(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Rugletsel door een aanrijding

19 december 2017
man met rugpijn

Slachtoffer worden van een verkeersongeval: het kan u zomaar overkomen. Het is goed mogelijk, dat u letsel aan uw rug oploopt, juist omdat deze een groot gedeelte van de klap opvangt. Deze letsel kan zowel langdurige als ernstige gevolgen hebben, is het gevaar aanwezig dat deze letselschade gepaard gaat met de nodige kosten.

Na een ongeval is het van belang om zo snel mogelijk uzelf medisch te laten onderzoeken door uw huisarts. Onderzoek en behandeling aan uw letsel brengen de nodige kosten met zich mee. Het zijn kosten die snel flink kunnen oplopen. Wanneer uzelf niet verantwoordelijk bent voor het ongeval waardoor u rugletsel heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding! U wilt natuurlijk niet opdraaien voor alle kosten.

De soorten rugklachten

Rugklachten kunnen op twee manieren tot uiting komen:

  1. U ondervindt direct zeer veel rugpijn en stijfheid van de rug, maar dit gaat na enkele dagen over.
  2. Het ook het geval zijn, dat de rugklachten juist niet direct voelbaar zijn, maar pas op een later moment problemen kunnen veroorzaken en dat u hiervan wel de rest van uw leven de gevolgen van ondervindt.

De klachten aan de rug kunnen een oorzaak zijn van een lichte nek whiplash. In een erger geval, kan ook een dwarslaesie ontstaan door een gebroken ruggenwervel of andere botbreuken in de rug. Al met al kunnen de gevolgen ernstig zijn.

Wat te doen?

Wanneer u slachtoffer bent van een verkeersongeval en pijn heeft aan uw rug, kunt u het beste niet te veel bewegen. Juist door beweging kunnen gebroken rugwervels voor altijd beschadigd raken door verkeerde bewegingen. Hulpverleners helpen daarbij en weten precies wat gedaan moet worden om de rug te stabiliseren.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9.3

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

- Petra
Letselschade melden

De gevolgen van rugklachten

Klachten aan de rug zijn zeer vervelend, juist omdat deze klachten langdurig aan kunnen houden of onverwachts terug kunnen komen. Gevolgen van rugletsel zijn het medisch herstel en de kosten die hierbij komen kijken. Denk aan bezoeken aan de fysiotherapeut, behandeling in het ziekenhuis, revalidatie of manuele therapie.

Denk hierbij aan het niet meer op vakantie kunnen gaan, uitstellen van studie, huishoudelijke hulp die u moet inschakelen en het niet volledig uit kunnen voeren van uw werk. Dit zijn allemaal gevolgen waar kosten aan verbonden zijn. Dit zijn kosten die u niet zou hebben gehad, als u geen slachtoffer zou zijn geworden van een verkeersongeval.

De schadevergoeding claimen

De kosten die u lijdt als slachtoffer van het verkeersongeval, door het oplopen van rugletsel, kunt u claimen bij de verzekering van de aansprakelijke partij. Medische kosten die u kunt claimen, zijn onder andere:

  • Eigen risico van de zorgverzekering;
  • Aanvullende behandelingen die niet worden vergoed;
  • Behandelingen door een gespecialiseerde kliniek;
  • Eigen bijdrage van medicijnen van de apotheek.

Maar ook zijn er allerlei andere kosten, die niet gerelateerd zijn aan de medische kosten maar die wel gemaakt moeten worden. Claim bij rugletsel na een verkeersongeval daarom een maximale schadevergoeding.

Het artikel gaat verder onder de optie om u terug te laten bellen
voor gratis juridisch advies bij letselschade:

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...

Ook smartengeld kan worden geclaimd

Bij rugletsel, zeker wanneer er sprake is van ernstige rugpijn als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding, kan smartengeld onderdeel zijn van uw schadevergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor al de emotionele letselschade dat u heeft opgelopen door het ongeval. De hoogte van het smartengeld is hierbij afhankelijk van de hoeveelheid psychische pijn dat u heeft geleden door het verkeersongeval.

Neem contact op met een letselschadespecialist

Na een dergelijk verkeersongeval is het laatste waar u zin in hebt het aanvragen van een claim. Juist nu heeft u last van de gevolgen van het verkeersongeval en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een schadevergoeding. Voor het aanvragen van een claim is echter wel wat kennis benodigd. Daar willen wij u graag bij helpen. Wij van Aanrijdinggehad.nl zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur in contact komt met een letselschadespecialist. Hierbij wordt u kosteloos geholpen en zorgen wij er graag voor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen