(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Betrokken bij een ongeval?

Indien bij een ongeval of een aanrijding de tegenpartij aansprakelijk is, heeft u recht op een schadevergoeding. U, als slachtoffer van een ongeval of aanrijding, mag namelijk geen financiële schade ondervinden. De tegenpartij moet, indien aansprakelijk, alle kosten die het gevolg zijn van uw letsel vergoeden. Als u door een aanrijding letsel heeft opgelopen (lichamelijk of psychisch) en daar nadeel van ondervindt, dient dit financieel gecompenseerd te worden. Het is daarom belangrijk om te kunnen aantonen welke kosten u allemaal maakt. Dit moet nauwkeurig worden bijgehouden. Dit kunnen kosten zijn als o.a. ziekenhuisopnames, extra huishoudelijk hulp, verlies van verdienvermogen, studievertraging en/of extra reiskosten. Ook kosten aan bijvoorbeeld de fysiotherapeut, materiele kosten en kosten voor rechtshulp van een letselschade advocaat die u moet inhuren vallen hieronder. Indien de aansprakelijkheid van de tegenpartij niet wordt erkend heeft u geen recht op een vergoeding. Ook indien u te veel beslag legt op de tijd van uw belangenbehartiger wordt er in veel gevallen geen schadevergoeding uitgekeerd. Het is daarom belangrijk dat u vooraf duidelijk afspraken maakt over de kosten, zeker als de aansprakelijkheid van de tegenpartij nog niet is erkend. Ook hierin zullen wij u uitgebreid adviseren.

 

Letselschadevergoedingen

Letselschade vergoeding | Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade heeft u recht op zowel een materiele schadevergoeding als een immateriële schadevergoeding. Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voordat er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. De letselschadevergoedingen zijn in te delen in zes categorieën. Elke categorie is gekoppeld aan een vergoeding. De exacte hoogte van het bedrag is afhankelijk van diverse factoren. Hieronder vindt u een overzicht.

 • 1.500 tot 3.000 euro: gering/licht letsel
 • 3.500 tot 9.000 euro: matig letsel
 • 9.000 tot 21.000 euro: ernstig letsel
 • 21.000 tot 43.000 euro: zwaar letsel
 • 43.000 tot 76.000 euro: zeer zwaar letsel
 • 76.000 euro of meer: uitzonderlijk zwaar letsel

De vergoeding voor emotionele schade die is ontstaan door het ongeval noemen we smartengeld. Denk hierbij aan verdriet, pijn, teleurstelling, frustratie, schaamte en depressiviteit. Dit is een financiële compensatie voor alle pijn, verdriet en leed wat u is overkomen. U kunt hierbij denken aan o.a. angstgevoelens die zijn ontstaan naar aanleiding van het ongeval, het verdriet van zichtbare littekens of de pijn van een operatie of revalidatie. Allerlei zaken waardoor het levensplezier minder is geworden vallen onder smartengeld. Hierin kunnen wij u uitgebreid adviseren.

 

Waarborgfonds

In zaken waarbij u de schade niet kunt verhalen bij de verzekeraar van de tegenpartij kan het zijn dat u met het Waarborgfonds te maken krijgt. Het Waarborgfonds is een fonds voor slachtoffers van een aanrijding die niet terecht kunnen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Dit is bijvoorbeeld het geval als als de veroorzaker van de aanrijding niet verzekerd is of na de aanrijding is doorgereden. U moet in zo’n geval binnen 14 dagen aangifte doen bij de politie. Indien er een getuige was, doet u er goed aan een getuigenverklaring vast te leggen. Met het verhalen van letselschade (vergoeding) kunnen in sommige gevallen hoge kosten gemoeid zijn. Met name bij gevallen waar de uitkomst in eerste instantie onzeker is door bijvoorbeeld gebrek aan bewijs of informatie. U betaalt bij ons alleen voor juridische bijstand als het tot een vergoeding komt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend (telefonisch) gesprek.

 

Het claimen van letselschade

 Bij het claimen van een schadevergoeding is het essentieel dat u de tegenpartij snel aansprakelijk stelt. Zo voorkomt u dat de zaak verjaard. Ook het opvragen van eventueel bewijsmateriaal zal later moeilijker worden. Nadat de tegenpartij aansprakelijk is gesteld wordt alle schade geïnventariseerd. Als de verhaalactie niet slaagt, blijft u als letselschade slachtoffer met de kosten zitten. Met een no cure no pay loopt u bij Aanrijdinggehad.nl geen risico. U als slachtoffer hoeft alleen te betalen als de belangbehartiger, in dit geval Aanrijdinggehad.nl, succes heeft in uw zaak.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een vrouw van 25 is na een avond stappen in Rotterdam om 04:00 uur van haar fiets gevallen omdat de clubeigenaar een vuilniszak op het fietspad had neergelegd. Deze zou om 06:00 uur worden opgehaald door de vuilniswagen. De vrouw in kwestie heeft door de val veel schade aan haar gebit opgelopen. Na een bezoek aan de tandarts bleek dat er drie tanden beschadigd waren. De rechter kent in deze zaak ook immateriële schade toe in de letselschadevergoeding. De vrouw heeft namelijk naast pijn ook veel verdriet gehad omdat haar gebit is beschadigd. Gelet op de geleden pijn en het verdriet kent de rechter een immateriële schadevergoeding toe van € 2.900. Ook de kosten van haar fiets en haar gebit worden vergoed.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade vergoeding verhalen op tegenpartij

Aanrijdinggehad.nl staat garant voor een optimale afhandeling van uw schade. Als u contact met ons opneemt, dit kan middels het contactformulier, terugbelformulier of door ons te bellen, kunnen wij u adviseren. Een letselschadejurist neemt vervolgens binnen 48 uur contact met u op. De zaak wordt in eerste instantie in grote lijnen besproken. Bij een vervolgafspraak worden alle details besproken, waarna wij de tegenpartij aansprakelijk (deels/volledig) gaan stellen. Vooruitlopend op erkenning maken wij zorgvuldig een schadeberekening om hiermee een schadeclaim in te dienen. Aan de hand van deze berekening krijgt u inzicht in uw geleden schade. Hiervoor moet echter wel een medisch dossier of bonnen van alle materiele schade worden opgevraagd. Indien de schadevergoeding is overgemaakt op uw rekeningnummer wordt de zaak afgewikkeld. Bij Aanrijdinggehad.nl kunt u terecht voor een letselschade expert met de juiste advies. Indien u betrokken bent geraakt bij een aanrijding, letselschade heeft opgelopen en ook deels schuldig bent, heeft u in sommige gevallen ook recht op een schadevergoeding. De aansprakelijkheid wordt in dit geval verdeeld met de tegenpartij. Dus stel dat u bijvoorbeeld voor 40% aansprakelijk bent, betekent dit dat u 40% van de totale schade zelf moet betalen. De overige 60% krijgt u vergoed omdat u maar deels schuldig was.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen