(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade advocaat Maastricht

Letselschade advocaat Maastricht

Bent u op deze pagina beland omdat u slachtoffer bent van een aanrijding in Maastricht? Heeft u daarbij letselschade opgelopen? Letselschade is alle nevenschade die een ongeval met zich meebrengt. Het is belangrijk om te weten dat niet alleen de fysieke schade, die een hoge tol kan dragen. Maar ook eventuele psychologische ongemakken door een aanrijding kunnen worden veroorzaakt. Net na een ongeval komt er op een korte tijd zoveel op u af dat u het misschien niet helemaal goed kan bijhouden, zeker als u letselschade hebt opgelopen. Ook op juridisch vlak kan dat het geval zijn. Daarom moet u zich door competente letselschade advocaten Maastricht laten bijstaan in de rechtbank.

Uiteraard staat uw persoonlijke gezondheid boven alles en dat moet zeker zo zijn. U kunt door de aanrijding bijvoorbeeld een hersenschudding, gebitletsel of heupfractuur. De fysieke en psychologische tol van een aanrijding zijn vaak niet te onderschatten en u zou er zeker goed aan doen om de nodige rust in acht te nemen. Toch is het zeer belangrijk om uw schadeclaim juist op deze momenten goed voor te bereiden.

Als u een aanrijding in Maastricht of elders in Limburg hebt gehad, kan u best een letselschade advocaat uit Maastricht of letselschade advocaat uit Limburg in de arm nemen. Zo weet u dat u niet alleen de best mogelijke wettelijke hulp zult krijgen maar ook uw herstelperiode in alle rust kunt doorstaan. Die heeft u immers boven alles nodig.

Waarom een letselschade advocaat Maastricht het verschil kan betekenen

Als slachtoffer van een ongeval buiten uw vermogen, heeft het opgelopen letsel vaak ook een financieel gevolg. Dat zou u echter niet zelf moeten dragen. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat de veroorzaker instaat voor al uw mogelijke ziektekosten en soms ook voor een vergoeding van emotioneel letsel.

Indien u een schadeclaim bureau inschakelt, dan helpen experts u doorheen alle nodige stappen om uw claim in te dienen en afgerond te krijgen. Dat is niet eenvoudig als u het alleen zou willen proberen. De eerste stap die u met een letselschade advocaat zal zetten is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van uw schade.

Daarna begint de advocaat met grondige onderhandelingen over de hoogte van uw vergoeding. Dat betekent meestal dat de advocaat met de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke tot een goed en eerlijk akkoord zal proberen komen. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Een ongeval in Maastricht of Limburg?

Die drukke weg die u zo vaak op moet, blijkt op een dag ineens net wat gevaarlijker. U wordt aangereden. De persoonlijke onkosten die daarna komen kijken zoals bijvoorbeeld uw frequente ziekenhuisbezoeken en de behandelingen van uw ernstige verwondingen, zijn niet min. Wellicht moet u vaak terug naar het ziekenhuis om te revalideren en staat u dat in de weg om uw beroep op een normale manier te doen.

Vaak is het ook zo dat er structurele aanpassingen nodig zijn in uw woning om het leven voor u mogelijk te maken. Aangezien u door het ongeval tijdelijk arbeidsongeschikt wordt verklaard komen die oplopende kosten niet gelegen. Mogelijks hebt u aangepast huishoudelijke hulp nodig. Uw normale leven voortzetten kost, om het zo te stellen, ineens een stuk meer. Daar kan de letselschade advocaat in Maastricht wat aan doen!

Psychologische gevolgen

Een ongeval meemaken kan vaak als een trauma aankomen. Erg vaak blijft de aanrijding u achtervolgen en zal u er psychisch letsel van ondervinden. Als uw emotionele levensgeluk daalt door het ongeval hebt u recht op smartengeld. Ook de psychologische gevolgen van een aanrijding moeten immers vergoed worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Voldoende bewijs verzamelen

Uw schadeclaim staat en valt met het bewijs dat u kan aanbrengen om uw kant van het verhaal te ondersteunen. Het is van grootste belang dat de aansprakelijke partij niet om uw bewijs heen kan en uw schadeclaim dus de grootste kans van slagen heeft. Zo zijn betrouwbare getuigen bijvoorbeeld een sterke aanwinst voor uw claim. Is het mogelijk om videomateriaal te tonen van het ongeval? Dan kan dat als een sterk bewijsstuk dienen.

Uw belangrijkste stuk bewijs zal echter steeds een officiële verklaring van een bevoegd arts zijn, die uw opgelopen letsel volledig en goed beschrijft. Die verklaring zorgt ervoor dat geen van beide partijen uw letselschade kan minachten. Alhoewel u mag weten dat uw kant van het verhaal de waarheid is, betekent dat zeker niet dat de aansprakelijke partij die bevestigd zal willen zien. Integendeel. Daar helpt de letselschade-expert u bij. Die zorgt voor de hoogst mogelijke slaagkans van uw claim.

Het kan zijn dat de aansprakelijke partij blijft weigeren een vergoeding te betalen. Dan zal de advocaat uw zaak verdedigen in de rechtszaal. Zo zal de rechter er misschien alsnog voor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Hebt dus nood aan een letselschade advocaat in Maastricht of een letselschade advocaat in Limburg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan u graag bij met gratis advies en hopen dat u voor ons kiest om uw schadeclaim bij te staan.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen