(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Groningen

letselschade advocaat groningen

Heeft u een aanrijding gehad in de stad Groningen of omgeving? Een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Groningen heeft veel gevaarlijke wegen. De A7 en N361 zijn de meest gevaarlijke grote wegen van de provincie Groningen. Hier gebeuren maar al te vaak nare ongelukken. Dat is bijzonder ingrijpend. Zeker wanneer deze aanrijding letselschade als gevolg heeft. Het is van groot belang dat u zo spoedig mogelijk kunt herstellen. Daarnaast is het zeer belangrijk om aan vergoeding te denken. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan heeft u recht op een vergoeding. Een letselschade advocaat kan u helpen met het aanvragen van de vergoeding bij de schuldige partij. Het claimen van schadevergoeding is waar u recht op hebt. Neem contact met ons op en binnen 48 uur komt u in contact met een schadeclaim-specialist in de omgeving van Groningen. Hoe schadevergoeding claimen werkt en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat leest u hier.

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

Allereerst is er natuurlijk veel emotionele schade. Een aanrijding met letsel als gevolg, heeft een enorme emotionele impact. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een (langere) tijd niet in staat bent om te werken wat direct financiële schade als gevolg heeft. Dit hoeft niet direct in de koude kleren te gaan zitten. Was de aanrijding buiten uw schuld om? Dan kunt de kosteloos een schadeclaim indienen door een letselschade advocaat Groningen. Dit gaat samen met veel regels en administratieve rompslomp. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op de wachten wanneer je net een aanrijding hebt meegemaakt. Je kunt zowel fysiek als mentaal nog niet in staat zijn voor deze confrontatie met de aansprakelijke partij. Gelukkig kun je de expertise van een van onze letselschadespecialisten gebruiken. Zij helpen jou met het hele proces en werken als tussenpersoon voor jou. Zij zorgen allereerst voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en gaan het onderhandelproces met de verzekeringsmaatschappijen in.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

U wordt gevraagd om bewijsmateriaal te leveren. Dit is natuurlijk de doktersverklaring van de opgelopen schade, eventueel beeldmateriaal en als het mogelijk is foto’s van de verwondingen. Dit materiaal wordt gebruikt om uw claim te supporten. Het is erg belangrijk om een medische verklaring te hebben waarin duidelijk wordt vermeld dat het gaat om letselschade. Aarzel niet om de verklaring op te vragen bij uw arts of medisch specialist. Het is noodzakelijk voor het indienen van de schadeclaim. Zonder een medische verklaring dat constateert dat de verwondingen opgelopen zijn door de aanrijding, is het moeilijk om een zaak te maken.

Verder helpt de letselschadespecialist u door het hele proces. Samen zetten jullie de juiste informatie op een rijtje en de letselschade geeft u inzicht in hoe de zaak verloopt. Mocht het eventueel uitdraaien op een rechtszaak, dan kunt u ook alle nodige hulp van de specialist verwachten. De aansprakelijke partij is bij wet verplicht de kosten te betalen voor degene die het letsel heeft opgelopen. Dit zijn zowel praktische kosten als smartengeld voor emotionele schade en de kosten voor het rechtsproces. De letselschade advocaat Groningen zal duidelijk uw opgelopen schade toelichten en hiervoor een passende vergoeding aanvragen bij de aansprakelijke partij. Het is daarom belangrijk dat u uw schade goed weet te verwoorden. Wat doet het letsel met je en waartoe ben je nu (tijdelijk) niet tot in staat? Dit is belangrijk om duidelijk te hebben voor het vinden van een passende vergoeding dat alle schade dekt.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Onze goede voorwaarden

Als letselschade advocaat Groningen bieden wij de beste voorwaarden voor onze klanten. Wij begrijpen in wat voor penibele situatie u verkeerd. Wij zorgen altijd voor service en advies op maat met zowel een professionele, als persoonlijke aanpak. Het is niet voor niets dat wij een vijf-sterren beoordeling ontvangen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast bieden wij onze service tegen goede voorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij binnen 48 uur dat u het contactformulier invult, wij contact met u opnemen. Onze hulp is daarnaast gratis en vrijblijvend. Klikt het niet? Dan hoeft u de samenwerking niet voort te zetten. Maar met een succespercentage van 93,9 % kunnen wij zo goed als mogelijk een succes garanderen.

Neem eenvoudig contact met ons op

Waar wacht u nog op? Zit u in een moeilijke situatie met letselschade in Groningen? Blijf dan niet bij de pakken neer zitten, maar zorg voor een professionele aanpak. Wij helpen u graag en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Contact opnemen is erg eenvoudig. U kunt simpel weg online een letselschade advocaat in Groningen contacteren door uw telefoonnummer achter te laten. Op onze website kunt u uw telefoonnummer invoeren en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Heeft u een spoed aanvraag? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen