(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Enschede

Letselschade advocaat Enschede

 

Letselschade advocaat Enschede inschakelen?
Een aanrijding in het verkeer kan grote gevolgen hebben. Niet alleen zal er flinke schade zijn ontstaan aan uw voertuig. Vaak is er ook sprake van aanmerkelijke letselschade. Een aanrijding in het verkeer kan lastige zaken veroorzaken zoals bijvoorbeeld botbreuken, schedelfracturen en allerhande vleeswonden. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is, kunt u ook te maken krijgen met emotionele schade. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld depressies of angstaanvallen. Heeft u te maken gekregen met een aanrijding? Dan is het zaak dat u tijdig een letselschade advocaat inschakelt. Deze advocaat kan u op de beste manier helpen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad die buiten uw schuld om heeft plaatsgevonden, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding heeft betrekking op alle schade die u heeft geleden als direct gevolg van de aanrijding. Denk hierbij aan ziekenhuisopnames, afspraken met artsen, het gebruik van medicijnen die u moeten helpen weer te herstellen.

Schade in emotioneel opzicht

Naast de schade die betrekking heeft op bijvoorbeeld je auto je spullen en je lichaam, is er ook nog schade die van emotionele aard is. Deze schade is moeilijker vast te stellen aan de buitenkant. Het is belangrijk dit te laten vaststellen door een expert of specialist, zoals bijvoorbeeld een psycholoog of een psychiater. Zij kunnen professioneel, vakkundig en objectief vaststellen dat u inderdaad lijdt aan emotionele schade ten gevolge van de aanrijding. Het is hierbij belangrijk dat u een rapport ontvangt van uw psycholoog of psychiater. Dit rapport zal gaan dienen als bewijsstuk bij eventuele onderhandelingen tussen uw letselschade advocaat en de tegenpartij.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Bewijzen

Na een aanrijding te hebben gehad, is het heel erg belangrijk om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen van de situatie. Probeer bijvoorbeeld bij getuigen een verklaring te krijgen. Wellicht hebben mensen iets gezien of beter nog, hebben ze er foto’s of zelfs video’s van. Iedereen draagt tegenwoordig immers een draagbare camera op zak in de vorm van een smartphone. Ook is het belangrijk om van specialisten rapportages te krijgen. Deze geven een objectief en duidelijk overzicht van de schade die u heeft geleden. Dit maakt uw zaak sterker en makkelijker te bewijzen. Dit werkt in uw voordeel, zowel in onderhandelingen onderling tussen uw advocaat en de verzekering, als in een eventuele rechtszaak.

Hoe gaat een letselschade advocaat te werk?

Wanneer u een letselschade advocaat inschakelt, wordt alles aangaande de verdere afwikkeling van uw schadeclaim voor u geregeld door de letselschade advocaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op een goed herstel en de toekomst. De letselschade advocaat zal vervolgens met interne specialisten of extern in te huren specialisten de gehele aanrijding reconstrueren. Op die manier komen alle details van de zaak goed naar voren. Dit is belangrijk om een goed opgezet dossier te vormen. Dit dossier dient als basis voor de schadeclaim. Vervolgens zal letselschade advocaat Enschede een dialoog op gang brengen met de tegenpartij. In de meeste gevallen betreft het de verzekering van de tegenpartij. In eerste instantie zal uw advocaat proberen om onderling met de verzekeringsmaatschappij tot een gezamenlijke oplossing te komen. Deze variant heeft de voorkeur voor alle partijen. Hierdoor kan een rechtszaak worden voorkomen. Dit scheelt veel tijd en geld. In de meeste van dit soort gevallen worden zaken inderdaad onderling geschikt. Er wordt een oplossing bedacht waar beide partijen mee kunnen leven.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Andere kosten

Elke plaats kent zo zijn eigen beruchte wegen en gevaarlijke knooppunten. In Enschede is de Enschedesestraat N18, die is gelegen tussen Enschede en Haaksbergen een zeer gevaarlijke weg waar vaak ongelukken en aanrijdingen plaatsvinden. Naast de schade die al eerder is genoemd, komen er nog meer onverwachte en grote onkosten op u af. Wanneer u bijvoorbeeld botbreuken hebt, is de kans aanwezig dat u voor het moment niet kunt lopen. Wellicht maakt u gebruik van een stel krukken of een rolstoel. Dit soort zaken kosten ook dagelijks geld. In dit geval zal u ook te maken krijgen met kosten om weer te herstellen en te leren lopen door middel van revalidatie. Dat gebeurd meestal in het ziekenhuis of in een daarvoor speciaal ingerichte kliniek. Deze zaken kosten ook geld. Omdat u tijdelijk of permanent minder valide bent, krijgt u ook te maken met vervoer van en naar de plek van revalidatie. Dit vervoer is meestal een bus waar plaats is voor een rolstoel, met een laadklep zodat u er makkelijk in en uit kunt rijden. Ook dit dagelijkse vervoer brengt kosten met zich mee. Al deze voorkomende kosten zal letselschade advocaat Enschede betrekken in de schadeclaim die voor u wordt opgesteld. Het doel van een schadevergoeding is het volledig dekken van al uw onkosten die u heeft gemaakt, nu maakt en zal gaan maken als direct gevolg van de aanrijding. Daarnaast kan zoals gezegd vergoeding worden geclaimd voor emotionele schade.

Neem dus bij een aanrijding ten alle tijde contact op met een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl. Zo kunt u uw financiële en emotionele leed afdekken en uw recht halen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen