(076) 700 27 75

Uw advocaat bij letselschade na een aanrijding Kosteloze hulp bij letselschade

Terug naar overzicht

Nieuws update: Ernstige aanrijding A16 richting Rotterdam

13 november 2017
Van Brienenoordbrug

Op de A16 richting Rotterdam is er vanochtend een ernstig ongeval gebeurt. Er zijn zeker negen auto’s en twee vrachtwagens bij betrokken geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Van Brienenoordbrug. De aanrijding tussen de vrachtwagens ontstond doordat een van de vrachtwagens langs de kant stond met pech en de ander knalde achterop. Er is sprake van één persoon met zwaar letsel.

Het gaat hier om een van de twee vrachtwagenchauffeurs. Deze persoon kwam klem te zitten in de cabine. Hij is door de hulpverleners bevrijdt en overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De verwachting is dat de afhandeling van de aanrijding zeker tot de middag zal gaan duren. Het ongeval heeft voor veel lange files gezorgd in en om Rotterdam.

14:30: Correctie in het nieuws bericht. Bij een ongeval tussen negen auto’s is een van die auto’s op de baan voor vrachtwagens terecht gekomen. Hierdoor moest een vrachtwagen hard op zijn rem trappen waardoor een andere vrachtwagen met hoge snelheid achterop hem botste.

14:45: De bijrijder van de achterop geknalde vrachtwagen is komen te overlijden aan zijn verwondingen.

Het artikel gaat verder onder onderstaande beoordeling:
9

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

- Kaylee
Letselschade melden

Juridische hulp bij letselschade

Bent u betrokken geraakt bij dit ongeval of heeft u ergens anders een aanrijding gehad waarbij u letselschade heeft opgelopen? Wanneer u niet de veroorzaker bent geweest van het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding voor de opgelopen letselschade.

Een letselschade advocaat kan u hierin vrijblijvend bijstaan en de schadevergoeding claimen waar u recht op heeft. Wilt u in contact komen met expert op het gebied van letselschade bij aanrijdingen? Vul dan het contact formulier in en er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen. Wacht niet langer en laat u ontzorgen!

Bekijk de ervaringen over Aanrijdinggehad.nl

10

Carmen

  • Zeer fijn geholpen

Ik ben heel tevreden over de hulp van de specialist! Ik kan het iedereen aanraden die letsel heeft opgelopen. Er komt op juridisch gebied zoveel op je af, dat verwacht je gewoon niet. De advocaat heeft alle zorgen bij mij weggenomen.

9.5

Furkan

  • Whiplash

Ik heb maanden niet mogen voetballen omdat ik een whiplash had. Dit kwam door een aan aanrijding van achteren toen ik stil stond bij een stoplicht. Het herstellen duurde lang maar gelukkig kreeg wel snel een schadevergoeding

8.6

Henk

  • Auto aanrijding

Terwijl ik op mijn fiets reed opende een auto zijn portier zonder te kijken, daar lag ik. Ik ben ZZP-er, 6 maanden later kan ik nog steeds niet volledig werken, door verschillende klachten. Met de hulp van Aanrijdinggehad.nl heb ik mijn misgelopen inkomsten netjes vergoed gekregen

 

8

Mark

  • Motor aanrijding

“Door de nieuwsberichten welke Aanrijdinggehad.nl heeft geplaatst kwam ik erachter dat ik recht had op een schadevergoeding. Ondanks dat het verkeersongeluk dateerde van 3 maanden daarvoor. De schadevergoeding die ik heb gekregen was een lichte deken op de wond”

9.3

Petra

  • Aanrijding met een scooter

Betrokken, professioneel en goed advies. Na het oplopen van een gebroken arm door een aanrijding met een scooter, ben ik uitstekend geholpen. Ook heb ik alle ziekenhuis kosten vergoed gekregen.

9

Kaylee

  • Auto aanrijding

“De eerste uren na het ongeluk was ik in een lichte shock en niet instaat om helder na te denken. Met behulp van Aanrijdinggehad.nl werd er binnen een dag contact met me opgenomen. Naast vakkennis had men ook een luisterend oor”

8.7

Remco

  • Aangereden op de fiets

Aangereden worden was heftig. Ik heb hiervoor bij een psycholoog gelopen voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Door Aanrijdinggehad kwam ik in contact met een letselschadeadvocaat die mij hielp een schadevergoeding te claimen en met succes!

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen
Gratis en vrijblijvend Snel en eenvoudig Letselschade advocaat neemt contact op met u Ontzorging

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op, u krijgt gratis advies van onze letselschade expert.

Telefoonnummer *
Bel mij terug
Loading...
Beoordeeld met: Op basis van 752 ervaringen