(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
  • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
  • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
  • Succespercentage van 94,3%
  • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
  • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Ontvang nu gratis advies
van onze letselschadeadvocaat

Onze letselschadeadvocaat neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Gratis advies
Loading...

Waarom overstappen via Aanrijdinggehad.nl?

Oogletsel letselschade

Specialisatie

Aanrijdinggehad.nl werkt enkel met gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten met een hoog succespercentage.

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Persoonlijk contact

Letselschade is ingrijpend en heeft veel gevolgen. Door een huisbezoek en persoonlijk contact kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Schadevergoeding

De gespecialiseerde advocaten van Aanrijdinggehad.nl zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u.

letselschade

Gratis overstappen

De overstap van uw rechtsbijstandsverzekeraar naar een gespecialiseerde advocaat van Aanrijdinggehad.nl is gratis.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Rechtsbijstandsverzekeraars en letselschade

Veel mensen hebben een rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Voorbeelden van rechtsbijstandsverzekeraars zijn DAS, Stichting Univé Rechtsbijstand(SUR), Stichting Achmea Rechtsbijstand, SRK en ARAG. De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl nemen geregeld zaken over van rechtsbijstandsverzekeraars.

Waarom stappen slachtoffers over van een rechtsbijstandsverzekeraar?

De redenen hiervoor zijn divers. Wat wij het meest horen is dat slachtoffers weinig contact hebben met hun belangenbehartiger. Er wordt geen of weinig informatie gegeven over de status van de letselschadezaak. Je weet als letselschadeslachtoffer niet waar je aan toe bent. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, zeker als je je zorgen maakt over het letsel en de financiële gevolgen daarvan.

Geen huisbezoek

Verder horen wij dat er slechts zelden een huisbezoek door een rechtsbijstandsverzekeraar wordt afgelegd. Een slachtoffer heeft hierdoor alleen contact via e-mail of de telefoon met zijn belangenbehartiger.

De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Letselschade is ingrijpend en heeft vaak veel gevolgen. Een huisbezoek is geschikt om alle gevolgen van het ongeval goed te bespreken. Ook kunnen onze letselschadeadvocaten bij een bezoek informatie inwinnen om u zo goed mogelijk bij te staan.  Wij komen dan ook graag bij u langs om kennis te maken, waar u in Nederland ook woont.

Trage behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat er weinig contact is met het slachtoffer duren letselschadezaken die door rechtsbijstandsverzekeraars behandeld worden vaak erg lang. Medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars hebben vaak honderden zaken in behandeling. Er is dus weinig tijd voor een slachtoffer, en dat komt de schadebehandeling natuurlijk niet ten goede.

Te snelle behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat veel medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars veel (te veel) letselschadezaken in behandeling hebben, is ook het tegenovergestelde mogelijk. Wij zien en horen geregeld dat letselschadezaken veel te snel worden afgewikkeld. In beginsel is uw schade pas duidelijk wanneer u geheel herstelt bent of wanneer uw klachten een stabiel punt hebben bereikt. Wanneer een schade dan eerder afgewikkeld wordt, is de kans aanwezig dat dit ten koste gaat van uw belang.

Onervaren medewerkers

In het algemeen werken er bij rechtsbijstandsverzekeraars veel medewerkers die nog weinig ervaring hebben opgedaan. Zij zijn bijvoorbeeld recent afgestudeerd aan de Hogeschool of Universiteit en doen bij de rechtsbijstandsverzekeraar de eerste werkervaring op.

De letselschadeadvocaten die verbonden zijn aan aanrijdinggehad.nl zijn ervaren. Zij hebben allen een universitaire opleiding afgerond en volgen jaarlijks verplichte bijscholing op het vlak van letselschade. In tegenstelling tot bureaus waar enkel juristen werken, kunnen de advocaten die aan aanrijdinggehad.nl verbonden zijn voor u procederen bij de rechtbank indien uw belang dat vergt.

Bent u ook niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

Stap vandaag nog gratis over naar een van de letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl! Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen