(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Oogletsel

Heeft u door een aanrijding oogletsel opgelopen? Wanneer u schade aan uw oog heeft opgelopen is dat erg vervelend. U heeft mogelijk tijdelijk verminderd zicht, blijvend oogletsel of erger nog; u bent blind geraakt aan één of beide ogen. Wanneer u oogletsel heeft door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Schakel dus zo spoedig een letselschade advocaat in. Een letselschade expert kan u in het juridisch proces begeleiden en de schadevergoeding voor u claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Oogletsel opgelopen door een aanrijding?

Ongelukken met oogletsel tot gevolg gebeuren relatief vaak. Denk niet alleen aan een verkeersongeluk. Oogletsel kan ook ontstaan op de werkvloer waarbij splinters, glas of andere scherpe voorwerpen in het oog komen. Ook kunt u oogletsel oplopen door bijvoorbeeld mishandeling zoals een klap op het oog of door verkeerd omgaan vuurwerk. Dit kan ernstige consequenties hebben. U kunt last krijgen van een verminderd gezichtsvermogen, blijvend oogletsel of in het ernstigste geval zelfs blind raken.

Bijkomende kosten door het oogletsel

Oogletsel kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Tijdelijke of permanente beperking in het zicht kunnen invloed hebben op uw werkzaamheden of huishoudelijke taken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met verlies aan inkomsten. Wanneer u het bijvoorbeeld een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren door uw oogletsel, zou u hier hulp voor moeten inhuren. Daarnaast zal u ook vaak naar het ziekenhuis moeten voor uw oogletsel. Dit voor mogelijke medische ingrepen en voor controle van het herstel. Dit kost dus allemaal extra geld en dat is natuurlijk vervelend! 

Naast de kosten voor behandeling en herstel, lopen de reiskosten vaak ook snel op. Naast lichamelijk letsel kan er na een ongeluk ook sprake zijn van psychische problemen zoals bijvoorbeeld angststoornissen zoals PTSS of depressies.

Dit alles kan uw levenslust ernstig beïnvloeden. In al deze gemaakte kosten kunt u mogelijk gecompenseerd worden aan de hand van een schadevergoeding en smartengeld. Daarom is het altijd verstandig om na een ongeluk snel een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat zorgt er dan voor dat u de schadevergoeding ontvangt die u verdient.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Claim een schadevergoeding voor uw opgelopen oogletsel

Wanneer u een oogletsel oploopt door een ongeluk, en hierdoor aan financiële en wellicht emotionele schade leidt, kunt u deze mogelijk kosteloos op de aansprakelijke partij verhalen. Het verhalen van deze opgelopen schade, hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Een letselschade advocaat kan u met raad en daad bijstaan om een financiële vergoeding te claimen voor alle onkosten.

Wat doet een letselschade advocaat voor u? Een letselschadespecialist verzorgt de verschillende onderdelen van de juridische procedure waaronder:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • De onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij
 • En het verzamelen van bewijsmateriaal

Vergeet u niet dat een verklaring van een arts noodzakelijk kan zijn om het opgelopen letsel te diagnosticeren. Zorg er altijd voor dat een medisch specialist uw letsel aan het oog vaststelt. Dit is ook van toepassing wanneer u denkt dat de klachten wel meevallen, want als uw letsel niet op papier staat, dan wordt het claimen van de schade zeer lastig.

Verder helpt de letselschadespecialist u op een rijtje te zetten welke schade precies is geleden. En mocht het uitlopen op een rechtszaak, staat de letselschade advocaat u ook hierin bij. De letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de maximale te behalen vergoeding ontvangt. Mocht u een volledige compensatie toegekend krijgen, betekent dit dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp zal moeten betalen bovenop de schadevergoeding en smartengeld. Dat is bij wet zo geregeld.

Schakel hulp in van een letselschade expert

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u al binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen