(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Smartengeld letselschade? Krijg waar u recht op heeft.

 • Gratis en vrijblijvend
 • Binnen 48 uur advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 3200 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis uitrekenen waar u recht op heeft
 • Gratis en vrijblijvend
 • Binnen 48 uur advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 3200 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis uitrekenen waar u recht op heeft
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

9

Kaylee

 • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

 • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

9.5

Furkan

 • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8.6

Henk

 • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8

Mark

 • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

10

Carmen

 • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.3

Petra

 • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Smartengeld bij letselschade

 Heeft u letselschade opgelopen doordat u betrokken bent geraakt bij een aanrijding? Dan is het aan te raden om een letselschade expert of letselschade advocaat in te schakelen. Wat is de financiële impact van de schade op uw leven? En hoe kunnen wij samen met u het optimale resultaat behalen? Onze juristen informeren u helder en duidelijk wat we voor u kunnen betekenen en vinden het belangrijk dat u het gevoel krijgt een belangenbehartiger naast u te hebben die u begrijpt. Uw herstel staat bij ons voorop. Na een ongeval heeft u namelijk al te veel aan uw hoofd. Indien bewezen wordt dat de aansprakelijkheid van de aanrijding volledig bij de tegenpartij ligt dan zult u gratis kunnen worden bijgestaan. U heeft in dit geval recht op een schadevergoeding, inclusief een vergoeding voor juridische hulp. Zo worden financiële problemen voor u voorkomen. Bij Aanrijdinggehad.nl is het recht de basis van alles en staat u er nooit alleen voor.

Als u door een aanrijding letsel heeft opgelopen, dit kan zowel lichamelijk als psychisch zijn, en daar nadeel van ondervindt, heeft u het recht om dit financieel gecompenseerd te krijgen. Daarom is het belangrijk om aan te kunnen tonen welke kosten u allemaal maakt. Dit moet daarom ook nauwkeurig worden bijgehouden. Tegen de tijd dat uw zaak in een afwikkelingsfase komt zullen onze experts u uitgebreid informeren over de vervolgstappen en wat hierbij komt kijken. Voor ons is het belangrijk om te weten dat u de zaak met een gerust hart kunt sluiten.

 

Smartengeldvergoedingen

Bij een aanrijding heeft u als slachtoffer door toedoen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) schade. In veel gevallen zal dit alleen materiele schade zijn. Dit wordt ook wel vermogensschade genoemd. Hierbij kunt u denk aan o.a. minder inkomsten, reparatiekosten voertuig en medische kosten. Indien het ongeluk zwaar of zelfs ernstig is komt er naast materiele schade ook vaak immateriële schade zoals depressiviteit, pijn en verdriet aan het licht. Een vergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld wordt door een aansprakelijkheidsverzekeraar (tegenpartij) uitgekeerd aan het slachtoffer als hij of zij immateriële schade heeft opgelopen door de aanrijding.

De hoogte van het smartengeld hangt af van vele factoren. Het opgelopen letsel is uiteraard de belangrijkste factor. Maar ook uw leeftijd, in hoeverre u uw leven heeft moeten aanpassen, psychische invloed door bijvoorbeeld zichtbare littekens, de aard van uw letsel, hoeveel pijn u heeft en het hersteltraject hebben invloed op de vergoeding. Deze factoren komen tijdens de medische eindsituatie aan het licht. Omdat emotionele schade in veel gevallen ‘onzichtbaar’ is, is het onmogelijk om schade in geld uit te drukken. Het berekenen van smartengeld is daarom een ingewikkeld proces en een complexe juridische taak. Het bedrag dient rechtvaardig te zijn voor uw leed. Onze ervaren juristen zetten uw emotionele schade nauwkeurig in kaart.

 

Letselschadevergoedingen

Op basis van uw informatie kunnen wij een vrijblijvende inschatting maken van de kans op het succesvol verhalen van uw vergoeding. Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voor er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De letselschadevergoedingen zijn in te delen in zes categorieën. Elke categorie is gekoppeld aan een vergoeding. Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten letsel zodat u een indicatie heeft waar u recht op heeft.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Het claimen van smartengeld

 Om de volledige schade op de tegenpartij te kunnen verhalen zal er eerst een berekening moeten worden gemaakt van de totale schade. Om dit goed in kaart te brengen adviseren wij u om alle bonnen van de gemaakte kosten te allen tijde goed te bewaren. Ook het bijhouden van immateriële schade wordt geadviseerd. Heeft u recht op een vergoeding voor uw immateriële schade na een aanrijding en bent u benieuwd op hoeveel smartengeld u recht heeft? Laat dit aan onze experts over.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Klaar!

Een voorbeeld uit de praktijk

Een 26-jarige man is op de A12 in zijn auto, toen hij op weg was naar de sportschool, aangereden door een vrachtwagen. De man heeft hier meerdere botbreuken aan overgehouden. Ook is er blijvend schadeletsel geconstateerd en zal hij zijn leven lang last hebben van een spraakprobleem en duizeligheid. Het zelfvertrouwen van de man is drastisch afgenomen. Vanwege de gederfde levensvreugde wordt hem een aanzienlijk bedrag aan smartengeld toegekend. De altijd zo vrolijke man komt nauwelijks meer buiten, heeft zich uitgeschreven bij de plaatselijke hockeyclub en heeft moeite om met vrouwen te praten. De rechtbank kent een bedrag van € 73.000,- toe.

Gratis hulp bij letselschade

 • Gratis en vrijblijvend
 • Binnen 48 uur advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 3200 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis uitrekenen waar u recht op heeft
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Duur van het proces

Smartengeld letselschade | Gemiddeld duurt een letselschadezaak twee jaar. Uiteindelijk bepaalt u zelf wanneer een zaak is afgerond. Het is gebruikelijk om het dossier pas te sluiten als uw schade volledig is genezen of als er duidelijkheid is over een eventuele duur van genezing. Uiteraard zullen wij van Aanrijdinggehad.nl u hierin uitgebreid adviseren. Een letselschadezaak kan, zeker door het slachtoffer als lang worden ervaren. Dit komt met name doordat er een medische eindsituatie moet worden vastgesteld alvorens de zaak definitief kan worden afgesloten. Tijdens het traject kunnen er echter wel voorschotten betaald worden zodat u niet in de financiële problemen terechtkomt als gevolg van de opgelopen letselschade. Andere factoren die ervoor zorgen dat de zaak enige tijd neemt zijn o.a. keuringen van arbeidsdeskundige, inzicht in het herstelproces en gerechtelijke procedures. Uiteraard neemt een eenvoudige zaak (gering tot matig letsel) minder tijd in beslag dan een complexe zaak (zwaar tot ernstig letsel). Duidelijkheid met betrekking tot het herstel van het slachtoffer, zowel lichamelijk als psychisch is een basisvoorwaarde om de letselschadezaak af te kunnen sluiten. Het uiteindelijke bedrag wordt uitbetaald zodra de zaak officieel is afgerond.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen