(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval

18 december 2017
vrouw heeft hoofdpijn in de auto

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval kunnen de lichamelijke gevolgen enorm zijn en kunnen ze u langdurig parten spelen. Een harde botsing kan leiden tot een stekende hoofdpijn die niet over wil gaan. Mogelijk heeft u dan een whiplash of is er andere letselschade waar u langdurig de impact van ondervindt.

Soorten hoofdpijn na een verkeersongeval

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval moeten niet worden onderschat. De pijn kan zo indringend zijn, dat uw leven erdoor op zijn kop staat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn als gevolg van een ongeluk met letselschade, zoals spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, chronische hoofdpijn en migraine.

Deze verschillende soorten hoofdpijn zijn er in gradaties en hebben allen een andere impact. Zo is spanningshoofdpijn de minst ernstige variant en het soort hoofdpijn waarmee u nog wel kunt functioneren. Gaat het echter om migraine, dan wordt de impact al groter. Door de kortsluiting in de hersenen ontstaat een zeer indringende, bonzende hoofdpijn en kunt u licht en geluid niet meer verdragen. Aangezichtspijn en clusterhoofdpijn zijn de twee meest ingrijpende soorten, en dan met name die laatste.

Clusterhoofdpijn geeft niet alleen een hevige pijn maar ook klachten als een loopneus, verstopte voorhoofdholtes, tranende ogen, zweten en gezwollen oogleden. Een aanval van aangezichtspijn is ingrijpend omdat die vaak lang duurt en steeds weer terugkeert. Verder kunnen steeds terugkerende of blijvende hoofdpijnaanvallen ook impact hebben op uw persoonlijkheid. Mogelijk krijgt u last van een depressie en ervaart u een gebrek aan levenslust door de hoofdpijnklachten.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

Gevolgen van hoofdpijn na verkeersongeluk

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval kunnen afhankelijk van de ernst een duidelijke ontregeling zijn van uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Ga maar na: als de hoofdpijn dusdanig ernstig is, dan kan dit uw vermogen om te werken beïnvloeden. Zijn de klachten van tijdelijke aard, dan nog kunt u te maken krijgen met inkomstenverlies door een lager loon.

Maar bij aanhoudende klachten kunt u wellicht langdurig niet meer werken of moet u op zoek naar een andere baan. Hierdoor loopt u allerlei voordelen die u bij uw oude werkgever genoot opeens mis. Ook dit betekent verlies aan inkomsten. Tel daarbij op de kosten die gemaakt worden in huis, omdat u huishoudelijke taken niet meer (volledig) zelf kunt uitvoeren of behandelings- en vervoerskosten omdat u vaker een arts bezoekt.

Ook kan het zijn dat u opvang nodig heeft voor uw kinderen wanneer de hoofdpijn zo ernstig is dat u alleen maar op bed kunt liggen. Verder kan uw hoofdpijn ook emotionele gevolgen hebben. Uw sociaal leven komt onder druk te staan en u kunt weinig mensen om u heen verdragen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer letselschade vergoeding bij aanhoudende hoofdpijn?

Als u door een verkeersongeval letselschade hebt en aanhoudende hoofdpijn heeft, dan kunt u een schadevergoeding claimen wanneer de tegenpartij compleet aansprakelijk is. Dit is het geval wanneer u bent aangereden toen u van rechts kwam op een gelijkwaardig kruispunt.

Droeg u op dat moment geen gordel, dan kan het zijn dat u zelf ook deels aansprakelijk bent en krijgt u de schade gedeeltelijk vergoed. Ook bij een aanrijding van achteren kan er letselschade ontstaan; denk aan wervelletsel of een whiplash. In dat geval is de aansprakelijkheid direct duidelijk want de andere partij had voldoende afstand moeten houden.

Bezoek altijd een arts

Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding is het verstandig om direct een arts te bezoeken. Niet altijd zijn de medische gevolgen van een botsing niet direct duidelijk maar hoofdpijn kan ook uitmonden in zwaardere klachten.

Dan is het beter dat een arts dit kan constateren. Bovendien kan een behandelaar niet alleen de klachten vaststellen maar deze ook vastleggen. Een medisch dossier kan dienen als bewijslast bij een aansprakelijkheidsclaim.

Claim een schadevergoeding!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk kunt u met blijvende klachten zoals hoofdpijn blijven kampen. U kunt in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Schakel hiervoor een letselschade advocaat in!

Als u de hulp van aanrijdinggehad.nl inschakelt, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen door een letselschade specialist. Deze zorgt er volledig kosteloos voor dat u uw rechtmatige vergoeding ontvangt.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen