(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Borstkasletsel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Letselschade aan de borstkas is een veel voorkomend soort letselschade die u kunt oplopen bij een aanrijding. Andere gevolgen van een verkeersongeval kunnen zijn: het breken van één of meerdere ribben tot zelfs het perforeren van de longen. Daarbij, kan een kneuzing van de borstkas zelfs leiden tot ademhalingsproblemen. Hieronder vindt u meer informatie over diverse soorten borstletsel en wat u het beste kunt doen om u zelf te laten ontzorgen in deze benauwde situatie.

De oorzaken van letselschade aan de borstkas

Van een val of een harde stoot tegen de borst, er zijn meerdere mogelijke oorzaken van letselschade aan de borstkas. Bij een verkeersongeval kan de ernst van het borstletsel enorm verschillen. Ook ongevallen op de rijbaan kunnen een dergelijk letsel veroorzaken, zoals bijvoorbeeld bij een kop-staartbotsing. Natuurlijk wil een kneuzing niet zeggen dat de borst ook meteen gebroken is. Ook de huid, rijspieren of onderhouden vetweefsel kunnen als het ware gekneusd raken. Als er sprake is van een ernstiger borstkasletsel, dan kunnen ribben zelfs breken. In dit geval spreekt men van ‘ribfracturen’ of gebroken ribben. Alle letselschade aan de borstkas is erg pijnlijk, en kunnen ze de gezondheid en zelfs het leven van het slachtoffer in gevaar brengen.

Deskundige hulp bij een borstkasletsel

Borstkasletsel is in veel gevallen ernstig en professionele hulpverlening is dan ook aan te raden. In sommige gevallen wordt het leven van het slachtoffer zelfs bedreigd, en dan is een opname in het ziekenhuis vaak de enige oplossing. Als een plaatselijke hulpverlener geen hulp kan bieden of de nodige middelen niet bij zich heeft, dan is het zaak het slachtoffer zo snel mogelijk naar het ziekenhuis of de SEH (spoedeisende hulp) over te brengen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Complicaties van borstkasletsel

Ribben kunnen echter niet enkel kneuzen of breken. Ook kan een aanrijding gevolgen hebben voor de integriteit van de longen of zelfs van het hart, waardoor het leven van het slachtoffer dus pas echt op het spel staat. Longen kunnen geperforeerd worden, gaan bloeden of zelfs volledig inzakken. Het omringende longweefsel kan gekneusd raken, ook als de ribben zelf nog intact zijn. Hierdoor kunnen dan weer allerlei complicaties ontstaan, waaronder ademhalingsproblemen of een tekort aan zuurstof.

Borstkasletsel schadevergoeding

Het slachtoffer zijn van een ongeval op de weg is natuurlijk nooit een aangename zaak. Zeker als de letselbeschadiging van de ribben, borst of onderliggende weefsel betreffen is het belangrijk hiervoor de beste professionele hulp in te schakelen. Maar naast het gezondheidsaspect van een letsel is er ook een andere factor waar u rekening mee moet houden. Zo kunt u beroep doen op een letselschadevergoeding, als de andere partij verantwoordelijk is voor het ongeval. In zo’n situatie is professionele bijstand een must en dat is precies wat www.aanrijdinggehad.nl voor u kan betekenen. Dankzij de inzet van een letselschade-expert krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het belang van professionele bijstand

Het herstel van een gekwetste borstkas kan enige tijd in beslag nemen en vooral, het helingproces kan een groot effect hebben op uw kwaliteit van leven, nu en in de toekomst. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor uw opgelopen borstkasletsel, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aanrijdinggehad.nl. Eén van onze letselschadespecialisten neemt dan binnen twee dagen contact met u op.

De beste professionele hulp

Letsel of beschadiging aan de borstkas zijn enkele van de meest voorkomende letselschade bij ongevallen in het verkeer, en als slachtoffer wilt u ongetwijfeld weten welke wettelijke procedure gehanteerd kan worden om u zo goed mogelijk te helpen. Als u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk en daar het slachtoffer van bent geworden. Maar een andere persoon is volledig verantwoordelijk voor het ongeval en de schade die u daarbij heeft opgelopen. Dan kunt u rekenen op een schadevergoeding gelijk staat met de ernst van het opgelopen letsel.

Zorgen dat u het geclaimde bedrag ook daadwerkelijk krijgt, dat is de opdracht van een van onze aangesloten letselschadespecialisten. Zeker net na een aanrijding bent u misschien niet bezig met het regelen van een schadevergoeding. Dat is ook waarom een specialist deze zorg van u overneemt. Binnen 48 uur kunt u rekenen op professionele hulp van een letselschadespecialist. Zo wordt u op de best mogelijke manier geholpen, volledig vrijblijvend, om u de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen