(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Maastricht

Letselschade advocaat Maastricht

Bent u op deze pagina beland omdat u slachtoffer bent van een aanrijding in Maastricht? Heeft u daarbij letselschade opgelopen? Letselschade is alle nevenschade die een ongeval met zich meebrengt. Het is belangrijk om te weten dat niet alleen de fysieke schade, die een hoge tol kan dragen. Maar ook eventuele psychologische ongemakken door een aanrijding kunnen worden veroorzaakt. Net na een ongeval komt er op een korte tijd zoveel op u af dat u het misschien niet helemaal goed kan bijhouden, zeker als u letselschade hebt opgelopen. Ook op juridisch vlak kan dat het geval zijn. Daarom moet u zich door competente letselschade advocaten Maastricht laten bijstaan in de rechtbank.

Uiteraard staat uw persoonlijke gezondheid boven alles en dat moet zeker zo zijn. U kunt door de aanrijding bijvoorbeeld een hersenschudding, gebitletsel of heupfractuur. De fysieke en psychologische tol van een aanrijding zijn vaak niet te onderschatten en u zou er zeker goed aan doen om de nodige rust in acht te nemen. Toch is het zeer belangrijk om uw schadeclaim juist op deze momenten goed voor te bereiden.

Als u een aanrijding in Maastricht of elders in Limburg hebt gehad, kan u best een letselschade advocaat uit Maastricht of letselschade advocaat uit Limburg in de arm nemen. Zo weet u dat u niet alleen de best mogelijke wettelijke hulp zult krijgen maar ook uw herstelperiode in alle rust kunt doorstaan. Die heeft u immers boven alles nodig.

Waarom een letselschade advocaat Maastricht het verschil kan betekenen

Als slachtoffer van een ongeval buiten uw vermogen, heeft het opgelopen letsel vaak ook een financieel gevolg. Dat zou u echter niet zelf moeten dragen. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat de veroorzaker instaat voor al uw mogelijke ziektekosten en soms ook voor een vergoeding van emotioneel letsel.

Indien u een schadeclaim bureau inschakelt, dan helpen experts u doorheen alle nodige stappen om uw claim in te dienen en afgerond te krijgen. Dat is niet eenvoudig als u het alleen zou willen proberen. De eerste stap die u met een letselschade advocaat zal zetten is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van uw schade.

Daarna begint de advocaat met grondige onderhandelingen over de hoogte van uw vergoeding. Dat betekent meestal dat de advocaat met de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke tot een goed en eerlijk akkoord zal proberen komen. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Een ongeval in Maastricht of Limburg?

Die drukke weg die u zo vaak op moet, blijkt op een dag ineens net wat gevaarlijker. U wordt aangereden. De persoonlijke onkosten die daarna komen kijken zoals bijvoorbeeld uw frequente ziekenhuisbezoeken en de behandelingen van uw ernstige verwondingen, zijn niet min. Wellicht moet u vaak terug naar het ziekenhuis om te revalideren en staat u dat in de weg om uw beroep op een normale manier te doen.

Vaak is het ook zo dat er structurele aanpassingen nodig zijn in uw woning om het leven voor u mogelijk te maken. Aangezien u door het ongeval tijdelijk arbeidsongeschikt wordt verklaard komen die oplopende kosten niet gelegen. Mogelijks hebt u aangepast huishoudelijke hulp nodig. Uw normale leven voortzetten kost, om het zo te stellen, ineens een stuk meer. Daar kan de letselschade advocaat in Maastricht wat aan doen!

Psychologische gevolgen

Een ongeval meemaken kan vaak als een trauma aankomen. Erg vaak blijft de aanrijding u achtervolgen en zal u er psychisch letsel van ondervinden. Als uw emotionele levensgeluk daalt door het ongeval hebt u recht op smartengeld. Ook de psychologische gevolgen van een aanrijding moeten immers vergoed worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Voldoende bewijs verzamelen

Uw schadeclaim staat en valt met het bewijs dat u kan aanbrengen om uw kant van het verhaal te ondersteunen. Het is van grootste belang dat de aansprakelijke partij niet om uw bewijs heen kan en uw schadeclaim dus de grootste kans van slagen heeft. Zo zijn betrouwbare getuigen bijvoorbeeld een sterke aanwinst voor uw claim. Is het mogelijk om videomateriaal te tonen van het ongeval? Dan kan dat als een sterk bewijsstuk dienen.

Uw belangrijkste stuk bewijs zal echter steeds een officiële verklaring van een bevoegd arts zijn, die uw opgelopen letsel volledig en goed beschrijft. Die verklaring zorgt ervoor dat geen van beide partijen uw letselschade kan minachten. Alhoewel u mag weten dat uw kant van het verhaal de waarheid is, betekent dat zeker niet dat de aansprakelijke partij die bevestigd zal willen zien. Integendeel. Daar helpt de letselschade-expert u bij. Die zorgt voor de hoogst mogelijke slaagkans van uw claim.

Het kan zijn dat de aansprakelijke partij blijft weigeren een vergoeding te betalen. Dan zal de advocaat uw zaak verdedigen in de rechtszaal. Zo zal de rechter er misschien alsnog voor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Hebt dus nood aan een letselschade advocaat in Maastricht of een letselschade advocaat in Limburg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan u graag bij met gratis advies en hopen dat u voor ons kiest om uw schadeclaim bij te staan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen