(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Veel ongelukken door gladheid op de wegen!

11 december 2017
winter gladheid in de auto

Door heel Nederland is er afgelopen dagen veel sneeuw gevallen. De sneeuw en de daarbij horende gladheid zorgen voor flink wat ongeregeldheden in het verkeer. Vooral omdat gisteren de dag werd afgesloten met hier en daar wat regen, wat vervolgens in de nacht weer kon opvriezen.

Hierdoor zijn veel wegen spekglad geworden en is de kans op een aanrijding zeer aanwezig. Wanneer er meer aanrijdingen plaatsvinden door het winterse weer is het vanzelfsprekend dan er ook meer kans is op het oplopen van letselschade.

Letselschade door het winterse weer

Hierbij moet gedacht worden aan flinke valpartijen, die veroorzaakt worden door gladde voetpaden, fietser en scooters die snel uit balans raken en hierdoor ten val komen en autovoertuigen die hun grip op de weg verliezen.

Door in deze winterse omstandigheden de weg op te gaan vergroot u de kans dat u letselschade in het verkeer oploopt. De overheid adviseert u dan ook om niet de weg op de gaan als dan niet noodzakelijk is. Gemeenten en hulpdiensten komen vaak handen te kort in deze situaties.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Ongevallen door de gladheid

De afgelopen dagen is er veel neerslag gevallen in de vorm van sneeuw. De sneeuw en de daarbij hordende gladheid hebben voor veel ongevallen gezorgd in heel Nederland. Door heel het land komen er steeds meer meldingen binnen van ongevallen. We hebben een aantal recente ongelukken op een rijtje gezet:

 • In Moordrecht is er een autobestuurder de macht over het stuur verloren. Hierdoor is de auto de weg en dijk afgeraakt.
 • In Alphen botste er door de gladheid twee auto’s op elkaar.
 • In Roelofarendsveen is een auto tegen een voetgangersbrug aan gereden.
 • In Den Bosch raakte een auto ter water bij een parkeerplaats
 • Een botsing tussen twee auto’s in Emmeloord
 • In Arnhem is er een auto ingereden op een bus

Verschillende soorten letselschade

Bij al deze ongevallen is er kans op letselschade. Doordat ieder ongeval anders is qua ernst en impact zien we dan ook grote verschillen in de ernst van het letsel. Als we kijken aar de soorten letselschade die voetgangers en fietsers oplopen gaat het daar vooral om letsel zoals:

Bij ongevallen met auto’s, wanneer het sneeuwt en glad is, zien we vooral de volgende soorten letselschade regelmatig terugkomen:

Helaas kan het ook nog erger aflopen. Zo kwam er dit weekend in Velp een auto in botsing met een trein. De bestuurder van de auto is hierbij overleden. Vermoedelijk is de auto het spoor op gegleden door een glad wegdek.

Psychische klachten

Naast deze fysieke klachten kunnen zich ook psychische klachten voordoen. Een aanrijding kan een zeer traumatische ervaring zijn. Zeker wanneer u de macht over het stuur verliest door gladheid. Die machteloosheid is een vreselijk gevoel en daar kunt u nog lang na het ongeval last van houden. Misschien durft u de auto wel niet meer in te stappen of functioneert u niet meer zoals voorheen op uw werk.

Zorg altijd dat u na een ongeval direct wordt nagekeken door een arts. Voor zowel fysieke als mogelijke psychische klachten. Een veel voorkomend psychisch letsel is PTSS. Hierbij heeft het slachtoffer mogelijk last van angststoornissen en herbeleving van het ongeval.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het claimen van een schadevergoeding

Bent door de sneeuwval betrokken geraakt bij een ongeval een heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dat is natuurlijk heel vervelend! Er bestaat de kans dat er op dit moment er veel op u afkomt zoals, hoe u het snelste en zo goed mogelijk kunt herstellen van uw letsel en een hoop juridische rompslomp.

Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en daarbij ook de door u opgelopen letselschade, heeft u recht op een schadevergoeding. Een schadevergoeding moet u zien als een vergoeding voor het opgelopen letsel, kosten voor behandelingen en herstel, verlies aan inkomsten en het verliezen van levensvreugde.

Een letselschade advocaat helpt u!

Het claimen van een schadevergoeding bij de verzekeraar van de veroorzaken van het ongeval is zeer gecompliceerd. Het vereist veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade en de wet. Het is niet vreemd als u zelf niet over deze kennis beschikt.

Ook is het zeer begrijpelijk dat uw hoofd ook niet staat naar dit juridisch proces. Maar u wilt natuurlijk wel een schadevergoeding als u daar recht op heeft. Een letselschade advocaat kan u hierbij ondersteunen en deze zorg bij u wegnemen.

Neem contact op met een expert!

U kunt heel eenvoudig in contact komen met een letselschade advocaat. Deze hulp is voor u ook nog eens geheel vrijblijvend! Het enige wat u hoeft doen is het invullen van het contact formulier op onze website.

Het is heel eenvoudig en u bent binnen 1 minuut klaar. Na het invullen van uw gegevens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en zal u bijstaan in deze mogelijk moeilijke tijd. Laat uzelf ontzorgen en neem contact op!

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

8.7

Remco

 • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

8.6

Henk

 • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8

Mark

 • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.3

Petra

 • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

 • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

10

Carmen

 • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.5

Furkan

 • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen