(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Zenuwletsel

Heeft u een verkeersongeval gehad en heeft u hier zenuwletsel aan overgehouden? Dan is dit erg vervelend. Niet alleen omdat een beschadiging van de zenuwen voor vervelende pijnklachten kan zorgen, maar ook zeker omdat zenuwletsel niet zo snel geneest. Gelukkig kunt u in veel gevallen een schadevergoeding ontvangen die de medische en overige kosten van  zenuwletsel dekt. Wat is zenuwletsel en hoe krijgt u een schadevergoeding? Op deze vragen geven wij u nu antwoord.

Wat is zenuwletsel?

Zenuwen lopen door het hele lichaam en geven prikkels door aan de hersenen. Is er sprake van zenuwletsel, dan is er een zenuw beschadigd. Hierdoor is er geen communicatie meer mogelijk met de hersenen of wordt deze communicatie minder. Dit betekent dat bepaalde prikkels niet meer doorgegeven kunnen worden. U voelt het specifieke lichaamsdeel niet meer (goed) of kunt het lichaamsdeel niet meer gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld zenuwletsel in uw been opgelopen, dan kan het zijn dat u het been niet meer kunt gebruiken. Ook kan het zo zijn dat u dit been niet meer goed voelt of zelfs helemaal niet meer kunt voelen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Verschillende soorten zenuwletsel

Er zijn verschillende soorten zenuwletsel. Zo kunt u ten eerste te maken krijgen met drukletsel. In dit geval is de zenuw tijdelijk verdrukt, waardoor deze beschadigd is en niet meer goed kan functioneren. Drukletsel zorgt wel voor uitval, maar uiteindelijk gaan de klachten weer over. Uiteindelijk raken de zenuwen namelijk uit verdrukking, waardoor deze gewoon weer goed kunnen functioneren.

Heeft u te maken met een gedeeltelijke doorsnijding van de zenuwen of een volledige doorsnijding van de zenuwen, dan is herstel al lastiger. In dit geval moet de arts de zenuwen namelijk weer aan elkaar maken, waarna de zenuwen langzaam moeten herstellen. Bij gedeeltelijke doorsnijding is de zenuw voor een deel beschadigd. Bij volledige doorsnijding is de zenuw volledig doorgesneden en kan het voorkomen dat u niet meer herstelt. U moet dan leren leven met een handicap.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

De behandeling van zenuwletsel

Hoe zenuwletsel behandeld wordt, is geheel afhankelijk van het soort letsel dat u heeft. Zo wordt drukletsel over het algemeen anders behandeld dan een gedeeltelijke of volledige doorsnijding van de zenuwen. Het is in ieder geval goed om te weten dat zenuwen opnieuw kunnen hechten. Dit betekent dat uw beschadigde zenuwen zich kunnen herstellen, ook als deze ernstig beschadigd zijn.

In de meeste gevallen kan een arts in het ziekenhuis uw zenuwen weer aan elkaar vastmaken. Hierna volgt er een lange herstelperiode. Het lichaam moet zelf de zenuwen stimuleren weer aan te groeien. Dit duurt lang, want zenuwen groeien slechts één millimeter per dag. Soms is een behandeling in het ziekenhuis niet nodig. De arts kan er namelijk ook voor kiezen uw zenuwen op natuurlijke wijze aan elkaar te laten groeien.

Zenuwen groeien erg langzaam waardoor het erg lang kan duren voordat u van  uw klachten verlost bent. Uiteindelijk kunt u uw been met zenuwletsel wel weer gebruiken, maar dit duurt een tijdje. Ook zal het even duren voor u het gevoel in uw been weer terug heeft. Heeft u elders last van zenuwletsel, dan geldt daarvoor dezelfde herstelperiode.

Een schadevergoeding bij zenuwletsel na een verkeersongeval

Heeft u zenuwletsel opgelopen door de schuld van een ander? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. U kunt een vergoeding krijgen voor materiële en immateriële schade. Heeft u bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp moeten inhuren door uw zenuwletsel? Dan kunt u deze kosten wellicht vergoed krijgen. Heeft u aanpassingen in het huis laten maken, omdat u de trap niet meer goed op kon komen? Dan kunt u ook hier een vergoeding voor krijgen. Zelfs voor ‘gederfde levensvreugde’ door het lijden van pijn en het verdriet dat u heeft door uw zenuwletsel, kunt u een vergoeding krijgen.

Als slachtoffer van een verkeersongeval bent u meestal niet bezig met het verhalen van een vergoeding voor de geleden schade. Dit is logisch, want u bent bezig met uw lichamelijke en/of geestelijke herstel. Gelukkig kan en letselschadespecialist u helpen uw vergoeding te krijgen. Aanrijdinggehad.nl zorgt ervoor dat u binnen 48 uur met een persoonlijke letselschade specialist contact heeft die u helpt met het claimen van uw schadevergoeding.

Wilt u direct aan de slag met het verhalen van de vergoeding waar u recht op heeft door het oplopen van zenuwletsel? Neem dan contact op met een letselschadespecialist, de letselschade advocaat gaat graag voor u aan de slag.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen