(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
54 recensies op
simone kafoe
simone kafoe
29/12/2021
Geverifieerde
Na mijn ongeluk begin 2020 heeft de heer Van de Watering mijn belangen behartigd. Dit werd in duidelijke taal en met goede afspraken gedaan. Het gehele dossier ben ik over alle correspondentie op de hoogte gebracht en werd er naar mijn verhaal geluisterd. De heer Van de Watering is een kundige man. Hij is bekwaam, eerlijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor de fijne afhandeling van mijn dossier.
Lees verder
Wendy Hilkhuijsen
Wendy Hilkhuijsen
23/12/2021
Geverifieerde
Afgelopen jaar zijn wij slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierbij is Arcus Letselschade ingezet. Zij hebben de zaak super professioneel behandeld, waarbij wij altijd goed geinformeerd zijn over de voortgang van de zaak. Bij vragen konden wij altijd contact opnemen. Aanrader!
Lees verder
Adwin Huijbrechts
Adwin Huijbrechts
02/12/2021
Geverifieerde
Zeer professioneel en met uitleg in duidelijke taal.
Lees verder
Piotr Chojnacki
Piotr Chojnacki
11/11/2021
Geverifieerde
Zeer goede letselschade kantoor. Erg professioneel en to the point mentaliteit. Houdt cliënt hoog in de vaandel. Respect hiervoor. Mvg Dhr. Chojnacki
Lees verder
Paul Simons
Paul Simons
10/11/2021
Geverifieerde
In 2019 slachtoffer geworden van een ongeval op het werk waarbij ik blijvende beperkingen heb opgelopen. Al snel kwam ik in contact met Arcus die mij vanaf het begin echt top begeleid hebben. Mijn schadezaak is nu netjes afgehandeld en ben erg blij met het resultaat. Dank voor uw hulp!
Lees verder
kawieta
kawieta
17/08/2021
Geverifieerde
Na een jaar ellende, niet compleet dossier en een depressie ben ik terecht gekomen bij Arcus letselschade. Er ging een wereld voor me open! Mijn mails werden beantwoord, ik werd van alles op de hoogte gehouden en al op al er werd naar mij geluisterd. J van de Watering heeft mij de afgelopen 2,5 jaar bijgestaan tegen het gevecht met NN. Hij heeft alles eruit gehaald wat eruit te halen viel. Een goed persoon met de hart op de juiste plek. Je bent een topper! Bedankt voor alles.
Lees verder
Rafal Kujawa
Rafal Kujawa
28/07/2021
Geverifieerde
Een heel goed advocatenkantoor. Woorden van waardering voor J. van de Watering. Mijn zaak was ingewikkeld en moeilijk. J. van de Watering heeft mij geholpen om mijn zaak positief af te ronden. Een zeer professionele advocaat. Zeer betrokken en effectief. Een woord van dank aan het hele team. Het advocatenkantoor en J. van de Watering aanbevelenswaardig. Nogmaals bedankt en ik raad het aan.
Lees verder
Emre Ekkurt
Emre Ekkurt
20/07/2021
Geverifieerde
Super tevreden kan niet anders zeggen. Beste letseladvocaten Nederland!!
Lees verder
Richard Meulendijk
Richard Meulendijk
15/07/2021
Geverifieerde
Mijn dossier liep eerst bij een ander kantoor. Arcus heeft de behandeling overgenomen. Vanaf dat moment ging het snel. Ik zag ook duidelijk verschil in kwaliteit. Mijn behandelaar heeft er voor mijn idee alles uitgehaald wat er in zat. Ik kon me in die periode daarom gelukkig ook beter richten op me herstel. Ik zal Arcus Letselschade zeker bij vrienden en familie aanraden. Super bedankt voor jullie hulp!!
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Adviseren van A tot Z

De duur van een zaak is erg afhankelijk van uw persoonlijke situatie, daarom is het in eerste instantie moeilijk om in te schatten hoe lang de afwikkeling duurt. Bij het afwikkelen van letselschade (tegenpartij aansprakelijk) doorlopen we over het algemeen de volgende stappen. Als eerst stellen we de tegenpartij aansprakelijk. Vervolgens vragen we alle relevante informatie op bij bijvoorbeeld uw arts en uw werkgever. Indien we deze informatie hebben zorgen we voor een financieel voorschot om eventuele kosten die zijn gemaakt te kunnen betalen en wordt de schadevergoeding bepaald om uw letselschadezaak te kunnen afwikkelen. Indien er sprake is van inkomstenderving doordat u bijvoorbeeld minder uren heeft kunnen werken of bepaalde taken niet heeft kunnen uitvoeren, heeft u minder inkomen dan voorheen. Dit kan grote invloed hebben op uw financiën. Naast uw loon kunnen ook andere inkomsten of uitgaven ervoor zorgen dat uw inkomen minder wordt. Denk bijvoorbeeld aan misgelopen bonussen, fooi, huishoudelijke hulp, medische kosten, onverzekerde ziektekosten, re-integratiekosten etc. Dit zijn vaak ingewikkelde schadeposten die samen met het soort letsel de vergoedingen bepalen. Ook is de berekening per cliënt zeer persoonlijk. Is het letsel tijdelijk of blijvend? Wat is de herstelperiode met de daarbij horende inspanning en tijdsduur? Hoe hoog zijn de gemaakte onkosten? Wat is het psychische leed en de pijn van het herstel? Het proces kan enorm in de papieren lopen, daarom is het verstandig om een letselschadezaak over te laten aan een letselschade jurist van Aanrijdinggehad.nl. Tot slot zorgen we voor een juiste afwikkeling van uw letselzaak met u en de tegenpartij.

 

Soorten ongevallen

Letselschade advies | Een verkeersongeval kan worden ingedeeld in twee soorten. Indien er geen andere betrokkenen zijn is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval. Indien er andere betrokkenen zijn, is het een tweezijdig verkeersongeval. Bij een eenzijdig verkeersongeval is er maar één verkeersdeelnemer betrokken. Eenzijdige ongevallen gebeuren vaak doordat de bestuurder de controle over zijn voertuig verliest en bijvoorbeeld van de weg raakt. Zelfs bij een eenzijdig ongeval kan het zijn dat u recht heeft op een schadevergoeding. Bij een tweezijdig verkeersongeval zijn er tenminste twee verkeersdeelnemers betrokken. Bij een tweezijdig verkeersongeval wordt er ook wel gesproken over een aanrijding. Indien het ongeluk tweezijdig is, is het van belang om het schadeformulier nauwkeurig in te vullen. Wij helpen u om uw schadevergoeding te claimen en adviseren u over de gang van zaken.

 

De letselschade bedragen

De letselschade bedragen zijn in te delen in een aantal categorieën. De categorieën zijn ingedeeld op basis van soort letsel (gering-, licht-, matig-, ernstig-, zwaar-, zeer zwaar- en uitzonderlijk zwaar letsel). Elke categorie heeft een andere letselschadevergoeding. Hier volgen een aantal voorbeelden van gangbare letselschadevergoedingen en voorbeelden van de typen letsel die vergoed worden:

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Wij nemen uw zorg uit handen

Aanrijdinggehad.nl werkt uitsluitend voor slachtoffers die letselschade hebben opgelopen en een letselschadevergoeding willen aanvragen. Het oplopen van letselschade door bijvoorbeeld een voertuigongeluk is erg vervelend. Als dit u overkomt zult u hoogstwaarschijnlijk niet als eerste aan geld denken. Echter is dit niet geheel onbelangrijk, zeker als de letselschade ervoor zorgt dat u uw werk niet meer volledig kunt uitvoeren. Een letselschadevergoeding helpt u in zo’n geval verder. Advies met betrekking tot letselschade is daarom wel zo belangrijk. De vergoeding van uw schade is bij Aanrijdinggehad.nl in goede handen. Vul het gratis advies formulier in op onze website. Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Het melden van een aanrijding is bij ons geheel vrijblijvend. Al ruim 2500 slachtoffers met letselschade gingen u voor en er werd een succespercentage van 93,9% behaald. Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Indien wij u niet verder kunnen helpen, hoeft u niks te betalen.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een man heeft zijn boodschappen gedaan en stapt met twee volle boodschappentassen op zijn fiets. Net wanneer hij weg wilt fietsen gaat de deur van de supermarkt open en valt meneer over een fietsend kind. Tijdens de val heeft zijn bovenbeen behoorlijk wat letsel opgelopen, waardoor meneer twee maanden niet kan werken. Aanrijdinggehad.nl helpt meneer met het aansprakelijk stellen van zowel de supermarkt als de verzekeraar van de ouders van het kind. De man laat zijn gegevens achter op Aanrijdinggehad.nl en een letselschadejurist neemt vervolgens contact met hem op. De letselschadejurist beoordeelt dat de zaak zo sterk is, dat zij de juridische behandelings- en expertisekosten op zich neemt. De deur van de supermarkt had niet naar buiten open mogen gaan. Na een lange discussie tussen beide partijen krijgt de man de helft van zijn schade vergoed door de supermarkt. De andere helft krijgt hij vergoedt door de verzekeraar van de ouders van het kind. In totaal krijgt meneer € 29.000. Dit terwijl beide partijen de schade in eerste instantie niet wilden vergoeden.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade advies nodig na een auto-ongeluk?

Letselschade advies | Om uw gedekte en niet gedekte schade te kunnen verhalen op de tegenpartij is het verzamelen van (bewijs)materiaal belangrijk. Dit bewijsmateriaal heeft u nodig om schade te kunnen claimen bij de tegenpartij. Hierbij kunt u denken aan onder andere het opschrijven van getuigenverklaringen, foto’s van het ongeluk en materiele schade, gegevens van de tegenpartij en het invullen van het Europese Schadeformulier. Een aanrijding is akelig, maar het is van belang dat u ter plekke meteen de juiste stappen onderneemt. Dit om de schade op een stapsgewijze manier te kunnen claimen bij de tegenpartij.

Een auto, scooter, motor of ander voertuigongeluk is een gebeurtenis die een grote impact kan hebben op uw leven. Zowel op uw sociale leven als op uw financiële situatie. Het is daarom van belang om u goed te laten adviseren. Aanrijdinggehad.nl adviseert u, indien gewenst tot en met de afwikkeling van de reactie van de tegenpartij. Er zijn namelijk drie verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat een tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Indien dit het geval is, betaalt de verzekering van de tegenpartij de volledige schade. Mogelijkheid twee is dat de tegenpartij de aansprakelijkheid ontkent of u het niet kunt bewijzen. Indien dit het geval is moet u de schade zelf betalen. De laatste mogelijkheid is dat de tegenpartij de aansprakelijkheid gedeeltelijk erkent. Bij deze derde mogelijkheid betaalt u gezamenlijk de schade. Ook is het mogelijk om een schulddeling te maken. De ene partij wordt dan meer aansprakelijk gesteld dan de ander.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen