(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval

18 december 2017
vrouw heeft hoofdpijn in de auto

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval kunnen de lichamelijke gevolgen enorm zijn en kunnen ze u langdurig parten spelen. Een harde botsing kan leiden tot een stekende hoofdpijn die niet over wil gaan. Mogelijk heeft u dan een whiplash of is er andere letselschade waar u langdurig de impact van ondervindt.

Soorten hoofdpijn na een verkeersongeval

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval moeten niet worden onderschat. De pijn kan zo indringend zijn, dat uw leven erdoor op zijn kop staat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn als gevolg van een ongeluk met letselschade, zoals spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, chronische hoofdpijn en migraine.

Deze verschillende soorten hoofdpijn zijn er in gradaties en hebben allen een andere impact. Zo is spanningshoofdpijn de minst ernstige variant en het soort hoofdpijn waarmee u nog wel kunt functioneren. Gaat het echter om migraine, dan wordt de impact al groter. Door de kortsluiting in de hersenen ontstaat een zeer indringende, bonzende hoofdpijn en kunt u licht en geluid niet meer verdragen. Aangezichtspijn en clusterhoofdpijn zijn de twee meest ingrijpende soorten, en dan met name die laatste.

Clusterhoofdpijn geeft niet alleen een hevige pijn maar ook klachten als een loopneus, verstopte voorhoofdholtes, tranende ogen, zweten en gezwollen oogleden. Een aanval van aangezichtspijn is ingrijpend omdat die vaak lang duurt en steeds weer terugkeert. Verder kunnen steeds terugkerende of blijvende hoofdpijnaanvallen ook impact hebben op uw persoonlijkheid. Mogelijk krijgt u last van een depressie en ervaart u een gebrek aan levenslust door de hoofdpijnklachten.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Gevolgen van hoofdpijn na verkeersongeluk

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval kunnen afhankelijk van de ernst een duidelijke ontregeling zijn van uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Ga maar na: als de hoofdpijn dusdanig ernstig is, dan kan dit uw vermogen om te werken beïnvloeden. Zijn de klachten van tijdelijke aard, dan nog kunt u te maken krijgen met inkomstenverlies door een lager loon.

Maar bij aanhoudende klachten kunt u wellicht langdurig niet meer werken of moet u op zoek naar een andere baan. Hierdoor loopt u allerlei voordelen die u bij uw oude werkgever genoot opeens mis. Ook dit betekent verlies aan inkomsten. Tel daarbij op de kosten die gemaakt worden in huis, omdat u huishoudelijke taken niet meer (volledig) zelf kunt uitvoeren of behandelings- en vervoerskosten omdat u vaker een arts bezoekt.

Ook kan het zijn dat u opvang nodig heeft voor uw kinderen wanneer de hoofdpijn zo ernstig is dat u alleen maar op bed kunt liggen. Verder kan uw hoofdpijn ook emotionele gevolgen hebben. Uw sociaal leven komt onder druk te staan en u kunt weinig mensen om u heen verdragen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer letselschade vergoeding bij aanhoudende hoofdpijn?

Als u door een verkeersongeval letselschade hebt en aanhoudende hoofdpijn heeft, dan kunt u een schadevergoeding claimen wanneer de tegenpartij compleet aansprakelijk is. Dit is het geval wanneer u bent aangereden toen u van rechts kwam op een gelijkwaardig kruispunt.

Droeg u op dat moment geen gordel, dan kan het zijn dat u zelf ook deels aansprakelijk bent en krijgt u de schade gedeeltelijk vergoed. Ook bij een aanrijding van achteren kan er letselschade ontstaan; denk aan wervelletsel of een whiplash. In dat geval is de aansprakelijkheid direct duidelijk want de andere partij had voldoende afstand moeten houden.

Bezoek altijd een arts

Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding is het verstandig om direct een arts te bezoeken. Niet altijd zijn de medische gevolgen van een botsing niet direct duidelijk maar hoofdpijn kan ook uitmonden in zwaardere klachten.

Dan is het beter dat een arts dit kan constateren. Bovendien kan een behandelaar niet alleen de klachten vaststellen maar deze ook vastleggen. Een medisch dossier kan dienen als bewijslast bij een aansprakelijkheidsclaim.

Claim een schadevergoeding!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk kunt u met blijvende klachten zoals hoofdpijn blijven kampen. U kunt in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Schakel hiervoor een letselschade advocaat in!

Als u de hulp van aanrijdinggehad.nl inschakelt, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen door een letselschade specialist. Deze zorgt er volledig kosteloos voor dat u uw rechtmatige vergoeding ontvangt.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen