(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Maastricht

Letselschade advocaat Maastricht

Bent u op deze pagina beland omdat u slachtoffer bent van een aanrijding in Maastricht? Heeft u daarbij letselschade opgelopen? Letselschade is alle nevenschade die een ongeval met zich meebrengt. Het is belangrijk om te weten dat niet alleen de fysieke schade, die een hoge tol kan dragen. Maar ook eventuele psychologische ongemakken door een aanrijding kunnen worden veroorzaakt. Net na een ongeval komt er op een korte tijd zoveel op u af dat u het misschien niet helemaal goed kan bijhouden, zeker als u letselschade hebt opgelopen. Ook op juridisch vlak kan dat het geval zijn. Daarom moet u zich door competente letselschade advocaten Maastricht laten bijstaan in de rechtbank.

Uiteraard staat uw persoonlijke gezondheid boven alles en dat moet zeker zo zijn. U kunt door de aanrijding bijvoorbeeld een hersenschudding, gebitletsel of heupfractuur. De fysieke en psychologische tol van een aanrijding zijn vaak niet te onderschatten en u zou er zeker goed aan doen om de nodige rust in acht te nemen. Toch is het zeer belangrijk om uw schadeclaim juist op deze momenten goed voor te bereiden.

Als u een aanrijding in Maastricht of elders in Limburg hebt gehad, kan u best een letselschade advocaat uit Maastricht of letselschade advocaat uit Limburg in de arm nemen. Zo weet u dat u niet alleen de best mogelijke wettelijke hulp zult krijgen maar ook uw herstelperiode in alle rust kunt doorstaan. Die heeft u immers boven alles nodig.

Waarom een letselschade advocaat Maastricht het verschil kan betekenen

Als slachtoffer van een ongeval buiten uw vermogen, heeft het opgelopen letsel vaak ook een financieel gevolg. Dat zou u echter niet zelf moeten dragen. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat de veroorzaker instaat voor al uw mogelijke ziektekosten en soms ook voor een vergoeding van emotioneel letsel.

Indien u een schadeclaim bureau inschakelt, dan helpen experts u doorheen alle nodige stappen om uw claim in te dienen en afgerond te krijgen. Dat is niet eenvoudig als u het alleen zou willen proberen. De eerste stap die u met een letselschade advocaat zal zetten is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van uw schade.

Daarna begint de advocaat met grondige onderhandelingen over de hoogte van uw vergoeding. Dat betekent meestal dat de advocaat met de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke tot een goed en eerlijk akkoord zal proberen komen. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Een ongeval in Maastricht of Limburg?

Die drukke weg die u zo vaak op moet, blijkt op een dag ineens net wat gevaarlijker. U wordt aangereden. De persoonlijke onkosten die daarna komen kijken zoals bijvoorbeeld uw frequente ziekenhuisbezoeken en de behandelingen van uw ernstige verwondingen, zijn niet min. Wellicht moet u vaak terug naar het ziekenhuis om te revalideren en staat u dat in de weg om uw beroep op een normale manier te doen.

Vaak is het ook zo dat er structurele aanpassingen nodig zijn in uw woning om het leven voor u mogelijk te maken. Aangezien u door het ongeval tijdelijk arbeidsongeschikt wordt verklaard komen die oplopende kosten niet gelegen. Mogelijks hebt u aangepast huishoudelijke hulp nodig. Uw normale leven voortzetten kost, om het zo te stellen, ineens een stuk meer. Daar kan de letselschade advocaat in Maastricht wat aan doen!

Psychologische gevolgen

Een ongeval meemaken kan vaak als een trauma aankomen. Erg vaak blijft de aanrijding u achtervolgen en zal u er psychisch letsel van ondervinden. Als uw emotionele levensgeluk daalt door het ongeval hebt u recht op smartengeld. Ook de psychologische gevolgen van een aanrijding moeten immers vergoed worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Voldoende bewijs verzamelen

Uw schadeclaim staat en valt met het bewijs dat u kan aanbrengen om uw kant van het verhaal te ondersteunen. Het is van grootste belang dat de aansprakelijke partij niet om uw bewijs heen kan en uw schadeclaim dus de grootste kans van slagen heeft. Zo zijn betrouwbare getuigen bijvoorbeeld een sterke aanwinst voor uw claim. Is het mogelijk om videomateriaal te tonen van het ongeval? Dan kan dat als een sterk bewijsstuk dienen.

Uw belangrijkste stuk bewijs zal echter steeds een officiële verklaring van een bevoegd arts zijn, die uw opgelopen letsel volledig en goed beschrijft. Die verklaring zorgt ervoor dat geen van beide partijen uw letselschade kan minachten. Alhoewel u mag weten dat uw kant van het verhaal de waarheid is, betekent dat zeker niet dat de aansprakelijke partij die bevestigd zal willen zien. Integendeel. Daar helpt de letselschade-expert u bij. Die zorgt voor de hoogst mogelijke slaagkans van uw claim.

Het kan zijn dat de aansprakelijke partij blijft weigeren een vergoeding te betalen. Dan zal de advocaat uw zaak verdedigen in de rechtszaal. Zo zal de rechter er misschien alsnog voor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Hebt dus nood aan een letselschade advocaat in Maastricht of een letselschade advocaat in Limburg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan u graag bij met gratis advies en hopen dat u voor ons kiest om uw schadeclaim bij te staan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen