(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Enschede

Letselschade advocaat Enschede

 

Letselschade advocaat Enschede inschakelen?
Een aanrijding in het verkeer kan grote gevolgen hebben. Niet alleen zal er flinke schade zijn ontstaan aan uw voertuig. Vaak is er ook sprake van aanmerkelijke letselschade. Een aanrijding in het verkeer kan lastige zaken veroorzaken zoals bijvoorbeeld botbreuken, schedelfracturen en allerhande vleeswonden. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is, kunt u ook te maken krijgen met emotionele schade. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld depressies of angstaanvallen. Heeft u te maken gekregen met een aanrijding? Dan is het zaak dat u tijdig een letselschade advocaat inschakelt. Deze advocaat kan u op de beste manier helpen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad die buiten uw schuld om heeft plaatsgevonden, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding heeft betrekking op alle schade die u heeft geleden als direct gevolg van de aanrijding. Denk hierbij aan ziekenhuisopnames, afspraken met artsen, het gebruik van medicijnen die u moeten helpen weer te herstellen.

Schade in emotioneel opzicht

Naast de schade die betrekking heeft op bijvoorbeeld je auto je spullen en je lichaam, is er ook nog schade die van emotionele aard is. Deze schade is moeilijker vast te stellen aan de buitenkant. Het is belangrijk dit te laten vaststellen door een expert of specialist, zoals bijvoorbeeld een psycholoog of een psychiater. Zij kunnen professioneel, vakkundig en objectief vaststellen dat u inderdaad lijdt aan emotionele schade ten gevolge van de aanrijding. Het is hierbij belangrijk dat u een rapport ontvangt van uw psycholoog of psychiater. Dit rapport zal gaan dienen als bewijsstuk bij eventuele onderhandelingen tussen uw letselschade advocaat en de tegenpartij.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Bewijzen

Na een aanrijding te hebben gehad, is het heel erg belangrijk om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen van de situatie. Probeer bijvoorbeeld bij getuigen een verklaring te krijgen. Wellicht hebben mensen iets gezien of beter nog, hebben ze er foto’s of zelfs video’s van. Iedereen draagt tegenwoordig immers een draagbare camera op zak in de vorm van een smartphone. Ook is het belangrijk om van specialisten rapportages te krijgen. Deze geven een objectief en duidelijk overzicht van de schade die u heeft geleden. Dit maakt uw zaak sterker en makkelijker te bewijzen. Dit werkt in uw voordeel, zowel in onderhandelingen onderling tussen uw advocaat en de verzekering, als in een eventuele rechtszaak.

Hoe gaat een letselschade advocaat te werk?

Wanneer u een letselschade advocaat inschakelt, wordt alles aangaande de verdere afwikkeling van uw schadeclaim voor u geregeld door de letselschade advocaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op een goed herstel en de toekomst. De letselschade advocaat zal vervolgens met interne specialisten of extern in te huren specialisten de gehele aanrijding reconstrueren. Op die manier komen alle details van de zaak goed naar voren. Dit is belangrijk om een goed opgezet dossier te vormen. Dit dossier dient als basis voor de schadeclaim. Vervolgens zal letselschade advocaat Enschede een dialoog op gang brengen met de tegenpartij. In de meeste gevallen betreft het de verzekering van de tegenpartij. In eerste instantie zal uw advocaat proberen om onderling met de verzekeringsmaatschappij tot een gezamenlijke oplossing te komen. Deze variant heeft de voorkeur voor alle partijen. Hierdoor kan een rechtszaak worden voorkomen. Dit scheelt veel tijd en geld. In de meeste van dit soort gevallen worden zaken inderdaad onderling geschikt. Er wordt een oplossing bedacht waar beide partijen mee kunnen leven.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Andere kosten

Elke plaats kent zo zijn eigen beruchte wegen en gevaarlijke knooppunten. In Enschede is de Enschedesestraat N18, die is gelegen tussen Enschede en Haaksbergen een zeer gevaarlijke weg waar vaak ongelukken en aanrijdingen plaatsvinden. Naast de schade die al eerder is genoemd, komen er nog meer onverwachte en grote onkosten op u af. Wanneer u bijvoorbeeld botbreuken hebt, is de kans aanwezig dat u voor het moment niet kunt lopen. Wellicht maakt u gebruik van een stel krukken of een rolstoel. Dit soort zaken kosten ook dagelijks geld. In dit geval zal u ook te maken krijgen met kosten om weer te herstellen en te leren lopen door middel van revalidatie. Dat gebeurd meestal in het ziekenhuis of in een daarvoor speciaal ingerichte kliniek. Deze zaken kosten ook geld. Omdat u tijdelijk of permanent minder valide bent, krijgt u ook te maken met vervoer van en naar de plek van revalidatie. Dit vervoer is meestal een bus waar plaats is voor een rolstoel, met een laadklep zodat u er makkelijk in en uit kunt rijden. Ook dit dagelijkse vervoer brengt kosten met zich mee. Al deze voorkomende kosten zal letselschade advocaat Enschede betrekken in de schadeclaim die voor u wordt opgesteld. Het doel van een schadevergoeding is het volledig dekken van al uw onkosten die u heeft gemaakt, nu maakt en zal gaan maken als direct gevolg van de aanrijding. Daarnaast kan zoals gezegd vergoeding worden geclaimd voor emotionele schade.

Neem dus bij een aanrijding ten alle tijde contact op met een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl. Zo kunt u uw financiële en emotionele leed afdekken en uw recht halen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen