(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Ontvang nu gratis advies
van onze letselschadeadvocaat

Onze letselschadeadvocaat neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Gratis advies
Loading...

Waarom overstappen via Aanrijdinggehad.nl?

Oogletsel letselschade

Specialisatie

Aanrijdinggehad.nl werkt enkel met gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten met een hoog succespercentage.

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Persoonlijk contact

Letselschade is ingrijpend en heeft veel gevolgen. Door een huisbezoek en persoonlijk contact kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Schadevergoeding

De gespecialiseerde advocaten van Aanrijdinggehad.nl zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u.

letselschade

Gratis overstappen

De overstap van uw rechtsbijstandsverzekeraar naar een gespecialiseerde advocaat van Aanrijdinggehad.nl is gratis.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Rechtsbijstandsverzekeraars en letselschade

Veel mensen hebben een rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Voorbeelden van rechtsbijstandsverzekeraars zijn DAS, Stichting Univé Rechtsbijstand(SUR), Stichting Achmea Rechtsbijstand, SRK en ARAG. De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl nemen geregeld zaken over van rechtsbijstandsverzekeraars.

Waarom stappen slachtoffers over van een rechtsbijstandsverzekeraar?

De redenen hiervoor zijn divers. Wat wij het meest horen is dat slachtoffers weinig contact hebben met hun belangenbehartiger. Er wordt geen of weinig informatie gegeven over de status van de letselschadezaak. Je weet als letselschadeslachtoffer niet waar je aan toe bent. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, zeker als je je zorgen maakt over het letsel en de financiële gevolgen daarvan.

Geen huisbezoek

Verder horen wij dat er slechts zelden een huisbezoek door een rechtsbijstandsverzekeraar wordt afgelegd. Een slachtoffer heeft hierdoor alleen contact via e-mail of de telefoon met zijn belangenbehartiger.

De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Letselschade is ingrijpend en heeft vaak veel gevolgen. Een huisbezoek is geschikt om alle gevolgen van het ongeval goed te bespreken. Ook kunnen onze letselschadeadvocaten bij een bezoek informatie inwinnen om u zo goed mogelijk bij te staan.  Wij komen dan ook graag bij u langs om kennis te maken, waar u in Nederland ook woont.

Trage behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat er weinig contact is met het slachtoffer duren letselschadezaken die door rechtsbijstandsverzekeraars behandeld worden vaak erg lang. Medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars hebben vaak honderden zaken in behandeling. Er is dus weinig tijd voor een slachtoffer, en dat komt de schadebehandeling natuurlijk niet ten goede.

Te snelle behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat veel medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars veel (te veel) letselschadezaken in behandeling hebben, is ook het tegenovergestelde mogelijk. Wij zien en horen geregeld dat letselschadezaken veel te snel worden afgewikkeld. In beginsel is uw schade pas duidelijk wanneer u geheel herstelt bent of wanneer uw klachten een stabiel punt hebben bereikt. Wanneer een schade dan eerder afgewikkeld wordt, is de kans aanwezig dat dit ten koste gaat van uw belang.

Onervaren medewerkers

In het algemeen werken er bij rechtsbijstandsverzekeraars veel medewerkers die nog weinig ervaring hebben opgedaan. Zij zijn bijvoorbeeld recent afgestudeerd aan de Hogeschool of Universiteit en doen bij de rechtsbijstandsverzekeraar de eerste werkervaring op.

De letselschadeadvocaten die verbonden zijn aan aanrijdinggehad.nl zijn ervaren. Zij hebben allen een universitaire opleiding afgerond en volgen jaarlijks verplichte bijscholing op het vlak van letselschade. In tegenstelling tot bureaus waar enkel juristen werken, kunnen de advocaten die aan aanrijdinggehad.nl verbonden zijn voor u procederen bij de rechtbank indien uw belang dat vergt.

Bent u ook niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

Stap vandaag nog gratis over naar een van de letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl! Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen