(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Letselschade door aanrijding auto

U heeft letselschade door aanrijding auto. Heel vervelend. Zeker als blijkt dat er ook letselschade bij komt kijken. Dat betekent een hele hoop geregel waar u eigenlijk niet op zit te wachten. Ook weet u er nog eens weinig vanaf, want u heeft nog nooit eerder met dit bijltje hoeven te hakken. Wij van aanrijdinggehad.nl kunnen u hier bij helpen.

Wat gebeurt er na een aanrijding?

Bij letselschade door aanrijding auto heeft u eerst andere dingen aan uw hoofd dan gelijk te moeten nadenken over eventuele letselschade. Wanneer de gebeurtenissen allemaal een beetje zijn bezonken, gaat u hier pas verder over nadenken. Met behulp van aanrijdinggehad.nl komt u eenvoudig aan de juiste ondersteuning. Het is belangrijk om te weten dat er veel informatie nodig is om letselschade te kunnen claimen. Voor nu hoeft u alleen het formulier in te vullen en een specialist neemt binnen 48 uur contact met u op. De specialist zal u helpen met alle zaken die nodig zijn voor u claim, uw wordt dus volledig ontzorgt;

 • Uw behandelend arts kan na het ongeval het bewijs van lichamelijk letsel voorzien. Denk er aan dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen voor uw klachten die bij het ongeval zijn ontstaan. En volgt u hierbij de voorgeschreven therapie.
 • Wanneer er politie aanwezig is geweest, vraagt de specialist het proces verbaal voor je op. Als er alleen sprake van een ingevuld schadeformulier is, zal hij deze bij je opvragen. Samen met de betreffende foto’s van het ongeval.
 • Net zoals de bewijzen voor gemaakte kosten of verloren inkomsten die te wijden zijn aan het ongeval, zoals bonnen, facturen of loonstroken.

Hoe gaat de samenwerking met aanrijdinggehad.nl in zijn werk?

Het eerste wat u moet doen is het invullen van het online formulier. Wij zorgen er dan voor dat er binnen 48 uur een schadespecialist contact met u opneemt. Deze zal u kosteloos helpen om de vergoeding te krijgen waar u recht op hebt.
In de meeste gevallen maakt deze een afspraak om bij u thuis langs te komen. Op dat moment kunt u deze voorzien van de eerder genoemde informatie.

Wie is er aansprakelijk?

De verzekering gaat op onderzoek uit om te kijken wie er schuldig is aan het ongeval. Dit kan nog wel eens eindigen in een oneindig getouwtrek, omdat de verzekering zo min mogelijk wil betalen. Wat er uit dit onderzoek komt, zal afhangen van de omstandigheden van het desbetreffende ongeluk. De letselschadespecialist zal u hierin bijstaan bijstaan. Letselschade door aanrijding auto is een verkeersongeluk welke helaas veel voorkomt waardoor de letselschade specialisten exact weten waarop te letten en zo de schadeclaim weten te claimen waar u recht op heeft.

Hoe zit het met de passagiers?

Als passagier bent u veelal niet verantwoordelijk voor het plaatsvinden van het ongeval. Daarom bent u als passagier wettelijk beschermd en worden zowel lichamelijke als materiële schade vergoed door de WA-verzekering van de bestuurder. Ook als passagier met letselschade door aanrijding komt u dus in aanmerking voor een schadeclaim. Vul het formulier in en de letselschade specialist zal u ook hierbij helpen.
Bent u betrokken geweest bij een ongeval met de auto? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen op onze website. Wij nemen spoedig contact met u op en helpen u graag verder.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen