(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Leiden

Letselschade advocaat Leiden

Letselschade advocaat Leiden inschakelen?

Bent u aangereden door een voertuig in Leiden? Dat kan zeer vervelend zijn en dat is het zeker met letselschade. Vaak zorgt een ongeval ervoor dat iemand niet alleen fysieke schade oploopt maar ook op psychologisch vlak nadelig is. Bij al die problemen die een ongeval met zich mee sleuren, is het belangrijk dat u op juridisch vlak goed verdedigd wordt. Dat kan immers op een korte tijd erg veel worden. Laat u bijstaan door een letselschade advocaat.

Uw persoonlijke lichamelijke en psychologische integriteit is uw hoogste goed. Het is dan ook van het allergrootste belang dat u de tijd kan nemen om goed te herstellen en door het hele proces genoeg rust neemt. Daarentegen is het juist in die herstel periode dat u uw schadevergoeding claim het best kan voorbereiden.

Waarschijnlijk de beste manier om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding kan claimen waar u wettelijk gezien recht op hebt, is om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Die zijn er immers om doorheen het hele proces bij te staan terwijl u uw broodnodige herstelperiode in alle rust kan doormaken.

Wat een letselschade advocaat voor u kan doen

Het gebeurt jammer genoeg maar al te vaak dat het slachtoffer van een ongeval zelf moet opdraaien voor de financiële gevolgen van het ongeval. Dat is echter helemaal niet de bedoeling. U kan zowel uw ziekenhuiskosten als, in sommige gevallen, de emotionele schade van het ongeval door de veroorzaker van het ongeval laten betalen. Daar helpt de advocaat u dan zo goed mogelijk mee.

Een letselschade advocaat staat u steeds bij indien u een schadeclaim wilt opbouwen. Daarom is het logisch om een letselschadebureau in te schakelen. U weet dan dat u op de correcte manier uw schade zal vergoed zien. De professionele letselschade advocaat begeleidt door het hele proces. De eerste stap daarin is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van het ongeval.

Vervolgens zal de advocaat beginnen aan grondige onderhandelingen over de hoogte van uw schadevergoeding, en dat meestal met de verzekeringsmaatschappij van de persoon die uw letsel heeft veroorzaakt. Zo is de juridische kant van uw letsel in veilige en capabele handen. Zoekt u dus een letselschade advocaat Leiden, vul dan het onderstaande formulier in voor gratis advies. Voor belangrijke informatie leest u best nog even verder.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Aangereden in Leiden?

U bent bijvoorbeeld het slachtoffer van een aanrijding op een drukke baan in … en daarbij loopt u ernstige verwondingen op. Die kunnen er soms voor zorgen dat u tijdelijk arbeidsongeschikt uitvalt of regelmatig naar het ziekenhuis moet. U moet dus revalideren van uw letsel en moet daar de tijd voor nemen.

Verder kan het zijn dat u door uw letsel aanpassingen moet doen aan uw woningen of de nodige mobiele hulpmiddelen nodig hebt. Buiten dat uw werk even niet meer zal kunnen uitoefenen, en dus belangrijke inkomsten ziet verdwijnen voor een tijd, kan het ook zijn dat u tijdelijke professionele huishoud- of zorghulp nodig hebt om uw normale leven voort te kunnen zetten.

Psychologische gevolgen

Erg vaak hebben de slachtoffers van aanrijdingen ook op psychisch vlak te lijden. Het kan bijvoorbeeld zijn uw levensgeluk sterk vermindert of dat de aanrijding traumatisch was. Ook die geleden schade moet vergoed worden. Dat heet dan smartengeld.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Bewijs verzamelen

Het is van het allergrootste belang voor uw schadeclaim dat u tijdig voldoende bewijs weet in te zamelen. De aansprakelijke partij zal immers op de basis van door u aangeleverd bewijs een besluit maken. Om ervoor te zorgen dat ze uw zaak serieus nemen kan u onder meer betrouwbare getuigen proberen vinden en het is al helemaal goed als u videomateriaal van het ongeval weet te bemachtigen. Hoe duidelijker de ware toedracht van het ongeval naar voren komt, hoe hoger de slaagkans van uw schadeclaim ligt. U weet uiteraard wat er gebeurd is en dat u de waarheid spreekt. Het is echter belangrijker dat de aansprakelijke partij daar niet omheen kan.

Zorg er ook voor dat een dokter voor u een officiële schriftelijke verklaring aflegt. Dat is misschien wel het sterkste bewijspunt in uw verdediging. Het is immers van allergrootste belang dat de aansprakelijke overtuigd is dat u ook echt de schade heeft geleden die u zegt te hebben geleden. Met al die bewijsstukken gaat de letselschade advocaat dan aan de slag en helpt u op weg naar uw schadevergoeding. Zo kan u tegelijkertijd op de juiste manier revalideren van de gevolgen van uw ongeval en de financiële compensatie bekomen waar u recht op hebt.

Is de aansprakelijke partij niet bereid om u te vergoeden? Dan zal de letselschadespecialist u bijstaan in de rechtszaal en uw zaak voor een rechter verdediging. Op die manier probeert de expert dan alsnog te bekomen waar u recht op heeft. Heeft u dus behoefte aan een letselschade advocaat Leiden? Aarzel alvast niet om gratis advies aan te vragen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen