(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
161 recensies op
Rachid Elaita
Rachid Elaita
27/12/2023
Ben heel tevreden met de samenwerking die ik heb mogen ervaren met dhr Watering. Vlotte communicatie en een prima resultaat
Patrick Van den haselkamp
Patrick Van den haselkamp
14/12/2023
Ik heb hele goede ervaringen beleefd,met mr.T.van der ven. Ze heeft ontzettend goed haar best gedaan voor mij.ondanks dat het mijn eigen schuld was (aanrijding). Heeft MR Tessa van der ven mij toch kunnen helpen via inzittende verzekering. Waardoor ik voor 90 procent ben hersteld. Ik zal arcus bij iedereen aanraden
Arek Serafin
Arek Serafin
14/12/2023
Bardzo pomocny Adwokat dostępny z polskim tłumaczem. Polecam :)
Joyce Leijen
Joyce Leijen
07/12/2023
Zeer tevreden. Ze hanteren echt een betrokken en persoonlijke benadering. Communicatie is echt prettig, duidelijk en conform afspraak.
Marjan Polman
Marjan Polman
01/12/2023
Na kontakt gezocht te hebben met Arcus Letsel schade werd ik empatisch en deskundig geholpen door Mevrouw Parinussa. Dat was een hele opluchting in een lastige situatie. Mevrouw Parinussa handelde de kwestie voor me af,waardoor ik me ontzorgd voelde ,en er een redelijke afronding kwam. Heel hartelijk bedankt !
El
El
01/12/2023
Op aanraden ben ik bij advocaat Mark Huigen terecht gekomen. Ik ben super tevreden met zijn professionele manier van werken en ik raad hem zelf ook aan. Meelevend en duidelijke, transparante communicatie. Ik werd voortdurend van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en als ik met vragen zat dan was hij makkelijk bereikbaar. Dit gaf mij het gevoel dat ik werd vertegenwoordigd door iemand die zich volledig voor mij inzet. Het eindresultaat van mijn claim is daar het bewijs van. Heel erg bedankt voor alle hulp, motivatie en inzet meneer Huigen!
Wirin Jiawan
Wirin Jiawan
18/11/2023
Oeps, eindelijk is het gelukt dank zij advocaat Jorg van de Watering. Het was een complexe zaak, hij heeft het tot het laatste eind getrokken. Hij kent de kneepjes van het vak. Een zaak uit het jaar 2021 zelfs de tegenpartij was doorgereden en wilde niet meewerken. Dat hij zelf de zaak bij de Rechter heeft gebracht en dat wij de zaak hebben gewonnen. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden. Het is een aanrader om bij Jorg van de Watering aan te melden voor professionele hulp en begeleiding van schades. Kennis kunde en professionele begeleiding staan heel hoog in het vaandel bij Arcus Letselschade. Zeker een aanrader om bij hem te melden . Jorg nog bedankt voor alles!
Denise De Voos
Denise De Voos
15/11/2023
Super fijn geholpen door Arcus letselschade. Het is een fijn bedrijf die zeer vriendelijk en behulpzaam is. Ze nemen de tijd voor je verhaal, kijken samen naar de beste oplossing en handelen snel.
Sylvia Buitendijk
Sylvia Buitendijk
05/11/2023
Wij zijn zeer goed in onze zaak geholpen. Alles is uitgelegd in de taal die wij ook begrijpen. Ik voelde me begrepen, en ze werken hard voor je zaak.
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Smartengeld bij letselschade

 Heeft u letselschade opgelopen doordat u betrokken bent geraakt bij een aanrijding? Dan is het aan te raden om een letselschade expert of letselschade advocaat in te schakelen. Wat is de financiële impact van de schade op uw leven? En hoe kunnen wij samen met u het optimale resultaat behalen? Onze juristen informeren u helder en duidelijk wat we voor u kunnen betekenen en vinden het belangrijk dat u het gevoel krijgt een belangenbehartiger naast u te hebben die u begrijpt. Uw herstel staat bij ons voorop. Na een ongeval heeft u namelijk al te veel aan uw hoofd. Indien bewezen wordt dat de aansprakelijkheid van de aanrijding volledig bij de tegenpartij ligt dan zult u gratis kunnen worden bijgestaan. U heeft in dit geval recht op een schadevergoeding, inclusief een vergoeding voor juridische hulp. Zo worden financiële problemen voor u voorkomen. Bij Aanrijdinggehad.nl is het recht de basis van alles en staat u er nooit alleen voor.

Als u door een aanrijding letsel heeft opgelopen, dit kan zowel lichamelijk als psychisch zijn, en daar nadeel van ondervindt, heeft u het recht om dit financieel gecompenseerd te krijgen. Daarom is het belangrijk om aan te kunnen tonen welke kosten u allemaal maakt. Dit moet daarom ook nauwkeurig worden bijgehouden. Tegen de tijd dat uw zaak in een afwikkelingsfase komt zullen onze experts u uitgebreid informeren over de vervolgstappen en wat hierbij komt kijken. Voor ons is het belangrijk om te weten dat u de zaak met een gerust hart kunt sluiten.

 

Smartengeldvergoedingen

Bij een aanrijding heeft u als slachtoffer door toedoen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) schade. In veel gevallen zal dit alleen materiele schade zijn. Dit wordt ook wel vermogensschade genoemd. Hierbij kunt u denk aan o.a. minder inkomsten, reparatiekosten voertuig en medische kosten. Indien het ongeluk zwaar of zelfs ernstig is komt er naast materiele schade ook vaak immateriële schade zoals depressiviteit, pijn en verdriet aan het licht. Een vergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld wordt door een aansprakelijkheidsverzekeraar (tegenpartij) uitgekeerd aan het slachtoffer als hij of zij immateriële schade heeft opgelopen door de aanrijding.

De hoogte van het smartengeld hangt af van vele factoren. Het opgelopen letsel is uiteraard de belangrijkste factor. Maar ook uw leeftijd, in hoeverre u uw leven heeft moeten aanpassen, psychische invloed door bijvoorbeeld zichtbare littekens, de aard van uw letsel, hoeveel pijn u heeft en het hersteltraject hebben invloed op de vergoeding. Deze factoren komen tijdens de medische eindsituatie aan het licht. Omdat emotionele schade in veel gevallen ‘onzichtbaar’ is, is het onmogelijk om schade in geld uit te drukken. Het berekenen van smartengeld is daarom een ingewikkeld proces en een complexe juridische taak. Het bedrag dient rechtvaardig te zijn voor uw leed. Onze ervaren juristen zetten uw emotionele schade nauwkeurig in kaart.

 

Letselschadevergoedingen

Op basis van uw informatie kunnen wij een vrijblijvende inschatting maken van de kans op het succesvol verhalen van uw vergoeding. Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voor er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De letselschadevergoedingen zijn in te delen in zes categorieën. Elke categorie is gekoppeld aan een vergoeding. Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten letsel zodat u een indicatie heeft waar u recht op heeft.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Het claimen van smartengeld

 Om de volledige schade op de tegenpartij te kunnen verhalen zal er eerst een berekening moeten worden gemaakt van de totale schade. Om dit goed in kaart te brengen adviseren wij u om alle bonnen van de gemaakte kosten te allen tijde goed te bewaren. Ook het bijhouden van immateriële schade wordt geadviseerd. Heeft u recht op een vergoeding voor uw immateriële schade na een aanrijding en bent u benieuwd op hoeveel smartengeld u recht heeft? Laat dit aan onze experts over.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een 26-jarige man is op de A12 in zijn auto, toen hij op weg was naar de sportschool, aangereden door een vrachtwagen. De man heeft hier meerdere botbreuken aan overgehouden. Ook is er blijvend schadeletsel geconstateerd en zal hij zijn leven lang last hebben van een spraakprobleem en duizeligheid. Het zelfvertrouwen van de man is drastisch afgenomen. Vanwege de gederfde levensvreugde wordt hem een aanzienlijk bedrag aan smartengeld toegekend. De altijd zo vrolijke man komt nauwelijks meer buiten, heeft zich uitgeschreven bij de plaatselijke hockeyclub en heeft moeite om met vrouwen te praten. De rechtbank kent een bedrag van € 73.000,- toe.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Duur van het proces

Smartengeld letselschade | Gemiddeld duurt een letselschadezaak twee jaar. Uiteindelijk bepaalt u zelf wanneer een zaak is afgerond. Het is gebruikelijk om het dossier pas te sluiten als uw schade volledig is genezen of als er duidelijkheid is over een eventuele duur van genezing. Uiteraard zullen wij van Aanrijdinggehad.nl u hierin uitgebreid adviseren. Een letselschadezaak kan, zeker door het slachtoffer als lang worden ervaren. Dit komt met name doordat er een medische eindsituatie moet worden vastgesteld alvorens de zaak definitief kan worden afgesloten. Tijdens het traject kunnen er echter wel voorschotten betaald worden zodat u niet in de financiële problemen terechtkomt als gevolg van de opgelopen letselschade. Andere factoren die ervoor zorgen dat de zaak enige tijd neemt zijn o.a. keuringen van arbeidsdeskundige, inzicht in het herstelproces en gerechtelijke procedures. Uiteraard neemt een eenvoudige zaak (gering tot matig letsel) minder tijd in beslag dan een complexe zaak (zwaar tot ernstig letsel). Duidelijkheid met betrekking tot het herstel van het slachtoffer, zowel lichamelijk als psychisch is een basisvoorwaarde om de letselschadezaak af te kunnen sluiten. Het uiteindelijke bedrag wordt uitbetaald zodra de zaak officieel is afgerond.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen