(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Ontvang nu gratis advies
van onze letselschadeadvocaat

Onze letselschadeadvocaat neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Gratis advies
Loading...

Waarom overstappen via Aanrijdinggehad.nl?

Oogletsel letselschade

Specialisatie

Aanrijdinggehad.nl werkt enkel met gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten met een hoog succespercentage.

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Persoonlijk contact

Letselschade is ingrijpend en heeft veel gevolgen. Door een huisbezoek en persoonlijk contact kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Schadevergoeding

De gespecialiseerde advocaten van Aanrijdinggehad.nl zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u.

letselschade

Gratis overstappen

De overstap van uw rechtsbijstandsverzekeraar naar een gespecialiseerde advocaat van Aanrijdinggehad.nl is gratis.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Rechtsbijstandsverzekeraars en letselschade

Veel mensen hebben een rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Voorbeelden van rechtsbijstandsverzekeraars zijn DAS, Stichting Univé Rechtsbijstand(SUR), Stichting Achmea Rechtsbijstand, SRK en ARAG. De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl nemen geregeld zaken over van rechtsbijstandsverzekeraars.

Waarom stappen slachtoffers over van een rechtsbijstandsverzekeraar?

De redenen hiervoor zijn divers. Wat wij het meest horen is dat slachtoffers weinig contact hebben met hun belangenbehartiger. Er wordt geen of weinig informatie gegeven over de status van de letselschadezaak. Je weet als letselschadeslachtoffer niet waar je aan toe bent. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, zeker als je je zorgen maakt over het letsel en de financiële gevolgen daarvan.

Geen huisbezoek

Verder horen wij dat er slechts zelden een huisbezoek door een rechtsbijstandsverzekeraar wordt afgelegd. Een slachtoffer heeft hierdoor alleen contact via e-mail of de telefoon met zijn belangenbehartiger.

De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Letselschade is ingrijpend en heeft vaak veel gevolgen. Een huisbezoek is geschikt om alle gevolgen van het ongeval goed te bespreken. Ook kunnen onze letselschadeadvocaten bij een bezoek informatie inwinnen om u zo goed mogelijk bij te staan.  Wij komen dan ook graag bij u langs om kennis te maken, waar u in Nederland ook woont.

Trage behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat er weinig contact is met het slachtoffer duren letselschadezaken die door rechtsbijstandsverzekeraars behandeld worden vaak erg lang. Medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars hebben vaak honderden zaken in behandeling. Er is dus weinig tijd voor een slachtoffer, en dat komt de schadebehandeling natuurlijk niet ten goede.

Te snelle behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat veel medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars veel (te veel) letselschadezaken in behandeling hebben, is ook het tegenovergestelde mogelijk. Wij zien en horen geregeld dat letselschadezaken veel te snel worden afgewikkeld. In beginsel is uw schade pas duidelijk wanneer u geheel herstelt bent of wanneer uw klachten een stabiel punt hebben bereikt. Wanneer een schade dan eerder afgewikkeld wordt, is de kans aanwezig dat dit ten koste gaat van uw belang.

Onervaren medewerkers

In het algemeen werken er bij rechtsbijstandsverzekeraars veel medewerkers die nog weinig ervaring hebben opgedaan. Zij zijn bijvoorbeeld recent afgestudeerd aan de Hogeschool of Universiteit en doen bij de rechtsbijstandsverzekeraar de eerste werkervaring op.

De letselschadeadvocaten die verbonden zijn aan aanrijdinggehad.nl zijn ervaren. Zij hebben allen een universitaire opleiding afgerond en volgen jaarlijks verplichte bijscholing op het vlak van letselschade. In tegenstelling tot bureaus waar enkel juristen werken, kunnen de advocaten die aan aanrijdinggehad.nl verbonden zijn voor u procederen bij de rechtbank indien uw belang dat vergt.

Bent u ook niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

Stap vandaag nog gratis over naar een van de letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl! Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen