(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade advocaat Maastricht

Letselschade advocaat Maastricht

Bent u op deze pagina beland omdat u slachtoffer bent van een aanrijding in Maastricht? Heeft u daarbij letselschade opgelopen? Letselschade is alle nevenschade die een ongeval met zich meebrengt. Het is belangrijk om te weten dat niet alleen de fysieke schade, die een hoge tol kan dragen. Maar ook eventuele psychologische ongemakken door een aanrijding kunnen worden veroorzaakt. Net na een ongeval komt er op een korte tijd zoveel op u af dat u het misschien niet helemaal goed kan bijhouden, zeker als u letselschade hebt opgelopen. Ook op juridisch vlak kan dat het geval zijn. Daarom moet u zich door competente letselschade advocaten Maastricht laten bijstaan in de rechtbank.

Uiteraard staat uw persoonlijke gezondheid boven alles en dat moet zeker zo zijn. U kunt door de aanrijding bijvoorbeeld een hersenschudding, gebitletsel of heupfractuur. De fysieke en psychologische tol van een aanrijding zijn vaak niet te onderschatten en u zou er zeker goed aan doen om de nodige rust in acht te nemen. Toch is het zeer belangrijk om uw schadeclaim juist op deze momenten goed voor te bereiden.

Als u een aanrijding in Maastricht of elders in Limburg hebt gehad, kan u best een letselschade advocaat uit Maastricht of letselschade advocaat uit Limburg in de arm nemen. Zo weet u dat u niet alleen de best mogelijke wettelijke hulp zult krijgen maar ook uw herstelperiode in alle rust kunt doorstaan. Die heeft u immers boven alles nodig.

Waarom een letselschade advocaat Maastricht het verschil kan betekenen

Als slachtoffer van een ongeval buiten uw vermogen, heeft het opgelopen letsel vaak ook een financieel gevolg. Dat zou u echter niet zelf moeten dragen. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat de veroorzaker instaat voor al uw mogelijke ziektekosten en soms ook voor een vergoeding van emotioneel letsel.

Indien u een schadeclaim bureau inschakelt, dan helpen experts u doorheen alle nodige stappen om uw claim in te dienen en afgerond te krijgen. Dat is niet eenvoudig als u het alleen zou willen proberen. De eerste stap die u met een letselschade advocaat zal zetten is het officieel aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke van uw schade.

Daarna begint de advocaat met grondige onderhandelingen over de hoogte van uw vergoeding. Dat betekent meestal dat de advocaat met de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke tot een goed en eerlijk akkoord zal proberen komen. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Een ongeval in Maastricht of Limburg?

Die drukke weg die u zo vaak op moet, blijkt op een dag ineens net wat gevaarlijker. U wordt aangereden. De persoonlijke onkosten die daarna komen kijken zoals bijvoorbeeld uw frequente ziekenhuisbezoeken en de behandelingen van uw ernstige verwondingen, zijn niet min. Wellicht moet u vaak terug naar het ziekenhuis om te revalideren en staat u dat in de weg om uw beroep op een normale manier te doen.

Vaak is het ook zo dat er structurele aanpassingen nodig zijn in uw woning om het leven voor u mogelijk te maken. Aangezien u door het ongeval tijdelijk arbeidsongeschikt wordt verklaard komen die oplopende kosten niet gelegen. Mogelijks hebt u aangepast huishoudelijke hulp nodig. Uw normale leven voortzetten kost, om het zo te stellen, ineens een stuk meer. Daar kan de letselschade advocaat in Maastricht wat aan doen!

Psychologische gevolgen

Een ongeval meemaken kan vaak als een trauma aankomen. Erg vaak blijft de aanrijding u achtervolgen en zal u er psychisch letsel van ondervinden. Als uw emotionele levensgeluk daalt door het ongeval hebt u recht op smartengeld. Ook de psychologische gevolgen van een aanrijding moeten immers vergoed worden.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Voldoende bewijs verzamelen

Uw schadeclaim staat en valt met het bewijs dat u kan aanbrengen om uw kant van het verhaal te ondersteunen. Het is van grootste belang dat de aansprakelijke partij niet om uw bewijs heen kan en uw schadeclaim dus de grootste kans van slagen heeft. Zo zijn betrouwbare getuigen bijvoorbeeld een sterke aanwinst voor uw claim. Is het mogelijk om videomateriaal te tonen van het ongeval? Dan kan dat als een sterk bewijsstuk dienen.

Uw belangrijkste stuk bewijs zal echter steeds een officiële verklaring van een bevoegd arts zijn, die uw opgelopen letsel volledig en goed beschrijft. Die verklaring zorgt ervoor dat geen van beide partijen uw letselschade kan minachten. Alhoewel u mag weten dat uw kant van het verhaal de waarheid is, betekent dat zeker niet dat de aansprakelijke partij die bevestigd zal willen zien. Integendeel. Daar helpt de letselschade-expert u bij. Die zorgt voor de hoogst mogelijke slaagkans van uw claim.

Het kan zijn dat de aansprakelijke partij blijft weigeren een vergoeding te betalen. Dan zal de advocaat uw zaak verdedigen in de rechtszaal. Zo zal de rechter er misschien alsnog voor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Hebt dus nood aan een letselschade advocaat in Maastricht of een letselschade advocaat in Limburg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan u graag bij met gratis advies en hopen dat u voor ons kiest om uw schadeclaim bij te staan.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen