(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Oogletsel

Heeft u door een aanrijding oogletsel opgelopen? Wanneer u schade aan uw oog heeft opgelopen is dat erg vervelend. U heeft mogelijk tijdelijk verminderd zicht, blijvend oogletsel of erger nog; u bent blind geraakt aan één of beide ogen. Wanneer u oogletsel heeft door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Schakel dus zo spoedig een letselschade advocaat in. Een letselschade expert kan u in het juridisch proces begeleiden en de schadevergoeding voor u claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Oogletsel opgelopen door een aanrijding?

Ongelukken met oogletsel tot gevolg gebeuren relatief vaak. Denk niet alleen aan een verkeersongeluk. Oogletsel kan ook ontstaan op de werkvloer waarbij splinters, glas of andere scherpe voorwerpen in het oog komen. Ook kunt u oogletsel oplopen door bijvoorbeeld mishandeling zoals een klap op het oog of door verkeerd omgaan vuurwerk. Dit kan ernstige consequenties hebben. U kunt last krijgen van een verminderd gezichtsvermogen, blijvend oogletsel of in het ernstigste geval zelfs blind raken.

Bijkomende kosten door het oogletsel

Oogletsel kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Tijdelijke of permanente beperking in het zicht kunnen invloed hebben op uw werkzaamheden of huishoudelijke taken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met verlies aan inkomsten. Wanneer u het bijvoorbeeld een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren door uw oogletsel, zou u hier hulp voor moeten inhuren. Daarnaast zal u ook vaak naar het ziekenhuis moeten voor uw oogletsel. Dit voor mogelijke medische ingrepen en voor controle van het herstel. Dit kost dus allemaal extra geld en dat is natuurlijk vervelend! 

Naast de kosten voor behandeling en herstel, lopen de reiskosten vaak ook snel op. Naast lichamelijk letsel kan er na een ongeluk ook sprake zijn van psychische problemen zoals bijvoorbeeld angststoornissen zoals PTSS of depressies.

Dit alles kan uw levenslust ernstig beïnvloeden. In al deze gemaakte kosten kunt u mogelijk gecompenseerd worden aan de hand van een schadevergoeding en smartengeld. Daarom is het altijd verstandig om na een ongeluk snel een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat zorgt er dan voor dat u de schadevergoeding ontvangt die u verdient.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Claim een schadevergoeding voor uw opgelopen oogletsel

Wanneer u een oogletsel oploopt door een ongeluk, en hierdoor aan financiële en wellicht emotionele schade leidt, kunt u deze mogelijk kosteloos op de aansprakelijke partij verhalen. Het verhalen van deze opgelopen schade, hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Een letselschade advocaat kan u met raad en daad bijstaan om een financiële vergoeding te claimen voor alle onkosten.

Wat doet een letselschade advocaat voor u? Een letselschadespecialist verzorgt de verschillende onderdelen van de juridische procedure waaronder:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • De onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij
 • En het verzamelen van bewijsmateriaal

Vergeet u niet dat een verklaring van een arts noodzakelijk kan zijn om het opgelopen letsel te diagnosticeren. Zorg er altijd voor dat een medisch specialist uw letsel aan het oog vaststelt. Dit is ook van toepassing wanneer u denkt dat de klachten wel meevallen, want als uw letsel niet op papier staat, dan wordt het claimen van de schade zeer lastig.

Verder helpt de letselschadespecialist u op een rijtje te zetten welke schade precies is geleden. En mocht het uitlopen op een rechtszaak, staat de letselschade advocaat u ook hierin bij. De letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de maximale te behalen vergoeding ontvangt. Mocht u een volledige compensatie toegekend krijgen, betekent dit dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp zal moeten betalen bovenop de schadevergoeding en smartengeld. Dat is bij wet zo geregeld.

Schakel hulp in van een letselschade expert

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u al binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen