(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Letselschade advocaat Alphen aan de den Rijn
Een aanrijding kan verstrekkende gevolgen hebben. Uw auto kan totaal verwoest en onbruikbaar raken, u kunt zelf ernstige en blijvende fysieke klachten aan het ongeval overhouden en ook financiële en emotionele schade lijden als gevolg van een aanrijding. Zuur, zeker als u geen schuld aan het ongeluk heeft. Als gevolg van de aanrijding zou het kunnen dat u niet langer in staat bent uw werkzaamheden te verrichten of nog maar slechts voor een deel uit kunnen voeren. In dat geval verliest u inkomen, terwijl u wellicht aan de andere kant wel meer geld uit moet geven voor het inhuren van bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of vervoerskosten vanwege het feit dat u moet revalideren en korter of langer niet op eigen gelegenheid kunt reizen. Als u zelf geen enkele schuld aan het ongeval heeft én er is sprake van letselschade, dan is het verstandig letselschade advocaat Alphen aan den Rijn in de arm te nemen.

Verdiende schadevergoeding

Verstandig? Jazeker, want zeker kort na een aanrijding staat uw hoofd allesbehalve naar papierwerk en ingewikkelde juridische vraagstukken en soms lange onderhandelingen over de hoogte van de schadevergoeding. Een letselschade advocaat ontzorgt en zal het gehele proces van het claimen van schadevergoeding voor zijn rekening nemen. Het is raadzaal de kwestie schadevergoeding uit handen te geven. Alleen zo kunt u zichzelf namelijk volledig richten op uw eigen herstel. Gebleken is dat veel mensen toch proberen zelf de schade te claimen en blijkt later dat ze de energie, kennis en durf ontberen om tot zaken te komen en dus naast een verdiende schadevergoeding grijpen. De specialist op het gebied van letselschade zal in geval van emotionele schade ook eventuele smartengeld claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Aansprakelijk stellen

Het eerste wat de letselschade advocaat Alphen aan de Rijn zal doen is de partij die de aanrijding veroorzaakt heeft aansprakelijk stellen. Daarvoor is het zaak voor u en uw ingehuurde deskundige om zoveel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen. Dat betekent het verzamelen van getuigenverklaringen en het verzamelen van beeldmateriaal van zowel de aanrijding als de lichamelijke schade die u opgelopen heeft. Bezoek ook altijd een arts, ook als u zelf denkt dat het allemaal wel meevalt. Bepaalde klachten kunnen namelijk ook pas later aan de oppervlakte komen en zonder verklaring van de arts is het lastig dan nog schade te claimen. Maak dus altijd een afspraak met de arts. Wat vaak volgt is een periode van onderhandelen tussen de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij en uw letselschadeadvocaat. Dit proces kan best even duren en in bepaalde gevallen blijkt dat partijen het niet eens worden over de hoogte van de schadeclaim.

Is dit het geval, dan is er nog niets aan de hand en kunt u de gang naar de rechter maken om op die manier alsnog schadevergoeding toegewezen te krijgen. Uiteraard kost u dit in eerste instantie wat extra geld. Vaak is het echter de investering meer dan waard. Wordt de tegenpartij namelijk schuldig verklaard aan de aanrijding, dan zal die partij ook de door u gemaakte juridische kosten in z’n geheel moeten vergoeden. Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn neemt u vrijwel alle werk uit handen en kent het klappen van de zweep. Door zijn ervaring weet hij wat belangrijk is en zal hij trachten het maximale bedrag aan schadevergoeding voor u uit het vuur te slepen.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Vergis u niet, u bent zomaar en ongewild slachtoffer van een aanrijding, zeker ook rond Alphen aan den Rijn. Zeker op de N11, de N207, de N231 en de N460 is het vaak een drukte van belang en zit een ongeval letterlijk in een klein hoekje. De N11 en de N207 vormen een onderdeel van de ook immer drukke ringweg van Alphen aan den Rijn. Zeker ook op de N11 bij het bekende aquaduct is het vaak een drukte van belang en hoe drukker het op de wegen is, hoe groter ook de kans op een aanrijding. Hoe goed u zelf ook oplet of hoe zeer u zich ook aan de verkeersregels houdt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een aanrijding kan grote gevolgen hebben, wij helpen u graag verder

Een aanrijding kan uw leven zomaar op de kop zetten. Vaak wordt in eerste instantie alleen aan de schade aan de auto geacht, de gevolgen zijn vaak echter heel veel groter. Zelfs zo groot, dat uw leven er na een ongeval ineens heel anders uit kan zien. U kunt er zelfs uw werk door verliezen en dat kan weer gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de hypotheek van uw huis.

Wie verstandig is, vult zo snel mogelijk na de aanrijding het contactformulier in. Aanrijdinggehad.nl helpt slachtoffers van een aanrijding een schadevergoeding te claimen bij de veroorzaker van het ongeval en brengt u dus in contact met een expert op dit gebied. Alleen als u het contactformulier zo snel mogelijk invult bent u verzekerd van het feit dat u binnen 48 uur gebeld wordt door een letselschadespecialist, die samen met u de te zetten stappen door zal nemen. Alleen zo doet u er alles aan de maximale schadevergoeding uit het vuur te slepen. En daar heeft u recht op.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen