(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Groningen

letselschade advocaat groningen

Heeft u een aanrijding gehad in de stad Groningen of omgeving? Een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Groningen heeft veel gevaarlijke wegen. De A7 en N361 zijn de meest gevaarlijke grote wegen van de provincie Groningen. Hier gebeuren maar al te vaak nare ongelukken. Dat is bijzonder ingrijpend. Zeker wanneer deze aanrijding letselschade als gevolg heeft. Het is van groot belang dat u zo spoedig mogelijk kunt herstellen. Daarnaast is het zeer belangrijk om aan vergoeding te denken. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan heeft u recht op een vergoeding. Een letselschade advocaat kan u helpen met het aanvragen van de vergoeding bij de schuldige partij. Het claimen van schadevergoeding is waar u recht op hebt. Neem contact met ons op en binnen 48 uur komt u in contact met een schadeclaim-specialist in de omgeving van Groningen. Hoe schadevergoeding claimen werkt en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat leest u hier.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Allereerst is er natuurlijk veel emotionele schade. Een aanrijding met letsel als gevolg, heeft een enorme emotionele impact. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een (langere) tijd niet in staat bent om te werken wat direct financiële schade als gevolg heeft. Dit hoeft niet direct in de koude kleren te gaan zitten. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan kunt de kosteloos een schadeclaim indienen door een letselschade advocaat Groningen. Dit gaat samen met veel regels en administratieve rompslomp. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op de wachten wanneer je net een aanrijding hebt meegemaakt. Je kunt zowel fysiek als mentaal nog niet in staat zijn voor deze confrontatie met de aansprakelijke partij. Gelukkig kun je de expertise van een van onze letselschadespecialisten gebruiken. Zij helpen jou met het hele proces en werken als tussenpersoon voor jou. Zij zorgen allereerst voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en gaan het onderhandelproces met de verzekeringsmaatschappijen in.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

U wordt gevraagd om bewijsmateriaal te leveren. Dit is natuurlijk de doktersverklaring van de opgelopen schade, eventueel beeldmateriaal en als het mogelijk is foto’s van de verwondingen. Dit materiaal wordt gebruikt om uw claim te supporten. Het is erg belangrijk om een medische verklaring te hebben waarin duidelijk wordt vermeld dat het gaat om letselschade. Aarzel niet om de verklaring op te vragen bij uw arts of medisch specialist. Het is noodzakelijk voor het indienen van de schadeclaim. Zonder een medische verklaring dat constateert dat de verwondingen opgelopen zijn door de aanrijding, is het moeilijk om een zaak te maken.

Verder helpt de letselschadespecialist u door het hele proces. Samen zetten jullie de juiste informatie op een rijtje en de letselschade geeft u inzicht in hoe de zaak verloopt. Mocht het eventueel uitdraaien op een rechtszaak, dan kunt u ook alle nodige hulp van de specialist verwachten. De aansprakelijke partij is bij wet verplicht de kosten te betalen voor degene die het letsel heeft opgelopen. Dit zijn zowel praktische kosten als smartengeld voor emotionele schade en de kosten voor het rechtsproces. De letselschade advocaat Groningen zal duidelijk uw opgelopen schade toelichten en hiervoor een passende vergoeding aanvragen bij de aansprakelijke partij. Het is daarom belangrijk dat u uw schade goed weet te verwoorden. Wat doet het letsel met je en waartoe ben je nu (tijdelijk) niet tot in staat? Dit is belangrijk om duidelijk te hebben voor het vinden van een passende vergoeding dat alle schade dekt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Onze goede voorwaarden

Als letselschade advocaat Groningen bieden wij de beste voorwaarden voor onze klanten. Wij begrijpen in wat voor penibele situatie u verkeerd. Wij zorgen altijd voor service en advies op maat met zowel een professionele, als persoonlijke aanpak. Het is niet voor niets dat wij een vijf-sterren beoordeling ontvangen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast bieden wij onze service tegen goede voorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij binnen 48 uur dat u het contactformulier invult, wij contact met u opnemen. Onze hulp is daarnaast gratis en vrijblijvend. Klikt het niet? Dan hoeft u de samenwerking niet voort te zetten. Maar met een succespercentage van 93,9 % kunnen wij zo goed als mogelijk een succes garanderen.

Neem eenvoudig contact met ons op

Waar wacht u nog op? Zit u in een moeilijke situatie met letselschade in Groningen? Blijf dan niet bij de pakken neer zitten, maar zorg voor een professionele aanpak. Wij helpen u graag en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Contact opnemen is erg eenvoudig. U kunt simpel weg online een letselschade advocaat in Groningen contacteren door uw telefoonnummer achter te laten. Op onze website kunt u uw telefoonnummer invoeren en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Heeft u een spoed aanvraag? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen