(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Wat doet een letselschade advocaat voor u?

5 december 2017
Letselschade advocaat

Heeft u tijdens het deelnemen aan het verkeer helaas letselschade opgelopen? Denk aan botbreuken, zenuwletsel, heupfractuur maar ook aan PTSS. Is het ongeluk door een ander veroorzaakt? Neem dan contact op met de letselschade advocaat bij u in de regio. U wilt graag geholpen worden bij het verhalen van de schade op de veroorzaker van de aanrijding. In dit geval is rechtshulp gewenst van een advocaat die letselschade als specialisme heeft. Benieuwd wat deze letselschade advocaat voor u kan betekenen en wilt u weten waarom deze hulp voor u gratis is? U leest het hier.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Gedurende het gehele proces van een schadevergoeding zal de advocaat u bijstaan. Dit proces begint bij het aantonen van de geleden schade, tot aan het verhalen van de schade op de veroorzaker. Staat de veroorzaker hier niet voor open? Dan gaat de advocaat uw gelijk halen bij de rechter. Hier komt het alleen op aan wanneer de letselschade advocaat en de verzekering van de aansprakelijke partij er niet uitkomen.

Er zijn enkele zaken die van belang zijn voordat het tot een rechtszaak kan komen:

  • Allereerst zal het bewijsmateriaal worden verzameld. Het gehele onderzoek moet reproduceerbaar zijn en duidelijk verwoord worden ten tijde van de verslaglegging;
  • Vervolgens moet de aansprakelijkstelling in orde zijn. Hierdoor zorgt u ervoor dat de veroorzaker van het ongeluk daadwerkelijk de kosten van uw materiële- en letselschade gaat betalen.
  • Daarna zullen de schadeposten worden onderzocht, verzameld en ingediend. U kunt bij schadeposten denken aan medische kosten die benodigd waren na het ongeval en schade aan eigendommen, zoals de materiële schade aan uw auto.
  • Hierna zal een onderhandeling plaatsvinden over de mate van aansprakelijkheid. Als uw eigen aansprakelijkstelling in orde is, kunt u de meeste schade verhalen op de tegenpartij.
  • Als laatst zal een berekening gemaakt worden van een mogelijke schadevergoeding en smartengeld.

Het gehele traject van de juridische procedure zal u uit handen worden genomen door de letselschade advocaat. Hij heeft als doel om voor u de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Als deze procedure gevoerd zal moeten worden bij een rechtbank, zal de advocaat u hierbij ook bijstaan.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Welke kosten worden allemaal vergoed?

Zoals het waarschijnlijk ook bij u bekend is, is dat het uurtarief van een advocaat redelijk hoog ligt. De kosten kunnen gedurende een zaak dan ook flink oplopen vooral bij de zaken die complexer van aard zijn. Voor u als slachtoffer is dit vaak gelukkig niet het geval. Wanneer u letselschade heeft opgelopen en hierdoor extra kosten moet maken, dienen deze kosten te worden vergoed door de wederpartij.

De extra kosten die hieronder vallen, zijn onder andere:

  • De reiskosten die gemaakt worden wanneer u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moest voor uw letselschade.
  • Wanneer uw letselschade zeer ernstig is en u genoodzaakt bent huishoudelijke hulp in te schakelen, zijn deze kosten ook voor de rekening van de veroorzaker.
  • Helaas kunt u door de opgelopen letselschade soms een tijd niet werken of zelfs arbeidsongeschikt raken. Ook dit verlies aan inkomen zijn kosten die u kunt verhalen op de wederpartij.
  • Hetzelfde geldt voor de rechtshulp van de letselschade advocaat. Deze zou u immers nooit ingehuurd hebben wanneer u geen letselschade heeft opgelopen.

Voor de wederpartij geldt dat de meeste kosten wel kunnen worden geclaimd bij de verzekeringsmaatschappij.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Welke kosten moet u wel betalen als slachtoffer?

De kosten van de rechtshulp vormt een onderdeel van de kosten van het slachtoffer zelf, volgens de wet. Slachtoffers kunnen deze kosten verhalen op de wederpartij. Dit is alleen het geval, wanneer de wederpartij volledig aansprakelijk is voor alle schade en kosten die zijn gemaakt. Hiervoor dient de tegenpartij de gehele aansprakelijkheid toegezegd te hebben of moet dit bewezen zijn in een rechtszaak. Is dit niet het geval, dan zijn deze kosten voor uzelf.

Verhaal uw schadeclaim direct

Wilt u zo snel mogelijk advies over hoe u uw schadevergoeding het beste kunt claimen? Wilt u gratis laten uitrekenen waar u maximaal recht op heeft als slachtoffer van een aanrijding? Laat een letselschade advocaat vrijblijvend uw schadeclaim verhalen op de aansprakelijke partij.

Binnen 48 uur zal een letselschade specialist contact met u opnemen, vanaf het moment dat u het contactformulier heeft ingevuld. Wanneer u een traumatisch ongeval heeft meegemaakt, kan het lastig zijn om op dat moment uit te zoeken waar u precies recht op heeft. Het is een fijn idee dat deze experts al ruim 2500 slachtoffers hebben bijgestaan en u vakkundig hulp kunnen bieden.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen