(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Venlo

Letselschade advocaat Venlo

Wanneer heeft u een letselschade advocaat Venlo nodig?
In het dagelijks verkeer kunnen er onverwachte situaties ontstaan waarbij u letsel kunt oplopen. Bijvoorbeeld bij een aanrijding. Dit is op zichzelf natuurlijk erg vervelend. Hiernaast kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst. Bij een aanrijding kunnen er allerlei zaken gaan spelen waar u van tevoren geen rekening mee hebt gehouden. Bijvoorbeeld een gebroken been of een hersenschudding. Dit zijn van die zaken die het vaak onmogelijk maken om uw baan naar behoren te kunnen uitoefenen. Als het even tegen zit kan dit wel maanden en soms zelfs jaren duren voordat u weer in staat bent om te gaan werken. Hierdoor lijdt u dus enorme schade. U loopt de inkomsten mis die anders gewoon had kunnen verdienen.

Emotionele schade

Naast deze zaken spelen er nog andere dingen. Zoals bijvoorbeeld de emotionele schade die u hierdoor oploopt. Door een aanrijding die leidt tot tijdelijke of permanente arbeidsongeschiktheid kan uw hele leven op zijn komen te staan. U hebt hier tijd en rust voor nodig, herstel heeft zo zijn gevolgen. Ook op sociaal gebied gaat het leven achteruit. Vaak bent u gekluisterd aan het bed of slecht ter been na een aanrijding. Eventjes met vrienden of familie een dagje uit of lekker de stad in wordt dan een uitdaging, zo niet, iets wat onmogelijk is. In het uiterste geval kan de aanrijding leiden tot een aanzienlijke achteruitgang van uw levensgeluk. In die gevallen is het eisen van smartengeld een zeer kansrijke optie om toe te voegen aan de claim.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Letselschade advocaat Venlo inschakelen?

Het is altijd zeer aan te raden om in dit soort gevallen over te gaan op het inschakelen van een letselschade advocaat. Deze advocaten weten precies welke rechten u heeft en kunnen voor u een maximale schadevergoeding behalen als gevolg van de aanrijding die een ander heeft veroorzaakt. Ze hebben specialisten in huis of huren deze specialisten extern in. Deze specialisten bekijken alle details van de aanrijding zorgvuldig door. Wanneer de aanrijding is veroorzaakt door de tegenpartij, zal de letselschade advocaat die partij aansprakelijk stellen. Meestal wordt dit afgehandeld door de verzekeraar van de persoon in kwestie. Wat volgt is een gezamenlijk onderhandeling tussen letselschade advocaat Venlo en de verzekeraar van de veroorzaker van de aanrijding. Hieruit wordt geprobeerd om tot een gezamenlijk oplossing te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. In de meeste gevallen kan er minnelijk worden geschikt. Dit betekent dat het niet meer hoeft aan te komen op een rechtszaak. Dat is wel zo prettig, want hiermee kan de situatie snel en zonder gedoe worden afgewerkt. Natuurlijk komt het ook meer dan eens voor dat beide partijen er helaas niet onderling uitkomen. Wat dan rest is een gang naar de rechtbank. De zaak zal worden voorgelegd aan een onafhankelijke rechter. Deze rechter zal op basis van de argumenten van letselschade advocaat Venlo en de tegenpartij beslissen welke partij gelijk krijgt.

Aanrijding in Venlo

Stel u heeft een aanrijding gehad in Venlo, bijvoorbeeld op de gevaarlijke Looiweg in Lomm. Los van het eerder besproken verlies aan inkomsten als gevolg van deze aanrijding, heeft u ook nog vele andere bijkomende kosten die gedekt dienen te worden. Bijvoorbeeld voor het huren van een rolstoel omdat u bijvoorbeeld een gebroken been heeft overgehouden aan de aanrijding. Daar hoort ook speciaal vervoer bij, zoals een speciale bus die geschikt is om rolstoelen in te vervoeren. Deze zaken worden ook opgeteld bij het schadebedrag dat je gaat claimen. Naast deze extra kosten, komen hier ook nog andere kosten bij. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van eventuele operaties in het ziekenhuis, het verblijf in het ziekenhuis, de medicijnen die je nodig hebt om te herstellen. Dit valt allemaal onder de paraplu van de schadevergoeding die voor u kan worden geregeld door een letselschade advocaat. Het is in dit soort zaken dan ook van essentieel belang u ten alle tijde een letselschade advocaat in de arm neemt bij dit soort zaken. Op deze manier worden uw belangen vakkundig en effectief voor u behartigd.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Documenteer alles

Breng na een aanrijding altijd alles goed in beeld. Vraag omstanders om een verklaring op schrift. Vraag videobeelden op van camera’s die in de buurt aanwezig zijn. Wellicht hebben omstander iets gefilmd of gefotografeerd met hun smartphone. Laat vervolgens door uw arts op schrift vastleggen welk lichamelijk letsel u heeft opgelopen als gevolg van deze aanrijding. Het is voor de bewijsvoering bij uw schadeclaim van essentieel belang dat u beschikt over deze verklaring. Zonder dit soort bewijzen is het een stuk lastiger om te komen tot wen succesvolle schadeclaim.

Regel het snel

Bent u het slachtoffer van een aanrijding en was deze aanrijding geheel buiten uw schuld om? Neem dan vandaag nog contact op met letselschade advocaat Venlo. Binnen 48 uur zal er met u contact worden opgenomen om uw zaak snel in behandeling te nemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen