(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Den Bosch

Letselschade advocaat Den Bosch

Waar er gebruik wordt gemaakt van de weg, gebeuren er ongelukken. Het ene ongeluk is het andere niet. Soms valt het mee en komt men weg met lichte blikschade en wat schrik. Helaas gebeurd het ook maar al te vaak dat er aanrijdingen plaatsvinden die heel wat meer nare gevolgen hebben. Dan gaat het bijvoorbeeld over een auto die totaal in elkaar is gereden. Of erger nog, om gevallen waarbij mensen het slachtoffer worden van lichamelijk letsel. Bijvoorbeeld een hersenschudding, of gebroken ribben komen geregeld voor. Naast de schade die ontstaat bij het ongeluk zelf door de aanrijding, zijn er ook vele andere types schade te onderscheiden.

Schade types

Zoals hierboven genoemd is er naast de blikschade aan de auto, een veelvoud aan andere types schade die kunnen ontstaan bij een aanrijding. Zo is er het lichamelijk letsel. Daarnaast is er ook de emotionele factor die een belangrijke rol speelt. Vaak kan, lang nadat alle lichamelijke wonden genezen zijn, een aanrijding zich nog dagelijks afspelen in het hoofd van diegene die het heeft ondergaan. Het dagelijkse functioneren kan daaronder ernstig te lijden hebben. Dit heeft vervelende gevolgen. Vaak kunnen mensen niet meer prettig functioneren in het dagelijkse leven. Ze raken in depressies of hebben last van steeds weer terugkerende angstaanvallen. In bepaalde gevallen komt het ook voor dat door de aanrijding zij het werk niet meer kunnen doen waarmee zij hun geld voorheen verdienden. Hierdoor krijgt men te maken met een flinke inkomsten daling. En dat kan grote gevolgen hebben. Immers, de huur of de hypotheek moet gewoon worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan. Al dit soort schades kunnen onder de noemer van een schadevergoeding komen te vallen. Als u een aanrijding heeft gehad dat is veroorzaakt door de andere partij, kunt u een schadevergoeding eisen op basis van alle types schade die hierboven staan genoemd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u van plan bent om de tegenpartij verantwoordelijk te stellen voor de geleden schade en de nog eventueel te lijden schade, kunt u het beste contact opnemen met letselschade advocaat Den Bosch. Deze advocaat is thuis is de juridische kant van deze zaak en kan er snel en zorgvuldig voor zorgen dat uw schadeclaim succesvol wordt toegewezen. Het is overigens altijd verstandig om op een aantal belangrijke dingen te letten wanneer u een aanrijding heeft gehad. Praat met omstanders. Zij hebben wellicht het voorval zien gebeuren of wellicht zelfs gefilmd of gefotografeerd. Verzamel alle verklaringen die u kunt bemachtigen. Bekijk ook of er op de bewuste plek wellicht een systeem van camera’s hangt. Vraag indien dat het geval is de videobeelden op. Het is belangrijk om bewijs van de aanrijding te verzamelen. Hoe meer bewijs, hoe beter. Dit geldt overigens ook voor alle andere soorten schade die u heeft geleden. Dan gaat het bijvoorbeeld om rekeningen van dokters, van het ziekenhuis, van operaties en medicijnen. Dit zijn allemaal onkosten waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Hoe beter u een dossier opbouwt aangaande de schade die u heeft opgelopen, hoe groter de kans is op een succesvolle aanvraag van een schadevergoeding. Dit geldt immers allemaal als sluitend bewijs.

Werkwijze letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u ervoor kiest om met de letselschade advocaat in zee te gaan, zal die met uw dossier onder de arm allereerst het gesprek aan gaan met de tegenpartij. Vaak is dit niet de daadwerkelijke tegenpartij, maar diens verzekering die hem of haar vertegenwoordigd. Er zal aanvankelijk worden gepoogd om tot een gezamenlijke oplossing te komen, een waar zowel u als de tegenpartij goed mee kunnen leven. In vele zaken wordt op deze manier tot een oplossing gekomen. En dag is wel een ideaal scenario. Hierdoor hoeft er geen rechtszaak te worden aangespannen. Rechtszaken kunnen veel tijd in beslag nemen. Wanneer er onverhoopt niet tot een oplossing wordt gekomen die men gezamenlijk ondersteund, zal alsnog worden overgegaan tot een rechtszaak. In dat geval vertegenwoordigd uw advocaat uw zaak bij de rechter. Op basis van bewijzen, verslagen en rekeningen zal de advocaat pleiten voor een schadevergoeding. De rechter zal beslissen op basis van de feiten, omstandigheden en het bewijs of er een schadevergoeding gaat komen en zo ja, hoe hoog die vergoeding dan zal zijn.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijke wegen Den Bosch

Zoals elke stad of plaats heeft ook Den Bosch zijn beruchte wegen. Dit zijn wegen waar ten opzichte van andere wegen de meeste ongelukken gebeuren of aanrijdingen plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval op de N279 tussen Veghel en Den Bosch. Maar ook op de snelweg A2 ter hoogte van Den Bosch zijn er regelmatig ongelukken en aanrijdingen te betreuren.

Contact opnemen?

Bent u zelf het slachtoffer of kent u iemand die het slachtoffer is van een aanrijding? Twijfel dan niet langer. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met de letselschade advocaat. U wordt snel en vakkundig te woord gestaan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen