(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Advies van een letselschade expert

Indien u door een aanrijding letsel oploopt, waarvoor de tegenpartij verantwoordelijk is zal het onrechtvaardig zijn dat de financiële gevolgen hiervan bij u komen te liggen. In veel gevallen kost een ongeluk geld. Slachtoffers van een aanrijding die letselschade hebben opgelopen krijgen ongevraagd te maken met zowel financiële als emotionele schade.Dagelijks raken in Nederland als gevolg van een ongeluk of aanrijding duizenden mensen gewond. In veel gevallen zijn dit maar lichte verwondingen. Echter, er zijn helaas ook ongelukken waarbij er zware gewonden vallen. Het oplopen van letselschade is erg vervelend. Als dit u overkomt zult u hoogstwaarschijnlijk niet als eerste aan geld denken. Letselschade kan een grote impact hebben op uw leven maar ook op dat van uw naasten. Het inschakelen van een letselschade expert is daarom geen overbodige luxe. Het afwerken van een zaak op het gebied van letselschade is een kwestie voor specialisten.

 

De letselschade bedragen

Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voor er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. Indien de letselschade is vastgesteld, wordt de letselschadevergoeding berekend voor de financiële schade. Om u een goed beeld te geven van de letselschadevergoedingen volgen hier een aantal voorbeelden van gangbare vergoedingen en voorbeelden van de typen letsel die vergoed worden:

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

Naast materiele schade kan ook voor op het oog niet zichtbaar letsel, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan pijn en verdriet, een schadevergoeding worden verkregen. Deze vorm van vergoeding wordt smartengeld genoemd. Wilt u meer weten over letselschade en de bijbehorende vergoedingen? Neem contact op, wij adviseren u graag.

 

No cure no pay

Met het verhalen van letselschade (vergoeding) kunnen in sommige gevallen hoge kosten gemoeid zijn. Met name bij gevallen waar de uitkomst in eerste instantie onzeker is door bijvoorbeeld gebrek aan bewijs en/of informatie. Als de verhaalactie niet slaagt, blijft u als letselschadeslachtoffer met de kosten zitten. Met een no cure no pay regeling loopt u geen risico, u als slachtoffer hoeft alleen te betalen als de belangbehartiger, in dit geval Aanrijdinggehad.nl, succes heeft in uw zaak. U betaalt dus alleen voor juridische bijstand als het tot een vergoeding komt. Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? U kunt vandaag nog bij ons terecht voor een vrijblijvend (telefonisch) gesprek.

 

Schade na een verkeersongeval

Voor een slachtoffer van een aanrijding is het in veel gevallen onduidelijk op welke vergoeding hij of zij recht heeft. De aansprakelijke partij (schuldige) kan de hoogte van het bedrag zelf bepalen. Indien zij dit kenbaar maken en een aanbod doen richting de tegenpartij, kan de tegenpartij dit accepteren. Dit moet in veel gevallen wel binnen een bepaalde termijn. Indien het slachtoffer dit bedrag te laag vindt, kan hij of zij over dit bedrag onderhandelen.

Indien u een klacht heeft over de letselschadevergoeding kunt u bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) terecht voor geschillen over de aansprakelijkheid. Voor klachten over vergoedingen bestaat geen speciaal klachtenloket of geschillencommissie.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een 28-jarige man uit Rotterdam (cliënt van Aanrijdinggehad.nl) was in 2019 betrokken bij een verkeersongeval. Na dit ongeluk had hij 6 maanden lang nek- en rugklachten waardoor hij zijn werk 6 maanden niet kon uitvoeren. Naast dat hij in deze periode inkomsten is misgelopen heeft hij ook veel kosten gemaakt. De cliënt had aanvankelijk elders een advocaat ingeschakeld, maar na 9 maanden was er geen voortgang in de zaak. Aanrijdinggehad.nl nam de zaak en het daarbij horende dossier van zijn advocaat over. Na 6 maanden werd de zaak succesvol afgehandeld met een schadevergoeding van € 25.000,-.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Hoe onze letselschade expert u helpt bij uw letselschadezaak

Bij Aanrijdinggehad.nl kunt u terecht voor een letselschade expert met het juiste advies. Bij het afwikkelen van letselschade (tegenpartij aansprakelijk) doorlopen we over het algemeen de volgende stappen. Als eerst kunt u vrijblijvend (telefonisch) advies aanvragen. Informeer hierbij naar de mogelijkheden voor het krijgen van een letselschadevergoeding. Vervolgens zal er een intakegesprek plaatsvinden met een letselschade expert waarbij alle details van de aanrijding worden besproken. Na dit gesprek zal onze schadeletsel expert de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Hierbij wordt tevens ook gevraagd om, bij erkenning van de aansprakelijkheid, een voorschot van de schadevergoeding te betalen. Indien de tegenpartij aansprakelijkheid erkent zullen uw schadegegevens (materiele en immateriële schade) volledig in kaart worden gebracht door onze expert. Als dit gedaan is wordt de definitieve vaststelling van uw schadevergoeding bepaald op basis van een volledige afwikkeling van uw schade én nog te lijden schade. Zodra er met de tegenpartij overeenstemming over de afwikkeling van uw letselschade is bereikt, wordt de zaak verder afgewikkeld. Aanrijdinggehad.nl staat garant voor een optimale afhandeling van uw letselschade.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen