te nemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen