(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Amersfoort

Letselschade advocaat Amersfoort

In het verkeer en op de weg kunnen er altijd situaties ontstaan die u van te voren niet ziet aankomen. Zo kunt u per ongeluk een paaltje raken bij het inparkeren. Of in een erger geval kunt u betrokken raken bij een aanrijding. Wanneer u betrokken raakt bij een aanrijding is dit in veel gevallen een schokkende ervaring. Uw wereld staat even stil. U heeft even wat tijd nodig om te bevatten wat er precies is gebeurd. Wanneer een aanrijding plaatsvindt, is er helaas vaak ook veel schade. Dit is bijvoorbeeld schade aan uw voertuig, zoals deuken, krassen of wellicht is uw wagen total loss. Hoe vervelend dit soort zaken ook zijn, het kan altijd erger. Bijvoorbeeld als u ten gevolge van de aanrijding het slachtoffer wordt van lichamelijk letsel. Dit komt vaak voor bij een aanrijding. Daarom bieden wij, Aanrijdinggehad.nl, hulp.

Soorten letselschade

Er zijn verschillende gradaties als het gaat om lichamelijk letsel. Het kan variëren van enkele schrammen tot aan bijvoorbeeld een gebroken arm. Daarnaast kunt u ook een lichte of zware hersenschudding oplopen. De volgende letsels komen vaak voor bij een aanrijding:  borstkasletsel, rugletsel, polsletsel, inwendig letsel, whiplash, knieletsel, aangezichtsletsel, brandwonden, hersenschudding, heupfractuur, handletsel of botbreuk. In zowel de minder erge als hele erge gevallen kan de partij die de aanrijding heeft veroorzaakt aansprakelijk gesteld worden. Heeft u te maken gehad met een aanrijding waar u geen schuld aan heeft? Dan is het zeer waarschijnlijk dat u voor een schadevergoeding in aanmerking zal komen. Is dit u overkomen in omgeving Amersfoort? Dan staat er een letselschade advocaat Amersfoort voor u klaar.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Psychische schade

Naast de genoemde materiële schade aan uw voertuig of aan uw lichaam, is er ook een ander type schade. Dat is de schade die u psychisch overhoudt aan de aanrijding. En die schade blijft vaak veel langer zijn weerslag hebben op uw dagelijks leven dan een gebroken arm of een hersenschudding. Het zijn de nare herinneringen en de shock die het psychisch bij u teweeg kunnen brengen. Dit zijn zaken die bewust of onbewust lang in uw hoofd kunnen blijven malen. Het kan in bepaalde gevallen zelfs leiden tot een depressie. Het uw dagelijks functioneren ook zodanig in de weg staan dat u niet meer in staat bent om u werk op een goede manier uit te voeren. Met alle gevolgen van dien die daarbij komen kijken. Dit is de schade die valt onder de gederfde inkomsten. Als gevolg van de aanrijding bent u psychisch of lichamelijk niet meer in staat uw werk te kunnen doen. Hierdoor valt uw inkomen en daarmee uw financiële zekerheid weg. Ook met dit type schade kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding op basis van inkomstenderving. Voor meer informatie kunt u terecht bij letselschade advocaat Amersfoort.

Zorg voor bewijzen

Wanneer u ervoor kiest om letselschade advocaat Amersfoort in te schakelen, is het belangrijk dat u zoveel mogelijk bewijs verzameld van alles wat te maken heeft met het ongeluk en de nasleep ervan. Dit betekent dat direct na het ongeluk, u het beste zoveel mogelijke getuigenverklaringen kunt opnemen. Het zou ook kunnen dat er camera’s staan opgesteld op de weg waar de aanrijding heeft plaatsgevonden. Vraag deze beelden altijd op. Zorg er ook voor dat u doktersverklaringen heeft waarin staat dat u inderdaad bijvoorbeeld niet meer uw werk kunt doen, of dat nu lichamelijk of geestelijk van aard is. Met deze bewijzen in de hand kan letselschade advocaat Amersfoort een gedegen dossier opbouwen in de zaak tegen de tegenpartij. Uw letselschade advocaat zal contact opnemen met de verzekering van degene die uw aanrijding heeft veroorzaakt. Samen zullen zijn onderhandelen over een passende oplossing voor uw situatie. In veel zaken komen verzekeraars en advocaten er onderling wel uit. Er komt een oplossing uit de onderhandelingen waarmee alle partijen tevreden kunnen zijn. U krijgt hierdoor een passende schadevergoeding waarmee u alle onkosten kunt dekken. Want vergis u niet, een aanrijding kan nogal wat kosten veroorzaken waar u op het eerste gezicht niet op heeft gerekend.Een stappenplan? Bekijk: Hoe het werkt

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Kosten na aanrijding

Wanneer u met een aanrijding te maken heeft, komen er allerlei kosten op u af. Om te beginnen zijn er de kosten voor het materiaal dat schade heeft. Dit is bijvoorbeeld uw auto, of gescheurde kleren, kapotte telefoon of laptop. Daarnaast is er de aanzienlijke schade bij lichamelijk letsel. De kosten voor bijvoorbeeld een operatie zijn meestal niet mals. Daarnaast zal er in veel gevallen sprake zijn van een traject waarin u moet revalideren, bijvoorbeeld na een gebroken arm of been. Wellicht maakt u ook kosten naar aanleiding van bezoeken aan een psycholoog. Ook wanneer er sprake is van verminderde mobiliteit, zal u vervoert moeten worden naar het ziekenhuis en weer terug. En dat op een regelmatige basis. Tevens zijn medicijnen een belangrijk gedeelte van uw onkosten. Al deze kosten kunnen worden verhaald op de tegenpartij wanneer de aanrijding geheel buiten uw schuld om heeft plaatsgevonden.

Gevaarlijke wegen rondom Amersfoort

Op plekken zoals de Nieuwe Poort, de rotonde in Amersfoort, gebeuren regelmatig ongelukken. Het wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste plekken van de stad. Heeft u te maken gehad met een aanrijding in Amersfoort? Twijfel dan niet om een letselschade advocaat Amersfoort in te schakelen. Neem gerust vandaag nog contact met ons op. U kunt vrijblijvend bellen of uw gegevens achterlaten. U wordt doorgaans binnen twee dagen gebeld voor een vrijblijvend gesprek met een letselschade advocaat.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen