(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Adviseren van A tot Z

De duur van een zaak is erg afhankelijk van uw persoonlijke situatie, daarom is het in eerste instantie moeilijk om in te schatten hoe lang de afwikkeling duurt. Bij het afwikkelen van letselschade (tegenpartij aansprakelijk) doorlopen we over het algemeen de volgende stappen. Als eerst stellen we de tegenpartij aansprakelijk. Vervolgens vragen we alle relevante informatie op bij bijvoorbeeld uw arts en uw werkgever. Indien we deze informatie hebben zorgen we voor een financieel voorschot om eventuele kosten die zijn gemaakt te kunnen betalen en wordt de schadevergoeding bepaald om uw letselschadezaak te kunnen afwikkelen. Indien er sprake is van inkomstenderving doordat u bijvoorbeeld minder uren heeft kunnen werken of bepaalde taken niet heeft kunnen uitvoeren, heeft u minder inkomen dan voorheen. Dit kan grote invloed hebben op uw financiën. Naast uw loon kunnen ook andere inkomsten of uitgaven ervoor zorgen dat uw inkomen minder wordt. Denk bijvoorbeeld aan misgelopen bonussen, fooi, huishoudelijke hulp, medische kosten, onverzekerde ziektekosten, re-integratiekosten etc. Dit zijn vaak ingewikkelde schadeposten die samen met het soort letsel de vergoedingen bepalen. Ook is de berekening per cliënt zeer persoonlijk. Is het letsel tijdelijk of blijvend? Wat is de herstelperiode met de daarbij horende inspanning en tijdsduur? Hoe hoog zijn de gemaakte onkosten? Wat is het psychische leed en de pijn van het herstel? Het proces kan enorm in de papieren lopen, daarom is het verstandig om een letselschadezaak over te laten aan een letselschade jurist van Aanrijdinggehad.nl. Tot slot zorgen we voor een juiste afwikkeling van uw letselzaak met u en de tegenpartij.

 

Soorten ongevallen

Letselschade advies | Een verkeersongeval kan worden ingedeeld in twee soorten. Indien er geen andere betrokkenen zijn is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval. Indien er andere betrokkenen zijn, is het een tweezijdig verkeersongeval. Bij een eenzijdig verkeersongeval is er maar één verkeersdeelnemer betrokken. Eenzijdige ongevallen gebeuren vaak doordat de bestuurder de controle over zijn voertuig verliest en bijvoorbeeld van de weg raakt. Zelfs bij een eenzijdig ongeval kan het zijn dat u recht heeft op een schadevergoeding. Bij een tweezijdig verkeersongeval zijn er tenminste twee verkeersdeelnemers betrokken. Bij een tweezijdig verkeersongeval wordt er ook wel gesproken over een aanrijding. Indien het ongeluk tweezijdig is, is het van belang om het schadeformulier nauwkeurig in te vullen. Wij helpen u om uw schadevergoeding te claimen en adviseren u over de gang van zaken.

 

De letselschade bedragen

De letselschade bedragen zijn in te delen in een aantal categorieën. De categorieën zijn ingedeeld op basis van soort letsel (gering-, licht-, matig-, ernstig-, zwaar-, zeer zwaar- en uitzonderlijk zwaar letsel). Elke categorie heeft een andere letselschadevergoeding. Hier volgen een aantal voorbeelden van gangbare letselschadevergoedingen en voorbeelden van de typen letsel die vergoed worden:

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Wij nemen uw zorg uit handen

Aanrijdinggehad.nl werkt uitsluitend voor slachtoffers die letselschade hebben opgelopen en een letselschadevergoeding willen aanvragen. Het oplopen van letselschade door bijvoorbeeld een voertuigongeluk is erg vervelend. Als dit u overkomt zult u hoogstwaarschijnlijk niet als eerste aan geld denken. Echter is dit niet geheel onbelangrijk, zeker als de letselschade ervoor zorgt dat u uw werk niet meer volledig kunt uitvoeren. Een letselschadevergoeding helpt u in zo’n geval verder. Advies met betrekking tot letselschade is daarom wel zo belangrijk. De vergoeding van uw schade is bij Aanrijdinggehad.nl in goede handen. Vul het gratis advies formulier in op onze website. Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Het melden van een aanrijding is bij ons geheel vrijblijvend. Al ruim 2500 slachtoffers met letselschade gingen u voor en er werd een succespercentage van 93,9% behaald. Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Indien wij u niet verder kunnen helpen, hoeft u niks te betalen.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een man heeft zijn boodschappen gedaan en stapt met twee volle boodschappentassen op zijn fiets. Net wanneer hij weg wilt fietsen gaat de deur van de supermarkt open en valt meneer over een fietsend kind. Tijdens de val heeft zijn bovenbeen behoorlijk wat letsel opgelopen, waardoor meneer twee maanden niet kan werken. Aanrijdinggehad.nl helpt meneer met het aansprakelijk stellen van zowel de supermarkt als de verzekeraar van de ouders van het kind. De man laat zijn gegevens achter op Aanrijdinggehad.nl en een letselschadejurist neemt vervolgens contact met hem op. De letselschadejurist beoordeelt dat de zaak zo sterk is, dat zij de juridische behandelings- en expertisekosten op zich neemt. De deur van de supermarkt had niet naar buiten open mogen gaan. Na een lange discussie tussen beide partijen krijgt de man de helft van zijn schade vergoed door de supermarkt. De andere helft krijgt hij vergoedt door de verzekeraar van de ouders van het kind. In totaal krijgt meneer € 29.000. Dit terwijl beide partijen de schade in eerste instantie niet wilden vergoeden.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade advies nodig na een auto-ongeluk?

Letselschade advies | Om uw gedekte en niet gedekte schade te kunnen verhalen op de tegenpartij is het verzamelen van (bewijs)materiaal belangrijk. Dit bewijsmateriaal heeft u nodig om schade te kunnen claimen bij de tegenpartij. Hierbij kunt u denken aan onder andere het opschrijven van getuigenverklaringen, foto’s van het ongeluk en materiele schade, gegevens van de tegenpartij en het invullen van het Europese Schadeformulier. Een aanrijding is akelig, maar het is van belang dat u ter plekke meteen de juiste stappen onderneemt. Dit om de schade op een stapsgewijze manier te kunnen claimen bij de tegenpartij.

Een auto, scooter, motor of ander voertuigongeluk is een gebeurtenis die een grote impact kan hebben op uw leven. Zowel op uw sociale leven als op uw financiële situatie. Het is daarom van belang om u goed te laten adviseren. Aanrijdinggehad.nl adviseert u, indien gewenst tot en met de afwikkeling van de reactie van de tegenpartij. Er zijn namelijk drie verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat een tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Indien dit het geval is, betaalt de verzekering van de tegenpartij de volledige schade. Mogelijkheid twee is dat de tegenpartij de aansprakelijkheid ontkent of u het niet kunt bewijzen. Indien dit het geval is moet u de schade zelf betalen. De laatste mogelijkheid is dat de tegenpartij de aansprakelijkheid gedeeltelijk erkent. Bij deze derde mogelijkheid betaalt u gezamenlijk de schade. Ook is het mogelijk om een schulddeling te maken. De ene partij wordt dan meer aansprakelijk gesteld dan de ander.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen