(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval

18 december 2017
vrouw heeft hoofdpijn in de auto

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval kunnen de lichamelijke gevolgen enorm zijn en kunnen ze u langdurig parten spelen. Een harde botsing kan leiden tot een stekende hoofdpijn die niet over wil gaan. Mogelijk heeft u dan een whiplash of is er andere letselschade waar u langdurig de impact van ondervindt.

Soorten hoofdpijn na een verkeersongeval

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval moeten niet worden onderschat. De pijn kan zo indringend zijn, dat uw leven erdoor op zijn kop staat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn als gevolg van een ongeluk met letselschade, zoals spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, chronische hoofdpijn en migraine.

Deze verschillende soorten hoofdpijn zijn er in gradaties en hebben allen een andere impact. Zo is spanningshoofdpijn de minst ernstige variant en het soort hoofdpijn waarmee u nog wel kunt functioneren. Gaat het echter om migraine, dan wordt de impact al groter. Door de kortsluiting in de hersenen ontstaat een zeer indringende, bonzende hoofdpijn en kunt u licht en geluid niet meer verdragen. Aangezichtspijn en clusterhoofdpijn zijn de twee meest ingrijpende soorten, en dan met name die laatste.

Clusterhoofdpijn geeft niet alleen een hevige pijn maar ook klachten als een loopneus, verstopte voorhoofdholtes, tranende ogen, zweten en gezwollen oogleden. Een aanval van aangezichtspijn is ingrijpend omdat die vaak lang duurt en steeds weer terugkeert. Verder kunnen steeds terugkerende of blijvende hoofdpijnaanvallen ook impact hebben op uw persoonlijkheid. Mogelijk krijgt u last van een depressie en ervaart u een gebrek aan levenslust door de hoofdpijnklachten.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Gevolgen van hoofdpijn na verkeersongeluk

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval kunnen afhankelijk van de ernst een duidelijke ontregeling zijn van uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Ga maar na: als de hoofdpijn dusdanig ernstig is, dan kan dit uw vermogen om te werken beïnvloeden. Zijn de klachten van tijdelijke aard, dan nog kunt u te maken krijgen met inkomstenverlies door een lager loon.

Maar bij aanhoudende klachten kunt u wellicht langdurig niet meer werken of moet u op zoek naar een andere baan. Hierdoor loopt u allerlei voordelen die u bij uw oude werkgever genoot opeens mis. Ook dit betekent verlies aan inkomsten. Tel daarbij op de kosten die gemaakt worden in huis, omdat u huishoudelijke taken niet meer (volledig) zelf kunt uitvoeren of behandelings- en vervoerskosten omdat u vaker een arts bezoekt.

Ook kan het zijn dat u opvang nodig heeft voor uw kinderen wanneer de hoofdpijn zo ernstig is dat u alleen maar op bed kunt liggen. Verder kan uw hoofdpijn ook emotionele gevolgen hebben. Uw sociaal leven komt onder druk te staan en u kunt weinig mensen om u heen verdragen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer letselschade vergoeding bij aanhoudende hoofdpijn?

Als u door een verkeersongeval letselschade hebt en aanhoudende hoofdpijn heeft, dan kunt u een schadevergoeding claimen wanneer de tegenpartij compleet aansprakelijk is. Dit is het geval wanneer u bent aangereden toen u van rechts kwam op een gelijkwaardig kruispunt.

Droeg u op dat moment geen gordel, dan kan het zijn dat u zelf ook deels aansprakelijk bent en krijgt u de schade gedeeltelijk vergoed. Ook bij een aanrijding van achteren kan er letselschade ontstaan; denk aan wervelletsel of een whiplash. In dat geval is de aansprakelijkheid direct duidelijk want de andere partij had voldoende afstand moeten houden.

Bezoek altijd een arts

Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding is het verstandig om direct een arts te bezoeken. Niet altijd zijn de medische gevolgen van een botsing niet direct duidelijk maar hoofdpijn kan ook uitmonden in zwaardere klachten.

Dan is het beter dat een arts dit kan constateren. Bovendien kan een behandelaar niet alleen de klachten vaststellen maar deze ook vastleggen. Een medisch dossier kan dienen als bewijslast bij een aansprakelijkheidsclaim.

Claim een schadevergoeding!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk kunt u met blijvende klachten zoals hoofdpijn blijven kampen. U kunt in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Schakel hiervoor een letselschade advocaat in!

Als u de hulp van aanrijdinggehad.nl inschakelt, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen door een letselschade specialist. Deze zorgt er volledig kosteloos voor dat u uw rechtmatige vergoeding ontvangt.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen