(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Den Bosch

Letselschade advocaat Den Bosch

Waar er gebruik wordt gemaakt van de weg, gebeuren er ongelukken. Het ene ongeluk is het andere niet. Soms valt het mee en komt men weg met lichte blikschade en wat schrik. Helaas gebeurd het ook maar al te vaak dat er aanrijdingen plaatsvinden die heel wat meer nare gevolgen hebben. Dan gaat het bijvoorbeeld over een auto die totaal in elkaar is gereden. Of erger nog, om gevallen waarbij mensen het slachtoffer worden van lichamelijk letsel. Bijvoorbeeld een hersenschudding, of gebroken ribben komen geregeld voor. Naast de schade die ontstaat bij het ongeluk zelf door de aanrijding, zijn er ook vele andere types schade te onderscheiden.

Schade types

Zoals hierboven genoemd is er naast de blikschade aan de auto, een veelvoud aan andere types schade die kunnen ontstaan bij een aanrijding. Zo is er het lichamelijk letsel. Daarnaast is er ook de emotionele factor die een belangrijke rol speelt. Vaak kan, lang nadat alle lichamelijke wonden genezen zijn, een aanrijding zich nog dagelijks afspelen in het hoofd van diegene die het heeft ondergaan. Het dagelijkse functioneren kan daaronder ernstig te lijden hebben. Dit heeft vervelende gevolgen. Vaak kunnen mensen niet meer prettig functioneren in het dagelijkse leven. Ze raken in depressies of hebben last van steeds weer terugkerende angstaanvallen. In bepaalde gevallen komt het ook voor dat door de aanrijding zij het werk niet meer kunnen doen waarmee zij hun geld voorheen verdienden. Hierdoor krijgt men te maken met een flinke inkomsten daling. En dat kan grote gevolgen hebben. Immers, de huur of de hypotheek moet gewoon worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan. Al dit soort schades kunnen onder de noemer van een schadevergoeding komen te vallen. Als u een aanrijding heeft gehad dat is veroorzaakt door de andere partij, kunt u een schadevergoeding eisen op basis van alle types schade die hierboven staan genoemd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u van plan bent om de tegenpartij verantwoordelijk te stellen voor de geleden schade en de nog eventueel te lijden schade, kunt u het beste contact opnemen met letselschade advocaat Den Bosch. Deze advocaat is thuis is de juridische kant van deze zaak en kan er snel en zorgvuldig voor zorgen dat uw schadeclaim succesvol wordt toegewezen. Het is overigens altijd verstandig om op een aantal belangrijke dingen te letten wanneer u een aanrijding heeft gehad. Praat met omstanders. Zij hebben wellicht het voorval zien gebeuren of wellicht zelfs gefilmd of gefotografeerd. Verzamel alle verklaringen die u kunt bemachtigen. Bekijk ook of er op de bewuste plek wellicht een systeem van camera’s hangt. Vraag indien dat het geval is de videobeelden op. Het is belangrijk om bewijs van de aanrijding te verzamelen. Hoe meer bewijs, hoe beter. Dit geldt overigens ook voor alle andere soorten schade die u heeft geleden. Dan gaat het bijvoorbeeld om rekeningen van dokters, van het ziekenhuis, van operaties en medicijnen. Dit zijn allemaal onkosten waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Hoe beter u een dossier opbouwt aangaande de schade die u heeft opgelopen, hoe groter de kans is op een succesvolle aanvraag van een schadevergoeding. Dit geldt immers allemaal als sluitend bewijs.

Werkwijze letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u ervoor kiest om met de letselschade advocaat in zee te gaan, zal die met uw dossier onder de arm allereerst het gesprek aan gaan met de tegenpartij. Vaak is dit niet de daadwerkelijke tegenpartij, maar diens verzekering die hem of haar vertegenwoordigd. Er zal aanvankelijk worden gepoogd om tot een gezamenlijke oplossing te komen, een waar zowel u als de tegenpartij goed mee kunnen leven. In vele zaken wordt op deze manier tot een oplossing gekomen. En dag is wel een ideaal scenario. Hierdoor hoeft er geen rechtszaak te worden aangespannen. Rechtszaken kunnen veel tijd in beslag nemen. Wanneer er onverhoopt niet tot een oplossing wordt gekomen die men gezamenlijk ondersteund, zal alsnog worden overgegaan tot een rechtszaak. In dat geval vertegenwoordigd uw advocaat uw zaak bij de rechter. Op basis van bewijzen, verslagen en rekeningen zal de advocaat pleiten voor een schadevergoeding. De rechter zal beslissen op basis van de feiten, omstandigheden en het bewijs of er een schadevergoeding gaat komen en zo ja, hoe hoog die vergoeding dan zal zijn.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijke wegen Den Bosch

Zoals elke stad of plaats heeft ook Den Bosch zijn beruchte wegen. Dit zijn wegen waar ten opzichte van andere wegen de meeste ongelukken gebeuren of aanrijdingen plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval op de N279 tussen Veghel en Den Bosch. Maar ook op de snelweg A2 ter hoogte van Den Bosch zijn er regelmatig ongelukken en aanrijdingen te betreuren.

Contact opnemen?

Bent u zelf het slachtoffer of kent u iemand die het slachtoffer is van een aanrijding? Twijfel dan niet langer. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met de letselschade advocaat. U wordt snel en vakkundig te woord gestaan.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen