(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Leiden

Letselschade advocaat Leiden

Letselschade advocaat Leiden inschakelen?

Bent u aangereden door een voertuig in Leiden? Dat kan zeer vervelend zijn en dat is het zeker met letselschade. Vaak zorgt een ongeval ervoor dat iemand niet alleen fysieke schade oploopt maar ook op psychologisch vlak nadelig is. Bij al die problemen die een ongeval met zich mee sleuren, is het belangrijk dat u op juridisch vlak goed verdedigd wordt. Dat kan immers op een korte tijd erg veel worden. Laat u bijstaan door een letselschade advocaat.

Uw persoonlijke lichamelijke en psychologische integriteit is uw hoogste goed. Het is dan ook van het allergrootste belang dat u de tijd kan nemen om goed te herstellen en door het hele proces genoeg rust neemt. Daarentegen is het juist in die herstel periode dat u uw schadevergoeding claim het best kan voorbereiden.

Waarschijnlijk de beste manier om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding kan claimen waar u wettelijk gezien recht op hebt, is om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Die zijn er immers om doorheen het hele proces bij te staan terwijl u uw broodnodige herstelperiode in alle rust kan doormaken.

Wat een letselschade advocaat voor u kan doen

Het gebeurt jammer genoeg maar al te vaak dat het slachtoffer van een ongeval zelf moet opdraaien voor de financiële gevolgen van het ongeval. Dat is echter helemaal niet de bedoeling. U kan zowel uw ziekenhuiskosten als, in sommige gevallen, de emotionele schade van het ongeval door de veroorzaker van het ongeval laten betalen. Daar helpt de advocaat u dan zo goed mogelijk mee.

Een letselschade advocaat staat u steeds bij indien u een schadeclaim wilt opbouwen. Daarom is het logisch om een letselschadebureau in te schakelen. U weet dan dat u op de correcte manier uw schade zal vergoed zien. De professionele letselschade advocaat begeleidt door het hele proces. De eerste stap daarin is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van het ongeval.

Vervolgens zal de advocaat beginnen aan grondige onderhandelingen over de hoogte van uw schadevergoeding, en dat meestal met de verzekeringsmaatschappij van de persoon die uw letsel heeft veroorzaakt. Zo is de juridische kant van uw letsel in veilige en capabele handen. Zoekt u dus een letselschade advocaat Leiden, vul dan het onderstaande formulier in voor gratis advies. Voor belangrijke informatie leest u best nog even verder.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Aangereden in Leiden?

U bent bijvoorbeeld het slachtoffer van een aanrijding op een drukke baan in … en daarbij loopt u ernstige verwondingen op. Die kunnen er soms voor zorgen dat u tijdelijk arbeidsongeschikt uitvalt of regelmatig naar het ziekenhuis moet. U moet dus revalideren van uw letsel en moet daar de tijd voor nemen.

Verder kan het zijn dat u door uw letsel aanpassingen moet doen aan uw woningen of de nodige mobiele hulpmiddelen nodig hebt. Buiten dat uw werk even niet meer zal kunnen uitoefenen, en dus belangrijke inkomsten ziet verdwijnen voor een tijd, kan het ook zijn dat u tijdelijke professionele huishoud- of zorghulp nodig hebt om uw normale leven voort te kunnen zetten.

Psychologische gevolgen

Erg vaak hebben de slachtoffers van aanrijdingen ook op psychisch vlak te lijden. Het kan bijvoorbeeld zijn uw levensgeluk sterk vermindert of dat de aanrijding traumatisch was. Ook die geleden schade moet vergoed worden. Dat heet dan smartengeld.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Bewijs verzamelen

Het is van het allergrootste belang voor uw schadeclaim dat u tijdig voldoende bewijs weet in te zamelen. De aansprakelijke partij zal immers op de basis van door u aangeleverd bewijs een besluit maken. Om ervoor te zorgen dat ze uw zaak serieus nemen kan u onder meer betrouwbare getuigen proberen vinden en het is al helemaal goed als u videomateriaal van het ongeval weet te bemachtigen. Hoe duidelijker de ware toedracht van het ongeval naar voren komt, hoe hoger de slaagkans van uw schadeclaim ligt. U weet uiteraard wat er gebeurd is en dat u de waarheid spreekt. Het is echter belangrijker dat de aansprakelijke partij daar niet omheen kan.

Zorg er ook voor dat een dokter voor u een officiële schriftelijke verklaring aflegt. Dat is misschien wel het sterkste bewijspunt in uw verdediging. Het is immers van allergrootste belang dat de aansprakelijke overtuigd is dat u ook echt de schade heeft geleden die u zegt te hebben geleden. Met al die bewijsstukken gaat de letselschade advocaat dan aan de slag en helpt u op weg naar uw schadevergoeding. Zo kan u tegelijkertijd op de juiste manier revalideren van de gevolgen van uw ongeval en de financiële compensatie bekomen waar u recht op hebt.

Is de aansprakelijke partij niet bereid om u te vergoeden? Dan zal de letselschadespecialist u bijstaan in de rechtszaal en uw zaak voor een rechter verdediging. Op die manier probeert de expert dan alsnog te bekomen waar u recht op heeft. Heeft u dus behoefte aan een letselschade advocaat Leiden? Aarzel alvast niet om gratis advies aan te vragen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen