(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Gratis telefonisch advies

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Letselschade door aanrijding auto

U heeft letselschade door aanrijding auto. Heel vervelend. Zeker als blijkt dat er ook letselschade bij komt kijken. Dat betekent een hele hoop geregel waar u eigenlijk niet op zit te wachten. Ook weet u er nog eens weinig vanaf, want u heeft nog nooit eerder met dit bijltje hoeven te hakken. Wij van aanrijdinggehad.nl kunnen u hier bij helpen.

Wat gebeurt er na een aanrijding?

Bij letselschade door aanrijding auto heeft u eerst andere dingen aan uw hoofd dan gelijk te moeten nadenken over eventuele letselschade. Wanneer de gebeurtenissen allemaal een beetje zijn bezonken, gaat u hier pas verder over nadenken. Met behulp van aanrijdinggehad.nl komt u eenvoudig aan de juiste ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat er veel informatie nodig is om letselschade te kunnen claimen. Voor nu hoeft u alleen het formulier in te vullen en een specialist neemt binnen 48 uur contact met u op. De specialist zal u helpen met alle zaken die nodig zijn voor u claim, uw wordt dus volledig ontzorgt;

  • Uw behandelend arts kan na het ongeval het bewijs van lichamelijk letsel voorzien. Denk er aan dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen voor uw klachten die bij het ongeval zijn ontstaan. En volgt u hierbij de voorgeschreven therapie.
  • Wanneer er politie aanwezig is geweest, vraagt de specialist het proces verbaal voor je op. Als er alleen sprake van een ingevuld schadeformulier is, zal hij deze bij je opvragen. Samen met de betreffende foto’s van het ongeval.
  • Net zoals de bewijzen voor gemaakte kosten of verloren inkomsten die te wijden zijn aan het ongeval, zoals bonnen, facturen of loonstroken.

Hoe gaat de samenwerking met aanrijdinggehad.nl in zijn werk?

Het eerste wat u moet doen is het invullen van het online formulier. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 48 uur een schadespecialist contact met u opneemt. Deze zal u kosteloos helpen om de vergoeding te krijgen waar u recht op hebt.
In de meeste gevallen maakt deze een afspraak om bij u thuis langs te komen. Op dat moment kunt u deze voorzien van de eerder genoemde informatie.

Wie is er aansprakelijk?

De verzekering gaat op onderzoek uit om te kijken wie er schuldig is aan het ongeval. Dit kan nog wel eens eindigen in een oneindig getouwtrek, omdat de verzekering zo min mogelijk wil betalen. Wat er uit dit onderzoek komt, zal afhangen van de omstandigheden van het desbetreffende ongeluk. De letselschadespecialist zal u hierin bijstaan bijstaan. Letselschade door aanrijding auto is een verkeersongeluk welke helaas veel voorkomt waardoor de letselschade specialisten exact weten waarop te letten en zo de schadeclaim weten te claimen waar u recht op heeft.

Hoe zit het met de passagiers?

Als passagier bent u veelal niet verantwoordelijk voor het plaatsvinden van het ongeval. Daarom bent u als passagier wettelijk beschermd en worden zowel lichamelijke als materiële schade vergoed door de WA-verzekering van de bestuurder. Ook als passagier met letselschade door aanrijding komt u dus in aanmerking voor een schadeclaim. Vul het formulier in en de letselschade specialist zal u ook hierbij helpen.
Bent u betrokken geweest bij een ongeval met de auto? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen op onze website. Wij nemen spoedig contact met u op en helpen u graag verder.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen