(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

Een letselschadetraject duurt in vergelijking met andere soort zaken gemiddeld vrij lang. Heeft u letselschade en bent u op zoek naar een partij die u deskundig en persoonlijk terzijde staat? Wij adviseren u graag. Als u contact met ons opneemt wordt u binnen 48 teruggebeld. Omdat een letselschadetraject over het algemeen vrij lang duurt is het in eerste instantie een complex vraagstuk om in te schatten hoelang het traject precies zal duren. We vragen, indien de aansprakelijkheid erkend is, de tegenpartij daarom in veel gevallen om een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding. Zo kunt u de tussentijdse schade dekken. Zodra de totale omvang van uw schade is vastgesteld wordt de afronding in gang gezet. Bij de afronding wordt overeenstemming met de tegenpartij bereikt (in veel gevallen). Indien een overeenstemming wordt bereikt is er geen gerechtelijke procedure nodig. De zaak is pas volledig afgerond als de tegenpartij de schadevergoeding daadwerkelijk heeft uitgekeerd. Ook dit kan soms enkele maanden duren.

 

Aansprakelijkheid bij letselschade

Letselschade advocaat | Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen heeft opgelopen. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een ongeluk of aanrijding. Indien u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval (aanrijding) staan wij u graag bij in het gehele proces. Voor letselschade geldt: wie aansprakelijk is, moet de letselschade van de tegenpartij vergoeden. De aansprakelijkheid moet wel worden aangetoond. U moet dus kunnen aantonen dat de tegenpartij fout zat. Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij kan echter een ingewikkeld proces zijn en of u de volledige vergoeding vergoed krijgt hangt af van ieders schuld bij het ongeval. Het is op voorhand niet mogelijk om een indicatie te geven van het bedrag dat vergoed wordt. Indien u zich netjes aan de verkeersregels houdt krijgt u uiteraard in veel gevallen het volledige schadebedrag vergoed. De letselschadejuristen van Aanrijdinggehad.nl helpen u gedurende het hele proces inclusief het berekenen van het schadevergoedingsbedrag. De factoren die hierbij komen kijken kunnen uitlopend zijn. Verlies van inkomsten, aanpassingen van uw auto of woning, hulp bij huishouding of bijvoorbeeld medische kosten. Dit zijn factoren die invloed hebben op het totaalbedrag. Aansprakelijkheid bij letselschade wordt in Nederland bepaald aan de hand van het Nederlandse Recht.

 

De letselschade bedragen

Het vaststellen van de omvang van de totale letselschade is in sommige gevallen niet eenvoudig. Dit is met name het geval als de opgelopen schade op het moment van de claim nog niet (of niet volledig) is gematerialiseerd. Ook is de totale vergoeding van meerdere facturen afhankelijk. Het soort letsel speelt een grote rol, alsmede de duur en de intensiteit van uw schade. Daarnaast speelt ook de mate waarin de veroorzaker aansprakelijkheid is een rol. Was de veroorzaker aan het bellen? Was hij of zij onder invloed? Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we de bedragen ingedeeld op basis van soorten letselschades. Elke categorie is gekoppeld aan een bepaald bedrag.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Het meeste letsel valt (gelukkig) onder gering en licht letsel. Dit zijn vergoedingen tot 3.000. Enkele voorbeelden van situaties waarvoor u dit bedrag aan vergoeding kunt ontvangen zijn kleine vleeswonden, schaafwonden, kleine botbreuken, littekens, niet al te ernstige fracturen en gebitbeschadiging.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een automonteur (M) van 31 is in 4 jaar tijd tweemaal vanachter aangereden op zijn motor. De eerste keer stond hij voor een rood stoplicht en de tweede keer wilde hij net invoegen op een rotonde toen hij vanachter werd aangereden door een andere motor. Met de ambulance is hij naar de spoedeisende hulp gebracht. Zijn enkel is door de aanrijding op twee plaatsen gebroken. Er volgt een langdurige revalidatie maar het slachtoffer blijft ook na de revalidatieperiode dagelijks last houden van pijn in zijn enkel. Twee jaar na het ongeluk begint hij weer (deels) met werken als monteur. Hij heeft genoeg klussen liggen alleen door zijn enkelklachten is hij meer tijd per klus kwijt dan voor het ongeluk. Hierdoor kan hij minder klussen aan en heeft hij dus ook minder inkomsten. Aan de hand van het medische dossier en alle kosten die gemaakt zijn inclusief zijn inkomstendaling is de totale schade in kaart gebracht.

 

Letselschadevergoeding bij dit voorbeeld: € 243.500

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade advocaat bij Aanrijdinggehad.nl

Letselschade advocaat | Het claimen van letselschade kan op diverse manieren. De advocaten van Aanrijdinggehad.nl streven naar een optimale rechtsbijstand voor het slachtoffer. Bij Aanrijdinggehad.nl streven we naar deskundigheid, een daadkrachtige aanpak en uitstekende communicatie. Onze experts vinden het belangrijk dat u als slachtoffer bij aanvang van een procedure informatie ontvangt over wat u te wachten staat. Helder en concreet, overzichtelijk en in begrijpbare taal. Communicatie betekent voor ons dat u precies weet wat er komen gaat. Een daadkrachtige aanpak. Wij streven ernaar om cliënten geheel onafhankelijk de best mogelijke juridische hulp te bieden bij letselschade. Wij hebben maar één belang en dat is het belang van onze cliënten. Onze experts pakken de zaak direct op en nemen de hele zaak van u uit handen, uiteraard indien u hier toestemming voor geeft. Dit betekent echter niet dat wij zonder uw informatie kunnen handelen. Het claimen van een letselschadevergoeding is een proces dat onze experts samen met u als slachtoffer moeten doorlopen. Met de aansprakelijkheid en het claimen van de schadevergoeding zorgen wij ervoor dat u als slachtoffer van een aanrijding een passende vergoeding krijgt voor uw letselschade.

Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Heeft u een lastige case en wilt u weten wie er aansprakelijk is voor uw letselschade? Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Indien u vragen heeft over een verkeersongeval kunt u bij onze experts terecht voor gratis telefonisch advies. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, hebben ruim 3200 slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen