(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Michel De Bruijn
Michel De Bruijn
11/11/2022
Na 2 auto ongevallen, in 1 week tijd, letsel opgelopen. 1 mijn schuld, bij andere aanrijding, niet mijn schuld. Direct Arcus Letselschade gebeld, omdat wij bij mijn eerdere werkgever (Meeus Assurantiën) onze verzekerden altijd doorverwezen, naar Arcus! Ik was dus al bekend, met de zéér goede service, van Arcus. Óók onze verzekerden, waren altijd vol lof, over Arcus Letselschade!! Net als véle anderen, heb ik de behandeling van mijn zaak, als prettig en kundig ervaren. Zeer klantgericht en ook zéér professioneel/vakkundig! Ze nemen ook de tijd voor je. 👍👍 Ik ben zó blij, dat ik mijn zaak NIET heb aangemeld, bij mijn rechtsbijstandverzekering DAS, maar direct bij Arcus!!! (dat is gewoon mogelijk, ook al heb je een rechtsbijstandverzekering!) Bij je rechtsbijstandverzekering ben je slechts een 'nummertje', ze zijn niet te bereiken telefonisch én leven niet echt met je mee. Die willen het liefst het dossier zo snel mogelijk sluiten. Dus je bent dan véél beter af, met Arcus. De kosten van Arcus, worden door de aansprakelijke verzekeraar, ook gewoon vergoed. Dus het kostte mij niets. Dus ik zou Arcus Letselschade, aan iedereen aanbevelen! Óók vanuit mijn jarenlange beroep, als Schadebehandelaar voor verschillende verzekeraars/tussenpersonen, kan ik Arcus zeker aanbevelen! Zulke goede letselschadebureaus zijn er maar weinig.... 👍👍
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

 Als u letselschade heeft opgelopen (materiele of immateriële) na een aanrijding, heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. De letselschade experts van Aanrijdinggehad.nl staan slachtoffers van letselschade bij gedurende het volledige letselschadeproces. Tijdens dit proces hebben onze experts diverse taken die ze voor u doorlopen. Zo stellen zij uw aansprakelijkstelling op en versturen deze naar de tegenpartij. Ook worden de schadeposten in kaart gebracht en worden de schadevergoedingen berekend. Vervolgens zullen we voor u onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij en indien noodzakelijk de zaak voor de rechter leggen. Onze werkzaamheden met betrekking tot uw zaak zijn pas klaar als de tegenpartij het schadevergoedingsbedrag aan u heeft overgemaakt. De afwikkeling van letselschade na een aanrijding kan behoorlijk ingewikkeld zijn, zeker indien er meerdere partijen (slachtoffers) betrokken zijn. Het is daarom verstandig om direct na een aanrijding een professionele letselschade expert in te schakelen. Indien u de verkeerde rechtshulp inschakelt kan dit u duur komen te staan. Wilt u vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de haalbaarheid van uw zaak of over de juiste rechtshulp? Wij adviseren u graag.

 

Letselschadejurist en -advocaat

Bij Aanrijdinggehad.nl krijgen wij geregeld vragen met betrekking tot het verschil tussen letselschadejuristen en -advocaten. Er zijn een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil is dat een letselschade advocaat alle vrijheid heeft om te mogen procederen, indien dit noodzakelijk is in de zaak. Daarnaast is een letselschade advocaat verplicht lid van de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten) waarbij hij of zij verplicht is tot nascholing. Zo bent u ervan verzekerd dat uw letselschade advocaat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot letselschade. Een garantie voor bekwaamheid van de letselschade advocaat. Wel is een advocaat over het algemeen een stuk duurder dan een letselschade jurist. Een letselschadejurist mag gratis werken voor een letselschadeslachtoffer. Wel zullen de advocaat kosten verhaald kunnen worden via de uiteindelijke schadeclaim. Zeker als de aansprakelijkheid van de tegenpartij vaststaat. Ook is het goed om te weten dat beiden veel overeenkomsten hebben. Beiden kunnen letselschadezaken behandelen en hebben gedegen kennis van het recht op het gebied van letselschade. Uiteraard hangt dit wel samen met hoeveel zaken zij in hun carrière hebben behandeld. Daarnaast hebben beiden Recht gestudeerd en dienen zich ten volle in te zetten voor het letselschadeslachtoffer.

 

Zwakke verkeersdeelnemers

Letselschade verhalen | Als fietser of voetganger heeft u bij een verkeersongeval vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u denken aan reparatiekosten van bijvoorbeeld uw kleding, uw fiets, mobiele telefoon of medische kosten. Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer en worden daarom ook wel ‘zwakke verkeersdeelnemers’ genoemd. Daarom heeft u in de wet extra bescherming wat betekent dat u in veel gevallen in ieder geval de helft van uw schade vergoed krijgt. Als de schuld volledig bij de tegenpartij ligt, krijgt u uiteraard 100% vergoed. Dit omdat u als fietser of voetganger meer kwetsbaar bent ten opzichte van een motorvoertuig (auto, motor of vrachtwagen). Kinderen jonger dan 14 jaar worden in de wet nog meer beschermt. Zij krijgen vaak 100% van de schade vergoed.

 

De letselschade bedragen

De hoogte van de letselschade bedragen zijn afhankelijk van de geleden schade (schadeposten). Hierbij kunt u denken aan de ernst van de schade en de invloed van de letselschade op uw dagelijks leven. Een aanrijding veroorzaakt in veel gevallen allerlei soorten schadeposten. Dit kunnen directe maar ook indirecte schadekosten zijn. Directe schadeposten zijn o.a. medische kosten, waaronder uw eigen risico en materiele schadekosten aan bijvoorbeeld uw voertuig. Indirecte schadeposten zijn o.a. gemiste inkomsten, studievertraging waaronder collegegeld en gemiste inkomsten omdat u later op de arbeidsmarkt terechtkomt. Ook oppas of naschoolse opvang kosten voor uw kinderen vallen hieronder. Indirecte schadeposten zijn vaak ingewikkelde schadeposten die voor een groot deel het uiteindelijke letselschade bedrag bepalen. Daarom is het belangrijk om het proces over te laten aan een letselschadejurist.

Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we de bedragen ingedeeld op basis van soorten letselschades. Elke categorie is gekoppeld aan een bepaald bedrag. Twijfelt u over de aansprakelijkheid in uw zaak? Neem contact op. Een van onze juristen zoekt het geheel vrijblijvend en kosteloos voor u uit.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gering/licht letsel
 • 3.500 tot 9.000 euro: matig letsel
 • 9.000 tot 21.000 euro: ernstig letsel
 • 21.000 tot 43.000 euro: zwaar letsel
 • 43.000 tot 76.000 euro: zeer zwaar letsel
 • 76.000 euro of meer: uitzonderlijk zwaar letsel

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

 Een 42-jarige man uit Breda was eerder dit jaar op zijn fiets aangereden door een automobilist. De vrouwelijke bestuurder van de auto reed te hard waardoor ze niet op tijd zag dat hij zijn hand uitstak om naar links te gaan. Zijn schouder is hierbij ernstig beschadigd geraakt. Al gauw bleek dat dit een blijvend letsel was. De man (administrateur van beroep) heeft geen fysiek zwaar werk alleen heeft hij wel nog vaak last van zijn schouder.

De verzekeraar van de tegenpartij gaf aan maar 50% van de schade te willen betalen omdat de man zijn hand niet uitstak alvorens hij naar links ging. Volgens de man heeft hij dit wel gedaan en is het daarom niet eens met het bedrag (€ 21.000). Hij besloot daarom om een letselschade expert van Aanrijdinggehad.nl in te schakelen. De letselschade expert heeft de zaak bekeken en het dossier weten aan te vullen met bewijsmateriaal.

De verkregen letselschadevergoeding kwam uit op maar liefs € 28.000

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade verhalen bij Aanrijdinggehad.nl

Letselschade verhalen | Een advocaat van Aanrijdinggehad.nl helpt u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het verhalen van de letselschade. Gedurende het hele proces van een letselschadezaak zal de advocaat u bijstaan. De advocaat helpt u o.a. bij het in beeld brengen van het verkeersongeval, het vragen van een eventueel politierapport en het benaderen van, indien aanwezig, getuigen. Daarnaast helpt de advocaat u bij de verdere nasleep van het verkeersongeval. Hierbij kunt u denken aan het inschakelen van een arbeidsdeskundige of een medische adviseur om de letselschade en beperkingen in kaart te brengen. Het gehele traject van de juridische procedure zal u uit handen worden genomen door de letselschade advocaat. Onze advocaten hebben als doel om voor u de maximale schadevergoeding te verkrijgen zodat u al uw schadeposten financieel kunt dekken. Zo komt u niet voor financiële tegenvallers te staan. Indien er een procedure gevoerd zal moeten worden bij de rechtbank, zal de advocaat u hierbij ook bijstaan. Een letselschade advocaat wordt ook ingezet in gevallen dat er een gang naar de rechter nodig is.

Slachtoffers van een verkeersongeval worden door de wet beschermd. De verzekeraar van de tegenpartij moet indien aansprakelijk, de letselschade van het slachtoffer vergoeden. Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Heeft u een lastige case en wilt u weten wie er aansprakelijk is voor uw letselschade? Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, hebben ruim 3200+ slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen