(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

 In Nederland lopen jaarlijks honderdduizenden verkeersdeelnemers letselschade op door een verkeersongeval. Letselschade in het verkeer, door bijvoorbeeld een aanrijding of een botsing, kan verschillende oorzaken hebben. Indien de schade die u heeft opgelopen is ontstaan ten gevolge van een onrechtmatige daad van de tegenpartij, kan het de moeite lonen om hem of haar hiervoor aansprakelijk te stellen. Hiervoor is het bewijsmateriaal cruciaal. Vul daarom te allen tijde het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Ook het nemen van foto’s en het aanspreken van getuigen worden gezien als bewijsmateriaal. Indien onze letselschade expert de tegenpartij aansprakelijk stelt is hij of zij voor een groot deel afhankelijk van uw bewijsmateriaal. Na een aanrijding is het voor u als slachtoffer zowel voor uw persoonlijke gezondheid als voor uw medisch dossier belangrijk om (regelmatig) een arts te bezoeken. Ook indien u geen klachten ervaart is een bezoek aan de arts onontbeerlijk.

Letselschade aanrijding | Indien u veel schade heeft als gevolg van een aanrijding of indien het een moeilijke bewijslast betreft, is het verstandig rechtshulp in te schakelen. Onze letselschade juristen adviseren u graag. Zij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Stel dit niet te lang uit. Een letselschadezaak kan namelijk verjaren. Er zijn diverse regels van toepassing op de verjaring van letselschade. Een veel toegepaste vuistregel is dat een zaak na 5 jaar verjaart, 5 jaar vanaf de tijd dat u als slachtoffer letselschade heeft opgelopen en het bekend is wie er aansprakelijk is. Ook helpen onze juristen u bij een schadevaststellingsovereenkomst. Wij raden u aan om niet tot een schadevaststellingsovereenkomst over te gaan voordat de medische eindtoestand bereikt is. Een medische eindtoestand is pas bereikt als een arts aangeeft dat de klachten van het slachtoffer niet meer zullen verbeteren.

Nadat de tegenpartij aansprakelijk is bevonden (erkenning van aansprakelijkheid) kan het maanden duren voordat u uw schadevergoeding ontvangt. Uiteraard weten onze experts dat u in de tussentijd te maken kan krijgen met diverse kosten. Daarom vragen wij in veel gevallen een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Zo kunt u de kosten op korte termijn alvast dekken. Het berekenen van de totale schadevergoeding kan een ingewikkeld proces zijn, er gaan immers heel wat schadeposten aan vooraf. Als er een totaalbedrag is vastgesteld kan het zijn dat de tegenpartij niet akkoord gaat met de opgestelde schadeclaim. Pas als beide partijen akkoord gaan kan er worden overgegaan tot de ondertekening.

 

De letselschade bedragen

Omdat u niet dagelijks te maken krijgt met schadeletsel is het voor u hoogstwaarschijnlijk onbekend op welke vergoeding u recht heeft. Bent u vrij recent betrokken geraakt bij een verkeersongeval en heeft u hier verwondingen of schade aan overgehouden? Dan heeft u waarschijnlijk ook kosten gemaakt waarvoor u recht heeft op een vergoeding. Indien dit het geval is, is het goed om te weten welke bedragen normaliter worden uitgekeerd. Onze juristen zetten zich in voor uw belangen in een letselschadezaak.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Uw zorg uit handen bij letselschade aanrijding

Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) tot het voeren van een rechtszaak tegen de verzekeraar van de tegenpartij. Bij Aanrijdinggehad.nl helpen wij u met uw gehele letselschade procedure, welke bestaat uit verschillende procedures. Het belangrijkste onderdeel is uiteraard het schriftelijk aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Maar daarmee is de zaak niet afgehandeld, sterker nog dan begint het pas. We onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Dit doen we uiteraard met uw belangen voorop. We verzamelen het bewijsmateriaal van de aanrijding en zorgen ervoor dat deze netjes worden bewaard. Daarnaast zorgen we ervoor dat de aansprakelijkstelling in orde wordt gemaakt en berekenen we voor u een mogelijke letselschadevergoeding inclusief een eventuele smartengeld vergoeding. Ook indien het tot een rechtszaak komt staan wij u bij.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een man van 43 was met zijn auto onderweg naar zijn werk. Hij stond voor een kruising te wachten op de verkeerslichten toen hij van achteren door een bestelbus werd aangereden. Hierbij heeft de man een whiplashlaesie opgelopen en heeft hij 7 maanden (wekelijks twee keer) fysiotherapeutische behandelingen gehad. Na 7 maanden was hij volledig hersteld. Ook heeft hij de eerste 3 á 4 maanden zijn werk niet volledig kunnen uitvoeren. In plaats van 40 uur heeft hij in de eerste 3 maanden 24 uur gewerkt en in maand 4 32 uur. Vanaf maand 5 is hij weer 40 uur gaan werken.

De letselschadevergoeding bij dit voorbeeld: € 8.987

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade na een aanrijding? 

Letselschade aanrijding | Mensen weten vaak niet, deels door de adrenaline, wat ze moeten doen bij een aanrijding. Het overkomt ons ieder onverwachts. Breng uzelf en alle passagiers in veiligheid. Indien een passagier gewond is kunt u hem of haar het best laten liggen tot er professionele hulp is, uiteraard wel op een veilige plek. Bel indien nodig het nummer van de alarmcentrale (staat op uw groene kaart) en vul het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Indien u deze niet bij u heeft kunt u deze ook online invullen. Noteer hierbij de identiteit van eventuele getuigen zo volledig mogelijk. Zorg ervoor dat de verzekeringsgegevens van de tegenpartij juist vermeld worden en geef duidelijk aan waar de schade zich bevindt. Als de tegenpartij iets aangeeft waar u het niet mee eens bent adviseren we dit duidelijk aan te geven. Geef bij de situatieschets uitgebreid aan hoe de aanrijding is ontstaan. Denk hierbij aan o.a. rijrichtingen, wegsituaties, straatnamen en verkeersborden. Vergeet tot slot niet dat beide partijen een kopie mee dienen te nemen. Om zo veel mogelijk inzicht te krijgen in uw situatie (zowel voor het ongeluk als na het ongeluk) vragen wij u om het schadeformulier en overige bewijsmateriaal zo uitgebreid mogelijk in te vullen en/of op te vragen. Onderschat de impact van een verkeersongeval dus niet, schakel op tijd een expert in.

Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Met vragen over een verkeersongeval kunt u bij onze experts terecht voor gratis telefonisch advies. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, ruim 3200 slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen