(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Veel ongelukken door gladheid op de wegen!

11 december 2017
winter gladheid in de auto

Door heel Nederland is er afgelopen dagen veel sneeuw gevallen. De sneeuw en de daarbij horende gladheid zorgen voor flink wat ongeregeldheden in het verkeer. Vooral omdat gisteren de dag werd afgesloten met hier en daar wat regen, wat vervolgens in de nacht weer kon opvriezen.

Hierdoor zijn veel wegen spekglad geworden en is de kans op een aanrijding zeer aanwezig. Wanneer er meer aanrijdingen plaatsvinden door het winterse weer is het vanzelfsprekend dan er ook meer kans is op het oplopen van letselschade.

Letselschade door het winterse weer

Hierbij moet gedacht worden aan flinke valpartijen, die veroorzaakt worden door gladde voetpaden, fietser en scooters die snel uit balans raken en hierdoor ten val komen en autovoertuigen die hun grip op de weg verliezen.

Door in deze winterse omstandigheden de weg op te gaan vergroot u de kans dat u letselschade in het verkeer oploopt. De overheid adviseert u dan ook om niet de weg op de gaan als dan niet noodzakelijk is. Gemeenten en hulpdiensten komen vaak handen te kort in deze situaties.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.7

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

- Remco
Letselschade melden

Ongevallen door de gladheid

De afgelopen dagen is er veel neerslag gevallen in de vorm van sneeuw. De sneeuw en de daarbij hordende gladheid hebben voor veel ongevallen gezorgd in heel Nederland. Door heel het land komen er steeds meer meldingen binnen van ongevallen. We hebben een aantal recente ongelukken op een rijtje gezet:

  • In Moordrecht is er een autobestuurder de macht over het stuur verloren. Hierdoor is de auto de weg en dijk afgeraakt.
  • In Alphen botste er door de gladheid twee auto’s op elkaar.
  • In Roelofarendsveen is een auto tegen een voetgangersbrug aan gereden.
  • In Den Bosch raakte een auto ter water bij een parkeerplaats
  • Een botsing tussen twee auto’s in Emmeloord
  • In Arnhem is er een auto ingereden op een bus

Verschillende soorten letselschade

Bij al deze ongevallen is er kans op letselschade. Doordat ieder ongeval anders is qua ernst en impact zien we dan ook grote verschillen in de ernst van het letsel. Als we kijken aar de soorten letselschade die voetgangers en fietsers oplopen gaat het daar vooral om letsel zoals:

Bij ongevallen met auto’s, wanneer het sneeuwt en glad is, zien we vooral de volgende soorten letselschade regelmatig terugkomen:

Helaas kan het ook nog erger aflopen. Zo kwam er dit weekend in Velp een auto in botsing met een trein. De bestuurder van de auto is hierbij overleden. Vermoedelijk is de auto het spoor op gegleden door een glad wegdek.

Psychische klachten

Naast deze fysieke klachten kunnen zich ook psychische klachten voordoen. Een aanrijding kan een zeer traumatische ervaring zijn. Zeker wanneer u de macht over het stuur verliest door gladheid. Die machteloosheid is een vreselijk gevoel en daar kunt u nog lang na het ongeval last van houden. Misschien durft u de auto wel niet meer in te stappen of functioneert u niet meer zoals voorheen op uw werk.

Zorg altijd dat u na een ongeval direct wordt nagekeken door een arts. Voor zowel fysieke als mogelijke psychische klachten. Een veel voorkomend psychisch letsel is PTSS. Hierbij heeft het slachtoffer mogelijk last van angststoornissen en herbeleving van het ongeval.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Het claimen van een schadevergoeding

Bent door de sneeuwval betrokken geraakt bij een ongeval een heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dat is natuurlijk heel vervelend! Er bestaat de kans dat er op dit moment er veel op u afkomt zoals, hoe u het snelste en zo goed mogelijk kunt herstellen van uw letsel en een hoop juridische rompslomp.

Wanneer u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en daarbij ook de door u opgelopen letselschade, heeft u recht op een schadevergoeding. Een schadevergoeding moet u zien als een vergoeding voor het opgelopen letsel, kosten voor behandelingen en herstel, verlies aan inkomsten en het verliezen van levensvreugde.

Een letselschade advocaat helpt u!

Het claimen van een schadevergoeding bij de verzekeraar van de veroorzaken van het ongeval is zeer gecompliceerd. Het vereist veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade en de wet. Het is niet vreemd als u zelf niet over deze kennis beschikt.

Ook is het zeer begrijpelijk dat uw hoofd ook niet staat naar dit juridisch proces. Maar u wilt natuurlijk wel een schadevergoeding als u daar recht op heeft. Een letselschade advocaat kan u hierbij ondersteunen en deze zorg bij u wegnemen.

Neem contact op met een expert!

U kunt heel eenvoudig in contact komen met een letselschade advocaat. Deze hulp is voor u ook nog eens geheel vrijblijvend! Het enige wat u hoeft doen is het invullen van het contact formulier op onze website.

Het is heel eenvoudig en u bent binnen 1 minuut klaar. Na het invullen van uw gegevens neemt een letselschade advocaat binnen 48 uur contact met u op en zal u bijstaan in deze mogelijk moeilijke tijd. Laat uzelf ontzorgen en neem contact op!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen