(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Enschede

Letselschade advocaat Enschede

 

Letselschade advocaat Enschede inschakelen?
Een aanrijding in het verkeer kan grote gevolgen hebben. Niet alleen zal er flinke schade zijn ontstaan aan uw voertuig. Vaak is er ook sprake van aanmerkelijke letselschade. Een aanrijding in het verkeer kan lastige zaken veroorzaken zoals bijvoorbeeld botbreuken, schedelfracturen en allerhande vleeswonden. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is, kunt u ook te maken krijgen met emotionele schade. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld depressies of angstaanvallen. Heeft u te maken gekregen met een aanrijding? Dan is het zaak dat u tijdig een letselschade advocaat inschakelt. Deze advocaat kan u op de beste manier helpen. Wanneer u een aanrijding heeft gehad die buiten uw schuld om heeft plaatsgevonden, dan heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding heeft betrekking op alle schade die u heeft geleden als direct gevolg van de aanrijding. Denk hierbij aan ziekenhuisopnames, afspraken met artsen, het gebruik van medicijnen die u moeten helpen weer te herstellen.

Schade in emotioneel opzicht

Naast de schade die betrekking heeft op bijvoorbeeld je auto je spullen en je lichaam, is er ook nog schade die van emotionele aard is. Deze schade is moeilijker vast te stellen aan de buitenkant. Het is belangrijk dit te laten vaststellen door een expert of specialist, zoals bijvoorbeeld een psycholoog of een psychiater. Zij kunnen professioneel, vakkundig en objectief vaststellen dat u inderdaad lijdt aan emotionele schade ten gevolge van de aanrijding. Het is hierbij belangrijk dat u een rapport ontvangt van uw psycholoog of psychiater. Dit rapport zal gaan dienen als bewijsstuk bij eventuele onderhandelingen tussen uw letselschade advocaat en de tegenpartij.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.5

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

- Furkan
Letselschade melden

Bewijzen

Na een aanrijding te hebben gehad, is het heel erg belangrijk om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen van de situatie. Probeer bijvoorbeeld bij getuigen een verklaring te krijgen. Wellicht hebben mensen iets gezien of beter nog, hebben ze er foto’s of zelfs video’s van. Iedereen draagt tegenwoordig immers een draagbare camera op zak in de vorm van een smartphone. Ook is het belangrijk om van specialisten rapportages te krijgen. Deze geven een objectief en duidelijk overzicht van de schade die u heeft geleden. Dit maakt uw zaak sterker en makkelijker te bewijzen. Dit werkt in uw voordeel, zowel in onderhandelingen onderling tussen uw advocaat en de verzekering, als in een eventuele rechtszaak.

Hoe gaat een letselschade advocaat te werk?

Wanneer u een letselschade advocaat inschakelt, wordt alles aangaande de verdere afwikkeling van uw schadeclaim voor u geregeld door de letselschade advocaat. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en kunt u zich richten op een goed herstel en de toekomst. De letselschade advocaat zal vervolgens met interne specialisten of extern in te huren specialisten de gehele aanrijding reconstrueren. Op die manier komen alle details van de zaak goed naar voren. Dit is belangrijk om een goed opgezet dossier te vormen. Dit dossier dient als basis voor de schadeclaim. Vervolgens zal letselschade advocaat Enschede een dialoog op gang brengen met de tegenpartij. In de meeste gevallen betreft het de verzekering van de tegenpartij. In eerste instantie zal uw advocaat proberen om onderling met de verzekeringsmaatschappij tot een gezamenlijke oplossing te komen. Deze variant heeft de voorkeur voor alle partijen. Hierdoor kan een rechtszaak worden voorkomen. Dit scheelt veel tijd en geld. In de meeste van dit soort gevallen worden zaken inderdaad onderling geschikt. Er wordt een oplossing bedacht waar beide partijen mee kunnen leven.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Andere kosten

Elke plaats kent zo zijn eigen beruchte wegen en gevaarlijke knooppunten. In Enschede is de Enschedesestraat N18, die is gelegen tussen Enschede en Haaksbergen een zeer gevaarlijke weg waar vaak ongelukken en aanrijdingen plaatsvinden. Naast de schade die al eerder is genoemd, komen er nog meer onverwachte en grote onkosten op u af. Wanneer u bijvoorbeeld botbreuken hebt, is de kans aanwezig dat u voor het moment niet kunt lopen. Wellicht maakt u gebruik van een stel krukken of een rolstoel. Dit soort zaken kosten ook dagelijks geld. In dit geval zal u ook te maken krijgen met kosten om weer te herstellen en te leren lopen door middel van revalidatie. Dat gebeurd meestal in het ziekenhuis of in een daarvoor speciaal ingerichte kliniek. Deze zaken kosten ook geld. Omdat u tijdelijk of permanent minder valide bent, krijgt u ook te maken met vervoer van en naar de plek van revalidatie. Dit vervoer is meestal een bus waar plaats is voor een rolstoel, met een laadklep zodat u er makkelijk in en uit kunt rijden. Ook dit dagelijkse vervoer brengt kosten met zich mee. Al deze voorkomende kosten zal letselschade advocaat Enschede betrekken in de schadeclaim die voor u wordt opgesteld. Het doel van een schadevergoeding is het volledig dekken van al uw onkosten die u heeft gemaakt, nu maakt en zal gaan maken als direct gevolg van de aanrijding. Daarnaast kan zoals gezegd vergoeding worden geclaimd voor emotionele schade.

Neem dus bij een aanrijding ten alle tijde contact op met een letselschade advocaat van Aanrijdinggehad.nl. Zo kunt u uw financiële en emotionele leed afdekken en uw recht halen.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen