(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

5 december 2017
Letselschade advocaat

Heeft u tijdens het deelnemen aan het verkeer helaas letselschade opgelopen? Denk aan botbreuken, zenuwletsel, heupfractuur maar ook aan PTSS. Is het ongeluk door een ander veroorzaakt? Neem dan contact op met de letselschade advocaat bij u in de regio. U wilt graag geholpen worden bij het verhalen van de schade op de veroorzaker van de aanrijding. In dit geval is rechtshulp gewenst van een advocaat die letselschade als specialisme heeft. Benieuwd wat deze letselschade advocaat voor u kan betekenen en wilt u weten waarom deze hulp voor u gratis is? U leest het hier.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Gedurende het gehele proces van een schadevergoeding zal de advocaat u bijstaan. Dit proces begint bij het aantonen van de geleden schade, tot aan het verhalen van de schade op de veroorzaker. Staat de veroorzaker hier niet voor open? Dan gaat de advocaat uw gelijk halen bij de rechter. Hier komt het alleen op aan wanneer de letselschade advocaat en de verzekering van de aansprakelijke partij er niet uitkomen.

Er zijn enkele zaken die van belang zijn voordat het tot een rechtszaak kan komen:

  • Allereerst zal het bewijsmateriaal worden verzameld. Het gehele onderzoek moet reproduceerbaar zijn en duidelijk verwoord worden ten tijde van de verslaglegging;
  • Vervolgens moet de aansprakelijkstelling in orde zijn. Hierdoor zorgt u ervoor dat de veroorzaker van het ongeluk daadwerkelijk de kosten van uw materiële- en letselschade gaat betalen.
  • Daarna zullen de schadeposten worden onderzocht, verzameld en ingediend. U kunt bij schadeposten denken aan medische kosten die benodigd waren na het ongeval en schade aan eigendommen, zoals de materiële schade aan uw auto.
  • Hierna zal een onderhandeling plaatsvinden over de mate van aansprakelijkheid. Als uw eigen aansprakelijkstelling in orde is, kunt u de meeste schade verhalen op de tegenpartij.
  • Als laatst zal een berekening gemaakt worden van een mogelijke schadevergoeding en smartengeld.

Het gehele traject van de juridische procedure zal u uit handen worden genomen door de letselschade advocaat. Hij heeft als doel om voor u de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Als deze procedure gevoerd zal moeten worden bij een rechtbank, zal de advocaat u hierbij ook bijstaan.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Welke kosten worden allemaal vergoed?

Zoals het waarschijnlijk ook bij u bekend is, is dat het uurtarief van een advocaat redelijk hoog ligt. De kosten kunnen gedurende een zaak dan ook flink oplopen vooral bij de zaken die complexer van aard zijn. Voor u als slachtoffer is dit vaak gelukkig niet het geval. Wanneer u letselschade heeft opgelopen en hierdoor extra kosten moet maken, dienen deze kosten te worden vergoed door de wederpartij.

De extra kosten die hieronder vallen, zijn onder andere:

  • De reiskosten die gemaakt worden wanneer u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moest voor uw letselschade.
  • Wanneer uw letselschade zeer ernstig is en u genoodzaakt bent huishoudelijke hulp in te schakelen, zijn deze kosten ook voor de rekening van de veroorzaker.
  • Helaas kunt u door de opgelopen letselschade soms een tijd niet werken of zelfs arbeidsongeschikt raken. Ook dit verlies aan inkomen zijn kosten die u kunt verhalen op de wederpartij.
  • Hetzelfde geldt voor de rechtshulp van de letselschade advocaat. Deze zou u immers nooit ingehuurd hebben wanneer u geen letselschade heeft opgelopen.

Voor de wederpartij geldt dat de meeste kosten wel kunnen worden geclaimd bij de verzekeringsmaatschappij.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Welke kosten moet u wel betalen als slachtoffer?

De kosten van de rechtshulp vormt een onderdeel van de kosten van het slachtoffer zelf, volgens de wet. Slachtoffers kunnen deze kosten verhalen op de wederpartij. Dit is alleen het geval, wanneer de wederpartij volledig aansprakelijk is voor alle schade en kosten die zijn gemaakt. Hiervoor dient de tegenpartij de gehele aansprakelijkheid toegezegd te hebben of moet dit bewezen zijn in een rechtszaak. Is dit niet het geval, dan zijn deze kosten voor uzelf.

Verhaal uw schadeclaim direct

Wilt u zo snel mogelijk advies over hoe u uw schadevergoeding het beste kunt claimen? Wilt u gratis laten uitrekenen waar u maximaal recht op heeft als slachtoffer van een aanrijding? Laat een letselschade advocaat vrijblijvend uw schadeclaim verhalen op de aansprakelijke partij.

Binnen 48 uur zal een letselschade specialist contact met u opnemen, vanaf het moment dat u het contactformulier heeft ingevuld. Wanneer u een traumatisch ongeval heeft meegemaakt, kan het lastig zijn om op dat moment uit te zoeken waar u precies recht op heeft. Het is een fijn idee dat deze experts al ruim 2500 slachtoffers hebben bijgestaan en u vakkundig hulp kunnen bieden.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen