(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Letselschade advocaat Alphen aan de den Rijn

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Verdiende schadevergoeding

Verstandig? Jazeker, want zeker kort na een aanrijding staat uw hoofd allesbehalve naar papierwerk en ingewikkelde juridische vraagstukken. Soms komen er zelfs lange onderhandelingen over de hoogte van de schadevergoeding bij kijken. Daar wilt u tijdens uw herstel niet teveel mee bezig zijn. Gebleken is dat veel mensen toch proberen zelf de schade te claimen. Later blijkt dat ze de energie, kennis en durf ontberen om tot zaken te komen en dus naast een verdiende schadevergoeding grijpen. Een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn ontzorgt en zal het gehele proces, van het claimen van schadevergoeding, voor zijn rekening nemen. Laat die zaken aan letselschade advocaat Alphen aan den Rijn over. Alleen zo kunt u zichzelf namelijk volledig richten op uw eigen herstel. De specialist op het gebied van letselschade zal in geval van emotionele schade ook eventuele smartengeld claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Aansprakelijk stellen

Het eerste wat de letselschade advocaat in Alphen aan de Rijn zal doen is de partij, die de aanrijding veroorzaakt heeft, aansprakelijk stellen. Voordat dit gedaan kan worden, is het aan u en de deskundige om zoveel mogelijk bewijsmaterialen te verzamen. Denk hierbij aan het verzamelen van beeldmateriaal van zowel de aanrijding als de opgelopen lichamelijke schade. Daarnaast is zijn getuigenverklaringen ook erg belangrijke bewijsmaterialen. Bezoek ook altijd een arts, ook als u zelf denkt dat het allemaal wel meevalt. Bepaalde klachten kunnen namelijk ook pas later aan de oppervlakte komen. Zonder een verklaring van de arts is het lastig om de schade nog te claimen. Wat vaak volgt is een periode van onderhandelen tussen de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij en uw letselschadeadvocaat. Dit proces kan best even duren. In bepaalde gevallen blijkt dat partijen het niet eens worden over de hoogte van de schadeclaim.

Als dit bij u ook het geval is, kunt u ervoor kiezen om naar de rechter te stappen om alsnog uw schadevergoeding te claimen. Uiteraard kost u dit in eerste instantie wat extra geld. Vaak is het echter de investering meer dan waard. Wordt de tegenpartij schuldig verklaard aan de aanrijding? Dan zal die partij ook de door u gemaakte juridische kosten, in z’n geheel moeten vergoeden. Eén letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn neemt u vrijwel alle werk uit handen en kent het klappen van de zweep. Door zijn ervaring weet hij wat belangrijk is en zal hij trachten het maximale bedrag aan schadevergoeding voor u uit het vuur te slepen.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Vergis u niet; u bent zomaar een ongewild slachtoffer van een aanrijding. Ook in Alphen aan den Rijn kan het ongeluk in een klein hoekje zitten. Op de N11, de N207, de N231 en de N460 is het vaak druk op de weg. De N11 en de N207 vormen een onderdeel van de ook immer drukke ringweg van Alphen aan den Rijn. Ook op de N11, bij het bekende aqueduct is het risico op een aanrijding erg aanwezig. Ook al let u goed op en houdt u zich aan de verkeersregels, een kans op een aanrijding blijft altijd aanwezig op drukke wegen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Een aanrijding kan grote gevolgen hebben, wij helpen u graag verder

Een aanrijding kan uw leven zomaar op de kop zetten. Vaak wordt in eerste instantie alleen aan de schade aan de auto geacht, de gevolgen zijn vaak echter heel veel groter. Zelfs zo groot, dat uw leven er na een ongeval ineens heel anders uit kan zien. U kunt er zelfs uw werk door verliezen en dat kan weer gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de hypotheek van uw huis.

Wie verstandig is, vult zo snel mogelijk na de aanrijding het contactformulier in. Een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn van Aanrijdinggehad.nl helpt slachtoffers van een aanrijding een schadevergoeding te claimen bij de veroorzaker van het ongeval en brengt u in contact met een expert op dit gebied. Alleen als u het contactformulier zo snel mogelijk invult bent u verzekerd van het feit dat u binnen 48 uur gebeld wordt door een letselschadespecialist in Alphen aan den Rijn, die samen met u de stappen door zal nemen. Alleen zo doet u er alles aan de maximale schadevergoeding uit het vuur te slepen. En daar heeft u recht op.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen