(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade door aanrijding auto

U heeft letselschade door aanrijding auto. Heel vervelend. Zeker als blijkt dat er ook letselschade bij komt kijken. Dat betekent een hele hoop geregel waar u eigenlijk niet op zit te wachten. Ook weet u er nog eens weinig vanaf, want u heeft nog nooit eerder met dit bijltje hoeven te hakken. Wij van aanrijdinggehad.nl kunnen u hier bij helpen.

Wat gebeurt er na een aanrijding?

Bij letselschade door aanrijding auto heeft u eerst andere dingen aan uw hoofd dan gelijk te moeten nadenken over eventuele letselschade. Wanneer de gebeurtenissen allemaal een beetje zijn bezonken, gaat u hier pas verder over nadenken. Met behulp van aanrijdinggehad.nl komt u eenvoudig aan de juiste ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat er veel informatie nodig is om letselschade te kunnen claimen. Voor nu hoeft u alleen het formulier in te vullen en een specialist neemt binnen 48 uur contact met u op. De specialist zal u helpen met alle zaken die nodig zijn voor u claim, uw wordt dus volledig ontzorgt;

 • Uw behandelend arts kan na het ongeval het bewijs van lichamelijk letsel voorzien. Denk er aan dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen voor uw klachten die bij het ongeval zijn ontstaan. En volgt u hierbij de voorgeschreven therapie.
 • Wanneer er politie aanwezig is geweest, vraagt de specialist het proces verbaal voor je op. Als er alleen sprake van een ingevuld schadeformulier is, zal hij deze bij je opvragen. Samen met de betreffende foto’s van het ongeval.
 • Net zoals de bewijzen voor gemaakte kosten of verloren inkomsten die te wijden zijn aan het ongeval, zoals bonnen, facturen of loonstroken.

Hoe gaat de samenwerking met aanrijdinggehad.nl in zijn werk?

Het eerste wat u moet doen is het invullen van het online formulier. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 48 uur een schadespecialist contact met u opneemt. Deze zal u kosteloos helpen om de vergoeding te krijgen waar u recht op hebt.
In de meeste gevallen maakt deze een afspraak om bij u thuis langs te komen. Op dat moment kunt u deze voorzien van de eerder genoemde informatie.

Wie is er aansprakelijk?

De verzekering gaat op onderzoek uit om te kijken wie er schuldig is aan het ongeval. Dit kan nog wel eens eindigen in een oneindig getouwtrek, omdat de verzekering zo min mogelijk wil betalen. Wat er uit dit onderzoek komt, zal afhangen van de omstandigheden van het desbetreffende ongeluk. De letselschadespecialist zal u hierin bijstaan bijstaan. Letselschade door aanrijding auto is een verkeersongeluk welke helaas veel voorkomt waardoor de letselschade specialisten exact weten waarop te letten en zo de schadeclaim weten te claimen waar u recht op heeft.

Hoe zit het met de passagiers?

Als passagier bent u veelal niet verantwoordelijk voor het plaatsvinden van het ongeval. Daarom bent u als passagier wettelijk beschermd en worden zowel lichamelijke als materiële schade vergoed door de WA-verzekering van de bestuurder. Ook als passagier met letselschade door aanrijding komt u dus in aanmerking voor een schadeclaim. Vul het formulier in en de letselschade specialist zal u ook hierbij helpen.
Bent u betrokken geweest bij een ongeval met de auto? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen op onze website. Wij nemen spoedig contact met u op en helpen u graag verder.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen