(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
 • Ervaren letselschade advocaten
 • Binnen 24 uur kosteloos advies
 • Succespercentage van 94,3%
 • Ruim 5000 slachtoffers bijgestaan
 • Alle benodigde expertise in huis
 • Laat gratis berekenen waar u recht op heeft
 • Landelijke dekking en snelle afwikkeling
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
blank

Laat ons gratis uw
schadeclaim verhalen.

Onze schade-expert neemt binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u op.

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Is de ander schuldig aan het ongeval? *
Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI)? *
Gratis advies
Loading...

Aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Als verkeersdeelnemer hoop je natuurlijk dat je veilig op de plaats van bestemming aankomt. Meestal lukt dat gelukkig. Het kan echter gebeuren dat je betrokken raakt bij een verkeersongeval, hetzij door een fout van een ander, hetzij door een fout van jezelf. Aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Verzamel gegevens

Nadat je jezelf en anderen in veiligheid hebt gebracht, is het belangrijk om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen en vast te leggen. De gevolgen van een aanrijding kunnen op het eerste gezicht meevallen, maar achteraf kan blijken dat je meer schade hebt opgelopen dan je aanvankelijk dacht. Materiële schade is meestal direct zichtbaar, maar bij letselschade komen klachten – lichamelijk of psychisch – meestal pas later aan het licht. Hoe meer gegevens je direct na het verkeersongeval documenteert, hoe groter de kans op een schadevergoeding. Daarom, nogmaals heb je een aanrijding gehad? Neem deze stappen!

Europees schadeformulier

Vul allereerst met de personen die bij de aanrijding zijn betrokken de voorste pagina van het Europees schadeformulier in en laat de tegenpartij het formulier ondertekenen. Blijf bij de feiten en doe geen uitspraken over de schuldvraag. Dat komt later aan de orde. Vergeet niet om de namen, adressen en kentekens van eventuele omstanders op het formulier te noteren. Het kan op een later tijdstip nodig zijn om contact op te nemen met getuigen, bijvoorbeeld omdat er twijfel is ontstaan over wie schuld heeft aan de aanrijding.

Politie

Soms is een bestuurder na een aanrijding doorgereden. Er kunnen hiervoor verschillende redenen zijn, zoals dronkenschap, onverzekerd rondrijden of paniek. Neem in dit geval altijd contact op met de politie. Overigens geldt het niet doorgeven van jouw gegevens aan de andere partij(en) ook als doorrijden na een ongeval. Vul dus altijd een schadeformulier in, ook als er geen schade lijkt te zijn.

Maak foto’s

Maak zoveel mogelijk foto’s, vanuit verschillende hoeken: van de schade die je zelf hebt opgelopen, de schade van de tegenpartij, van nummerplaten, remsporen en omgevingsfactoren die mogelijk een rol hebben gespeeld bij de aanrijding. De betrokken voertuigen worden vaak snel weggehaald, omdat zij het andere verkeer belemmeren. Het is dus belangrijk om de situatie kort na het ongeluk op beeld vast te leggen. Als je auto zoveel schade heeft opgelopen dat deze weggesleept moet worden, neem dan contact op met je verzekeraar. Anders loop je het risico dat je zelf opdraait voor de kosten voor het wegslepen.

Schakel een arts in bij letsel

Als je letsel hebt opgelopen of vermoedt dat hiervan sprake is, laat je dan onderzoeken door je huisarts of een arts op de spoedeisende hulp. Dit is niet alleen belangrijk met het oog op je eigen welzijn, maar ook omdat je dan achteraf bewijs hebt dat er een verband is tussen de aanrijding en de klachten waarvan je last hebt.

Schakel een expert in via Aanrijdinggehad.nl

Neem vervolgens contact op met je autoverzekeraar. Laat de schade altijd door een expert afhandelen en ga hier niet zelf mee aan de slag. Het is beter als een derde partij je belangen behartigt en onderhandelt met de tegenpartij. Heb je een aanrijding gehad met letselschade? Dan is goed advies van een letselschadespecialist helemaal onmisbaar. Bij letselschade kun je een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij. Dit is echter een complexe aangelegenheid, want geen situatie is hetzelfde. Ook is het mogelijk kosten vergoed te krijgen waar je zelf misschien niet aan denkt, zoals de kosten voor een huishoudelijke hulp of hondenuitlaatservice. Een schade-expert kan je hierover informatie geven.

Als de aanrijding door een motorrijtuig is veroorzaakt en de veroorzaker is doorgereden en niet opgespoord is, dan kan bij (letsel)schade een beroep worden gedaan op het Waarborgfonds Motorverkeer. Ook kan het gebeuren dat je aansprakelijk wordt gesteld voor schade bij een verkeersongeval dat je niet zelf hebt veroorzaakt. Dit is bijvoorbeeld het geval als je als bestuurder van een motorrijtuig betrokken raakt bij een aanrijding met een zwakkere verkeersdeelnemer, zoals een voetganger of fietser. Een letselschade-expert kan je ook in deze gevallen adviseren en verder helpen.

Laatste stap

Heeft u een aanrijding gehad en bent u letselschade opgelopen? Laat u gegevens dan achter op Aanrijdinggehad.nl en binnen 48 uur weet u hoeveel schadevergoeding u kunt krijgen voor de schade die u bent opgelopen.

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
89 recensies op
Marieke Jansen
Marieke Jansen
28/06/2022
Geverifieerd
Deskundige en betrokken begeleiding.
Lees verder
Wini Palo
Wini Palo
22/06/2022
Geverifieerd
Na me ongeluk op 31 oktober een goede vriend van me gaaf me nummer van Arcus want een andere vriend van me was goed geholpen door arcus na auto ongelukt en doordat kwam ik in contact met Joanne Parinussa van letselschade en ik kan je één ding zeggen goed geholpen vanaf dag zii is echt een toppertje ik zal zwz vrienden en kennissen en familie arcus garanderen!!!!!!!
Lees verder
Jolanda Peltzer
Jolanda Peltzer
22/06/2022
Geverifieerd
Arcus Letselschade heeft mij bijgestaan met de vervelende gevolgen van een ongeval. Het was prettig dat Arcus zaken als letselschade geheel voor je oppakken en hier richting in geven. Goed contact, heldere communicatie, kortom het proces werd goed opgepakt en afgesloten. Wel werd mij in dit traject meer dan duidelijk dat wanneer een zaak ook menselijk letsel betreft, dit automatisch een langere termijn in beslag neemt om tot uiteindelijke afhandeling te kunnen komen, hetgeen ook iets zegt over de stroeve houding van de tegenpartij. Hopelijk gaat u het niet nodig hebben, maar mocht dit wel het geval zijn kan u erop rekenen dat Arcus Letselschade u prettig en kundig bij zal staan!
Lees verder
Judith Blom
Judith Blom
21/06/2022
Geverifieerd
Het was voor mij voor het eerst dat ik met een letselschade advocaat te maken had Ik werd zeer goed begeleid en geïnformeerd wat de te nemen stappen waren. Zeker Mr. J. van de Watering heeft mij zeer vakkundig geholpen. Ik raad Arcuatus Letselschade dan ook aan, aan een ieder die hiermee op welke manier dan ook mee te maken krijgt
Lees verder
dennis kemner
dennis kemner
17/06/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn ongeluk en meerdere andere advocaten te hebben gehad ben ik bij Arcus letselschade terecht gekomen. Nadat ik jaren verwikkeld was in mijn zaak en geen uitweg meer zag ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat ik mijn situatie had voorgelegd, werd alles in werking gezet. Na enkele jaren verder te zijn heb ik gerechtigheid mogen ontvangen door het goede werk van Dhr van de Watering. Ik zal dan ook iedereen aanraden met letselschade contact op te nemen met dhr van de Watering. ( Arcus Letselschade ) Ik ben zeer en zeer tevreden! Afz: Dennis.
Lees verder
Sabina
Sabina
24/05/2022
Geverifieerd
Ik heb zeer goede ervaring met Arcus Letselschade. Na mijn auto ongeluk heb ik mij aangemeld bij mijn voormalige rechtsbijstand verzekering. Deze wilde mij echter laten uitkopen voor een slordig bedrag. Nadat ik al jaren bij hen aangesloten was. Dit heb ik echter niet laten gebeuren. En ben vervolgens opzoek gegaan naar een andere advocaat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dhr J. van de Wetering. Vanaf het moment dat mijn situatie was voorgelegd. Is alles in werking gesteld. Ik ben verwezen naar een kliniek voor nek-en rugklachten. Mijn financiële situatie werd ook direct onder de loep genomen. Ik kan niet anders stellen dat Dhr J. van de Wetering uitstekend werk voor mij heeft verricht. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft dit bedrijf te benaderen. Ik ben zeeeer tevreden! W.G. Shakison
Lees verder
Ronald Brugts
Ronald Brugts
19/05/2022
Geverifieerd
Jessica heeft de zaak goed behandeld en voor mij positief ten einde gebracht al was de tegenpartij lastig. Een echte aanrader.
Lees verder
giovanni de vries
giovanni de vries
18/05/2022
Geverifieerd
Zeer fijne ervaring gehad met dit advocaten kantoor. Pakte alles snel en deskundig op. Fijn contact en neemt de tijd voor jouw verhaal en doet er vervolgens alles aan om het goed af te ronden.
Lees verder
autorijschool maaswijk
autorijschool maaswijk
15/05/2022
Geverifieerd
Van dag 1 een goed gevoel gehad bij Arcus Letselschade. Was voor het eerst dat ik met letselschade te maken had. Dit bedrijf is gewoon heel professioneel bezig en probeert je z.s.m. je normale leven te laten oppakken. Met de juiste advies en de juiste behandelingen. De communicatie met de contact persoon en mensen op kantoor was zeer goed. Ik hoop niet dat ik Arcus in de toekomst nodig zal hebben, maar indien nodig zal ik iedereen adviseren om dit bedrijf in te schakelen bij letselschade.
Lees verder

Waarom een aanrijding melden via Aanrijdinggehad.nl?

aanrijding gehad juridisch advies letselschade

Ontzorging

Na een ongeluk staat je hoofd niet naar administratieve rompslomp op juridisch gebied. Emotioneel niet maar het ontbreekt u geheel logisch ook aan kennis en expertise.

juridisch advies letselschade letselschade advies

Recht

In geval van een aanrijding/verkeersongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding.

advocaat letselschade juridisch advies letselschade

Schadevergoeding

Onze aangesloten specialistische letselschade advocaten weten exact of en hoe snel u in aanmerking komt voor een schadevergoeding

letselschade

Gratis en vrijblijvend

Het melden van een aanrijding is geheel gratis en vrijblijvend. Kunnen wij u niet verder helpen, hoeft u niks te betalen.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking
blank

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen