(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Veel ongelukken door gladheid op de wegen!

11 december 2017
winter gladheid in de auto

Door heel Nederland is er afgelopen dagen veel sneeuw gevallen. De sneeuw en de daarbij horende gladheid zorgen voor flink wat ongeregeldheden in het verkeer. Vooral omdat gisteren de dag werd afgesloten met hier en daar wat regen, wat vervolgens in de nacht weer kon opvriezen.

Hierdoor zijn veel wegen spekglad geworden en is de kans op een aanrijding zeer aanwezig. Wanneer er meer aanrijdingen plaatsvinden door het winterse weer is het vanzelfsprekend dan er ook meer kans is op het oplopen van letselschade.

Letselschade door het winterse weer

Hierbij moet gedacht worden aan flinke valpartijen, die veroorzaakt worden door gladde voetpaden, fietser en scooters die snel uit balans raken en hierdoor ten val komen en autovoertuigen die hun grip op de weg verliezen.

Door in deze winterse omstandigheden de weg op te gaan vergroot u de kans dat u letselschade in het verkeer oploopt. De overheid adviseert u dan ook om niet de weg op de gaan als dan niet noodzakelijk is. Gemeenten en hulpdiensten komen vaak handen te kort in deze situaties.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Ongevallen door de gladheid

De afgelopen dagen is er veel neerslag gevallen in de vorm van sneeuw. De sneeuw en de daarbij hordende gladheid hebben voor veel ongevallen gezorgd in heel Nederland. Door heel het land komen er steeds meer meldingen binnen van ongevallen. We hebben een aantal recente ongelukken op een rijtje gezet:

  • In Moordrecht is er een autobestuurder de macht over het stuur verloren. Hierdoor is de auto de weg en dijk afgeraakt.
  • In Alphen botste er door de gladheid twee auto’s op elkaar.
  • In Roelofarendsveen is een auto tegen een voetgangersbrug aan gereden.
  • In Den Bosch raakte een auto ter water bij een parkeerplaats
  • Een botsing tussen twee auto’s in Emmeloord
  • In Arnhem is er een auto ingereden op een bus

Verschillende soorten letselschade

Bij al deze ongevallen is er kans op letselschade. Doordat ieder ongeval anders is qua ernst en impact zien we dan ook grote verschillen in de ernst van het letsel. Als we kijken aar de soorten letselschade die voetgangers en fietsers oplopen gaat het daar vooral om letsel zoals:

Bij ongevallen met auto’s, wanneer het sneeuwt en glad is, zien we vooral de volgende soorten letselschade regelmatig terugkomen:

Helaas kan het ook nog erger aflopen. Zo kwam er dit weekend in Velp een auto in botsing met een trein. De bestuurder van de auto is hierbij overleden. Vermoedelijk is de auto het spoor op gegleden door een glad wegdek.

Psychische klachten

Naast deze fysieke klachten kunnen zich ook psychische klachten voordoen. Een aanrijding kan een zeer traumatische ervaring zijn. Zeker wanneer u de macht over het stuur verliest door gladheid. Die machteloosheid is een vreselijk gevoel en daar kunt u nog lang na het ongeval last van houden. Misschien durft u de auto wel niet meer in te stappen of functioneert u niet meer zoals voorheen op uw werk.

Zorg altijd dat u na een ongeval direct wordt nagekeken door een arts. Voor zowel fysieke als mogelijke psychische klachten. Een veel voorkomend psychisch letsel is PTSS. Hierbij heeft het slachtoffer mogelijk last van angststoornissen en herbeleving van het ongeval.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het claimen van een schadevergoeding

Bent door de sneeuwval betrokken geraakt bij een ongeval een heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dat is natuurlijk heel vervelend! Er bestaat de kans dat er op dit moment er veel op u afkomt zoals, hoe u het snelste en zo goed mogelijk kunt herstellen van uw letsel en een hoop juridische rompslomp.

Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en daarbij ook de door u opgelopen letselschade, heeft u recht op een schadevergoeding. Een schadevergoeding moet u zien als een vergoeding voor het opgelopen letsel, kosten voor behandelingen en herstel, verlies aan inkomsten en het verliezen van levensvreugde.

Een letselschade advocaat helpt u!

Het claimen van een schadevergoeding bij de verzekeraar van de veroorzaken van het ongeval is zeer gecompliceerd. Het vereist veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade en de wet. Het is niet vreemd als u zelf niet over deze kennis beschikt.

Ook is het zeer begrijpelijk dat uw hoofd ook niet staat naar dit juridisch proces. Maar u wilt natuurlijk wel een schadevergoeding als u daar recht op heeft. Een letselschade advocaat kan u hierbij ondersteunen en deze zorg bij u wegnemen.

Neem contact op met een expert!

U kunt heel eenvoudig in contact komen met een letselschade advocaat. Deze hulp is voor u ook nog eens geheel vrijblijvend! Het enige wat u hoeft doen is het invullen van het contact formulier op onze website.

Het is heel eenvoudig en u bent binnen 1 minuut klaar. Na het invullen van uw gegevens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en zal u bijstaan in deze mogelijk moeilijke tijd. Laat uzelf ontzorgen en neem contact op!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen