(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Advies van een letselschade expert

Indien u door een aanrijding letsel oploopt, waarvoor de tegenpartij verantwoordelijk is zal het onrechtvaardig zijn dat de financiële gevolgen hiervan bij u komen te liggen. In veel gevallen kost een ongeluk geld. Slachtoffers van een aanrijding die letselschade hebben opgelopen krijgen ongevraagd te maken met zowel financiële als emotionele schade.Dagelijks raken in Nederland als gevolg van een ongeluk of aanrijding duizenden mensen gewond. In veel gevallen zijn dit maar lichte verwondingen. Echter, er zijn helaas ook ongelukken waarbij er zware gewonden vallen. Het oplopen van letselschade is erg vervelend. Als dit u overkomt zult u hoogstwaarschijnlijk niet als eerste aan geld denken. Letselschade kan een grote impact hebben op uw leven maar ook op dat van uw naasten. Het inschakelen van een letselschade expert is daarom geen overbodige luxe. Het afwerken van een zaak op het gebied van letselschade is een kwestie voor specialisten.

 

De letselschade bedragen

Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voor er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. Indien de letselschade is vastgesteld, wordt de letselschadevergoeding berekend voor de financiële schade. Om u een goed beeld te geven van de letselschadevergoedingen volgen hier een aantal voorbeelden van gangbare vergoedingen en voorbeelden van de typen letsel die vergoed worden:

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

Naast materiele schade kan ook voor op het oog niet zichtbaar letsel, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan pijn en verdriet, een schadevergoeding worden verkregen. Deze vorm van vergoeding wordt smartengeld genoemd. Wilt u meer weten over letselschade en de bijbehorende vergoedingen? Neem contact op, wij adviseren u graag.

 

No cure no pay

Met het verhalen van letselschade (vergoeding) kunnen in sommige gevallen hoge kosten gemoeid zijn. Met name bij gevallen waar de uitkomst in eerste instantie onzeker is door bijvoorbeeld gebrek aan bewijs en/of informatie. Als de verhaalactie niet slaagt, blijft u als letselschadeslachtoffer met de kosten zitten. Met een no cure no pay regeling loopt u geen risico, u als slachtoffer hoeft alleen te betalen als de belangbehartiger, in dit geval Aanrijdinggehad.nl, succes heeft in uw zaak. U betaalt dus alleen voor juridische bijstand als het tot een vergoeding komt. Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? U kunt vandaag nog bij ons terecht voor een vrijblijvend (telefonisch) gesprek.

 

Schade na een verkeersongeval

Voor een slachtoffer van een aanrijding is het in veel gevallen onduidelijk op welke vergoeding hij of zij recht heeft. De aansprakelijke partij (schuldige) kan de hoogte van het bedrag zelf bepalen. Indien zij dit kenbaar maken en een aanbod doen richting de tegenpartij, kan de tegenpartij dit accepteren. Dit moet in veel gevallen wel binnen een bepaalde termijn. Indien het slachtoffer dit bedrag te laag vindt, kan hij of zij over dit bedrag onderhandelen.

Indien u een klacht heeft over de letselschadevergoeding kunt u bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) terecht voor geschillen over de aansprakelijkheid. Voor klachten over vergoedingen bestaat geen speciaal klachtenloket of geschillencommissie.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een 28-jarige man uit Rotterdam (cliënt van Aanrijdinggehad.nl) was in 2019 betrokken bij een verkeersongeval. Na dit ongeluk had hij 6 maanden lang nek- en rugklachten waardoor hij zijn werk 6 maanden niet kon uitvoeren. Naast dat hij in deze periode inkomsten is misgelopen heeft hij ook veel kosten gemaakt. De cliënt had aanvankelijk elders een advocaat ingeschakeld, maar na 9 maanden was er geen voortgang in de zaak. Aanrijdinggehad.nl nam de zaak en het daarbij horende dossier van zijn advocaat over. Na 6 maanden werd de zaak succesvol afgehandeld met een schadevergoeding van € 25.000,-.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Hoe onze letselschade expert u helpt bij uw letselschadezaak

Bij Aanrijdinggehad.nl kunt u terecht voor een letselschade expert met het juiste advies. Bij het afwikkelen van letselschade (tegenpartij aansprakelijk) doorlopen we over het algemeen de volgende stappen. Als eerst kunt u vrijblijvend (telefonisch) advies aanvragen. Informeer hierbij naar de mogelijkheden voor het krijgen van een letselschadevergoeding. Vervolgens zal er een intakegesprek plaatsvinden met een letselschade expert waarbij alle details van de aanrijding worden besproken. Na dit gesprek zal onze schadeletsel expert de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Hierbij wordt tevens ook gevraagd om, bij erkenning van de aansprakelijkheid, een voorschot van de schadevergoeding te betalen. Indien de tegenpartij aansprakelijkheid erkent zullen uw schadegegevens (materiele en immateriële schade) volledig in kaart worden gebracht door onze expert. Als dit gedaan is wordt de definitieve vaststelling van uw schadevergoeding bepaald op basis van een volledige afwikkeling van uw schade én nog te lijden schade. Zodra er met de tegenpartij overeenstemming over de afwikkeling van uw letselschade is bereikt, wordt de zaak verder afgewikkeld. Aanrijdinggehad.nl staat garant voor een optimale afhandeling van uw letselschade.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen