(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Oogletsel

Heeft u door een aanrijding oogletsel opgelopen? Wanneer u schade aan uw oog heeft opgelopen is dat erg vervelend. U heeft mogelijk tijdelijk verminderd zicht, blijvend oogletsel of erger nog; u bent blind geraakt aan één of beide ogen. Wanneer u oogletsel heeft door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Schakel dus zo spoedig een letselschade advocaat in. Een letselschade expert kan u in het juridisch proces begeleiden en de schadevergoeding voor u claimen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Oogletsel opgelopen door een aanrijding?

Ongelukken met oogletsel tot gevolg gebeuren relatief vaak. Denk niet alleen aan een verkeersongeluk. Oogletsel kan ook ontstaan op de werkvloer waarbij splinters, glas of andere scherpe voorwerpen in het oog komen. Ook kunt u oogletsel oplopen door bijvoorbeeld mishandeling zoals een klap op het oog of door verkeerd omgaan vuurwerk. Dit kan ernstige consequenties hebben. U kunt last krijgen van een verminderd gezichtsvermogen, blijvend oogletsel of in het ernstigste geval zelfs blind raken.

Bijkomende kosten door het oogletsel

Oogletsel kan een behoorlijke impact hebben op uw dagelijks leven. Tijdelijke of permanente beperking in het zicht kunnen invloed hebben op uw werkzaamheden of huishoudelijke taken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met verlies aan inkomsten. Wanneer u het bijvoorbeeld een aantal huishoudelijke taken niet meer kunt uitvoeren door uw oogletsel, zou u hier hulp voor moeten inhuren. Daarnaast zal u ook vaak naar het ziekenhuis moeten voor uw oogletsel. Dit voor mogelijke medische ingrepen en voor controle van het herstel. Dit kost dus allemaal extra geld en dat is natuurlijk vervelend! 

Naast de kosten voor behandeling en herstel, lopen de reiskosten vaak ook snel op. Naast lichamelijk letsel kan er na een ongeluk ook sprake zijn van psychische problemen zoals bijvoorbeeld angststoornissen zoals PTSS of depressies.

Dit alles kan uw levenslust ernstig beïnvloeden. In al deze gemaakte kosten kunt u mogelijk gecompenseerd worden aan de hand van een schadevergoeding en smartengeld. Daarom is het altijd verstandig om na een ongeluk snel een letselschade advocaat in te schakelen. Een letselschade advocaat zorgt er dan voor dat u de schadevergoeding ontvangt die u verdient.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Claim een schadevergoeding voor uw opgelopen oogletsel

Wanneer u een oogletsel oploopt door een ongeluk, en hierdoor aan financiële en wellicht emotionele schade leidt, kunt u deze mogelijk kosteloos op de aansprakelijke partij verhalen. Het verhalen van deze opgelopen schade, hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Een letselschade advocaat kan u met raad en daad bijstaan om een financiële vergoeding te claimen voor alle onkosten.

Wat doet een letselschade advocaat voor u? Een letselschadespecialist verzorgt de verschillende onderdelen van de juridische procedure waaronder:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • De onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij
  • En het verzamelen van bewijsmateriaal

Vergeet u niet dat een verklaring van een arts noodzakelijk kan zijn om het opgelopen letsel te diagnosticeren. Zorg er altijd voor dat een medisch specialist uw letsel aan het oog vaststelt. Dit is ook van toepassing wanneer u denkt dat de klachten wel meevallen, want als uw letsel niet op papier staat, dan wordt het claimen van de schade zeer lastig.

Verder helpt de letselschadespecialist u op een rijtje te zetten welke schade precies is geleden. En mocht het uitlopen op een rechtszaak, staat de letselschade advocaat u ook hierin bij. De letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de maximale te behalen vergoeding ontvangt. Mocht u een volledige compensatie toegekend krijgen, betekent dit dat de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp zal moeten betalen bovenop de schadevergoeding en smartengeld. Dat is bij wet zo geregeld.

Schakel hulp in van een letselschade expert

Wanneer u het contactformulier invult dan komt u al binnen 48 uur in contact met een letselschade advocaat die u van vrijblijvend advies voorziet. Wacht niet langer en neem direct contact op voor juridisch advies. Een letselschadespecialist kan u helpen terwijl u zich volledig kunt gaan richten op uw herstel.

Keer terug naar de letselschade pagina voor nog meer informatie over andere soorten letselschade!

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen