(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Als verkeersdeelnemer hoop je natuurlijk dat je veilig op de plaats van bestemming aankomt. Meestal lukt dat gelukkig. Het kan echter gebeuren dat je betrokken raakt bij een verkeersongeval, hetzij door een fout van een ander, hetzij door een fout van jezelf. Aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Verzamel gegevens

Nadat je jezelf en anderen in veiligheid hebt gebracht, is het belangrijk om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen en vast te leggen. De gevolgen van een aanrijding kunnen op het eerste gezicht meevallen, maar achteraf kan blijken dat je meer schade hebt opgelopen dan je aanvankelijk dacht. Materiële schade is meestal direct zichtbaar, maar bij letselschade komen klachten – lichamelijk of psychisch – meestal pas later aan het licht. Hoe meer gegevens je direct na het verkeersongeval documenteert, hoe groter de kans op een schadevergoeding. Daarom, nogmaals heb je een aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Europees schadeformulier

Vul allereerst met de personen die bij de aanrijding zijn betrokken de voorste pagina van het Europees schadeformulier in en laat de tegenpartij het formulier ondertekenen. Blijf bij de feiten en doe geen uitspraken over de schuldvraag. Dat komt later aan de orde. Vergeet niet om de namen, adressen en kentekens van eventuele omstanders op het formulier te noteren. Het kan op een later tijdstip nodig zijn om contact op te nemen met getuigen, bijvoorbeeld omdat er twijfel is ontstaan over wie schuld heeft aan de aanrijding.

Politie

Soms is een bestuurder na een aanrijding doorgereden. Er kunnen hiervoor verschillende redenen zijn, zoals dronkenschap, onverzekerd rondrijden of paniek. Neem in dit geval altijd contact op met de politie. Overigens geldt het niet doorgeven van jouw gegevens aan de andere partij(en) ook als doorrijden na een ongeval. Vul dus altijd een schadeformulier in, ook als er geen schade lijkt te zijn.

Maak foto’s

Maak zoveel mogelijk foto’s, vanuit verschillende hoeken: van de schade die je zelf hebt opgelopen, de schade van de tegenpartij, van nummerplaten, remsporen en omgevingsfactoren die mogelijk een rol hebben gespeeld bij de aanrijding. De betrokken voertuigen worden vaak snel weggehaald, omdat zij het andere verkeer belemmeren. Het is dus belangrijk om de situatie kort na het ongeluk op beeld vast te leggen. Als je auto zoveel schade heeft opgelopen dat deze weggesleept moet worden, neem dan contact op met je verzekeraar. Anders loop je het risico dat je zelf opdraait voor de kosten voor het wegslepen.

Schakel een arts in bij letsel

Als je letsel hebt opgelopen of vermoedt dat hiervan sprake is, laat je dan onderzoeken door je huisarts of een arts op de spoedeisende hulp. Dit is niet alleen belangrijk met het oog op je eigen welzijn, maar ook omdat je dan achteraf bewijs hebt dat er een verband is tussen de aanrijding en de klachten waarvan je last hebt.

Schakel een expert in via Aanrijdinggehad.nl

Neem vervolgens contact op met je autoverzekeraar. Laat de schade altijd door een expert afhandelen en ga hier niet zelf mee aan de slag. Het is beter als een derde partij je belangen behartigt en onderhandelt met de tegenpartij. Heb je een aanrijding gehad met letselschade? Dan is goed advies van een letselschadespecialist helemaal onmisbaar. Bij letselschade kun je een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Dit is echter een complexe aangelegenheid, want geen situatie is hetzelfde. Ook is het mogelijk kosten vergoed te krijgen waar je zelf misschien niet aan denkt, zoals de kosten voor een huishoudelijke hulp of hondenuitlaatservice. Een schade-expert kan je hierover informatie geven.

Als de aanrijding door een motorrijtuig is veroorzaakt en de veroorzaker is doorgereden en niet opgespoord is, dan kan bij (letsel)schade een beroep worden gedaan op het Waarborgfonds Motorverkeer. Ook kan het gebeuren dat je aansprakelijk wordt gesteld voor schade bij een verkeersongeval dat je niet zelf hebt veroorzaakt. Dit is bijvoorbeeld het geval als je als bestuurder van een motorrijtuig betrokken raakt bij een aanrijding met een zwakkere verkeersdeelnemer, zoals een voetganger of fietser. Een letselschade-expert kan je ook in deze gevallen adviseren en verder helpen.

Laatste stap

Heeft u een aanrijding gehad en bent u letselschade opgelopen? Laat u gegevens dan achter op Aanrijdinggehad.nl en binnen 48 uur weet u hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen voor de schade die u bent opgelopen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen