(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Venlo

Letselschade advocaat Venlo

Wanneer heeft u een letselschade advocaat Venlo nodig?
In het dagelijks verkeer kunnen er onverwachte situaties ontstaan waarbij u letsel kunt oplopen. Bijvoorbeeld bij een aanrijding. Dit is op zichzelf natuurlijk erg vervelend. Hiernaast kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst. Bij een aanrijding kunnen er allerlei zaken gaan spelen waar u van tevoren geen rekening mee hebt gehouden. Bijvoorbeeld een gebroken been of een hersenschudding. Dit zijn van die zaken die het vaak onmogelijk maken om uw baan naar behoren te kunnen uitoefenen. Als het even tegen zit kan dit wel maanden en soms zelfs jaren duren voordat u weer in staat bent om te gaan werken. Hierdoor lijdt u dus enorme schade. U loopt de inkomsten mis die anders gewoon had kunnen verdienen.

Emotionele schade

Naast deze zaken spelen er nog andere dingen. Zoals bijvoorbeeld de emotionele schade die u hierdoor oploopt. Door een aanrijding die leidt tot tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid kan uw hele leven op zijn komen te staan. U hebt hier tijd en rust voor nodig, herstel heeft zo zijn gevolgen. Ook op sociaal gebied gaat het leven achteruit. Vaak bent u gekluisterd aan het bed of slecht ter been na een aanrijding. Eventjes met vrienden of familie een dagje uit of lekker de stad in wordt dan een uitdaging, zo niet, iets wat onmogelijk is. In het uiterste geval kan de aanrijding leiden tot een aanzienlijke achteruitgang van uw levensgeluk. In die gevallen is het eisen van smartengeld een zeer kansrijke optie om toe te voegen aan de claim.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Letselschade advocaat Venlo inschakelen?

Het is altijd zeer aan te raden om in dit soort gevallen over te gaan op het inschakelen van een letselschade advocaat. Deze advocaten weten precies welke rechten u heeft en kunnen voor u een maximale schadevergoeding behalen als gevolg van de aanrijding die een ander heeft veroorzaakt. Ze hebben specialisten in huis of huren deze specialisten extern in. Deze specialisten bekijken alle details van de aanrijding zorgvuldig door. Wanneer de aanrijding is veroorzaakt door de tegenpartij, zal de letselschade advocaat die partij aansprakelijk stellen. Meestal wordt dit afgehandeld door de verzekeraar van de persoon in kwestie. Wat volgt is een gezamenlijk onderhandeling tussen letselschade advocaat Venlo en de verzekeraar van de veroorzaker van de aanrijding. Hieruit wordt geprobeerd om tot een gezamenlijk oplossing te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. In de meeste gevallen kan er minnelijk worden geschikt. Dit betekent dat het niet meer hoeft aan te komen op een rechtszaak. Dat is wel zo prettig, want hiermee kan de situatie snel en zonder gedoe worden afgewerkt. Natuurlijk komt het ook meer dan eens voor dat beide partijen er helaas niet onderling uitkomen. Wat dan rest is een gang naar de rechtbank. De zaak zal worden voorgelegd aan een onafhankelijke rechter. Deze rechter zal op basis van de argumenten van letselschade advocaat Venlo en de tegenpartij beslissen welke partij gelijk krijgt.

Aanrijding in Venlo

Stel u heeft een aanrijding gehad in Venlo, bijvoorbeeld op de gevaarlijke Looiweg in Lomm. Los van het eerder besproken verlies aan inkomsten als gevolg van deze aanrijding, heeft u ook nog vele andere bijkomende kosten die gedekt dienen te worden. Bijvoorbeeld voor het huren van een rolstoel omdat u bijvoorbeeld een gebroken been heeft overgehouden aan de aanrijding. Daar hoort ook speciaal vervoer bij, zoals een speciale bus die geschikt is om rolstoelen in te vervoeren. Deze zaken worden ook opgeteld bij het schadebedrag dat je gaat claimen. Naast deze extra kosten, komen hier ook nog andere kosten bij. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van eventuele operaties in het ziekenhuis, het verblijf in het ziekenhuis, de medicijnen die je nodig hebt om te herstellen. Dit valt allemaal onder de paraplu van de schadevergoeding die voor u kan worden geregeld door een letselschade advocaat. Het is in dit soort zaken dan ook van essentieel belang u ten alle tijde een letselschade advocaat in de arm neemt bij dit soort zaken. Op deze manier worden uw belangen vakkundig en effectief voor u behartigd.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Documenteer alles

Breng na een aanrijding altijd alles goed in beeld. Vraag omstanders om een verklaring op schrift. Vraag videobeelden op van camera’s die in de buurt aanwezig zijn. Wellicht hebben omstander iets gefilmd of gefotografeerd met hun smartphone. Laat vervolgens door uw arts op schrift vastleggen welk lichamelijk letsel u heeft opgelopen als gevolg van deze aanrijding. Het is voor de bewijsvoering bij uw schadeclaim van essentieel belang dat u beschikt over deze verklaring. Zonder dit soort bewijzen is het een stuk lastiger om te komen tot wen succesvolle schadeclaim.

Regel het snel

Bent u het slachtoffer van een aanrijding en was deze aanrijding geheel buiten uw schuld om? Neem dan vandaag nog contact op met letselschade advocaat Venlo. Binnen 48 uur zal er met u contact worden opgenomen om uw zaak snel in behandeling te nemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen