(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval

18 december 2017
vrouw heeft hoofdpijn in de auto

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval kunnen de lichamelijke gevolgen enorm zijn en kunnen ze u langdurig parten spelen. Een harde botsing kan leiden tot een stekende hoofdpijn die niet over wil gaan. Mogelijk heeft u dan een whiplash of is er andere letselschade waar u langdurig de impact van ondervindt.

Soorten hoofdpijn na een verkeersongeval

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval moeten niet worden onderschat. De pijn kan zo indringend zijn, dat uw leven erdoor op zijn kop staat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn als gevolg van een ongeluk met letselschade, zoals spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, chronische hoofdpijn en migraine.

Deze verschillende soorten hoofdpijn zijn er in gradaties en hebben allen een andere impact. Zo is spanningshoofdpijn de minst ernstige variant en het soort hoofdpijn waarmee u nog wel kunt functioneren. Gaat het echter om migraine, dan wordt de impact al groter. Door de kortsluiting in de hersenen ontstaat een zeer indringende, bonzende hoofdpijn en kunt u licht en geluid niet meer verdragen. Aangezichtspijn en clusterhoofdpijn zijn de twee meest ingrijpende soorten, en dan met name die laatste.

Clusterhoofdpijn geeft niet alleen een hevige pijn maar ook klachten als een loopneus, verstopte voorhoofdholtes, tranende ogen, zweten en gezwollen oogleden. Een aanval van aangezichtspijn is ingrijpend omdat die vaak lang duurt en steeds weer terugkeert. Verder kunnen steeds terugkerende of blijvende hoofdpijnaanvallen ook impact hebben op uw persoonlijkheid. Mogelijk krijgt u last van een depressie en ervaart u een gebrek aan levenslust door de hoofdpijnklachten.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
10

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

- Carmen
Letselschade melden

Gevolgen van hoofdpijn na verkeersongeluk

Hoofdpijnklachten als gevolg van een verkeersongeval kunnen afhankelijk van de ernst een duidelijke ontregeling zijn van uw dagelijks leven. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en financieel. Ga maar na: als de hoofdpijn dusdanig ernstig is, dan kan dit uw vermogen om te werken beïnvloeden. Zijn de klachten van tijdelijke aard, dan nog kunt u te maken krijgen met inkomstenverlies door een lager loon.

Maar bij aanhoudende klachten kunt u wellicht langdurig niet meer werken of moet u op zoek naar een andere baan. Hierdoor loopt u allerlei voordelen die u bij uw oude werkgever genoot opeens mis. Ook dit betekent verlies aan inkomsten. Tel daarbij op de kosten die gemaakt worden in huis, omdat u huishoudelijke taken niet meer (volledig) zelf kunt uitvoeren of behandelings- en vervoerskosten omdat u vaker een arts bezoekt.

Ook kan het zijn dat u opvang nodig heeft voor uw kinderen wanneer de hoofdpijn zo ernstig is dat u alleen maar op bed kunt liggen. Verder kan uw hoofdpijn ook emotionele gevolgen hebben. Uw sociaal leven komt onder druk te staan en u kunt weinig mensen om u heen verdragen.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Wanneer letselschade vergoeding bij aanhoudende hoofdpijn?

Als u door een verkeersongeval letselschade hebt en aanhoudende hoofdpijn heeft, dan kunt u een schadevergoeding claimen wanneer de tegenpartij compleet aansprakelijk is. Dit is het geval wanneer u bent aangereden toen u van rechts kwam op een gelijkwaardig kruispunt.

Droeg u op dat moment geen gordel, dan kan het zijn dat u zelf ook deels aansprakelijk bent en krijgt u de schade gedeeltelijk vergoed. Ook bij een aanrijding van achteren kan er letselschade ontstaan; denk aan wervelletsel of een whiplash. In dat geval is de aansprakelijkheid direct duidelijk want de andere partij had voldoende afstand moeten houden.

Bezoek altijd een arts

Wanneer u betrokken bent bij een aanrijding is het verstandig om direct een arts te bezoeken. Niet altijd zijn de medische gevolgen van een botsing niet direct duidelijk maar hoofdpijn kan ook uitmonden in zwaardere klachten.

Dan is het beter dat een arts dit kan constateren. Bovendien kan een behandelaar niet alleen de klachten vaststellen maar deze ook vastleggen. Een medisch dossier kan dienen als bewijslast bij een aansprakelijkheidsclaim.

Claim een schadevergoeding!

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk kunt u met blijvende klachten zoals hoofdpijn blijven kampen. U kunt in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Schakel hiervoor een letselschade advocaat in!

Als u de hulp van aanrijdinggehad.nl inschakelt, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen door een letselschade specialist. Deze zorgt er volledig kosteloos voor dat u uw rechtmatige vergoeding ontvangt.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen