(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Juridische stappen na een aanrijding

 Als u letselschade heeft opgelopen (materiele of immateriële) na een aanrijding, heeft u in veel gevallen recht op een schadevergoeding. De letselschade experts van Aanrijdinggehad.nl staan slachtoffers van letselschade bij gedurende het volledige letselschadeproces. Tijdens dit proces hebben onze experts diverse taken die ze voor u doorlopen. Zo stellen zij uw aansprakelijkstelling op en versturen deze naar de tegenpartij. Ook worden de schadeposten in kaart gebracht en worden de schadevergoedingen berekend. Vervolgens zullen we voor u onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij en indien noodzakelijk de zaak voor de rechter leggen. Onze werkzaamheden met betrekking tot uw zaak zijn pas klaar als de tegenpartij het schadevergoedingsbedrag aan u heeft overgemaakt. De afwikkeling van letselschade na een aanrijding kan behoorlijk ingewikkeld zijn, zeker indien er meerdere partijen (slachtoffers) betrokken zijn. Het is daarom verstandig om direct na een aanrijding een professionele letselschade expert in te schakelen. Indien u de verkeerde rechtshulp inschakelt kan dit u duur komen te staan. Wilt u vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de haalbaarheid van uw zaak of over de juiste rechtshulp? Wij adviseren u graag.

 

Letselschadejurist en -advocaat

Bij Aanrijdinggehad.nl krijgen wij geregeld vragen met betrekking tot het verschil tussen letselschadejuristen en -advocaten. Er zijn een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil is dat een letselschade advocaat alle vrijheid heeft om te mogen procederen, indien dit noodzakelijk is in de zaak. Daarnaast is een letselschade advocaat verplicht lid van de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten) waarbij hij of zij verplicht is tot nascholing. Zo bent u ervan verzekerd dat uw letselschade advocaat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot letselschade. Een garantie voor bekwaamheid van de letselschade advocaat. Wel is een advocaat over het algemeen een stuk duurder dan een letselschade jurist. Een letselschadejurist mag gratis werken voor een letselschadeslachtoffer. Wel zullen de advocaat kosten verhaald kunnen worden via de uiteindelijke schadeclaim. Zeker als de aansprakelijkheid van de tegenpartij vaststaat. Ook is het goed om te weten dat beiden veel overeenkomsten hebben. Beiden kunnen letselschadezaken behandelen en hebben gedegen kennis van het recht op het gebied van letselschade. Uiteraard hangt dit wel samen met hoeveel zaken zij in hun carrière hebben behandeld. Daarnaast hebben beiden Recht gestudeerd en dienen zich ten volle in te zetten voor het letselschadeslachtoffer.

 

Zwakke verkeersdeelnemers

Letselschade verhalen | Als fietser of voetganger heeft u bij een verkeersongeval vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u denken aan reparatiekosten van bijvoorbeeld uw kleding, uw fiets, mobiele telefoon of medische kosten. Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer en worden daarom ook wel ‘zwakke verkeersdeelnemers’ genoemd. Daarom heeft u in de wet extra bescherming wat betekent dat u in veel gevallen in ieder geval de helft van uw schade vergoed krijgt. Als de schuld volledig bij de tegenpartij ligt, krijgt u uiteraard 100% vergoed. Dit omdat u als fietser of voetganger meer kwetsbaar bent ten opzichte van een motorvoertuig (auto, motor of vrachtwagen). Kinderen jonger dan 14 jaar worden in de wet nog meer beschermt. Zij krijgen vaak 100% van de schade vergoed.

 

De letselschade bedragen

De hoogte van de letselschade bedragen zijn afhankelijk van de geleden schade (schadeposten). Hierbij kunt u denken aan de ernst van de schade en de invloed van de letselschade op uw dagelijks leven. Een aanrijding veroorzaakt in veel gevallen allerlei soorten schadeposten. Dit kunnen directe maar ook indirecte schadekosten zijn. Directe schadeposten zijn o.a. medische kosten, waaronder uw eigen risico en materiele schadekosten aan bijvoorbeeld uw voertuig. Indirecte schadeposten zijn o.a. gemiste inkomsten, studievertraging waaronder collegegeld en gemiste inkomsten omdat u later op de arbeidsmarkt terechtkomt. Ook oppas of naschoolse opvang kosten voor uw kinderen vallen hieronder. Indirecte schadeposten zijn vaak ingewikkelde schadeposten die voor een groot deel het uiteindelijke letselschade bedrag bepalen. Daarom is het belangrijk om het proces over te laten aan een letselschadejurist.

Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we de bedragen ingedeeld op basis van soorten letselschades. Elke categorie is gekoppeld aan een bepaald bedrag. Twijfelt u over de aansprakelijkheid in uw zaak? Neem contact op. Een van onze juristen zoekt het geheel vrijblijvend en kosteloos voor u uit.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gering/licht letsel
 • 3.500 tot 9.000 euro: matig letsel
 • 9.000 tot 21.000 euro: ernstig letsel
 • 21.000 tot 43.000 euro: zwaar letsel
 • 43.000 tot 76.000 euro: zeer zwaar letsel
 • 76.000 euro of meer: uitzonderlijk zwaar letsel

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

 Een 42-jarige man uit Breda was eerder dit jaar op zijn fiets aangereden door een automobilist. De vrouwelijke bestuurder van de auto reed te hard waardoor ze niet op tijd zag dat hij zijn hand uitstak om naar links te gaan. Zijn schouder is hierbij ernstig beschadigd geraakt. Al gauw bleek dat dit een blijvend letsel was. De man (administrateur van beroep) heeft geen fysiek zwaar werk alleen heeft hij wel nog vaak last van zijn schouder.

De verzekeraar van de tegenpartij gaf aan maar 50% van de schade te willen betalen omdat de man zijn hand niet uitstak alvorens hij naar links ging. Volgens de man heeft hij dit wel gedaan en is het daarom niet eens met het bedrag (€ 21.000). Hij besloot daarom om een letselschade expert van Aanrijdinggehad.nl in te schakelen. De letselschade expert heeft de zaak bekeken en het dossier weten aan te vullen met bewijsmateriaal.

De verkregen letselschadevergoeding kwam uit op maar liefs € 28.000

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Letselschade verhalen bij Aanrijdinggehad.nl

Letselschade verhalen | Een advocaat van Aanrijdinggehad.nl helpt u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en het verhalen van de letselschade. Gedurende het hele proces van een letselschadezaak zal de advocaat u bijstaan. De advocaat helpt u o.a. bij het in beeld brengen van het verkeersongeval, het vragen van een eventueel politierapport en het benaderen van, indien aanwezig, getuigen. Daarnaast helpt de advocaat u bij de verdere nasleep van het verkeersongeval. Hierbij kunt u denken aan het inschakelen van een arbeidsdeskundige of een medische adviseur om de letselschade en beperkingen in kaart te brengen. Het gehele traject van de juridische procedure zal u uit handen worden genomen door de letselschade advocaat. Onze advocaten hebben als doel om voor u de maximale schadevergoeding te verkrijgen zodat u al uw schadeposten financieel kunt dekken. Zo komt u niet voor financiële tegenvallers te staan. Indien er een procedure gevoerd zal moeten worden bij de rechtbank, zal de advocaat u hierbij ook bijstaan. Een letselschade advocaat wordt ook ingezet in gevallen dat er een gang naar de rechter nodig is.

Slachtoffers van een verkeersongeval worden door de wet beschermd. De verzekeraar van de tegenpartij moet indien aansprakelijk, de letselschade van het slachtoffer vergoeden. Bij Aanrijdinggehad.nl willen we u graag informeren over uw mogelijkheden. Heeft u een lastige case en wilt u weten wie er aansprakelijk is voor uw letselschade? Vul uw gegevens in en onze specialisten nemen binnen 48 uur contact met u op. Wij hebben alle benodigde expertise in huis, hebben ruim 3200+ slachtoffers bijgestaan en u krijgt binnen 48 uur advies.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen