(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Betrokken bij een ongeval?

Indien bij een ongeval of een aanrijding de tegenpartij aansprakelijk is, heeft u recht op een schadevergoeding. U, als slachtoffer van een ongeval of aanrijding, mag namelijk geen financiële schade ondervinden. De tegenpartij moet, indien aansprakelijk, alle kosten die het gevolg zijn van uw letsel vergoeden. Als u door een aanrijding letsel heeft opgelopen (lichamelijk of psychisch) en daar nadeel van ondervindt, dient dit financieel gecompenseerd te worden. Het is daarom belangrijk om te kunnen aantonen welke kosten u allemaal maakt. Dit moet nauwkeurig worden bijgehouden. Dit kunnen kosten zijn als o.a. ziekenhuisopnames, extra huishoudelijk hulp, verlies van verdienvermogen, studievertraging en/of extra reiskosten. Ook kosten aan bijvoorbeeld de fysiotherapeut, materiele kosten en kosten voor rechtshulp van een letselschade advocaat die u moet inhuren vallen hieronder. Indien de aansprakelijkheid van de tegenpartij niet wordt erkend heeft u geen recht op een vergoeding. Ook indien u te veel beslag legt op de tijd van uw belangenbehartiger wordt er in veel gevallen geen schadevergoeding uitgekeerd. Het is daarom belangrijk dat u vooraf duidelijk afspraken maakt over de kosten, zeker als de aansprakelijkheid van de tegenpartij nog niet is erkend. Ook hierin zullen wij u uitgebreid adviseren.

 

Letselschadevergoedingen

Letselschade vergoeding | Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade heeft u recht op zowel een materiele schadevergoeding als een immateriële schadevergoeding. Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voordat er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. De letselschadevergoedingen zijn in te delen in zes categorieën. Elke categorie is gekoppeld aan een vergoeding. De exacte hoogte van het bedrag is afhankelijk van diverse factoren. Hieronder vindt u een overzicht.

 • 1.500 tot 3.000 euro: gering/licht letsel
 • 3.500 tot 9.000 euro: matig letsel
 • 9.000 tot 21.000 euro: ernstig letsel
 • 21.000 tot 43.000 euro: zwaar letsel
 • 43.000 tot 76.000 euro: zeer zwaar letsel
 • 76.000 euro of meer: uitzonderlijk zwaar letsel

De vergoeding voor emotionele schade die is ontstaan door het ongeval noemen we smartengeld. Denk hierbij aan verdriet, pijn, teleurstelling, frustratie, schaamte en depressiviteit. Dit is een financiële compensatie voor alle pijn, verdriet en leed wat u is overkomen. U kunt hierbij denken aan o.a. angstgevoelens die zijn ontstaan naar aanleiding van het ongeval, het verdriet van zichtbare littekens of de pijn van een operatie of revalidatie. Allerlei zaken waardoor het levensplezier minder is geworden vallen onder smartengeld. Hierin kunnen wij u uitgebreid adviseren.

 

Waarborgfonds

In zaken waarbij u de schade niet kunt verhalen bij de verzekeraar van de tegenpartij kan het zijn dat u met het Waarborgfonds te maken krijgt. Het Waarborgfonds is een fonds voor slachtoffers van een aanrijding die niet terecht kunnen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Dit is bijvoorbeeld het geval als als de veroorzaker van de aanrijding niet verzekerd is of na de aanrijding is doorgereden. U moet in zo’n geval binnen 14 dagen aangifte doen bij de politie. Indien er een getuige was, doet u er goed aan een getuigenverklaring vast te leggen. Met het verhalen van letselschade (vergoeding) kunnen in sommige gevallen hoge kosten gemoeid zijn. Met name bij gevallen waar de uitkomst in eerste instantie onzeker is door bijvoorbeeld gebrek aan bewijs of informatie. U betaalt bij ons alleen voor juridische bijstand als het tot een vergoeding komt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend (telefonisch) gesprek.

 

Het claimen van letselschade

 Bij het claimen van een schadevergoeding is het essentieel dat u de tegenpartij snel aansprakelijk stelt. Zo voorkomt u dat de zaak verjaard. Ook het opvragen van eventueel bewijsmateriaal zal later moeilijker worden. Nadat de tegenpartij aansprakelijk is gesteld wordt alle schade geïnventariseerd. Als de verhaalactie niet slaagt, blijft u als letselschade slachtoffer met de kosten zitten. Met een no cure no pay loopt u bij Aanrijdinggehad.nl geen risico. U als slachtoffer hoeft alleen te betalen als de belangbehartiger, in dit geval Aanrijdinggehad.nl, succes heeft in uw zaak.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een vrouw van 25 is na een avond stappen in Rotterdam om 04:00 uur van haar fiets gevallen omdat de clubeigenaar een vuilniszak op het fietspad had neergelegd. Deze zou om 06:00 uur worden opgehaald door de vuilniswagen. De vrouw in kwestie heeft door de val veel schade aan haar gebit opgelopen. Na een bezoek aan de tandarts bleek dat er drie tanden beschadigd waren. De rechter kent in deze zaak ook immateriële schade toe in de letselschadevergoeding. De vrouw heeft namelijk naast pijn ook veel verdriet gehad omdat haar gebit is beschadigd. Gelet op de geleden pijn en het verdriet kent de rechter een immateriële schadevergoeding toe van € 2.900. Ook de kosten van haar fiets en haar gebit worden vergoed.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade vergoeding verhalen op tegenpartij

Aanrijdinggehad.nl staat garant voor een optimale afhandeling van uw schade. Als u contact met ons opneemt, dit kan middels het contactformulier, terugbelformulier of door ons te bellen, kunnen wij u adviseren. Een letselschadejurist neemt vervolgens binnen 48 uur contact met u op. De zaak wordt in eerste instantie in grote lijnen besproken. Bij een vervolgafspraak worden alle details besproken, waarna wij de tegenpartij aansprakelijk (deels/volledig) gaan stellen. Vooruitlopend op erkenning maken wij zorgvuldig een schadeberekening om hiermee een schadeclaim in te dienen. Aan de hand van deze berekening krijgt u inzicht in uw geleden schade. Hiervoor moet echter wel een medisch dossier of bonnen van alle materiele schade worden opgevraagd. Indien de schadevergoeding is overgemaakt op uw rekeningnummer wordt de zaak afgewikkeld. Bij Aanrijdinggehad.nl kunt u terecht voor een letselschade expert met de juiste advies. Indien u betrokken bent geraakt bij een aanrijding, letselschade heeft opgelopen en ook deels schuldig bent, heeft u in sommige gevallen ook recht op een schadevergoeding. De aansprakelijkheid wordt in dit geval verdeeld met de tegenpartij. Dus stel dat u bijvoorbeeld voor 40% aansprakelijk bent, betekent dit dat u 40% van de totale schade zelf moet betalen. De overige 60% krijgt u vergoed omdat u maar deels schuldig was.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen