(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

Een letselschadetraject duurt in vergelijking met andere soort zaken gemiddeld vrij lang. Heeft u letselschade en bent u op zoek naar een partij die u deskundig en persoonlijk terzijde staat? Wij adviseren u graag. Als u contact met ons opneemt wordt u binnen 48 teruggebeld. Omdat een letselschadetraject over het algemeen vrij lang duurt is het in eerste instantie een complex vraagstuk om in te schatten hoelang het traject precies zal duren. We vragen, indien de aansprakelijkheid erkend is, de tegenpartij daarom in veel gevallen om een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Zo kunt u de tussentijdse schade dekken. Zodra de totale omvang van uw schade is vastgesteld wordt de afronding in gang gezet. Bij de afronding wordt overeenstemming met de tegenpartij bereikt (in veel gevallen). Indien een overeenstemming wordt bereikt is er geen gerechtelijke procedure nodig. De zaak is pas volledig afgerond als de tegenpartij de schadevergoeding daadwerkelijk heeft uitgekeerd. Ook dit kan soms enkele maanden duren.

 

Aansprakelijkheid bij letselschade

Letselschade advocaat | Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen heeft opgelopen. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een ongeluk of aanrijding. Indien u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval (aanrijding) staan wij u graag bij in het gehele proces. Voor letselschade geldt: wie aansprakelijk is, moet de letselschade van de tegenpartij vergoeden. De aansprakelijkheid moet wel worden aangetoond. U moet dus kunnen aantonen dat de tegenpartij fout zat. Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij kan echter een ingewikkeld proces zijn en of u de volledige vergoeding vergoed krijgt hangt af van ieders schuld bij het ongeval. Het is op voorhand niet mogelijk om een indicatie te geven van het bedrag dat vergoed wordt. Indien u zich netjes aan de verkeersregels houdt krijgt u uiteraard in veel gevallen het volledige schadebedrag vergoed. De letselschadejuristen van Aanrijdinggehad.nl helpen u gedurende het hele proces inclusief het berekenen van het schadevergoedingsbedrag. De factoren die hierbij komen kijken kunnen uitlopend zijn. Verlies van inkomsten, aanpassingen van uw auto of woning, hulp bij huishouding of bijvoorbeeld medische kosten. Dit zijn factoren die invloed hebben op het totaalbedrag. Aansprakelijkheid bij letselschade wordt in Nederland bepaald aan de hand van het Nederlandse Recht.

 

De letselschade bedragen

Het vaststellen van de omvang van de totale letselschade is in sommige gevallen niet eenvoudig. Dit is met name het geval als de opgelopen schade op het moment van de claim nog niet (of niet volledig) is gematerialiseerd. Ook is de totale vergoeding van meerdere facturen afhankelijk. Het soort letsel speelt een grote rol, alsmede de duur en de intensiteit van uw schade. Daarnaast speelt ook de mate waarin de veroorzaker aansprakelijkheid is een rol. Was de veroorzaker aan het bellen? Was hij of zij onder invloed? Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we de bedragen ingedeeld op basis van soorten letselschades. Elke categorie is gekoppeld aan een bepaald bedrag.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Het meeste letsel valt (gelukkig) onder gering en licht letsel. Dit zijn vergoedingen tot 3.000. Enkele voorbeelden van situaties waarvoor u dit bedrag aan vergoeding kunt ontvangen zijn kleine vleeswonden, schaafwonden, kleine botbreuken, littekens, niet al te ernstige fracturen en gebitbeschadiging.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een automonteur (M) van 31 is in 4 jaar tijd tweemaal vanachter aangereden op zijn motor. De eerste keer stond hij voor een rood stoplicht en de tweede keer wilde hij net invoegen op een rotonde toen hij vanachter werd aangereden door een andere motor. Met de ambulance is hij naar de spoedeisende hulp gebracht. Zijn enkel is door de aanrijding op twee plaatsen gebroken. Er volgt een langdurige revalidatie maar het slachtoffer blijft ook na de revalidatieperiode dagelijks last houden van pijn in zijn enkel. Twee jaar na het ongeluk begint hij weer (deels) met werken als monteur. Hij heeft genoeg klussen liggen alleen door zijn enkelklachten is hij meer tijd per klus kwijt dan voor het ongeluk. Hierdoor kan hij minder klussen aan en heeft hij dus ook minder inkomsten. Aan de hand van het medische dossier en alle kosten die gemaakt zijn inclusief zijn inkomstendaling is de totale schade in kaart gebracht.

 

Letselschadevergoeding bij dit voorbeeld: € 243.500

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade advocaat bij Aanrijdinggehad.nl

Letselschade advocaat | Het claimen van letselschade kan op diverse manieren. De advocaten van Aanrijdinggehad.nl streven naar een optimale rechtsbijstand voor het slachtoffer. Bij Aanrijdinggehad.nl streven we naar deskundigheid, een daadkrachtige aanpak en uitstekende communicatie. Onze experts vinden het belangrijk dat u als slachtoffer bij aanvang van een procedure informatie ontvangt over wat u te wachten staat. Helder en concreet, overzichtelijk en in begrijpbare taal. Communicatie betekent voor ons dat u precies weet wat er komen gaat. Een daadkrachtige aanpak. Wij streven ernaar om cliënten geheel onafhankelijk de best mogelijke juridische hulp te bieden bij letselschade. Wij hebben maar één belang en dat is het belang van onze cliënten. Onze experts pakken de zaak direct op en nemen de hele zaak van u uit handen, uiteraard indien u hier toestemming voor geeft. Dit betekent echter niet dat wij zonder uw informatie kunnen handelen. Het claimen van een letselschadevergoeding is een proces dat onze experts samen met u als slachtoffer moeten doorlopen. Met de aansprakelijkheid en het claimen van de schadevergoeding zorgen wij ervoor dat u als slachtoffer van een aanrijding een passende vergoeding krijgt voor uw letselschade.

Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Heeft u een lastige case en wilt u weten wie er aansprakelijk is voor uw letselschade? Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Indien u vragen heeft over een verkeersongeval kunt u bij onze experts terecht voor gratis telefonisch advies. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, hebben ruim 3200 slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen