(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Veel ongelukken door gladheid op de wegen!

11 december 2017
winter gladheid in de auto

Door heel Nederland is er afgelopen dagen veel sneeuw gevallen. De sneeuw en de daarbij horende gladheid zorgen voor flink wat ongeregeldheden in het verkeer. Vooral omdat gisteren de dag werd afgesloten met hier en daar wat regen, wat vervolgens in de nacht weer kon opvriezen.

Hierdoor zijn veel wegen spekglad geworden en is de kans op een aanrijding zeer aanwezig. Wanneer er meer aanrijdingen plaatsvinden door het winterse weer is het vanzelfsprekend dan er ook meer kans is op het oplopen van letselschade.

Letselschade door het winterse weer

Hierbij moet gedacht worden aan flinke valpartijen, die veroorzaakt worden door gladde voetpaden, fietser en scooters die snel uit balans raken en hierdoor ten val komen en autovoertuigen die hun grip op de weg verliezen.

Door in deze winterse omstandigheden de weg op te gaan vergroot u de kans dat u letselschade in het verkeer oploopt. De overheid adviseert u dan ook om niet de weg op de gaan als dan niet noodzakelijk is. Gemeenten en hulpdiensten komen vaak handen te kort in deze situaties.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

- Mark
Letselschade melden

Ongevallen door de gladheid

De afgelopen dagen is er veel neerslag gevallen in de vorm van sneeuw. De sneeuw en de daarbij hordende gladheid hebben voor veel ongevallen gezorgd in heel Nederland. Door heel het land komen er steeds meer meldingen binnen van ongevallen. We hebben een aantal recente ongelukken op een rijtje gezet:

  • In Moordrecht is er een autobestuurder de macht over het stuur verloren. Hierdoor is de auto de weg en dijk afgeraakt.
  • In Alphen botste er door de gladheid twee auto’s op elkaar.
  • In Roelofarendsveen is een auto tegen een voetgangersbrug aan gereden.
  • In Den Bosch raakte een auto ter water bij een parkeerplaats
  • Een botsing tussen twee auto’s in Emmeloord
  • In Arnhem is er een auto ingereden op een bus

Verschillende soorten letselschade

Bij al deze ongevallen is er kans op letselschade. Doordat ieder ongeval anders is qua ernst en impact zien we dan ook grote verschillen in de ernst van het letsel. Als we kijken aar de soorten letselschade die voetgangers en fietsers oplopen gaat het daar vooral om letsel zoals:

Bij ongevallen met auto’s, wanneer het sneeuwt en glad is, zien we vooral de volgende soorten letselschade regelmatig terugkomen:

Helaas kan het ook nog erger aflopen. Zo kwam er dit weekend in Velp een auto in botsing met een trein. De bestuurder van de auto is hierbij overleden. Vermoedelijk is de auto het spoor op gegleden door een glad wegdek.

Psychische klachten

Naast deze fysieke klachten kunnen zich ook psychische klachten voordoen. Een aanrijding kan een zeer traumatische ervaring zijn. Zeker wanneer u de macht over het stuur verliest door gladheid. Die machteloosheid is een vreselijk gevoel en daar kunt u nog lang na het ongeval last van houden. Misschien durft u de auto wel niet meer in te stappen of functioneert u niet meer zoals voorheen op uw werk.

Zorg altijd dat u na een ongeval direct wordt nagekeken door een arts. Voor zowel fysieke als mogelijke psychische klachten. Een veel voorkomend psychisch letsel is PTSS. Hierbij heeft het slachtoffer mogelijk last van angststoornissen en herbeleving van het ongeval.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het claimen van een schadevergoeding

Bent door de sneeuwval betrokken geraakt bij een ongeval een heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dat is natuurlijk heel vervelend! Er bestaat de kans dat er op dit moment er veel op u afkomt zoals, hoe u het snelste en zo goed mogelijk kunt herstellen van uw letsel en een hoop juridische rompslomp.

Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en daarbij ook de door u opgelopen letselschade, heeft u recht op een schadevergoeding. Een schadevergoeding moet u zien als een vergoeding voor het opgelopen letsel, kosten voor behandelingen en herstel, verlies aan inkomsten en het verliezen van levensvreugde.

Een letselschade advocaat helpt u!

Het claimen van een schadevergoeding bij de verzekeraar van de veroorzaken van het ongeval is zeer gecompliceerd. Het vereist veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade en de wet. Het is niet vreemd als u zelf niet over deze kennis beschikt.

Ook is het zeer begrijpelijk dat uw hoofd ook niet staat naar dit juridisch proces. Maar u wilt natuurlijk wel een schadevergoeding als u daar recht op heeft. Een letselschade advocaat kan u hierbij ondersteunen en deze zorg bij u wegnemen.

Neem contact op met een expert!

U kunt heel eenvoudig in contact komen met een letselschade advocaat. Deze hulp is voor u ook nog eens geheel vrijblijvend! Het enige wat u hoeft doen is het invullen van het contact formulier op onze website.

Het is heel eenvoudig en u bent binnen 1 minuut klaar. Na het invullen van uw gegevens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en zal u bijstaan in deze mogelijk moeilijke tijd. Laat uzelf ontzorgen en neem contact op!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Geverifieerd
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Lees verder
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Geverifieerd
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Lees verder
Elf H
Elf H
20/12/2022
Geverifieerd
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
Lees verder
najima charif
najima charif
07/12/2022
Geverifieerd
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Lees verder
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Geverifieerd
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
Lees verder
N Boz
N Boz
21/11/2022
Geverifieerd
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Lees verder
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Geverifieerd
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Lees verder
Rob
Rob
13/11/2022
Geverifieerd
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Lees verder
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Geverifieerd
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen