(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval

18 december 2017
vrouw heeft hoofdpijn in de auto

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval kunnen de lichamelijke gevolgen enorm zijn en kunnen ze u langdurig parten spelen. Een harde botsing kan leiden tot een stekende hoofdpijn die niet over wil gaan. Mogelijk heeft u dan een whiplash of is er andere letselschade waar u langdurig de impact van ondervindt.

Soorten hoofdpijn na een verkeersongeval

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval moeten niet worden onderschat. De pijn kan zo indringend zijn, dat uw leven erdoor op zijn kop staat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn als gevolg van een ongeluk met letselschade, zoals spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, chronische hoofdpijn en migraine.

Deze verschillende soorten hoofdpijn zijn er in gradaties en hebben allen een andere impact. Zo is spanningshoofdpijn de minst ernstige variant en het soort hoofdpijn waarmee u nog wel kunt functioneren. Gaat het echter om migraine, dan wordt de impact al groter. Door de kortsluiting in de hersenen ontstaat een zeer indringende, bonzende hoofdpijn en kunt u licht en geluid niet meer verdragen. Aangezichtspijn en clusterhoofdpijn zijn de twee meest ingrijpende soorten, en dan met name die laatste.

Clusterhoofdpijn geeft niet alleen een hevige pijn maar ook klachten als een loopneus, verstopte voorhoofdholtes, tranende ogen, zweten en gezwollen oogleden. Een aanval van aangezichtspijn is ingrijpend omdat die vaak lang duurt en steeds weer terugkeert. Verder kunnen steeds terugkerende of blijvende hoofdpijnaanvallen ook impact hebben op uw persoonlijkheid. Mogelijk krijgt u last van een depressie en ervaart u een gebrek aan levenslust door de hoofdpijnklachten.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Gevolgen van hoofdpijn na verkeersongeluk

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval kunnen afhankelijk van de ernst een duidelijke ontregeling zijn van uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Ga maar na: als de hoofdpijn dusdanig ernstig is, dan kan dit uw vermogen om te werken beïnvloeden. Zijn de klachten van tijdelijke aard, dan nog kunt u te maken krijgen met inkomstenverlies door een lager loon.

Maar bij aanhoudende klachten kunt u wellicht langdurig niet meer werken of moet u op zoek naar een andere baan. Hierdoor loopt u allerlei voordelen die u bij uw oude werkgever genoot opeens mis. Ook dit betekent verlies aan inkomsten. Tel daarbij op de kosten die gemaakt worden in huis, omdat u huishoudelijke taken niet meer (volledig) zelf kunt uitvoeren of behandelings- en vervoerskosten omdat u vaker een arts bezoekt.

Ook kan het zijn dat u opvang nodig heeft voor uw kinderen wanneer de hoofdpijn zo ernstig is dat u alleen maar op bed kunt liggen. Verder kan uw hoofdpijn ook emotionele gevolgen hebben. Uw sociaal leven komt onder druk te staan en u kunt weinig mensen om u heen verdragen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer letselschade vergoeding bij aanhoudende hoofdpijn?

Als u door een verkeersongeval letselschade hebt en aanhoudende hoofdpijn heeft, dan kunt u een schadevergoeding claimen wanneer de tegenpartij compleet aansprakelijk is. Dit is het geval wanneer u bent aangereden toen u van rechts kwam op een gelijkwaardig kruispunt.

Droeg u op dat moment geen gordel, dan kan het zijn dat u zelf ook deels aansprakelijk bent en krijgt u de schade gedeeltelijk vergoed. Ook bij een aanrijding van achteren kan er letselschade ontstaan; denk aan wervelletsel of een whiplash. In dat geval is de aansprakelijkheid direct duidelijk want de andere partij had voldoende afstand moeten houden.

Bezoek altijd een arts

Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding is het verstandig om direct een arts te bezoeken. Niet altijd zijn de medische gevolgen van een botsing niet direct duidelijk maar hoofdpijn kan ook uitmonden in zwaardere klachten.

Dan is het beter dat een arts dit kan constateren. Bovendien kan een behandelaar niet alleen de klachten vaststellen maar deze ook vastleggen. Een medisch dossier kan dienen als bewijslast bij een aansprakelijkheidsclaim.

Claim een schadevergoeding!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk kunt u met blijvende klachten zoals hoofdpijn blijven kampen. U kunt in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Schakel hiervoor een letselschade advocaat in!

Als u de hulp van aanrijdinggehad.nl inschakelt, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen door een letselschade specialist. Deze zorgt er volledig kosteloos voor dat u uw rechtmatige vergoeding ontvangt.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen