(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Nieuws update: Ernstige aanrijding A16 richting Rotterdam

13 november 2017
Van Brienenoordbrug

Op de A16 richting Rotterdam is er vanochtend een ernstig ongeval gebeurt. Er zijn zeker negen auto’s en twee vrachtwagens bij betrokken geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Van Brienenoordbrug. De aanrijding tussen de vrachtwagens ontstond doordat een van de vrachtwagens langs de kant stond met pech en de ander knalde achterop. Er is sprake van één persoon met zwaar letsel.

Het gaat hier om een van de twee vrachtwagenchauffeurs. Deze persoon kwam klem te zitten in de cabine. Hij is door de hulpverleners bevrijdt en overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De verwachting is dat de afhandeling van de aanrijding zeker tot de middag zal gaan duren. Het ongeval heeft voor veel lange files gezorgd in en om Rotterdam.

14:30: Correctie in het nieuws bericht. Bij een ongeval tussen negen auto’s is een van die auto’s op de baan voor vrachtwagens terecht gekomen. Hierdoor moest een vrachtwagen hard op zijn rem trappen waardoor een andere vrachtwagen met hoge snelheid achterop hem botste.

14:45: De bijrijder van de achterop geknalde vrachtwagen is komen te overlijden aan zijn verwondingen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
8.6

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

- Henk
Letselschade melden

Juridische hulp bij letselschade

Bent u betrokken geraakt bij dit ongeval of heeft u ergens anders een aanrijding gehad waarbij u letselschade heeft opgelopen? Wanneer u niet de veroorzaker bent geweest van het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding voor de opgelopen letselschade.

Een letselschade advocaat kan u hierin vrijblijvend bijstaan en de schadevergoeding claimen waar u recht op heeft. Wilt u in contact komen met expert op het gebied van letselschade bij aanrijdingen? Vul dan het contact formulier in en er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen. Wacht niet langer en laat u ontzorgen!

Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Het advocatenkantoor waar Aanrijding Gehad mee samenwerkt is Arcus Letselschade. Arcus Letselschade werkt landelijk, en behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

UITSTEKEND
107 recensies op
Nicole Patatje
Nicole Patatje
04/01/2023
Ontzettend goed geholpen en altijd goed op de hoogte gebracht...de inzet is geweldig en ik ben heel erg dankbaar voor alles wat voor mij bereikt is...zorgvuldig en aandachtig werk geleverd...heel erg bedankt voor al uw goede zorgen en aandachtig werk..
Edward Verschoor
Edward Verschoor
21/12/2022
Prima geregeld m.b.t. afhandeling lestelschade van mijn ouders en snelle afwikkeling
Elf H
Elf H
20/12/2022
Ik ben voldoende geïnformeerd en ze spraken begrijpelijke taal. Ik ben tevreden over mijn zaak.
najima charif
najima charif
07/12/2022
Bent u nog opzoek naar iemand die uw letselschadezaak moet behandelen, dan zou ik zeker Arvid Letselschade benaderen. De communicatie en resultaten zijn top!
Naomi Pijl
Naomi Pijl
21/11/2022
Ik ben enorm geholpen! Kon geen betere advocaat wensen.
N Boz
N Boz
21/11/2022
Ik heb een hele goede ervaring met Arcus letselschade. Mr. J. (Jorg) van de Watering Heeft me geholpen.
Rolf en Natasja
Rolf en Natasja
18/11/2022
Arcus letselschade heeft zich volledig ingezet voor onze zaak. Zij hebben ons bijgestaan met hun uitstekende kennis en het voortouw genomen bij het bewandelde pad. We zijn alle tijd volledig op de hoogte gehouden. Bedankt.
Rob
Rob
13/11/2022
Ik ben goed geholpen. Alle informatie die voor mij van toepassing was duidelijk gedeeld. Heb zelf eigenlijk niets hoeven doen,zij hebben alles geregeld. Ik beveel deze maatschappij aan om je bij te staan.
Cees Ippel
Cees Ippel
11/11/2022
Met respect, kennis en kunde hebben wij bij een letselschade een zeer positieve ervaring met Arcus Letsschade. Met de aandacht voor persoon en rechtsgang is er op een bijzonder invulling gegeven aan onze zaak.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Ervaren letselschade advocaten Landelijke dekking

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen