(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder
 • Wat doen wij voor u?
 • Hoe werkt het
 • In de praktijk
 • Veelgestelde vragen

Smartengeld bij letselschade

 Heeft u letselschade opgelopen doordat u betrokken bent geraakt bij een aanrijding? Dan is het aan te raden om een letselschade expert of letselschade advocaat in te schakelen. Wat is de financiële impact van de schade op uw leven? En hoe kunnen wij samen met u het optimale resultaat behalen? Onze juristen informeren u helder en duidelijk wat we voor u kunnen betekenen en vinden het belangrijk dat u het gevoel krijgt een belangenbehartiger naast u te hebben die u begrijpt. Uw herstel staat bij ons voorop. Na een ongeval heeft u namelijk al te veel aan uw hoofd. Indien bewezen wordt dat de aansprakelijkheid van de aanrijding volledig bij de tegenpartij ligt dan zult u gratis kunnen worden bijgestaan. U heeft in dit geval recht op een schadevergoeding, inclusief een vergoeding voor juridische hulp. Zo worden financiële problemen voor u voorkomen. Bij Aanrijdinggehad.nl is het recht de basis van alles en staat u er nooit alleen voor.

Als u door een aanrijding letsel heeft opgelopen, dit kan zowel lichamelijk als psychisch zijn, en daar nadeel van ondervindt, heeft u het recht om dit financieel gecompenseerd te krijgen. Daarom is het belangrijk om aan te kunnen tonen welke kosten u allemaal maakt. Dit moet daarom ook nauwkeurig worden bijgehouden. Tegen de tijd dat uw zaak in een afwikkelingsfase komt zullen onze experts u uitgebreid informeren over de vervolgstappen en wat hierbij komt kijken. Voor ons is het belangrijk om te weten dat u de zaak met een gerust hart kunt sluiten.

 

Smartengeldvergoedingen

Bij een aanrijding heeft u als slachtoffer door toedoen van de tegenpartij (indien aansprakelijk) schade. In veel gevallen zal dit alleen materiele schade zijn. Dit wordt ook wel vermogensschade genoemd. Hierbij kunt u denk aan o.a. minder inkomsten, reparatiekosten voertuig en medische kosten. Indien het ongeluk zwaar of zelfs ernstig is komt er naast materiele schade ook vaak immateriële schade zoals depressiviteit, pijn en verdriet aan het licht. Een vergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld wordt door een aansprakelijkheidsverzekeraar (tegenpartij) uitgekeerd aan het slachtoffer als hij of zij immateriële schade heeft opgelopen door de aanrijding.

De hoogte van het smartengeld hangt af van vele factoren. Het opgelopen letsel is uiteraard de belangrijkste factor. Maar ook uw leeftijd, in hoeverre u uw leven heeft moeten aanpassen, psychische invloed door bijvoorbeeld zichtbare littekens, de aard van uw letsel, hoeveel pijn u heeft en het hersteltraject hebben invloed op de vergoeding. Deze factoren komen tijdens de medische eindsituatie aan het licht. Omdat emotionele schade in veel gevallen ‘onzichtbaar’ is, is het onmogelijk om schade in geld uit te drukken. Het berekenen van smartengeld is daarom een ingewikkeld proces en een complexe juridische taak. Het bedrag dient rechtvaardig te zijn voor uw leed. Onze ervaren juristen zetten uw emotionele schade nauwkeurig in kaart.

 

Letselschadevergoedingen

Op basis van uw informatie kunnen wij een vrijblijvende inschatting maken van de kans op het succesvol verhalen van uw vergoeding. Welk bedrag u als vergoeding ontvangt is in veel gevallen niet vast te stellen voor er een zogenaamde medische eindtoestand bekend is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De letselschadevergoedingen zijn in te delen in zes categorieën. Elke categorie is gekoppeld aan een vergoeding. Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten letsel zodat u een indicatie heeft waar u recht op heeft.

 

 • 1.500 tot 3.000 euro: gebitbeschadiging, inwendige verwondingen, littekens
 • 3.500 tot 9.000 euro: whiplash, permanent nekletsel, ernstige botfracturen
 • 9.000 tot 21.000 euro: kleine botbreuken, hersenschudding, vleeswonden
 • 21.000 tot 43.000 euro: karakterveranderingen, langdurige coma
 • 43.000 tot 76.000 euro: spraakverlies, blindheid, zware dwarslaesie
 • 76.000 euro of meer: complete dwarslaesie, ernstige brandwonden waardoor u misvormd raakt en het onvermogen om te communiceren.

 

Het claimen van smartengeld

 Om de volledige schade op de tegenpartij te kunnen verhalen zal er eerst een berekening moeten worden gemaakt van de totale schade. Om dit goed in kaart te brengen adviseren wij u om alle bonnen van de gemaakte kosten te allen tijde goed te bewaren. Ook het bijhouden van immateriële schade wordt geadviseerd. Heeft u recht op een vergoeding voor uw immateriële schade na een aanrijding en bent u benieuwd op hoeveel smartengeld u recht heeft? Laat dit aan onze experts over.

Vrijblijvend advies?

Onze schade-expert neemt binnen 48 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op. Wij werken op basis van no cure, no pay. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Naam *
Telefoonnummer *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Hoe eenvoudig werkt het

smartengeld letselschade

1. Gratis letselschade melden

letselschade gehad

2. Wij vinden een letselschade-advocaat

juridisch advies

3. Letselschade-advocaat neemt contact met u op

advies letselschade

4. Schadevergoeding waar u recht op heeft

Een voorbeeld uit de praktijk

Een 26-jarige man is op de A12 in zijn auto, toen hij op weg was naar de sportschool, aangereden door een vrachtwagen. De man heeft hier meerdere botbreuken aan overgehouden. Ook is er blijvend schadeletsel geconstateerd en zal hij zijn leven lang last hebben van een spraakprobleem en duizeligheid. Het zelfvertrouwen van de man is drastisch afgenomen. Vanwege de gederfde levensvreugde wordt hem een aanzienlijk bedrag aan smartengeld toegekend. De altijd zo vrolijke man komt nauwelijks meer buiten, heeft zich uitgeschreven bij de plaatselijke hockeyclub en heeft moeite om met vrouwen te praten. De rechtbank kent een bedrag van € 73.000,- toe.

Gratis hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Duur van het proces

Smartengeld letselschade | Gemiddeld duurt een letselschadezaak twee jaar. Uiteindelijk bepaalt u zelf wanneer een zaak is afgerond. Het is gebruikelijk om het dossier pas te sluiten als uw schade volledig is genezen of als er duidelijkheid is over een eventuele duur van genezing. Uiteraard zullen wij van Aanrijdinggehad.nl u hierin uitgebreid adviseren. Een letselschadezaak kan, zeker door het slachtoffer als lang worden ervaren. Dit komt met name doordat er een medische eindsituatie moet worden vastgesteld alvorens de zaak definitief kan worden afgesloten. Tijdens het traject kunnen er echter wel voorschotten betaald worden zodat u niet in de financiële problemen terechtkomt als gevolg van de opgelopen letselschade. Andere factoren die ervoor zorgen dat de zaak enige tijd neemt zijn o.a. keuringen van arbeidsdeskundige, inzicht in het herstelproces en gerechtelijke procedures. Uiteraard neemt een eenvoudige zaak (gering tot matig letsel) minder tijd in beslag dan een complexe zaak (zwaar tot ernstig letsel). Duidelijkheid met betrekking tot het herstel van het slachtoffer, zowel lichamelijk als psychisch is een basisvoorwaarde om de letselschadezaak af te kunnen sluiten. Het uiteindelijke bedrag wordt uitbetaald zodra de zaak officieel is afgerond.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen