(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Borstkasletsel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Letselschade aan de borstkas is een veel voorkomend soort letselschade die u kunt oplopen bij een aanrijding. Andere gevolgen van een verkeersongeval kunnen zijn: het breken van één of meerdere ribben tot zelfs het perforeren van de longen. Daarbij, kan een kneuzing van de borstkas zelfs leiden tot ademhalingsproblemen. Hieronder vindt u meer informatie over diverse soorten borstletsel en wat u het beste kunt doen om u zelf te laten ontzorgen in deze benauwde situatie.

De oorzaken van letselschade aan de borstkas

Van een val of een harde stoot tegen de borst, er zijn meerdere mogelijke oorzaken van letselschade aan de borstkas. Bij een verkeersongeval kan de ernst van het borstletsel enorm verschillen. Ook ongevallen op de rijbaan kunnen een dergelijk letsel veroorzaken, zoals bijvoorbeeld bij een kop-staartbotsing. Natuurlijk wil een kneuzing niet zeggen dat de borst ook meteen gebroken is. Ook de huid, rijspieren of onderhouden vetweefsel kunnen als het ware gekneusd raken. Als er sprake is van een ernstiger borstkasletsel, dan kunnen ribben zelfs breken. In dit geval spreekt men van ‘ribfracturen’ of gebroken ribben. Alle letselschade aan de borstkas is erg pijnlijk, en kunnen ze de gezondheid en zelfs het leven van het slachtoffer in gevaar brengen.

Deskundige hulp bij een borstkasletsel

Borstkasletsel is in veel gevallen ernstig en professionele hulpverlening is dan ook aan te raden. In sommige gevallen wordt het leven van het slachtoffer zelfs bedreigd, en dan is een opname in het ziekenhuis vaak de enige oplossing. Als een plaatselijke hulpverlener geen hulp kan bieden of de nodige middelen niet bij zich heeft, dan is het zaak het slachtoffer zo snel mogelijk naar het ziekenhuis of de SEH (spoedeisende hulp) over te brengen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Complicaties van borstkasletsel

Ribben kunnen echter niet enkel kneuzen of breken. Ook kan een aanrijding gevolgen hebben voor de integriteit van de longen of zelfs van het hart, waardoor het leven van het slachtoffer dus pas echt op het spel staat. Longen kunnen geperforeerd worden, gaan bloeden of zelfs volledig inzakken. Het omringende longweefsel kan gekneusd raken, ook als de ribben zelf nog intact zijn. Hierdoor kunnen dan weer allerlei complicaties ontstaan, waaronder ademhalingsproblemen of een tekort aan zuurstof.

Borstkasletsel schadevergoeding

Het slachtoffer zijn van een ongeval op de weg is natuurlijk nooit een aangename zaak. Zeker als de letselbeschadiging van de ribben, borst of onderliggende weefsel betreffen is het belangrijk hiervoor de beste professionele hulp in te schakelen. Maar naast het gezondheidsaspect van een letsel is er ook een andere factor waar u rekening mee moet houden. Zo kunt u beroep doen op een letselschadevergoeding, als de andere partij verantwoordelijk is voor het ongeval. In zo’n situatie is professionele bijstand een must en dat is precies wat www.aanrijdinggehad.nl voor u kan betekenen. Dankzij de inzet van een letselschade-expert krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het belang van professionele bijstand

Het herstel van een gekwetste borstkas kan enige tijd in beslag nemen en vooral, het helingproces kan een groot effect hebben op uw kwaliteit van leven, nu en in de toekomst. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor uw opgelopen borstkasletsel, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Aanrijdinggehad.nl. Eén van onze letselschadespecialisten neemt dan binnen twee dagen contact met u op.

De beste professionele hulp

Letsel of beschadiging aan de borstkas zijn enkele van de meest voorkomende letselschade bij ongevallen in het verkeer, en als slachtoffer wilt u ongetwijfeld weten welke wettelijke procedure gehanteerd kan worden om u zo goed mogelijk te helpen. Als u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk en daar het slachtoffer van bent geworden. Maar een andere persoon is volledig verantwoordelijk voor het ongeval en de schade die u daarbij heeft opgelopen. Dan kunt u rekenen op een schadevergoeding gelijk staat met de ernst van het opgelopen letsel.

Zorgen dat u het geclaimde bedrag ook daadwerkelijk krijgt, dat is de opdracht van een van onze aangesloten letselschadespecialisten. Zeker net na een aanrijding bent u misschien niet bezig met het regelen van een schadevergoeding. Dat is ook waarom een specialist deze zorg van u overneemt. Binnen 48 uur kunt u rekenen op professionele hulp van een letselschadespecialist. Zo wordt u op de best mogelijke manier geholpen, volledig vrijblijvend, om u de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen