(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Oogletsel

Heeft u door een aanrijding oogletsel opgelopen? Wanneer u schade aan uw oog heeft opgelopen is dat erg vervelend. U heeft mogelijk tijdelijk verminderd zicht, blijvend oogletsel of erger nog; u bent blind geraakt aan één of beide ogen. Wanneer u oogletsel heeft door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Schakel dus zo spoedig een letselschade advocaat in. Een letselschade expert kan u in het juridisch proces begeleiden en de schadevergoeding voor u claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Oogletsel opgelopen door een aanrijding?

Ongelukken met oogletsel tot gevolg gebeuren relatief vaak. Denk niet alleen aan een verkeersongeluk. Oogletsel kan ook ontstaan op de werkvloer waarbij splinters, glas of andere scherpe voorwerpen in het oog komen. Ook kunt u oogletsel oplopen door bijvoorbeeld mishandeling zoals een klap op het oog of door verkeerd omgaan vuurwerk. Dit kan ernstige consequenties hebben. U kunt last krijgen van een verminderd gezichtsvermogen, blijvend oogletsel of in het ernstigste geval zelfs blind raken.

Bijkomende kosten door het oogletsel

Oogletsel kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Tijdelijke of permanente beperking in het zicht kunnen invloed hebben op uw werkzaamheden of huishoudelijke taken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met verlies aan inkomsten. Wanneer u het bijvoorbeeld een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren door uw oogletsel, zou u hier hulp voor moeten inhuren. Daarnaast zal u ook vaak naar het ziekenhuis moeten voor uw oogletsel. Dit voor mogelijke medische ingrepen en voor controle van het herstel. Dit kost dus allemaal extra geld en dat is natuurlijk vervelend! 

Naast de kosten voor behandeling en herstel, lopen de reiskosten vaak ook snel op. Naast lichamelijk letsel kan er na een ongeluk ook sprake zijn van psychische problemen zoals bijvoorbeeld angststoornissen zoals PTSS of depressies.

Dit alles kan uw levenslust ernstig beïnvloeden. In al deze gemaakte kosten kunt u mogelijk gecompenseerd worden aan de hand van een schadevergoeding en smartengeld. Daarom is het altijd verstandig om na een ongeluk snel een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat zorgt er dan voor dat u de schadevergoeding ontvangt die u verdient.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Claim een schadevergoeding voor uw opgelopen oogletsel

Wanneer u een oogletsel oploopt door een ongeluk, en hierdoor aan financiële en wellicht emotionele schade leidt, kunt u deze mogelijk kosteloos op de aansprakelijke partij verhalen. Het verhalen van deze opgelopen schade, hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Een letselschade advocaat kan u met raad en daad bijstaan om een financiële vergoeding te claimen voor alle onkosten.

Wat doet een letselschade advocaat voor u? Een letselschadespecialist verzorgt de verschillende onderdelen van de juridische procedure waaronder:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • De onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij
  • En het verzamelen van bewijsmateriaal

Vergeet u niet dat een verklaring van een arts noodzakelijk kan zijn om het opgelopen letsel te diagnosticeren. Zorg er altijd voor dat een medisch specialist uw letsel aan het oog vaststelt. Dit is ook van toepassing wanneer u denkt dat de klachten wel meevallen, want als uw letsel niet op papier staat, dan wordt het claimen van de schade zeer lastig.

Verder helpt de letselschadespecialist u op een rijtje te zetten welke schade precies is geleden. En mocht het uitlopen op een rechtszaak, staat de letselschade advocaat u ook hierin bij. De letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de maximale te behalen vergoeding ontvangt. Mocht u een volledige compensatie toegekend krijgen, betekent dit dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp zal moeten betalen bovenop de schadevergoeding en smartengeld. Dat is bij wet zo geregeld.

Schakel hulp in van een letselschade expert

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u al binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen