(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Den Bosch

Letselschade advocaat Den Bosch

Waar er gebruik wordt gemaakt van de weg, gebeuren er ongelukken. Het ene ongeluk is het andere niet. Soms valt het mee en komt men weg met lichte blikschade en wat schrik. Helaas gebeurd het ook maar al te vaak dat er aanrijdingen plaatsvinden die heel wat meer nare gevolgen hebben. Dan gaat het bijvoorbeeld over een auto die totaal in elkaar is gereden. Of erger nog, om gevallen waarbij mensen het slachtoffer worden van lichamelijk letsel. Bijvoorbeeld een hersenschudding, of gebroken ribben komen geregeld voor. Naast de schade die ontstaat bij het ongeluk zelf door de aanrijding, zijn er ook vele andere types schade te onderscheiden.

Schade types

Zoals hierboven genoemd is er naast de blikschade aan de auto, een veelvoud aan andere types schade die kunnen ontstaan bij een aanrijding. Zo is er het lichamelijk letsel. Daarnaast is er ook de emotionele factor die een belangrijke rol speelt. Vaak kan, lang nadat alle lichamelijke wonden genezen zijn, een aanrijding zich nog dagelijks afspelen in het hoofd van diegene die het heeft ondergaan. Het dagelijkse functioneren kan daaronder ernstig te lijden hebben. Dit heeft vervelende gevolgen. Vaak kunnen mensen niet meer prettig functioneren in het dagelijkse leven. Ze raken in depressies of hebben last van steeds weer terugkerende angstaanvallen. In bepaalde gevallen komt het ook voor dat door de aanrijding zij het werk niet meer kunnen doen waarmee zij hun geld voorheen verdienden. Hierdoor krijgt men te maken met een flinke inkomsten daling. En dat kan grote gevolgen hebben. Immers, de huur of de hypotheek moet gewoon worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan. Al dit soort schades kunnen onder de noemer van een schadevergoeding komen te vallen. Als u een aanrijding heeft gehad dat is veroorzaakt door de andere partij, kunt u een schadevergoeding eisen op basis van alle types schade die hierboven staan genoemd.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u van plan bent om de tegenpartij verantwoordelijk te stellen voor de geleden schade en de nog eventueel te lijden schade, kunt u het beste contact opnemen met letselschade advocaat Den Bosch. Deze advocaat is thuis is de juridische kant van deze zaak en kan er snel en zorgvuldig voor zorgen dat uw schadeclaim succesvol wordt toegewezen. Het is overigens altijd verstandig om op een aantal belangrijke dingen te letten wanneer u een aanrijding heeft gehad. Praat met omstanders. Zij hebben wellicht het voorval zien gebeuren of wellicht zelfs gefilmd of gefotografeerd. Verzamel alle verklaringen die u kunt bemachtigen. Bekijk ook of er op de bewuste plek wellicht een systeem van camera’s hangt. Vraag indien dat het geval is de videobeelden op. Het is belangrijk om bewijs van de aanrijding te verzamelen. Hoe meer bewijs, hoe beter. Dit geldt overigens ook voor alle andere soorten schade die u heeft geleden. Dan gaat het bijvoorbeeld om rekeningen van dokters, van het ziekenhuis, van operaties en medicijnen. Dit zijn allemaal onkosten waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Hoe beter u een dossier opbouwt aangaande de schade die u heeft opgelopen, hoe groter de kans is op een succesvolle aanvraag van een schadevergoeding. Dit geldt immers allemaal als sluitend bewijs.

Werkwijze letselschade advocaat Den Bosch

Wanneer u ervoor kiest om met de letselschade advocaat in zee te gaan, zal die met uw dossier onder de arm allereerst het gesprek aan gaan met de tegenpartij. Vaak is dit niet de daadwerkelijke tegenpartij, maar diens verzekering die hem of haar vertegenwoordigd. Er zal aanvankelijk worden gepoogd om tot een gezamenlijke oplossing te komen, een waar zowel u als de tegenpartij goed mee kunnen leven. In vele zaken wordt op deze manier tot een oplossing gekomen. En dag is wel een ideaal scenario. Hierdoor hoeft er geen rechtszaak te worden aangespannen. Rechtszaken kunnen veel tijd in beslag nemen. Wanneer er onverhoopt niet tot een oplossing wordt gekomen die men gezamenlijk ondersteund, zal alsnog worden overgegaan tot een rechtszaak. In dat geval vertegenwoordigd uw advocaat uw zaak bij de rechter. Op basis van bewijzen, verslagen en rekeningen zal de advocaat pleiten voor een schadevergoeding. De rechter zal beslissen op basis van de feiten, omstandigheden en het bewijs of er een schadevergoeding gaat komen en zo ja, hoe hoog die vergoeding dan zal zijn.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Gevaarlijke wegen Den Bosch

Zoals elke stad of plaats heeft ook Den Bosch zijn beruchte wegen. Dit zijn wegen waar ten opzichte van andere wegen de meeste ongelukken gebeuren of aanrijdingen plaatsvinden. Dat is bijvoorbeeld vaak het geval op de N279 tussen Veghel en Den Bosch. Maar ook op de snelweg A2 ter hoogte van Den Bosch zijn er regelmatig ongelukken en aanrijdingen te betreuren.

Contact opnemen?

Bent u zelf het slachtoffer of kent u iemand die het slachtoffer is van een aanrijding? Twijfel dan niet langer. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend contact opnemen met de letselschade advocaat. U wordt snel en vakkundig te woord gestaan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen