(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Groningen

letselschade advocaat groningen

Heeft u een aanrijding gehad in de stad Groningen of omgeving? Een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Groningen heeft veel gevaarlijke wegen. De A7 en N361 zijn de meest gevaarlijke grote wegen van de provincie Groningen. Hier gebeuren maar al te vaak nare ongelukken. Dat is bijzonder ingrijpend. Zeker wanneer deze aanrijding letselschade als gevolg heeft. Het is van groot belang dat u zo spoedig mogelijk kunt herstellen. Daarnaast is het zeer belangrijk om aan vergoeding te denken. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan heeft u recht op een vergoeding. Een letselschade advocaat kan u helpen met het aanvragen van de vergoeding bij de schuldige partij. Het claimen van schadevergoeding is waar u recht op hebt. Neem contact met ons op en binnen 48 uur komt u in contact met een schadeclaim-specialist in de omgeving van Groningen. Hoe schadevergoeding claimen werkt en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat leest u hier.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Allereerst is er natuurlijk veel emotionele schade. Een aanrijding met letsel als gevolg, heeft een enorme emotionele impact. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een (langere) tijd niet in staat bent om te werken wat direct financiële schade als gevolg heeft. Dit hoeft niet direct in de koude kleren te gaan zitten. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan kunt de kosteloos een schadeclaim indienen door een letselschade advocaat Groningen. Dit gaat samen met veel regels en administratieve rompslomp. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op de wachten wanneer je net een aanrijding hebt meegemaakt. Je kunt zowel fysiek als mentaal nog niet in staat zijn voor deze confrontatie met de aansprakelijke partij. Gelukkig kun je de expertise van een van onze letselschadespecialisten gebruiken. Zij helpen jou met het hele proces en werken als tussenpersoon voor jou. Zij zorgen allereerst voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en gaan het onderhandelproces met de verzekeringsmaatschappijen in.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

U wordt gevraagd om bewijsmateriaal te leveren. Dit is natuurlijk de doktersverklaring van de opgelopen schade, eventueel beeldmateriaal en als het mogelijk is foto’s van de verwondingen. Dit materiaal wordt gebruikt om uw claim te supporten. Het is erg belangrijk om een medische verklaring te hebben waarin duidelijk wordt vermeld dat het gaat om letselschade. Aarzel niet om de verklaring op te vragen bij uw arts of medisch specialist. Het is noodzakelijk voor het indienen van de schadeclaim. Zonder een medische verklaring dat constateert dat de verwondingen opgelopen zijn door de aanrijding, is het moeilijk om een zaak te maken.

Verder helpt de letselschadespecialist u door het hele proces. Samen zetten jullie de juiste informatie op een rijtje en de letselschade geeft u inzicht in hoe de zaak verloopt. Mocht het eventueel uitdraaien op een rechtszaak, dan kunt u ook alle nodige hulp van de specialist verwachten. De aansprakelijke partij is bij wet verplicht de kosten te betalen voor degene die het letsel heeft opgelopen. Dit zijn zowel praktische kosten als smartengeld voor emotionele schade en de kosten voor het rechtsproces. De letselschade advocaat Groningen zal duidelijk uw opgelopen schade toelichten en hiervoor een passende vergoeding aanvragen bij de aansprakelijke partij. Het is daarom belangrijk dat u uw schade goed weet te verwoorden. Wat doet het letsel met je en waartoe ben je nu (tijdelijk) niet tot in staat? Dit is belangrijk om duidelijk te hebben voor het vinden van een passende vergoeding dat alle schade dekt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Onze goede voorwaarden

Als letselschade advocaat Groningen bieden wij de beste voorwaarden voor onze klanten. Wij begrijpen in wat voor penibele situatie u verkeerd. Wij zorgen altijd voor service en advies op maat met zowel een professionele, als persoonlijke aanpak. Het is niet voor niets dat wij een vijf-sterren beoordeling ontvangen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast bieden wij onze service tegen goede voorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij binnen 48 uur dat u het contactformulier invult, wij contact met u opnemen. Onze hulp is daarnaast gratis en vrijblijvend. Klikt het niet? Dan hoeft u de samenwerking niet voort te zetten. Maar met een succespercentage van 93,9 % kunnen wij zo goed als mogelijk een succes garanderen.

Neem eenvoudig contact met ons op

Waar wacht u nog op? Zit u in een moeilijke situatie met letselschade in Groningen? Blijf dan niet bij de pakken neer zitten, maar zorg voor een professionele aanpak. Wij helpen u graag en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Contact opnemen is erg eenvoudig. U kunt simpel weg online een letselschade advocaat in Groningen contacteren door uw telefoonnummer achter te laten. Op onze website kunt u uw telefoonnummer invoeren en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Heeft u een spoed aanvraag? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen