(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

 In Nederland lopen jaarlijks honderdduizenden verkeersdeelnemers letselschade op door een verkeersongeval. Letselschade in het verkeer, door bijvoorbeeld een aanrijding of een botsing, kan verschillende oorzaken hebben. Indien de schade die u heeft opgelopen is ontstaan ten gevolge van een onrechtmatige daad van de tegenpartij, kan het de moeite lonen om hem of haar hiervoor aansprakelijk te stellen. Hiervoor is het bewijsmateriaal cruciaal. Vul daarom te allen tijde het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Ook het nemen van foto’s en het aanspreken van getuigen worden gezien als bewijsmateriaal. Indien onze letselschade expert de tegenpartij aansprakelijk stelt is hij of zij voor een groot deel afhankelijk van uw bewijsmateriaal. Na een aanrijding is het voor u als slachtoffer zowel voor uw persoonlijke gezondheid als voor uw medisch dossier belangrijk om (regelmatig) een arts te bezoeken. Ook indien u geen klachten ervaart is een bezoek aan de arts onontbeerlijk.

Letselschade aanrijding | Indien u veel schade heeft als gevolg van een aanrijding of indien het een moeilijke bewijslast betreft, is het verstandig rechtshulp in te schakelen. Onze letselschade juristen adviseren u graag. Zij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Stel dit niet te lang uit. Een letselschadezaak kan namelijk verjaren. Er zijn diverse regels van toepassing op de verjaring van letselschade. Een veel toegepaste vuistregel is dat een zaak na 5 jaar verjaart, 5 jaar vanaf de tijd dat u als slachtoffer letselschade heeft opgelopen en het bekend is wie er aansprakelijk is. Ook helpen onze juristen u bij een schadevaststellingsovereenkomst. Wij raden u aan om niet tot een schadevaststellingsovereenkomst over te gaan voordat de medische eindtoestand bereikt is. Een medische eindtoestand is pas bereikt als een arts aangeeft dat de klachten van het slachtoffer niet meer zullen verbeteren.

Nadat de tegenpartij aansprakelijk is bevonden (erkenning van aansprakelijkheid) kan het maanden duren voordat u uw schadevergoeding ontvangt. Uiteraard weten onze experts dat u in de tussentijd te maken kan krijgen met diverse kosten. Daarom vragen wij in veel gevallen een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Zo kunt u de kosten op korte termijn alvast dekken. Het berekenen van de totale schadevergoeding kan een ingewikkeld proces zijn, er gaan immers heel wat schadeposten aan vooraf. Als er een totaalbedrag is vastgesteld kan het zijn dat de tegenpartij niet akkoord gaat met de opgestelde schadeclaim. Pas als beide partijen akkoord gaan kan er worden overgegaan tot de ondertekening.

 

De letselschade bedragen

Omdat u niet dagelijks te maken krijgt met schadeletsel is het voor u hoogstwaarschijnlijk onbekend op welke vergoeding u recht heeft. Bent u vrij recent betrokken geraakt bij een verkeersongeval en heeft u hier verwondingen of schade aan overgehouden? Dan heeft u waarschijnlijk ook kosten gemaakt waarvoor u recht heeft op een vergoeding. Indien dit het geval is, is het goed om te weten welke bedragen normaliter worden uitgekeerd. Onze juristen zetten zich in voor uw belangen in een letselschadezaak.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Uw zorg uit handen bij letselschade aanrijding

Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) tot het voeren van een rechtszaak tegen de verzekeraar van de tegenpartij. Bij Aanrijdinggehad.nl helpen wij u met uw gehele letselschade procedure, welke bestaat uit verschillende procedures. Het belangrijkste onderdeel is uiteraard het schriftelijk aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Maar daarmee is de zaak niet afgehandeld, sterker nog dan begint het pas. We onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Dit doen we uiteraard met uw belangen voorop. We verzamelen het bewijsmateriaal van de aanrijding en zorgen ervoor dat deze netjes worden bewaard. Daarnaast zorgen we ervoor dat de aansprakelijkstelling in orde wordt gemaakt en berekenen we voor u een mogelijke letselschadevergoeding inclusief een eventuele smartengeld vergoeding. Ook indien het tot een rechtszaak komt staan wij u bij.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een man van 43 was met zijn auto onderweg naar zijn werk. Hij stond voor een kruising te wachten op de verkeerslichten toen hij van achteren door een bestelbus werd aangereden. Hierbij heeft de man een whiplashlaesie opgelopen en heeft hij 7 maanden (wekelijks twee keer) fysiotherapeutische behandelingen gehad. Na 7 maanden was hij volledig hersteld. Ook heeft hij de eerste 3 á 4 maanden zijn werk niet volledig kunnen uitvoeren. In plaats van 40 uur heeft hij in de eerste 3 maanden 24 uur gewerkt en in maand 4 32 uur. Vanaf maand 5 is hij weer 40 uur gaan werken.

De letselschadevergoeding bij dit voorbeeld: € 8.987

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade na een aanrijding? 

Letselschade aanrijding | Mensen weten vaak niet, deels door de adrenaline, wat ze moeten doen bij een aanrijding. Het overkomt ons ieder onverwachts. Breng uzelf en alle passagiers in veiligheid. Indien een passagier gewond is kunt u hem of haar het best laten liggen tot er professionele hulp is, uiteraard wel op een veilige plek. Bel indien nodig het nummer van de alarmcentrale (staat op uw groene kaart) en vul het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Indien u deze niet bij u heeft kunt u deze ook online invullen. Noteer hierbij de identiteit van eventuele getuigen zo volledig mogelijk. Zorg ervoor dat de verzekeringsgegevens van de tegenpartij juist vermeld worden en geef duidelijk aan waar de schade zich bevindt. Als de tegenpartij iets aangeeft waar u het niet mee eens bent adviseren we dit duidelijk aan te geven. Geef bij de situatieschets uitgebreid aan hoe de aanrijding is ontstaan. Denk hierbij aan o.a. rijrichtingen, wegsituaties, straatnamen en verkeersborden. Vergeet tot slot niet dat beide partijen een kopie mee dienen te nemen. Om zo veel mogelijk inzicht te krijgen in uw situatie (zowel voor het ongeluk als na het ongeluk) vragen wij u om het schadeformulier en overige bewijsmateriaal zo uitgebreid mogelijk in te vullen en/of op te vragen. Onderschat de impact van een verkeersongeval dus niet, schakel op tijd een expert in.

Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Met vragen over een verkeersongeval kunt u bij onze experts terecht voor gratis telefonisch advies. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, ruim 3200 slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen