(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Amersfoort

Letselschade advocaat Amersfoort

In het verkeer en op de weg kunnen er altijd situaties ontstaan die u van te voren niet ziet aankomen. Zo kunt u per ongeluk een paaltje raken bij het inparkeren. Of in een erger geval kunt u betrokken raken bij een aanrijding. Wanneer u betrokken raakt bij een aanrijding is dit in veel gevallen een schokkende ervaring. Uw wereld staat even stil. U heeft even wat tijd nodig om te bevatten wat er precies is gebeurd. Wanneer een aanrijding plaatsvindt, is er helaas vaak ook veel schade. Dit is bijvoorbeeld schade aan uw voertuig, zoals deuken, krassen of wellicht is uw wagen total loss. Hoe vervelend dit soort zaken ook zijn, het kan altijd erger. Bijvoorbeeld als u ten gevolge van de aanrijding het slachtoffer wordt van lichamelijk letsel. Dit komt vaak voor bij een aanrijding. Daarom bieden wij, Aanrijdinggehad.nl, hulp.

Soorten letselschade

Er zijn verschillende gradaties als het gaat om lichamelijk letsel. Het kan variëren van enkele schrammen tot aan bijvoorbeeld een gebroken arm. Daarnaast kunt u ook een lichte of zware hersenschudding oplopen. De volgende letsels komen vaak voor bij een aanrijding:  borstkasletsel, rugletsel, polsletsel, inwendig letsel, whiplash, knieletsel, aangezichtsletsel, brandwonden, hersenschudding, heupfractuur, handletsel of botbreuk. In zowel de minder erge als hele erge gevallen kan de partij die de aanrijding heeft veroorzaakt aansprakelijk gesteld worden. Heeft u te maken gehad met een aanrijding waar u geen schuld aan heeft? Dan is het zeer waarschijnlijk dat u voor een schadevergoeding in aanmerking zal komen. Is dit u overkomen in omgeving Amersfoort? Dan staat er een letselschade advocaat Amersfoort voor u klaar.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Psychische schade

Naast de genoemde materiële schade aan uw voertuig of aan uw lichaam, is er ook een ander type schade. Dat is de schade die u psychisch overhoudt aan de aanrijding. En die schade blijft vaak veel langer zijn weerslag hebben op uw dagelijks leven dan een gebroken arm of een hersenschudding. Het zijn de nare herinneringen en de shock die het psychisch bij u teweeg kunnen brengen. Dit zijn zaken die bewust of onbewust lang in uw hoofd kunnen blijven malen. Het kan in bepaalde gevallen zelfs leiden tot een depressie. Het uw dagelijks functioneren ook zodanig in de weg staan dat u niet meer in staat bent om u werk op een goede manier uit te voeren. Met alle gevolgen van dien die daarbij komen kijken. Dit is de schade die valt onder de gederfde inkomsten. Als gevolg van de aanrijding bent u psychisch of lichamelijk niet meer in staat uw werk te kunnen doen. Hierdoor valt uw inkomen en daarmee uw financiële zekerheid weg. Ook met dit type schade kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding op basis van inkomstenderving. Voor meer informatie kunt u terecht bij letselschade advocaat Amersfoort.

Zorg voor bewijzen

Wanneer u ervoor kiest om letselschade advocaat Amersfoort in te schakelen, is het belangrijk dat u zoveel mogelijk bewijs verzameld van alles wat te maken heeft met het ongeluk en de nasleep ervan. Dit betekent dat direct na het ongeluk, u het beste zoveel mogelijke getuigenverklaringen kunt opnemen. Het zou ook kunnen dat er camera’s staan opgesteld op de weg waar de aanrijding heeft plaatsgevonden. Vraag deze beelden altijd op. Zorg er ook voor dat u doktersverklaringen heeft waarin staat dat u inderdaad bijvoorbeeld niet meer uw werk kunt doen, of dat nu lichamelijk of geestelijk van aard is. Met deze bewijzen in de hand kan letselschade advocaat Amersfoort een gedegen dossier opbouwen in de zaak tegen de tegenpartij. Uw letselschade advocaat zal contact opnemen met de verzekering van degene die uw aanrijding heeft veroorzaakt. Samen zullen zijn onderhandelen over een passende oplossing voor uw situatie. In veel zaken komen verzekeraars en advocaten er onderling wel uit. Er komt een oplossing uit de onderhandelingen waarmee alle partijen tevreden kunnen zijn. U krijgt hierdoor een passende schadevergoeding waarmee u alle onkosten kunt dekken. Want vergis u niet, een aanrijding kan nogal wat kosten veroorzaken waar u op het eerste gezicht niet op heeft gerekend.Een stappenplan? Bekijk: Hoe het werkt

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Kosten na aanrijding

Wanneer u met een aanrijding te maken heeft, komen er allerlei kosten op u af. Om te beginnen zijn er de kosten voor het materiaal dat schade heeft. Dit is bijvoorbeeld uw auto, of gescheurde kleren, kapotte telefoon of laptop. Daarnaast is er de aanzienlijke schade bij lichamelijk letsel. De kosten voor bijvoorbeeld een operatie zijn meestal niet mals. Daarnaast zal er in veel gevallen sprake zijn van een traject waarin u moet revalideren, bijvoorbeeld na een gebroken arm of been. Wellicht maakt u ook kosten naar aanleiding van bezoeken aan een psycholoog. Ook wanneer er sprake is van verminderde mobiliteit, zal u vervoert moeten worden naar het ziekenhuis en weer terug. En dat op een regelmatige basis. Tevens zijn medicijnen een belangrijk gedeelte van uw onkosten. Al deze kosten kunnen worden verhaald op de tegenpartij wanneer de aanrijding geheel buiten uw schuld om heeft plaatsgevonden.

Gevaarlijke wegen rondom Amersfoort

Op plekken zoals de Nieuwe Poort, de rotonde in Amersfoort, gebeuren regelmatig ongelukken. Het wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste plekken van de stad. Heeft u te maken gehad met een aanrijding in Amersfoort? Twijfel dan niet om een letselschade advocaat Amersfoort in te schakelen. Neem gerust vandaag nog contact met ons op. U kunt vrijblijvend bellen of uw gegevens achterlaten. U wordt doorgaans binnen twee dagen gebeld voor een vrijblijvend gesprek met een letselschade advocaat.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen