(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Oogletsel

Heeft u door een aanrijding oogletsel opgelopen? Wanneer u schade aan uw oog heeft opgelopen is dat erg vervelend. U heeft mogelijk tijdelijk verminderd zicht, blijvend oogletsel of erger nog; u bent blind geraakt aan één of beide ogen. Wanneer u oogletsel heeft door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Schakel dus zo spoedig een letselschade advocaat in. Een letselschade expert kan u in het juridisch proces begeleiden en de schadevergoeding voor u claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Oogletsel opgelopen door een aanrijding?

Ongelukken met oogletsel tot gevolg gebeuren relatief vaak. Denk niet alleen aan een verkeersongeluk. Oogletsel kan ook ontstaan op de werkvloer waarbij splinters, glas of andere scherpe voorwerpen in het oog komen. Ook kunt u oogletsel oplopen door bijvoorbeeld mishandeling zoals een klap op het oog of door verkeerd omgaan vuurwerk. Dit kan ernstige consequenties hebben. U kunt last krijgen van een verminderd gezichtsvermogen, blijvend oogletsel of in het ernstigste geval zelfs blind raken.

Bijkomende kosten door het oogletsel

Oogletsel kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Tijdelijke of permanente beperking in het zicht kunnen invloed hebben op uw werkzaamheden of huishoudelijke taken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met verlies aan inkomsten. Wanneer u het bijvoorbeeld een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren door uw oogletsel, zou u hier hulp voor moeten inhuren. Daarnaast zal u ook vaak naar het ziekenhuis moeten voor uw oogletsel. Dit voor mogelijke medische ingrepen en voor controle van het herstel. Dit kost dus allemaal extra geld en dat is natuurlijk vervelend! 

Naast de kosten voor behandeling en herstel, lopen de reiskosten vaak ook snel op. Naast lichamelijk letsel kan er na een ongeluk ook sprake zijn van psychische problemen zoals bijvoorbeeld angststoornissen zoals PTSS of depressies.

Dit alles kan uw levenslust ernstig beïnvloeden. In al deze gemaakte kosten kunt u mogelijk gecompenseerd worden aan de hand van een schadevergoeding en smartengeld. Daarom is het altijd verstandig om na een ongeluk snel een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat zorgt er dan voor dat u de schadevergoeding ontvangt die u verdient.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Claim een schadevergoeding voor uw opgelopen oogletsel

Wanneer u een oogletsel oploopt door een ongeluk, en hierdoor aan financiële en wellicht emotionele schade leidt, kunt u deze mogelijk kosteloos op de aansprakelijke partij verhalen. Het verhalen van deze opgelopen schade, hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Een letselschade advocaat kan u met raad en daad bijstaan om een financiële vergoeding te claimen voor alle onkosten.

Wat doet een letselschade advocaat voor u? Een letselschadespecialist verzorgt de verschillende onderdelen van de juridische procedure waaronder:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • De onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij
 • En het verzamelen van bewijsmateriaal

Vergeet u niet dat een verklaring van een arts noodzakelijk kan zijn om het opgelopen letsel te diagnosticeren. Zorg er altijd voor dat een medisch specialist uw letsel aan het oog vaststelt. Dit is ook van toepassing wanneer u denkt dat de klachten wel meevallen, want als uw letsel niet op papier staat, dan wordt het claimen van de schade zeer lastig.

Verder helpt de letselschadespecialist u op een rijtje te zetten welke schade precies is geleden. En mocht het uitlopen op een rechtszaak, staat de letselschade advocaat u ook hierin bij. De letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de maximale te behalen vergoeding ontvangt. Mocht u een volledige compensatie toegekend krijgen, betekent dit dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp zal moeten betalen bovenop de schadevergoeding en smartengeld. Dat is bij wet zo geregeld.

Schakel hulp in van een letselschade expert

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u al binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen