(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

5 december 2017
Letselschade advocaat

Heeft u tijdens het deelnemen aan het verkeer helaas letselschade opgelopen? Denk aan botbreuken, zenuwletsel, heupfractuur maar ook aan PTSS. Is het ongeluk door een ander veroorzaakt? Neem dan contact op met de letselschade advocaat bij u in de regio. U wilt graag geholpen worden bij het verhalen van de schade op de veroorzaker van de aanrijding. In dit geval is rechtshulp gewenst van een advocaat die letselschade als specialisme heeft. Benieuwd wat deze letselschade advocaat voor u kan betekenen en wilt u weten waarom deze hulp voor u gratis is? U leest het hier.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Gedurende het gehele proces van een schadevergoeding zal de advocaat u bijstaan. Dit proces begint bij het aantonen van de geleden schade, tot aan het verhalen van de schade op de veroorzaker. Staat de veroorzaker hier niet voor open? Dan gaat de advocaat uw gelijk halen bij de rechter. Hier komt het alleen op aan wanneer de letselschade advocaat en de verzekering van de aansprakelijke partij er niet uitkomen.

Er zijn enkele zaken die van belang zijn voordat het tot een rechtszaak kan komen:

  • Allereerst zal het bewijsmateriaal worden verzameld. Het gehele onderzoek moet reproduceerbaar zijn en duidelijk verwoord worden ten tijde van de verslaglegging;
  • Vervolgens moet de aansprakelijkstelling in orde zijn. Hierdoor zorgt u ervoor dat de veroorzaker van het ongeluk daadwerkelijk de kosten van uw materiële- en letselschade gaat betalen.
  • Daarna zullen de schadeposten worden onderzocht, verzameld en ingediend. U kunt bij schadeposten denken aan medische kosten die benodigd waren na het ongeval en schade aan eigendommen, zoals de materiële schade aan uw auto.
  • Hierna zal een onderhandeling plaatsvinden over de mate van aansprakelijkheid. Als uw eigen aansprakelijkstelling in orde is, kunt u de meeste schade verhalen op de tegenpartij.
  • Als laatst zal een berekening gemaakt worden van een mogelijke schadevergoeding en smartengeld.

Het gehele traject van de juridische procedure zal u uit handen worden genomen door de letselschade advocaat. Hij heeft als doel om voor u de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Als deze procedure gevoerd zal moeten worden bij een rechtbank, zal de advocaat u hierbij ook bijstaan.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Welke kosten worden allemaal vergoed?

Zoals het waarschijnlijk ook bij u bekend is, is dat het uurtarief van een advocaat redelijk hoog ligt. De kosten kunnen gedurende een zaak dan ook flink oplopen vooral bij de zaken die complexer van aard zijn. Voor u als slachtoffer is dit vaak gelukkig niet het geval. Wanneer u letselschade heeft opgelopen en hierdoor extra kosten moet maken, dienen deze kosten te worden vergoed door de wederpartij.

De extra kosten die hieronder vallen, zijn onder andere:

  • De reiskosten die gemaakt worden wanneer u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moest voor uw letselschade.
  • Wanneer uw letselschade zeer ernstig is en u genoodzaakt bent huishoudelijke hulp in te schakelen, zijn deze kosten ook voor de rekening van de veroorzaker.
  • Helaas kunt u door de opgelopen letselschade soms een tijd niet werken of zelfs arbeidsongeschikt raken. Ook dit verlies aan inkomen zijn kosten die u kunt verhalen op de wederpartij.
  • Hetzelfde geldt voor de rechtshulp van de letselschade advocaat. Deze zou u immers nooit ingehuurd hebben wanneer u geen letselschade heeft opgelopen.

Voor de wederpartij geldt dat de meeste kosten wel kunnen worden geclaimd bij de verzekeringsmaatschappij.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Welke kosten moet u wel betalen als slachtoffer?

De kosten van de rechtshulp vormt een onderdeel van de kosten van het slachtoffer zelf, volgens de wet. Slachtoffers kunnen deze kosten verhalen op de wederpartij. Dit is alleen het geval, wanneer de wederpartij volledig aansprakelijk is voor alle schade en kosten die zijn gemaakt. Hiervoor dient de tegenpartij de gehele aansprakelijkheid toegezegd te hebben of moet dit bewezen zijn in een rechtszaak. Is dit niet het geval, dan zijn deze kosten voor uzelf.

Verhaal uw schadeclaim direct

Wilt u zo snel mogelijk advies over hoe u uw schadevergoeding het beste kunt claimen? Wilt u gratis laten uitrekenen waar u maximaal recht op heeft als slachtoffer van een aanrijding? Laat een letselschade advocaat vrijblijvend uw schadeclaim verhalen op de aansprakelijke partij.

Binnen 48 uur zal een letselschade specialist contact met u opnemen, vanaf het moment dat u het contactformulier heeft ingevuld. Wanneer u een traumatisch ongeval heeft meegemaakt, kan het lastig zijn om op dat moment uit te zoeken waar u precies recht op heeft. Het is een fijn idee dat deze experts al ruim 2500 slachtoffers hebben bijgestaan en u vakkundig hulp kunnen bieden.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen