(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Den Bosch

Letselschade advocaat Den Bosch

Waar er gebruik wordt gemaakt van de weg, gebeuren er ongelukken. Het ene ongeluk is het andere niet. Soms valt het mee en komt men weg met lichte blikschade en wat schrik. Helaas gebeurd het ook maar al te vaak dat er aanrijdingen plaatsvinden die heel wat meer nare gevolgen hebben. Dan gaat het bijvoorbeeld over een auto die totaal in elkaar is gereden. Of erger nog, om gevallen waarbij mensen het slachtoffer worden van lichamelijk letsel. Bijvoorbeeld een hersenschudding, of gebroken ribben komen geregeld voor. Naast de schade die ontstaat bij het ongeluk zelf door de aanrijding, zijn er ook vele andere types schade te onderscheiden.

Schade types

Zoals hierboven genoemd is er naast de blikschade aan de auto, een veelvoud aan andere types schade die kunnen ontstaan bij een aanrijding. Zo is er het lichamelijk letsel. Daarnaast is er ook de emotionele factor die een belangrijke rol speelt. Vaak kan, lang nadat alle lichamelijke wonden genezen zijn, een aanrijding zich nog dagelijks afspelen in het hoofd van diegene die het heeft ondergaan. Het dagelijkse functioneren kan daaronder ernstig te lijden hebben. Dit heeft vervelende gevolgen. Vaak kunnen mensen niet meer prettig functioneren in het dagelijkse leven. Ze raken in depressies of hebben last van steeds weer terugkerende angstaanvallen. In bepaalde gevallen komt het ook voor dat door de aanrijding zij het werk niet meer kunnen doen waarmee zij hun geld voorheen verdienden. Hierdoor krijgt men te maken met een flinke inkomsten daling. En dat kan grote gevolgen hebben. Immers, de huur of de hypotheek moet gewoon worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan. Al dit soort schades kunnen onder de noemer van een schadevergoeding komen te vallen. Als u een aanrijding heeft gehad dat is veroorzaakt door de andere partij, kunt u een schadevergoeding eisen op basis van alle types schade die hierboven staan genoemd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u van plan bent om de tegenpartij verantwoordelijk te stellen voor de geleden schade en de nog eventueel te lijden schade, kunt u het beste contact opnemen met letselschade advocaat Den Bosch. Deze advocaat is thuis is de juridische kant van deze zaak en kan er snel en zorgvuldig voor zorgen dat uw schadeclaim succesvol wordt toegewezen. Het is overigens altijd verstandig om op een aantal belangrijke dingen te letten wanneer u een aanrijding heeft gehad. Praat met omstanders. Zij hebben wellicht het voorval zien gebeuren of wellicht zelfs gefilmd of gefotografeerd. Verzamel alle verklaringen die u kunt bemachtigen. Bekijk ook of er op de bewuste plek wellicht een systeem van camera’s hangt. Vraag indien dat het geval is de videobeelden op. Het is belangrijk om bewijs van de aanrijding te verzamelen. Hoe meer bewijs, hoe beter. Dit geldt overigens ook voor alle andere soorten schade die u heeft geleden. Dan gaat het bijvoorbeeld om rekeningen van dokters, van het ziekenhuis, van operaties en medicijnen. Dit zijn allemaal onkosten waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Hoe beter u een dossier opbouwt aangaande de schade die u heeft opgelopen, hoe groter de kans is op een succesvolle aanvraag van een schadevergoeding. Dit geldt immers allemaal als sluitend bewijs.

Werkwijze letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u ervoor kiest om met de letselschade advocaat in zee te gaan, zal die met uw dossier onder de arm allereerst het gesprek aan gaan met de tegenpartij. Vaak is dit niet de daadwerkelijke tegenpartij, maar diens verzekering die hem of haar vertegenwoordigd. Er zal aanvankelijk worden gepoogd om tot een gezamenlijke oplossing te komen, een waar zowel u als de tegenpartij goed mee kunnen leven. In vele zaken wordt op deze manier tot een oplossing gekomen. En dag is wel een ideaal scenario. Hierdoor hoeft er geen rechtszaak te worden aangespannen. Rechtszaken kunnen veel tijd in beslag nemen. Wanneer er onverhoopt niet tot een oplossing wordt gekomen die men gezamenlijk ondersteund, zal alsnog worden overgegaan tot een rechtszaak. In dat geval vertegenwoordigd uw advocaat uw zaak bij de rechter. Op basis van bewijzen, verslagen en rekeningen zal de advocaat pleiten voor een schadevergoeding. De rechter zal beslissen op basis van de feiten, omstandigheden en het bewijs of er een schadevergoeding gaat komen en zo ja, hoe hoog die vergoeding dan zal zijn.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijke wegen Den Bosch

Zoals elke stad of plaats heeft ook Den Bosch zijn beruchte wegen. Dit zijn wegen waar ten opzichte van andere wegen de meeste ongelukken gebeuren of aanrijdingen plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval op de N279 tussen Veghel en Den Bosch. Maar ook op de snelweg A2 ter hoogte van Den Bosch zijn er regelmatig ongelukken en aanrijdingen te betreuren.

Contact opnemen?

Bent u zelf het slachtoffer of kent u iemand die het slachtoffer is van een aanrijding? Twijfel dan niet langer. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met de letselschade advocaat. U wordt snel en vakkundig te woord gestaan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen