(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Groningen

letselschade advocaat groningen

Heeft u een aanrijding gehad in de stad Groningen of omgeving? Een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Groningen heeft veel gevaarlijke wegen. De A7 en N361 zijn de meest gevaarlijke grote wegen van de provincie Groningen. Hier gebeuren maar al te vaak nare ongelukken. Dat is bijzonder ingrijpend. Zeker wanneer deze aanrijding letselschade als gevolg heeft. Het is van groot belang dat u zo spoedig mogelijk kunt herstellen. Daarnaast is het zeer belangrijk om aan vergoeding te denken. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan heeft u recht op een vergoeding. Een letselschade advocaat kan u helpen met het aanvragen van de vergoeding bij de schuldige partij. Het claimen van schadevergoeding is waar u recht op hebt. Neem contact met ons op en binnen 48 uur komt u in contact met een schadeclaim-specialist in de omgeving van Groningen. Hoe schadevergoeding claimen werkt en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat leest u hier.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Allereerst is er natuurlijk veel emotionele schade. Een aanrijding met letsel als gevolg, heeft een enorme emotionele impact. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een (langere) tijd niet in staat bent om te werken wat direct financiële schade als gevolg heeft. Dit hoeft niet direct in de koude kleren te gaan zitten. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan kunt de kosteloos een schadeclaim indienen door een letselschade advocaat Groningen. Dit gaat samen met veel regels en administratieve rompslomp. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op de wachten wanneer je net een aanrijding hebt meegemaakt. Je kunt zowel fysiek als mentaal nog niet in staat zijn voor deze confrontatie met de aansprakelijke partij. Gelukkig kun je de expertise van een van onze letselschadespecialisten gebruiken. Zij helpen jou met het hele proces en werken als tussenpersoon voor jou. Zij zorgen allereerst voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en gaan het onderhandelproces met de verzekeringsmaatschappijen in.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

U wordt gevraagd om bewijsmateriaal te leveren. Dit is natuurlijk de doktersverklaring van de opgelopen schade, eventueel beeldmateriaal en als het mogelijk is foto’s van de verwondingen. Dit materiaal wordt gebruikt om uw claim te supporten. Het is erg belangrijk om een medische verklaring te hebben waarin duidelijk wordt vermeld dat het gaat om letselschade. Aarzel niet om de verklaring op te vragen bij uw arts of medisch specialist. Het is noodzakelijk voor het indienen van de schadeclaim. Zonder een medische verklaring dat constateert dat de verwondingen opgelopen zijn door de aanrijding, is het moeilijk om een zaak te maken.

Verder helpt de letselschadespecialist u door het hele proces. Samen zetten jullie de juiste informatie op een rijtje en de letselschade geeft u inzicht in hoe de zaak verloopt. Mocht het eventueel uitdraaien op een rechtszaak, dan kunt u ook alle nodige hulp van de specialist verwachten. De aansprakelijke partij is bij wet verplicht de kosten te betalen voor degene die het letsel heeft opgelopen. Dit zijn zowel praktische kosten als smartengeld voor emotionele schade en de kosten voor het rechtsproces. De letselschade advocaat Groningen zal duidelijk uw opgelopen schade toelichten en hiervoor een passende vergoeding aanvragen bij de aansprakelijke partij. Het is daarom belangrijk dat u uw schade goed weet te verwoorden. Wat doet het letsel met je en waartoe ben je nu (tijdelijk) niet tot in staat? Dit is belangrijk om duidelijk te hebben voor het vinden van een passende vergoeding dat alle schade dekt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Onze goede voorwaarden

Als letselschade advocaat Groningen bieden wij de beste voorwaarden voor onze klanten. Wij begrijpen in wat voor penibele situatie u verkeerd. Wij zorgen altijd voor service en advies op maat met zowel een professionele, als persoonlijke aanpak. Het is niet voor niets dat wij een vijf-sterren beoordeling ontvangen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast bieden wij onze service tegen goede voorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij binnen 48 uur dat u het contactformulier invult, wij contact met u opnemen. Onze hulp is daarnaast gratis en vrijblijvend. Klikt het niet? Dan hoeft u de samenwerking niet voort te zetten. Maar met een succespercentage van 93,9 % kunnen wij zo goed als mogelijk een succes garanderen.

Neem eenvoudig contact met ons op

Waar wacht u nog op? Zit u in een moeilijke situatie met letselschade in Groningen? Blijf dan niet bij de pakken neer zitten, maar zorg voor een professionele aanpak. Wij helpen u graag en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Contact opnemen is erg eenvoudig. U kunt simpel weg online een letselschade advocaat in Groningen contacteren door uw telefoonnummer achter te laten. Op onze website kunt u uw telefoonnummer invoeren en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Heeft u een spoed aanvraag? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen