(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

 • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
 • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
 • Succespercentage van 94,3%
 • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
 • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
 • Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over
 • Gespecialiseerde letselschadeadvocaten
 • Succespercentage van 94,3%
 • Binnen 48 uur gratis en vrijblijvend advies
 • Al ruim 3200 dossiers succesvol overgenomen
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Ontvang nu gratis advies
van onze letselschadeadvocaat

Onze letselschadeadvocaat neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Gratis advies
Loading...

Waarom overstappen via Aanrijdinggehad.nl?

Oogletsel letselschade

Specialisatie

Aanrijdinggehad.nl werkt enkel met gespecialiseerde en ervaren letselschadeadvocaten met een hoog succespercentage.

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Persoonlijk contact

Letselschade is ingrijpend en heeft veel gevolgen. Door een huisbezoek en persoonlijk contact kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Schadevergoeding

De gespecialiseerde advocaten van Aanrijdinggehad.nl zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding voor u.

letselschade

Gratis overstappen

De overstap van uw rechtsbijstandsverzekeraar naar een gespecialiseerde advocaat van Aanrijdinggehad.nl is gratis.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8

Mohamed

 • Succesvolle behandeling

Toen ik in mijn auto van achteren werd aangereden en letsel opliep wist ik niet precies waar ik recht op had. Ik heb het ongeval gemeld bij mijn rechtsbijstandsverzekeraar. Pas na 4 weken werd ik geholpen. Het contact daarna verliep stroef. Ik werd slecht op de hoogte gehouden en had het idee dat er alleen als iets gebeurde als ik erachteraan zat. Een kennis wees mij op aanrijdinggehad.nl. Zij namen mijn dossier over, en vanaf dat moment ging het snel. Doordat aanrijdinggehad.nl snel een voorschot op mijn schadevergoeding voor mij regelde, kon ik mij concentreren op mijn herstel. Binnen drie maanden was ik gelukkig klachtenvrij. Als pleister op de wond regelde aanrijddinggehad.nl een flinke smartengeldvergoeding, en werd mijn zaak succesvol afgesloten.

9

Melanie

 • Snel geholpen

Kan niet anders zeggen dat ik blij met mijn overstap ben geweest. Zat eerst bij ARAG, maar daar schoot het niet op. Via aanrijdinggehad.nl werd er direct een procedure gestart. De verzekeraar schrok daar zo van, dat ze direct afspraken wilde maken over mijn schadevergoeding. Toen ging het snel. Na stevige onderhandelingen heb ik het idee dat mijn schade goed en netjes gecompenseerd is. Ontzettend dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb!

8

Anton

 • Persoonlijk contact

Bij een motorongeval heb ik een dubbele beenbreuk opgelopen. Na de aanrijding werd ik door mijn tussenpersoon doorgestuurd naar de rechtsbijstandsverzekeraar. Mijn zaak heeft ongeveer 2 jaar bij deze rechtsbijstandsverzekeraar gelopen. In die tijd heb ik misschien 4 telefoontjes van ze gehad. Verder vond het contact via de mail plaats. Ik voelde me niet echt begrepen en had het idee dat de behandelaar mijn dossier niet goed kende. Ik had voor de aanrijding nooit eerder letsel opgelopen, dus ik dacht dat het zo hoorde. Via internet ben ik bij aanrijdinggehad.nl beland. Nog in dezelfde week ben ik thuis bezocht door een letselschadeadvocaat. Daarna werd mij goed uitgelegd waar ik wel en geen recht op had. Mijn zaak is nu bijna afgerond. Achteraf gezien had ik veel eerder moeten overstappen!

Rechtsbijstandsverzekeraars en letselschade

Veel mensen hebben een rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Voorbeelden van rechtsbijstandsverzekeraars zijn DAS, Stichting Univé Rechtsbijstand(SUR), Stichting Achmea Rechtsbijstand, SRK en ARAG. De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl nemen geregeld zaken over van rechtsbijstandsverzekeraars.

Waarom stappen slachtoffers over van een rechtsbijstandsverzekeraar?

De redenen hiervoor zijn divers. Wat wij het meest horen is dat slachtoffers weinig contact hebben met hun belangenbehartiger. Er wordt geen of weinig informatie gegeven over de status van de letselschadezaak. Je weet als letselschadeslachtoffer niet waar je aan toe bent. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, zeker als je je zorgen maakt over het letsel en de financiële gevolgen daarvan.

Geen huisbezoek

Verder horen wij dat er slechts zelden een huisbezoek door een rechtsbijstandsverzekeraar wordt afgelegd. Een slachtoffer heeft hierdoor alleen contact via e-mail of de telefoon met zijn belangenbehartiger.

De letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Letselschade is ingrijpend en heeft vaak veel gevolgen. Een huisbezoek is geschikt om alle gevolgen van het ongeval goed te bespreken. Ook kunnen onze letselschadeadvocaten bij een bezoek informatie inwinnen om u zo goed mogelijk bij te staan.  Wij komen dan ook graag bij u langs om kennis te maken, waar u in Nederland ook woont.

Trage behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat er weinig contact is met het slachtoffer duren letselschadezaken die door rechtsbijstandsverzekeraars behandeld worden vaak erg lang. Medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars hebben vaak honderden zaken in behandeling. Er is dus weinig tijd voor een slachtoffer, en dat komt de schadebehandeling natuurlijk niet ten goede.

Te snelle behandeling letselschadezaak

Vanwege het feit dat veel medewerkers van rechtsbijstandsverzekeraars veel (te veel) letselschadezaken in behandeling hebben, is ook het tegenovergestelde mogelijk. Wij zien en horen geregeld dat letselschadezaken veel te snel worden afgewikkeld. In beginsel is uw schade pas duidelijk wanneer u geheel herstelt bent of wanneer uw klachten een stabiel punt hebben bereikt. Wanneer een schade dan eerder afgewikkeld wordt, is de kans aanwezig dat dit ten koste gaat van uw belang.

Onervaren medewerkers

In het algemeen werken er bij rechtsbijstandsverzekeraars veel medewerkers die nog weinig ervaring hebben opgedaan. Zij zijn bijvoorbeeld recent afgestudeerd aan de Hogeschool of Universiteit en doen bij de rechtsbijstandsverzekeraar de eerste werkervaring op.

De letselschadeadvocaten die verbonden zijn aan aanrijdinggehad.nl zijn ervaren. Zij hebben allen een universitaire opleiding afgerond en volgen jaarlijks verplichte bijscholing op het vlak van letselschade. In tegenstelling tot bureaus waar enkel juristen werken, kunnen de advocaten die aan aanrijdinggehad.nl verbonden zijn voor u procederen bij de rechtbank indien uw belang dat vergt.

Bent u ook niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar?

Stap vandaag nog gratis over naar een van de letselschadeadvocaten van aanrijdinggehad.nl! Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen