(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

 In Nederland lopen jaarlijks honderdduizenden verkeersdeelnemers letselschade op door een verkeersongeval. Letselschade in het verkeer, door bijvoorbeeld een aanrijding of een botsing, kan verschillende oorzaken hebben. Indien de schade die u heeft opgelopen is ontstaan ten gevolge van een onrechtmatige daad van de tegenpartij, kan het de moeite lonen om hem of haar hiervoor aansprakelijk te stellen. Hiervoor is het bewijsmateriaal cruciaal. Vul daarom te allen tijde het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Ook het nemen van foto’s en het aanspreken van getuigen worden gezien als bewijsmateriaal. Indien onze letselschade expert de tegenpartij aansprakelijk stelt is hij of zij voor een groot deel afhankelijk van uw bewijsmateriaal. Na een aanrijding is het voor u als slachtoffer zowel voor uw persoonlijke gezondheid als voor uw medisch dossier belangrijk om (regelmatig) een arts te bezoeken. Ook indien u geen klachten ervaart is een bezoek aan de arts onontbeerlijk.

Letselschade aanrijding | Indien u veel schade heeft als gevolg van een aanrijding of indien het een moeilijke bewijslast betreft, is het verstandig rechtshulp in te schakelen. Onze letselschade juristen adviseren u graag. Zij helpen u bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Stel dit niet te lang uit. Een letselschadezaak kan namelijk verjaren. Er zijn diverse regels van toepassing op de verjaring van letselschade. Een veel toegepaste vuistregel is dat een zaak na 5 jaar verjaart, 5 jaar vanaf de tijd dat u als slachtoffer letselschade heeft opgelopen en het bekend is wie er aansprakelijk is. Ook helpen onze juristen u bij een schadevaststellingsovereenkomst. Wij raden u aan om niet tot een schadevaststellingsovereenkomst over te gaan voordat de medische eindtoestand bereikt is. Een medische eindtoestand is pas bereikt als een arts aangeeft dat de klachten van het slachtoffer niet meer zullen verbeteren.

Nadat de tegenpartij aansprakelijk is bevonden (erkenning van aansprakelijkheid) kan het maanden duren voordat u uw schadevergoeding ontvangt. Uiteraard weten onze experts dat u in de tussentijd te maken kan krijgen met diverse kosten. Daarom vragen wij in veel gevallen een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Zo kunt u de kosten op korte termijn alvast dekken. Het berekenen van de totale schadevergoeding kan een ingewikkeld proces zijn, er gaan immers heel wat schadeposten aan vooraf. Als er een totaalbedrag is vastgesteld kan het zijn dat de tegenpartij niet akkoord gaat met de opgestelde schadeclaim. Pas als beide partijen akkoord gaan kan er worden overgegaan tot de ondertekening.

 

De letselschade bedragen

Omdat u niet dagelijks te maken krijgt met schadeletsel is het voor u hoogstwaarschijnlijk onbekend op welke vergoeding u recht heeft. Bent u vrij recent betrokken geraakt bij een verkeersongeval en heeft u hier verwondingen of schade aan overgehouden? Dan heeft u waarschijnlijk ook kosten gemaakt waarvoor u recht heeft op een vergoeding. Indien dit het geval is, is het goed om te weten welke bedragen normaliter worden uitgekeerd. Onze juristen zetten zich in voor uw belangen in een letselschadezaak.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Uw zorg uit handen bij letselschade aanrijding

Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) tot het voeren van een rechtszaak tegen de verzekeraar van de tegenpartij. Bij Aanrijdinggehad.nl helpen wij u met uw gehele letselschade procedure, welke bestaat uit verschillende procedures. Het belangrijkste onderdeel is uiteraard het schriftelijk aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Maar daarmee is de zaak niet afgehandeld, sterker nog dan begint het pas. We onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Dit doen we uiteraard met uw belangen voorop. We verzamelen het bewijsmateriaal van de aanrijding en zorgen ervoor dat deze netjes worden bewaard. Daarnaast zorgen we ervoor dat de aansprakelijkstelling in orde wordt gemaakt en berekenen we voor u een mogelijke letselschadevergoeding inclusief een eventuele smartengeld vergoeding. Ook indien het tot een rechtszaak komt staan wij u bij.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een man van 43 was met zijn auto onderweg naar zijn werk. Hij stond voor een kruising te wachten op de verkeerslichten toen hij van achteren door een bestelbus werd aangereden. Hierbij heeft de man een whiplashlaesie opgelopen en heeft hij 7 maanden (wekelijks twee keer) fysiotherapeutische behandelingen gehad. Na 7 maanden was hij volledig hersteld. Ook heeft hij de eerste 3 á 4 maanden zijn werk niet volledig kunnen uitvoeren. In plaats van 40 uur heeft hij in de eerste 3 maanden 24 uur gewerkt en in maand 4 32 uur. Vanaf maand 5 is hij weer 40 uur gaan werken.

De letselschadevergoeding bij dit voorbeeld: € 8.987

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade na een aanrijding? 

Letselschade aanrijding | Mensen weten vaak niet, deels door de adrenaline, wat ze moeten doen bij een aanrijding. Het overkomt ons ieder onverwachts. Breng uzelf en alle passagiers in veiligheid. Indien een passagier gewond is kunt u hem of haar het best laten liggen tot er professionele hulp is, uiteraard wel op een veilige plek. Bel indien nodig het nummer van de alarmcentrale (staat op uw groene kaart) en vul het schadeformulier zo compleet mogelijk in. Indien u deze niet bij u heeft kunt u deze ook online invullen. Noteer hierbij de identiteit van eventuele getuigen zo volledig mogelijk. Zorg ervoor dat de verzekeringsgegevens van de tegenpartij juist vermeld worden en geef duidelijk aan waar de schade zich bevindt. Als de tegenpartij iets aangeeft waar u het niet mee eens bent adviseren we dit duidelijk aan te geven. Geef bij de situatieschets uitgebreid aan hoe de aanrijding is ontstaan. Denk hierbij aan o.a. rijrichtingen, wegsituaties, straatnamen en verkeersborden. Vergeet tot slot niet dat beide partijen een kopie mee dienen te nemen. Om zo veel mogelijk inzicht te krijgen in uw situatie (zowel voor het ongeluk als na het ongeluk) vragen wij u om het schadeformulier en overige bewijsmateriaal zo uitgebreid mogelijk in te vullen en/of op te vragen. Onderschat de impact van een verkeersongeval dus niet, schakel op tijd een expert in.

Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Met vragen over een verkeersongeval kunt u bij onze experts terecht voor gratis telefonisch advies. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, ruim 3200 slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen